PHILLY COME YERE

20150720_110857-Optimized

Unuh tell me if me wrong fi cah stumkk this gal name Shala. Shala why you and ur fren dem Gang Terry chu you Jealous a di girl? You and dem Trini gal deh no meck one. Stop claim Jamaica cause you is a disappointment to dem. Shala ,Samo no wah you or Terry him have him wife. All you Terry is a next drancko. She live a yawd wid har baby fadda and every month she have a new man pan him. Terry please to leave Andrew alone if him buddy cah fit your size.

Shala, you fi give up pan man cause every man you sleep wid run faster than Bolt after dem teck 2 slap. Your poor baby fadda Mk (RIP) never know seh your hole name never to prosper. Chu di man a look green cyaad him married you and seal him faith. Mi cah believe you have 4 kids and every drum pan knock you deh dere. Do those kids even memba seh you a dem madda or dem think you is juss a fren a di family? Go look a life and stop run dung man weh dunn pan you . Every corna you go pan, you hear di man dem wid your name. All the tongue ring and mouth ring weh you have still nah cut no dash. Shala it sad when di lickel young bwoy runn left you and go breed 3 woman one time di way him wah wash weh you curse. Shala stick to the woman thing, cause di way how you confuse you a swing both ways and neither woman nah man no wah you. You and you gal Ribba up top belong together. Me sure know seh unuh a gi Carlos him 3 some why him a own up Ribba so. Natalie you are di biggest fool fi meck Carlos a diss you fi dem sadastrong yah. Every minute you and Ribba ina di ppl dem party a puff up unuh chess like unuh wah each other. Natalie mi cah stop laugh when mi ina him party and all now you cah smile cause Ribba own up har man bar. Ribba please to stop bragging about u pregnant cause that nah stop gal from hop pan u man . it only ago meck natalie keep on sleeping wid him fi spite you. Di whole a unuh Philly gall wah role in a barrel and toss a sea.

0 thoughts on “PHILLY COME YERE

1. Sender when u trying to mind ppl business try to b there when incident happens because u sounding like a cunt because if u was there u would kno is not Reba Pregnant,keep to what u kno because minding ppl business is not for u

2. Senda you included in the di tossing of di barrel in di sea??.. I ask u diss question because I know u don’t betta Dan di ress kmt

3. Bitch stfu u cross,angry and miserable through u get a fair beat down.nobody is trying to claim Jamaica..we love where we come from sweet sweet Trinidad!!

4. Bitch stfu u cross ,angry and miserable because u got a fair Trini beat down..now u coming with ur lies smh.we don’t have to claim Jamaica because we’re proud of where we came from ,sweet sweet Trinidad!!

5. The fight wasn’t ova nuh man mix up senda. Terry start popping off by the mouth and got dat ass roast

6. Dutty pussy shala yes you!std infected pussy gyal! Every bloodclaat free clinic inah Philadelphia Yuh Guh Guh try treat Yuh draining pussy! Di ppl dem tired fi see Yuh face! Before Yuh Guh home Guh take care a Yuh pickney dem and cook little food yah war over man! Smaddy shoulda dig out Yuh suck pussy/cocky face! All Yuh duh a walk and fren ppl and then chat dem!Yuh sick drankro belly wid Yuh long gut.Dutty bitch!! man dun pon yuh! Yuh caan keep a man fi save Yuh pussyclaat life cause Yuh caan cook! Yuh pussy caan hold nuh man!

7. So wait. why were they fighting? & I thought Terry lived with her kids & baby father. I wish she would stay out the Jamaican environment and go find a proper job instead of this bar girl job that she’s doing. She’s such a pretty girl. Terry there’s more to life than dancehall. You’ve experienced it enough from back in the days girl. Give it up & start trying to make a foundation for your girls. The hood life ain’t worth it boo

8. Every week all of philty dirtiest are discussed a lot doesn’t even make it to the pink wall lol

9. Ok Sender 1 If u trying to diss ppl please try to sound educated because u DUNCE AH F**K,U should b a shame trying to send in ppl file N u can’t even write a PROPER ESSAY.Unno Good Yes Tears

10. Angry girl up top. why u nuh guh dig out shala face if yu dislike har so much. It’s sound like shala a tek yu man. Sound like yu did deh at all the clinic shi did deh a clean up ur STD’S dem too.

11. I don’t know dis Shala BITCH! but the bitch cum push up har self inna mi man face weh night. Him tell har “Excuse mi, mi a talk to mi girl” Lol….. mi asked him “Who is dat?” him she “Nobody, a Shala dat weh everybody cum f**k n lef. My girl grill up u ting. U too loose. Its not a gud luk.

12. Can somebody tell me what celebrity Carlos think him is ?that Neega stay on social media and taking pics wid everybody.grandpa need to go sit down someplace his son is the biznese right now. Reba keep that Neega cause I’m sure you stay using Monistat cause that dick stay messing with dirty thots.This Neega got more pics that he got money.

13. Met,

Show a pic of Terry so I can see if its the one Heckle and the entire All-star/Upper Deck crew sleep wid. If so, she need a file fi herself. Giddy head Terry drink and caw handle har liquor. Not a ugly girl but she have di character of sewage rat.

14. Oh please dirty girl shala Guh clean out di roach dem outa Yuh house!weh yah duh send Yuhfollowers dem over yah?Yah idiot!Duppy who fi frighten! A terry alone yuh have strength fah! Man clown and man beaten stick! How Yuh nuh beatup di man dem Suh weh love beat out Yuh bloodclaat?!

15. Terry dis fi get beat up she f**k, suck and whore too much she need keep har nasty pussy lock down and stop walk and give peopl har germs she have a next beat up fi get it a wait pon har ass if she nuh keep that dirty pussy under control samo nuh wah di bitch she a try buy him like a fool wid him community cocky.

16. Shala love mine man tuh! A di biggest man clown dat! Terry might be a whoring n nasty so is shala!she nuh partial!