Nickie how you going to survive now your thieving man get lock up with drugs what he hold on to and wasn’t answering the man phone calls and after he got lock up you called the man crying about he got lock up,so why your man wasn’t picking up his phone before he got lock up LOL,all you and your man do A hold on to people stuff,you can continue f**k police man now and stop hide you and sexy Shauna and f**k ugly police man,at least your man have life because a lot of people need your man head just because him eye too Red

nickie-Optimized

32 thoughts on “PHIL-LAY

1. wHO IS HAR MAN? i NEVA SEE HAR WID A ,MAN OF HER OWN YET.. iS BARE HIDE and TECK THIS GAL HIDE AND TECK PPL MAN. sNDA nIKKI WILL BE FINE, AS HER MAIN jOB IS TEEFING OUT A DI PPL DEM STORE. mI NOTICE SHE AND DI MAFIA LADIES DEM NO SOO CLOSE NO MORE. i WONDER IF IS CHU SHE STOP SUPPLY DEM WID THE FREE CLOTHES CAUSE fLIPPA NO DEH YAH.

2. Sexy Shauna have fi hide and f**k because the pickney dem father no want nothing to do with har and she have fi take care of dem. A di man dem pockets dem a run after.

3. She set up flippa and Marsha FI get rob years years ago and Kelly and Owen four years ago don’t trust this dog shit what name nickie

4. Sexy Shauna becareful who you call friend because Kelly did know jay like you and she run push up her self and go f**k him

5. Suh a who and sexy Shauna go pan vacation wid? A new man? R di pickney Dem father? And come back here!!! Sexy Shauna and kelly nuh chat?

6. Sexy Shauna look sad I notice her posting bout good grandma a good baby father u should be posting that guy mother didn’t get u pregnant he’s the 1 that did so ,u low life female words that comes from your mouth is do saddddd badddddd .when u was getting a little attention from the baby daddy u too hyperactive disposing everything all over social media not mad at u for that but uno fi know how fi easy uno self especially when uno a take people family man / married man sexy Shauna aka Shauna sweetness bcs your not a bad looking girl but to see u with 2 babies and no daddy it’s not easy bcs I have 2 and a great baby daddy / husband !!!!!!!

1. Kelly did chat how not even when the pickney dem christian and dem get together at the family house the man still no come. The naw deal with him family cause of Sexy Shauna.

7. Sexy shauna baby daddy the married man. Marvin in jail bout 2 months now police go fi him a fi him yard and he was also on probation so him not coming home any time soon

1. A she same one set him up. She did happy when him get lock up. Sexy Shauna say the man would not even fart pon har or the pickney dem. Not even a dollar him would give so she did want fi loose everything. A bear tings she tell the police dem and have the man under watch.

8. Him never was taking care of the pickney dem anyway. And a she call police pon the man. The gal wicked. She did say she was going to make the man suffer because him naw give har no money. Dat dey gal dey wicked ass whore.

9. That them fi get bcs as soon as them see a new face come bout in Philly them run een and think them can just take over the man them life like them no know say the man them did have a life before them Shauna a what u could of wanted to prove for badddd 2 back to back the 1 st one was ok but the second then tell bloodcloth lie bout u never know am not looking at u bcs u know what u was doing but it did not work don’t be angry at Marvin be angry at yourself and u r pussy nobody never told u to f**k a married man and breed for him twice back to back then u put up 2 babies and still looking good u think u start stress yet wait till pressure hit u the right f**king way,u think a everything Uncle Sam give way free just sorry for Those babies and them look just like Marvin,u a really crosses as soon as u put u r mouth pon the man him get locked up and I am sure he was lock up free before u came along never knew the show off ness would of done all up in a dance I knew bcs me and one of your friend say to each other that as soon as him hear how u dirty and luv f**k him gone and not too long before the little girl turn 1 him gone if him did still around all the little girl 1st bday a would excitement bday like dance when u done post up to model pon who philly people them that knows your bio u need to take away yourself from the scene too hype on nothing !!!!!!

10. The boy don’t look like Marvin him look like her. Remember she was sneaking around f**king on Marvin. Him need fi go get bloodtest fi dem pickney. Him bloodclat madda Maudrin a fool. Kelly say she no deal with Marvin but She deal with Sexy Shauna. What madda ago against dem own fi no dutty gal like Shauna. Shauna play innocent with the people dem.

1. ARe you the Wife? you seems tyo know di whole Family secrets and Saga. Shauna will be on to the next buddy. Shauna neva less than out of smaddy man koki fi ride off. It look like she and Kelly really no gree chu di man weh Kelly teck weh unda har nose.. Shauna look like a she Fling out di secret fi Owen hear back cause it bunn har..

1. I think that they do know a lot but to much to be coming from the wife….why would she know anything about Shauna? It sounds like she chat bout her business to much to her so called “girlfriends” and they putting it on pinkwall. I will say that I can confirm that Shauna bitch ass set him up and you know I’m privy to the information.

11. Smaddy tell mi why blackie look like a crack head suh last night a veachy black n white EEEWWWW HER two tone toes thouu CTFUUUUUUUUUUU not Shauna sweeetneeess Yuh did need likkle lotion pon u ankle dem Maine you looked so nice

12. Lord! Tyesh n Chrissy just drop offa form suh. Di YG bwoy dem F*** dem n duck dem. dats why Chrissy delete har page. Mi feel sorry fi dem girl.

13. but one a di yg dem have a nice gyal a Jamaica weh him tek care a and mine har up.. Btw dah post yah wasn’t bout nicki and har teefing man