OWN DI MAN AND A DASH WUD PAN IG

Met everyday gyal get up ah dash wud on Instagram but den make a post like this? Uh a f**k yo baby daddi fren or not?! This doe luk good one bit, the baby nah go walk when it turn 1 none tall 

73 thoughts on “OWN DI MAN AND A DASH WUD PAN IG

1. Mother and daughter are two disgraceful individuals. I’m so scared to say SHIT in-front my mom, much-less big dutty pussyclaat and bitch. They have no respect as far as respect goes between mother and child. They put their business all over facebook then blame pinkwall when people cuss dem. Dem sick mi stomach!!!

2. Chy you are one eediat gyal I swear. All this bullshit weh yuh ah keep up pon IG make you look simple minded. Think outside the box my girl. You aint doin shit different than any other bitch in dancehall. You look like a fucking fool. Falla yuh mudda an she aguh lead yuh in a swamp. And Lisa I understand yuh wanna big up yuh pikini tru she educated but you dont need a degree to work at the post office. Why didnt you inspire her to travel or use that degree for a position in Washington with your son? Like what is her degree in? Since she so special why she inna party every night hanging out with you? If you raised her to be better she would have been living in a condo or a gated community married to a lawyer, doctor, CEO, etc… But no; instead you gave her a house in southwest that you grew up in and she had a baby with Zan (of all ppl) and you claim Zan aint in her class? It look like the two of them ah bench and batty to me. That degree going to waste cuz she is lost on what to do with herself. So Lisa you failed as a parent with Chy. Stop your bragging and make sure you do a better job with Chole, ok?

1. low the damn girl make her live whichever way she wants ppl here giving advice that wasn’t asked for as long as your life and your pickni dem good unnuh love walk and chat ppl then see them and smile up and friendly friendly ‍♀️ do you hate or love her ? I don’t know her but a degree is a lot more than most ppl have chy live your life the way you see fit you alone have to answer for it

3. She party every night work everyday when does she spend time with her daughter? Why is she throwing herself out there to fuck? Her baby isn’t even 4 month old this is distasteful as hell.

4. I hear Lisa get a TV deal for Nutty Professor part 4. Wondering if she get drunk at a party who gonna roll her out? Mamma Barrel. As for Chy. Sigh. Lisa wanted her to fuck Zan to get free hype but it backfire … Now pink take back over. I don’t think Rimas would be so low to fuck her. But as for the baby that’s sad. Chy just has low self-esteem like Lisa. She needs a real man to motivate her. Pink will never leave Zan and he will never give her up. Chy just get tricked and used. Suck it up and move on!

5. Rimas would be low if he did he’s a grown ass man plus it’s his friend baby mother, bitch go take care of your daughter and stop live for social media

6. Her mother stated over and over that Chy is not STREET SMART!! And it’s evident!! You can have all the degrees in the world and still end up getting played and used by these niggas. Neither Zan or Rimaz have anything to offer. Both of them or big time losers!!!

Chy you are young and beautiful and I suggest you enjoy your life, but BE VERY CAREFUL with your choice in men..TEK MY FOOLISH ADVICE 🙁

Though your mother is your mother and it seems that she has your best interest at heart, she doesn’t, because she’s the main person putting all your business pon front street.

I’m not saying you can’t party and enjoy life, but a nuh everyweh the pot knock yuh fi reach, especially when you wearing summer sandals all winter long…Tek pride inna yuhself and come out inna good clothes. Put yourself together better than that..smfh!!

1. GTFOH bitch! Who the fuck is yuh to come on here and talk shit about anybody like you any fucking better. You in the fucking street every got damn night too looking like a tyaad old fucking johncrow yuh duppy bat bitch! Guh suck yuh madda bout yuh ah class ppl. Get ya life and stay in the fucking house sometime an stop run dung yuh wutliss baby daddy ole big pussy gyal. Gweh! guh suck yuh madda

1. Tsk tsk tsk caylis Sherika gweh wid unu loose greater hole weh no man claim unu never. Yuh shape bad an all turn bi cus man dun pon unu yuh soon teach Lisa next gyal pitni fi suck di ppl dem daughter. Yuh wicked bad nd evil take ova yuh longtime. GOD nah sleep big head rolling calf salt hole Sherika no man nuh bother fi mek unu mine dem again yuh fava dog shit

7. From Rimas a yute a so woman mad over him. All these women will pass and a new set come. How much a unu know say Rimas was Kelly Upsetter man? Like the love of her life? lol she make sure hide him but we found out Kelly we found out.

1. Who care bout whoring crab up skin Kelly upsetter ? She’s a dance who fuck like duck, what’s the point? Rimas on to the next

8. I’m sorry who would fuck pink her and Teka some old dirty bitches from Brook. Pink look sick bad her and Zan make a great couple. Please don’t have a baby together

1. Ah she look sick fi true. Zan too. Wen him did just start play inna dancehall him did fat but then him loose a lot of weight an get marga afta him an pink did deh so a wah gwaan. Chy I hope you get std check pon di regular my girl. dis nuh look good

9. ZAN YOU JUSS A KNOW PINK A GOOD WOMAN? CAUSE THE AMOUNT A TIME YOU LEFF HAR FI NEXT GAL.. PINK KNOW A YOU ALONE WANT HAR SHI TRY FI MOVE ON, DUH BREAST AND DI BOUY A JAMAICA USE HAR AND DUCK HAR. MAN DUNN PON HAR DATS Y SHI HAFFI BUY YOU ZAN.. UNU LUW DI LIKKLE GIRL AND GWEY IS NOT FI HAR FAULT A ZAN A HAR BABY REAL FATHER, WHILE YOU PINK A TRY TIE YUH TWIN DEM PON HIM.. AND BECAUSE HIM GREEDY HIM A TRY PLAY ALONG. PINK YUH FREN BLACKY FI TELL YUH SEY DEM WIG DERE IS NOT FOR YOU.. YUH UGLY

10. Girly!!! Why are you so worried about what she did with her body n about hers. You knew they were still fucking as a matter of fact didn’t you go to the house for money n let ur happy ass in n saw them in bed together? What did u do? Nothing. but now u got a lot of steam in ur pipes. Y u so mad at her tho? What u need to do with ur ungrateful ass is to pay the girl her money for the insurance when she help u keep ur car by putting it on hers.U got all this computer badness but where were u when Lisa almost got dragged sat? That video Funny as shit
    One more thin y’all need to chill w the kids shit

11. A pure bad ppl pon fb and never do nothing inna real life pure empty barrel just know how fi make pure noise when mi see dem mi just laugh :travel :travel :travel :travel

12. Smh the girl move on whether it want be wit rimas or anybody else yet you stink n zan still find time fi be pon d girl case and she been left the two a uno fi be together

13. Pink aka stink please to stfu you really don’t want zan but you fuckin tie him you nuh stop wuk pon zan till ya rope him back ina ya life with ya twin them ya obeah the man mind n a poison him

1. Sista what away you a fuck bones no man your pussy busy like the turnpike what a away you and jackie a big matey no sah!!!!

14. Big pussy ticka n blackie weh a write up ova ya so a defend uno so call friend go take care a uno household first before uno come ova ya a write tecka you done fuck down the whole a the Lansdowne man them ya lucky jr wife ya cause ya just big n stink n blackie please ya is no wife never stop till ya tek glen from him American baby mother ya no stop go obeah man a Southwest fi tie glen

15. Unnu over yah a kill up unnu self over man weh ago fuck unnu and DUCK unnu! Remember I told you all! March 17, 2019!

I rest my case.

16. Chy you face turn upside down last night when you see zan and pink inna RR gal you get fuck and left you madda keep saying how you pretty and can get any man you want and you couldn’t even keep ugly ass zan :travel :travel :travel

17. Why Philly dutty ppl unnuh lef di girl alone. Why unnuh dance hall ppl love worry bout who a f*** who? Lef di gyal dem Mek dem f*** who dem wah f***. Unnuh business a spoil but unnuh nasty non progressive dancehall dounce dem stay worried bout other ppl life. Unnuh cum offa ppl name an guh get at least a high school diploma. Unnuh witless like.Unnuh guh get a life.

18. Big ugly sherika weh belly big like baby wet diaper, love to cum ova yah an a talk bout diploma: weh fi unno diploma do fi u and u loose p****y niece ? Nothing but to mine man dwl . I doe knw if a Zan she did wan impress last night but she was the laughingstock of the party lol lol , me iggy fi are outfit. Lisa Lisa u an u dawta need fi put in a wheelbarrow and wheel away. :ngakak :ngakak :ngakak

19. You sound mad come offf the people them today Sunday wake up worry about Chy remember all have kids so be careful

20. Dutty munchie miracles you walk and fuck like dog you still fucking congo dutty butch gal you fuck gal and man and the only man that wants you is neil gwaan pine over di people dem man cause the man dont want you how you feel you and puss a fuck the same man dutty puss hide and fuck like dog.

21. Wait deh. Munchie Miracle a fck Congo tuh? An all up unda him new hoe baby Madda post. Dem gyal yah Bitta. Puss a hide fck Bye bye. Munchie u nuh have enuh millage pan yuh tired front gyal. Tashie how yuh feel Congo cum out a Omar baby RR wid him gud gud woman hoe?

22. Munchy a dead dog she no have no heart she love fuck people man and fren dem munchy and tasha a fuck congo straight and congo dont want them cause me hear him no ramp fi run munchy off a him phone munchy all stacey man omar scottish you use to fuck dutty drankow me see stacey a laugh wid u she know you use to fuck omar before she and a look forward munchy stoo call the man dem name please when dem just a fuck you fi the freakiness munchy me hear say you try lick out congo battyhole and him affi push you weh

23. Puss me soon buss your secret cause membq you use to fuck shabba and now you lusting off the friend whoring gal stop gwaan like you a goody goody bar fly the amount a man fuck you and now you come a gwaan like you a good good oh please

1. Natalie I think u got ur party dem mix up mumma, where the fuck u was goin in that costume, Kmt, u look a hot fuckin mess the old man social security running out now??? Septa fire him? Cause Iu did need fi stay home and save dat bullshit.. and that same tired hairstyle is time ur pussy go put in sum overtime n get another ole man..u don’t look good bitch

1. Well I’m sorry natalie hurt you eyes Saturday night LAUGH AND GWAN :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak

2. Please don’t worry about the old man because guess what natalie don’t affi tek care a no man so carry on with you sad life keyboard pusher ABAY

24. Dirty pussy puss fucky fucky puss gal weh love hide and fuck and gwaan like you nah fuck puss talk to me a the bwoy car ir money get to head me think you have link cause you gwaan like you rich dutty pussy puss yes you same fren weh you call the name to a leak you secret how you go pan date wid the boy dutty gal you no just have young baby a weh you babyfather deah durty girl go straighten you lean eye puss you a dead dog

25. No dis serious to bloodclathe so munchy you a bragg bout man only want ass and not pussy congo get freaky yah now me never know a man lakka him cudda tun to batty no this need crowd

26. Dutty plp unnuh stop call up di man rass name. Call stinking Munchie name all unnuh wah but lef Congo name alone. Weh Puss duh unnuh mek unnuh sound suh mad? Dun Munchie Miracle yes cuz she obeah off di fool fool man cuz she wah husband like Kelly but due to how har life sad like funeral.Munchie yuh nuh have nuh shame Johncrow. How yuh dweet? Di same plp dem unda yuh pics dem a hype yuh up bout skin clean a di same one dem a chat yuh. Dinky Dinky Dinky park Dancehall now nuh bitch di tiredness a show an yuh face ole foot.

27. Puss can’t mek nobody mad when she a bar fly weh fucky fucky puss hide and fuck like dog she fi thank God fi di Mexican she a fuck a Arizona puss memba a you talk your business puss tell dem no man bout the people the man weh you a dead fi fuck memba a you call him name you no shame you use to fuck shabba and is a next man from flats you want fuck so wait deah wamp to bye bye wamp to the baby father wamp to the boy a new York bitch we know your secret lean eye puss go do eye surgery mumma cause the cock eye nah work puss me see you Inna the man phone no stop stalk and text him you love fuck you Uncle fren dem you need fi stop dutty bitch run come me me read you file.

28. Susan me hear say you raw bitch you don’t look good please to namn some food susan you no tired fi hide and fuck you fuck kid and a fuck him fren and still nah get no forward dutty susan please stick to stinking bigs how you feel dead dog

1. She and har fren raw Thursday night Susan you came out in next to nothing You was very fishy Smelling and call unno self hot gal :travel :travel :travel

29. Don’t figet Susan hide and fck Jigga tuh. Susan a wah yuh have on a di RR last? All di naked yuh a dress nuh body still nuh see yuh boo. Hush yea, stay wid Biggs yuh dun out dancehall nutten nuh lef in deh fi yuh Susan. Tashana Johnson from yuh duh yuh batty yuh a wah like yuh a sumbody. Bitch guh siddung some weh. Yuh still ugly.

30. Soh munchie yu really a fuck da ppl dem man n all up unda him baby mada pic dem soh no gal yu really a dead dog. On a serious note unnuh caah style da man like dat big man ting .

31. O god, nobody cares. You’ll repeating the same stuff. They hide and fuck, alot of you’ll hide asked type behind the keyboard board. Next story➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️

32. Susan look like she dah Pon crack now way she get good fuck from that big man

Tishaw and the whole family look like animals with weave on Falling star you fit right in with them they all shape bad like whale and dinosaur

1. Mi like anytime a gyal in Philly dancehall hurt up unnuh nerves unnuh cum ova yah chat bout who dem fck who dem suck who duck dem. Why unnuh Suh bloodclaat concern? If unnuh life Suh gud why unnuh a worry bout di gyal dem? Unnuh not even straight inna Trump country. Veachy, Munchie no time, Munchie Miracle, Meesha, Kay, Dinky, Boops, Donna Gucci, chip up Blackie, nah. Bade bade bade, Rochelle n di rest a dem inna Trump country without papa inna odda ppl name an a dem love chat ppl. Whola fava ole chemmy. Any day name day one a dem dance ova an dem line unnuh up fi check fi proposal ID an status inna America mi sorry fi unnuh.

2. UNNO need to stop speaking on Shxt y’all don’t know nothing the fuck about .. shabba been know the gyal from her brother ! & Nikki and the girl family was been cool so shut the hell up .. Nikki and the gyal family use to live inna the same apartament & stop call the girl mate . Everybody know sah shatta Biggs and Meesha never did dah but a fuck … never seen him in Public with her and honestly anybody somebody family sah that who the man family ago sah !!! So unna fuck Off and shut the fuck up prolly hating ass meesha write this !!!!!!

33. So a really the cheap outfit she wear thurs night get uno fi a dash out any man gi the gyal smfh all a uno weh type that shit know nothing nuh go suh bout smell fishy lmao, Ctfu, this gyal don’t like half a uno big back ,big belly ,dash wehbelly ,careless wutless floor mat .man shit toilet, only ting change fi sum a uno is the date pon the pussyclaat calendar I leave all uno to trump.

34. Ano : 7:45 yuh jus describe Susan man big back big belly. Go take several seats. Yuh sound mad. A di man dem nuh wah tuff face Susan f— out like dog. Yuh character dutty gyal. Yuh may tink yuh pretty but yuh munky gyal.

35. Munchy miracles my girl you sick drankow stomach you think you look good what away you want suck out the gal pussy no man you really sick

36. Shabba Nikki you always a preach bout loyal people.
    You a di biggest hypocrite.. Me see you a Meesha and Shabba nephew baby shower all Joe and keeKee ina har Ass now you deh pon har Mate pic a throw subs and and a run een pon di new gal. “issa Match,” unda di gal picture like Meesha and di bwooy neva match ? When you live ina glass house you nuffy throw stone. Nikki you will forver be doing overtime fi keep Shabba and him still a stray. All when you move him out a Philly him ago embarrass some more. Girl that boy only stay wid you cause you a him babysitter, him maddda, him financial provider and a free lay. You nah mad a soul but urself.

37. Kelllllllllllyyyyyyyyy why????

Why do you continue to embarrass ur husband and ur self like that. You and Owen is the biggest papishow. Unuh always dam near fukking Ina di party dem and him still go gi ur bun and breed smaddy else. Obviously the man get Tyad a ur boom fukk till him go stray and get caught up. Please stop doing it for the gram. Unuh life miserable more than fi mi. Me see why di man family disown him and cah Stan u . embarrassment for a married woman look at ur behavior. Half a di gal dem on ur bus ride a sleep wid owen to dem just come fi laugh in ur face while u fake it.

38. Lisa sharika and Claudia unnuh look like three overgrown whales please to stay y’all look so nasty

39. Anonymous bitch go attend to Pitney weh ur man ah fuck in her sleep u stinking bitch, worry bout wat man bussing a nut in ur kids face bitch..Blackie u don’t look good go back in hibernation, Natalie wat the fuck is that u have pon ur head bitch wat hole u climb from under come windy dance, ur wigs dem always look lean!!! And u Eva look cheap Marsha u look Ill shaped!! Baddda badda u did need fi stay home!

40. It look like pink did want fi fuck Chy cause that crusty black swamp lookin jungooo pussy gysl obsessed with Lisa n chy, pink my friend see u the other day and say ur breath stink n smell green girl go take care of ur hygiene cause u and Zan look like unnu have AIDS!

41. Come suck Kelly n Owen n come off her name, u bitches can’t get a good sleep without worrying about kelly,

42. Chin dc it look like yu never have any money to go windy party so you vex‍♀️The party was nice wasn’t boring it did festive windy support every party so if no one wanted to support him that’s on them.hes always supporting dancehall smh you’ll always try to bring down the wrong people I can imagine the nasty three color looking ass whore who sent this in.sad case everyone looked beautiful in their own way the men looked good also..

43. Anonymous everybody know it’s u duty stinking rotten pussy pink or ur stinking fungus fren dem writing shit, Bitch so many ppl know where u work n live dutty dog shit, bitch everybody know seh u deh hide n write, mine dem send man fi fuck u inna ur batty n run another train on ur bloodclot again, I want Claudette n har daughter dem buss up ur bloodclot. Old tuff face transgender bitch. U and Zan match cause Zan love fuck batty n u look like man poor u..let’s hope ur girls don’t turn out like u.