ON THE CONTRARY THE PIC LOOKS GOOD

87 thoughts on “ON THE CONTRARY THE PIC LOOKS GOOD

1. BETWEEN SHE AN MEISHA ( Kay Sista) mi tiad fi see dem inn party wid dem big belly. it goes to show you how miserable their life at home is Chy shoulda shame she meck a no bade no future bum like Zan breed har and nah look pan har. Bad enough him still deh wid pink him woman before she. Chy that boy not looking at you stop going to party thinking you a mad him cause him no see you. Take you big fat educated “L” and stay your ass home. It look like a dancehal Stink have him ticket cause him still a run behind she and har pickney dem like they are his not even them fadda look pan dem but him aa worshipp dem.. Me shame fi see the dutty life dem a live and a gwann like it good.

2. Poor child she breed from di dutty dread and now dem nah deh…….welcome 2 di single parent life mi Gyal it no easy at all!!

3. Unnuh lef di girl alone. Every day unnuh pic pan di gyal dem inna dancehall weh duh see unnuh an a live dem life. Every rass ting unnuh put pan unnuh head. So what if she wah tek pic an open har mouth? She always luk gud. Unnuh or nah? Half a unnuh inna dancehall duh have nuh papas inna merica.

4. Hol on deh stay bad dutty looking Kae a breed too? Bwoy, dem gyal yah priority f**k up bad!!! Uneducated, cah dress an ghetto. Smfh. Dutty dancehall trash dem. Hate fi dem. Dem sick stomach.

5. Mesha have to go to dancehall. That’s the only way she can glimpse her baby father. The little boy don’t pay her no attention. The boy have his new girl and don’t look at her. I gamble at poker flats so mesha I know the truth. Mesha name dirty at flats so the boy regret sleeping with her. I hear the man them class her so bad

6. A me bloodclath Lisa deliver this anybody a write up come ofa a Chyeanne name cause me will lay y’all down nobody tell y’all zan was the bloodcloth fadda leave her tf alone keep on a write shit she living comfortably she na beg none y’all a night sleep nobody give zan baby to begin with

1. SO Lisa, are you saying the belly a raffle?? she was With Zan until thre belly start show, she was lvivng with him until the belly start show. Come tell us so we won’t have to ennie, meenie, miney moe. YOu shoulda hold ur silence and leave we meck we speak we mind oova yah. Chy shame you and you was advertising all over. don’t come ova yah come pretty it up now. every body meck mistake . you are the reason why she act so overgrown cause you act like she too good fi wet are foot ina certain things. Lisa don’t write another word pon ANy computer about chy.

7. Yuh daughta did wan di spotlight suh now she have it! Only ting yuh kno fi lay down pon yuh fat back dwl!! Shulda teach har betta den lay down wit bum ms suuuhhhh educated but dunce BAD!!! Dwrcl……we kno already dat Zan breed har she neva shame wen di two of dem deh suh don’t Shame now!!

8. Chy is a nice girl. Mi like her. As far as this picture I definitely know it’s pink that’s what she do. Pink your dirty you look dirty you look like you are taking crack if I was you I’ll go Get some help. Zan Left you and f**** a whole nother female lol And you went back to lay down with a bog like that what happened to move on how do you feel he left you got a whole girl pregnant and you take him back You are living a very dirty life. And that’s how you look dirty you need soap and water girl please take a nice hot shower because dirt show on you. Every time I see your picture I see dirt 1st then yuh eyes lol Does contact lens make you look like it’s Halloween. You did your breasts and it don’t do nothing for you please go take several shower. And leave that young lady alone. Ugly gal

1. I thought it was just me that felt like Pink look dirty asf. She neva look right. The contacts do her no justice. They make her look scary like a shadow creepin in a dark alley. She really need to change up har look. She look stink bad bad bad.

9. Kay is not pregnant. Her sister mesha pregnant. Better off it was Kay because windy would be around and support the child. mesha can’t see the boy she think is the father. Poker flats big joke. shabba is a big hypocrite because he know how we feel about this belly and all of us questionin it.

10. U bloodcloth fi happi fi zan wa u becase ya two baby fadda dem never want u marie son never wa ya phone man worse neva wa yuh move yuh bloodcloth n tecka shape bad we kn yuh on here but wi nuh ready fi yuh n blackie u too altho ya can barely read n write

11. Anon : 3:57pm Yuh cah spell lef Pink Wall alone. Yuh giving me a headache trying to read your bull shit. Di one Rosie tink she bloodcaat nice. Stay bad like shit. Di whole Family wah put inna a barrel and roll dung a hill. Unnuh please stay outta dancehall.

12. PINK YUH UGLY BADDDDDDDDD!!!!!!!!!!!
    Can yall imagine how her p**** smell if she look so dirty you know she don’t take care of her P****. Wasn’t she with a whole nother man in Jamaica?

13. Hush chy poor thing suh it guh guess you learn your first dancehall lesson and Zan out here looking everything moving him all inna spice show a whine up pon dirty pink the other night meesha hope to see your baby father at your babyshower since everyone saying him nuh want yuh he should’ve wear condom he didn’t Guess he’s into you

14. Wa d bloodclaat come affa live pink nobody see yuh or ya family zan adi only one weh wa yuh stop the live business ca yuh look dumb

15. When zan a dads him a push weight tap hype wit him wa d goodas gal up a top a do wit him him ca do shit likkle selecta money ca do shit yuh win the lottery my girl wit dis one ca a only yuh wa him when him can pay 6 gal rent then him can chat n yuh need fi go soak ina detol n bleach

16. A phone man bitch a talk yuh fi memba seh phone man neva wa yuh or d twins him did wa poison yuh n them ca him neva wa dem in d first place yuh run ina d man life ca yuh hear d man av money

17. 9:47am, 9:59am and 10:14am u same one! bunce bat gal! yuh cant even write ah proper sentence not to mention ur grammar bout yuh over here typing, girl go invest into ah bloodclath dictionary and stay the f**k outta people business

18. Then lisa really just seh the belly a raffle?! A better she
    Never said anything. Damn she just make chy look worst.
    And I thought she couldn’t look any worst but look at that

19. Why Bobby Beat up Falling star again I’m asking for my friend that Bobby tell say he’s only putting her up in his house cause him don’t want her homeless pure lie he’s beating your ass but he’s putting you down on these streets when we know you work hard for the 5 kids girl you almost 35 you need to get it together. He need to go beat a job hard so you can be with your kids more

20. Munchy but a who tell you fi wear thong lastnight with that belly weh flap over my girl how you hard fi look good so all when you dress naked you tan bad bye cabbage pitch.

21. Pink …oops my bad I mean Stink didn’t put har contacts in for the party Saturday DWL She tek mi advice an stop wear dem. It still didn’t change much fi yuh look but yuh didn’t look too creepy.

22. Ugly Blackie the next time you involved in anyone business i will make sure they send your dumb ass back to Jamaica remember you’re not a us citizen but making problem with people. Any day you mess with mine you shall surely get what you been looking for.

23. A nuff man clown deh Philly. A nuh only falling star weh Bobby a beat har ass. Unnuh nuh see how di One odda bwoy beat up Tashi and she still deh behind him. All when di bwoy gud up gud up woman post up she and har man wid dem gud up pickneys. Weed money mek some a uunuh fool nuh rass. Thru unnuh wah wear name brand fi show off. Mi sorry fi unnuh. Pink/Stink yuh look badddd. Blackie yuh luk badddd. Badda Badda look baaadddd. Boops luk badddd. Donna not Gucci luk badddd. Di whola Tower Hill cock roaches stay badddd. Unnuh cah stay home man? Unnuh sick stomach.

24. Stacy getting your citizenship is good but fool you don’t have to be on every social media with it. You are not the first or the last to get citizenship so stop the foolish hype. Many more dancehall people have it and it was never published or displayed like stupid you. Never see come see.

1. Awww you big mad or little mad at the girl… She toke herself away from y’all hating ass bitches and putting her life together and you mad. Sound like a bitch that can’t go anywhere greyhound can’t go.

25. Dead dog wingie yuh on here pon everybody name like a dem Mek nobody wah yuh bitch stay in yuh ole were yuh be long nobody memeba yuh slut .

26. Your all terrible and triffling.the way y’all talk about each other makes me sick.smh what about female empowerment.disgusting. im throwing up in my mouth! Dumb ass cunts

27. Dinky need to stay away from herself.She is such a nuisance to society. Curse every second on Facebook like she think it looks good.then call it petty. No miss that’s dumb and illiterate.everytime I try to scroll and enjoy Facebook here she comes with them long paragraphs of nonsense.dinky nobody cares so take my stupid advice and stop.this makes people talk shit about you. Ugly people always like attention so I understand her dilemma. Whoever made that avatar picture with you was on point lol.

28. What the f**k she suppose to do my girl sit down and make him keep beating her behind closed doors and then one day we a say rip falling star this little boy only a beat her because she desperately want him to stay she wouldn’t be the first to be a single mother with 4 kids just to pretend like you happy for likes but she posted that she wish she could just die that’s to show that it’s not the first time him buss her ass lock him the f**k up him need to go beat him ugly mother weh birth a bitch like him why him don’t go beat the man that drape him up last week for him money

29. @Anonymous 12:02pm come outta people relationship! When and yuh man get inna unnu problem and him rass yuh down and yuh call police. Mek sure you explain to others why you call police and give them him name…people like u mek Ooman siddung and have people bwoy pickney a tek libaty a dem!!

30. You ugly pink ya bitter from birth obeah wucker nobody tell you to ugly and evil go work obeah hold ya job cause ya go need it n come offa d girl and tell ya man fi tek off the guard ring too

31. Kiddie suh di gal finally catch sum balls and stop mine yuh & yuh licky licky baby madda weh love attention suh.Unno fi pay fi di bloodclatt woman any ooman u deh wid yuh Neva pay rent yet even Marvell seh suh smh its a shame but you rather pay promoters to go in party’s!! Take this as an example an many many other that them set ah man yah will send yuh a madhouse or prison leave them the f**k b!!! Birds of a feather party together!

1. so what about these old women they have a role in it as well…them tek up young boys fi hype and spend pon them and cyaa manage wa come wid young boy then wa fight every gyal dem see all when the man dem done mek dem know seh them have other women before them…but as long as dem tek a gyal man them nu business. dem and d man a get wa dem deserve mi nu feel sorry fi none a dem…

32. So kiddy decides he dont want to beat on women no more now he wants to fight men so he calls out kemar diamond guess kemar scared cause kiddy did say it on the mic to let everyone know he not scared but what is his reason to come after kemar anyone know

33. Kiddy call out Kemar Diamond? Mi know Kemar have enough sense nuh fi argue wid dat clown. Badmind is a hell of a ting. Kiddy guh one side. Nuh body nuh see yuh damn stupid ass.

34. Because Kiddy ah undercover fish and him secretly want suck off Kemar diamond dick.Kiddy tek ur dick sucking ass go sit down.

35. 2 a dem dont make one! Kemar a big mawma man! 2 a dem a live the same life, its just that kemar own nuh out deh.

36. Teresa kiddy nu wa yuh…yu a big scamma… go take care a yuself now man..yu obeah run out cas wi hear bout yu. yu n yuh 4 ada husbands…whats up with the so call baby you had for him that he has never seen then all of a sudden we heard the baby died….something is just not right…

37. Lol. Maybe true.kemar is a dutty boy, just like kiddy… him want woman mine him. So anything is possible! The 2 idiot dem nuh have a once a sense!

38. People spend too much time worrying about these men need to spend more time learning how to speak properly, cuz neither man worrying about you

39. kiddy baby madda and har sista a two big whore granny she f**k twin and haffi dash weh dat woii then she f**k jago but jago still with his wife and keisha you f**k kelly cousin now weh yuh think yuh nah get bun desso too if i laugh bere man and woman clown dat fi happen to dem when dem too licky licky kemar nuffi listen kiddy both his baby mom and wife is trash

40. Instead of worrying about punctuation which was a typo worry about getting your life together same person posting all of this worrying about Kiddy Kemar and his baby mother you got too much time on your hand sit your old ass down cuz you looking crazy out here. So instead of worrying about Kiddy baby mom and blaming him for your face looking the way it does go figure out who can fix them bad ass looking feet.

41. You my dear, was trying to correct me. Saying “people need to spend more time learning how to speak properly “. But you aren’t any better love, you wrote an entire “run-on” sentence and then trying to correct me? So let me guess, are you his defender? You a talk and yuh deeven know who yah chat to. Last time mi check, I along with everyone else has a freedom of speech. Mi done address yuh. Now like mi say! THE 2 A DEM NUH MAKE 1 AND DEM A BUMSSSSSSSSSSSSS!!! Any any gyal make dem waste man deh f**k dem, nuh have anything about them either. PERIOD! Look who this big hullabaloo is about. Now tell me if it’s all worth it?

42. You sound like you was catchup with the waste man too, aww your hurt the man don’t want you too with your guerrilla looking self. And the waste man don’t make 2 true he ran from your ass so now you can stop going around looking for sympathy. now f–k punctuation bite on that grandmom. You up posting about the container 6 in the morning cuz u can’t sleep cuz he no longer put that cocky in your back.

43. Diamond mi did like yuh enuh but you u seem cocky then the icying on the cake yuh nd veachy did deh issa turn off now to find out you playing in the dark no sah all fi name brand

44. It’s “Gorilla” baby love. Yuh got it darling, nah guh argue with you. Lol dwl have a good night. Dwl lmao

45. Really bitches? Kemar Diamond an Kiddy? Man done pan unnuh a Philly? Dem deh bwoy deh don’t even give woman money. Dem always a look somebady fi mine dem, kmrt.

46. @anonymous 3:09pm Bitch shut your dumb ass up and stop using words that you clearly DO NOT know the meaning of,do you even know the difference between guerrilla and gorilla lol! please take your illiterate ass and go look up the differences cus you over here looking stupid as f**k.GIRL BYE!

47. What’s crazy miss lonely you fit the definition of both spellings because your in dancehall because you know you are a beast I have a degree but I also speak slang so while you are stressing over your broken heart and worrying about what woman next man a fuk I’m working on my next degree. So keep it up and I’m gonna report your retried ass to the government now put your teeth back in and stfu.

48. Lol you working on your “second degree ” yuh nuh have homework fi do? Stop beat up yuh gums, defending a broke hype nigga.

49. Philly come here. Unnuh nuh see Kemar Diamond a hide and f*** Sharon High life Sharon smith noisey woman. No sah dis nuh look gud.

50. Fi real, a Suh dem plp yah sneaky. Mi Tell unnuh bout di dancehall circle dem hide and sleep one another. So nasty nuh wonda shi inna party a gwah like she is a di shit from shi duh har tummy tuck. She need fi guh di gym body still loose. Now mi know why har clothes dem always tight. Kemar how woman yuh alone name a guh call pan. Hope shi nuh use har man chef man and mine yuh.

51. Big big woman like that? A bare young boy dem big woman yah waa take. Smh what does kemar has to offer? Je doesn’t have dry shit inah him batty. Smh

1. Him no wah Tyesh naw Munchie. Him just ah Revv out dem mouth and punnie fii free.. Him live at home with hi King Kong WIFE and have dem 2 coockie coola dem a war ova him. Him don’t even have dry shit ina him battie fi dem a war ova, just a big hood way every body get dem turn off ah. It sad dem have picking and a war ova buddy instead money. Tyesh and Blackie is like family and Blackie and Muchie is bestie lmao unuh life mixup and sad. It look like Blackie no like Tyesh cause dem mussi did a sleep with di same man together. Blackie is a family f**ka so no buddy no off limit to bar..