NEICY A YOU A TALK?

0 thoughts on “NEICY A YOU A TALK?

1. That illegal bitch that don’t even have ID a talk bout money certify and she just start work all har life di unda table babysitting job

2. Another day, another set of dunces a trace pon social media. Mi gt headache fi try read whe onoo write. No lil punctuation mark, mi see one fullstop in di 1st tirade just before “And” whe just confuse me furder.

3. gud day miss met
    gud day fellow metters

As di days, months and years go by, instead of ppl getting smarter and more mature, dem a get more stupid.

why oh why would you put your mugshot on social media bragging? An mi feel like a thiefting mek she ave a mugshot, bout America’s most wanted. Can someone please confirm what dis proud criminal’s crimes are for? tonks

4. Neicy u are not America most wanted u are America most f**ked! When somebody want yu dem stay wid yu all yu get is f**k n duck. Stop tell lie bout Cory buy yu shoes di same week afta yu get di shoes yu deh pon Facebook a cuss Cory seh him tek yu money guh Jamaica yu glad yu can call him name now dat him run yu like dog I don’t see which good book your name inna dutty dawg face bitch

5. kmft a caaw doodoo breath Neicy a call sumbady mouth stink me really naw see right :cool a since when u ave floor u cum out a u mumma house yet? which part a u hole the people dem man
    ? Corey chat u like dog an ave the naked pic dem inna him phone weh u sen to him no stop show people how u look crawny out a clothes .. dirty Neicy go look a job an stop f**k fi shoes cause u still cant compete with no one :alay :alay

6. HAHA THATS BLACKMAN BABYMOMS SHE STEAL CLOTHES OUT STORES IN MANHATTAN AND NEW JERSEY MALL HER MUG SHOTS IS EVERY WHERE LOL.. SHE GONE ALL THE WAY TO PHILLY AND IN MIXUP SHAME ON YOU..

7. @ Lundun thts not spoil p***y Tanice on the mughot damn dogshit no ave no shame bout America’s most wanted and she no ave no status bout here

8. A very uneducated girl wrote this. she need to go back to school instead of trying to cuss the people on social media

9. @ lUNDUN. NEICEY GOT A HOLD of NIKKI’S mUGSHO THAT IS NOT NIKKI BRAGGING ABOUT HER MUgshot mama.

On another note. Where is Tina, Whose Husband (Corey) Neicey a big up fi him spending?
    Tina di way how you Fass mi cah believe you no see your buizness a spoil in front a you front yawd.Tina always look a hot messs, so where Corey getting extra moneyu fi support Neicey spending habbit?
    Hush Tina, cause your dawta tek everybody man, till she all a breed fi a man who juss had a baby less than 5 monthago with him babymada weh him live wid . this is weh you call payback and karma ina one.

1. i thought it was her mugshot because it is under her status and she stated that she is america’s most wanted.

mi just need fi leave stupid ppl mixup alone, cuz they be confusing the fu-ck outta me with their posts.

10. Neicy Cory Neva did a do nothing at all for u we see we see the eviction notice on Nicky page if Cory did a mine yu u wouldn’t have to work cause is not like u like working is just because u don’t have a choice. Dats why yu nuh stop talk bout yu nuh affi depend pon bruck pocket man. Bout mine suh Cory did a mine yu so much instead of paying your rent him buy yu a red bottom den mek yu get notice after. Di shoes was more important? Quick question how does all this sucking and fucxxing go on in your studio apartment with your daughter there?

11. Neicy u made a mistake u meant to say can’t keep them. Not only that di people dem man prefer ur ass more dan yu front. Ur breath stinks no man on this earth ever claim yu yet and di amount of men u f&k from state to state u should’ve atleast get a ID by now. Everytime yu breed yu confuse bout who di fada is and dem beg yu fi dash weh di belly Cory mek him Fren dem f**k yu and laugh and yu f**k yu best Fren man yu tell shakky yu f**k bobby yet are tell Kim how yu hate har cause yu wish yu like was like fi har goid book my ass

12. Are those pix of an actual WOMAN.woooooooii why do both of them resemble that stay bad tranny weh met feature some months back wid the green hair from Philly

13. Are u all sure that is a woman with a God given natural formed vagina inna di 1st pic? Not tryna be funny eeda

14. This sound like neicy is cursing herself dwl my girl u are all of the above and a lesbian too just wah day yu a par wid one of philly biggest theif di werl know seh yu a theif just tru yu nuh get ketch don’t mean your any different from Nicky matter a fact your worse cause yu nevva yet wear nothing good

15. Big up u self Nicky a u a di only babymada fi Blackman people know bout! A because him deh a jail that why u gu thief .

1. Yes @ Anon,a true Nikki a di only babymadda
      ppl know bout of course,cause she a di only one weh eva deh pon pinkwall very regula, & she a di only one weh have a mugshot a every post office,library, bus stop,tree & pon light post like when ppl a put up dem dawg picture when dem laas. So u are absolutely right, the rest a babymadda dem a work 2 & 3 job & a travel. A credit yuh a look from teifing Nikki, yuh woulda encourage ar fi guh eat some good food,& gi ar body sustainance & nourishment & come off a di gyal floor like some welcome mat.

16. A who s brag n boast over finally getting the prison kokky! When him deh road you can’t mention him but all of a sudden now u can talk dwl. Neicy u don’t even own a floor for someone to sleep on I don’t see why hype when u slept on a lot of floors all u have is talk yu chat foolishness to entertain yu whoring friends di whole lot a unnu a dummy

17. Niecy why you and Tia breath spell suh it cuming like unno a suck out under each other nuh mon when you see these bitches out a road dress like chicken foot unno nuh think ppl a talk bout unno tinking mouth all a unno bitches couldn’t be my friend cause mi know mi would affi tell unno bout unno self !!!!!!! All the ppl dem way claim dem anno friend mi a wadda if dem mouth tink too so dem nuh want say nothing

18. The person who wrote this dunce no f((k, cant even spell or put a proper sentence together, come off social media and take yourself back to school it dont look good, come off the girl name you a lesbian or what, the time your argued with people go pick up damn book.