MUNCHY YUH MAN GREEDY

0 thoughts on “MUNCHY YUH MAN GREEDY

1. a dat happen when people pretend dem living the good life. dem soon run up ina di restaurant cause it look like dem a use it as a front fi drugs. the man just beat the last drugs charge an get probation fi it. dem craven and if the restaurant not bringing in enough then munchies fi go look work. live ina uno means

2. a dat happen when people pretend dem living the good life. dem soon run up ina di restaurant cause it look like dem a use it as a front
    last drugs charge an get probation fi it. dem craven and if the restaurant not bringing in enough then munchies fi go look work. live ina uno means

3. Let him keep up with the madness…him soon go home and munchy will move on to the next man! Smh

4. Munchy mi cyah believe yuh really deh dance 2 night str8888 since twist deh jail boy who u naw f**k now???dem must no born yet man woman,boy girl dog rat n the rasss cat dwllllll unu jus salt n ur pussy ,u n Stacy a try so hard fi look happy Jay blacks n twist broke as f**k n Stacy please stop u a try too hard mum n YUH DNT SHAPE GOOD!!!!!!!!!!

5. She put pon fb seh him a mine fi him three plus fi her three and her baby father’s should thank him….girl have you ever worked? All you do is sit in the restaurant and watch every woman weh come in deh cause Yuh think Yuh man a f**k dem with Yuh insecure self! From Yuh huh take di man from him woman weh him deh with fi almost ten years a bay crosses a follow him.twist Yuh caan learn? Or Yuh just waan a free plane ride back home? Mi confused,nuh just wah day Yuh come out a jail? If the restaurant nah mek enough money try something else my youth.stop invest inah woman,whom you neither have a chick or child with! Your kids are your best investment.

6. The reason why the restaurant nah mek no money a cause dem a tief, every day yuh go in deh a different price fi dem food kmft.
    An di gal dem have in deh a use har dutty hand wid no gloves a share people food. One day mi go in deh and di fork whe dem use tek out di patty drop and she pivk it up and hang it up mi just walk ou. dam fool dem. A nuh everybody can run business.

7. Exactly! Nothing grosses me out more than a woman sharing food with long nails….not professional at all! All she does is make videos in the damn place and run off her mouth.I havnt been back there in months and don’t plan on it!

8. Dwflllll munchy yuh hole SALT. give it Up yuh kill fi mek yuh life look happy but it miserable bad afta d man lock up yuh wah go out Hide and f**k that’s all you good for Neva go a da restaurant den once cause mi see how u post video dem and in deh look disgusting and me can how yuh notch in deh everyday like a yuh nuh know weh name WORK My girl attend to you children by getting a JOB and stop live under him shadow …if a laff I R DEADING

9. DWFL Munchy your hole SALT!! CAH Believe mi fren deh a jail and yuh cah stay a unu rass yaad Go luk a WORK For the sanity of your CHILDREN Give it up you try so hard to make your life look perfect when the whole philly know you hide and F**k REGULARLY Yuh siddung inna shop whenn you need to go look a REAL JOB and let the man run his business bitch you tryed it smh

10. Why unnu keep saying the girl hole salt? Plz give me a break, this Yule is a fool, when him nah beat woman him a sell drugs.

11. A who try set up di youth fi real thou, because dem go Florida and come back only fi know say swat team and bare police a correl di youth fi shooting that happen while he was away in Florida… God good because if him never tek whe di youth it wudda worst pon him.. at least they doing summn positive with there life.. everybody go out every now n then.. them a somebody to, everybody have a past leave Munchy alone, at least Twizta have her in check.. Mek dem proper.. Dem food is one of the best tasting food in Philly right now along wid Dezzy on Frankford, Twizta cousin… unnu wicked… Munchy na f**k pon him either… stop try mash up people life..

12. I a gree with u 8:24 dem need fi lef di gyal everybody have a past. Munchy n Twista look happy together. Lowe di ppl dem mek dem live dem life. Nuff a unnuh nuh like fi see good good relationship. I hope di youth cum back a road soon. Munchy gwah hold dung di business yah girl. Mek dem broke dutty ppl yah gwah chat.

13. SAPPY SAPPY PUSSY SHAWYA WEH JUST DASH WEY A BELLY FI NEIL AND HAVE A 9 MONTH OLD SON PLUS A F**K TOM DICK AND HARRY STOP COME OVER HERE AND WRITE SHIT NEIL DONT WANT YOU AND NEEDS MUNCHY THAT A MAD YUH AND WHEN HIM GET LOCK UP U COULDNT GET THE 100$ DTOP TRY BILL ENEMY PON DI PEOPLE DEM BITCH YUH NEED A BATH AND AOME CLOTHES NEIL A DUTTY BOUY TO THATS Y YUH GET THE OPPORTUNITY FI A DO THIS. P,S ALSO J BLACKS DONT WANT YOU SO STOP TRY MAKE NEIL JEALOUS WITH HIS NAME YOUR NAME FOR HIM IS DIRTY GIRL