MUNCHY STOP HIDE IT

Munchy you know you and rasta British deh and every minute you see the one veachy get up a call him bae. That’s the trick people dont believe it ….Dem tink Dem can trick people. Is him and Munchy deh. Showtime how unu love run een pon people suh as unu see a new set a people unu run een pon dem. Cocoa and chrissy used to deh with the versii one it look like him and cocoa stop deal now because everyday chrissy post a new status bout the boy dem gal yah really frighten bad.

collage_20151213182053012

Screenshot_2015-12-07-07-10-25-1

22 thoughts on “MUNCHY STOP HIDE IT

1. So how is Tyesh man and him a wet up Munchy weh a cause problem ina dem life? No man is unuh meck dah lickel bwoy yah so brite. Have up two gal and dem know bout each other and all is okk. Munchy everyday you chat seh Tyesh dirty and nasty and har PusC busy. you no fraid you ketch some a har germs since unuh a share di same juices? ewww. Is so man short pan unuh.
    Tyesh from wah day me notice you a dress extra naked fi prove. Girl please keep your dignity and loew di dutty brukk pocket frosy boy. You cah compete wid di Roach dem cause dem no have no standards or limit.

Ps. Is Jealous Burgs(Mr Allen) a get Jealous chu Veachy a give di bwoy some attention? Burgs please to come tell us if Veachy still a use your Koki floss har teeth dem. Tracey gi you har warning but mi neva hear she step to Veachy yet. duppy know who fi frighten.lol

2. Gm Met & Metters. Look I could care less with whom dem busy pu$$y girls here want to sleep with. That’s their business so leave di people dem alone. All I have to say is, Munchy, you have been looking nothing but spectacular lately. I love it. I mean from the hair, to the make-up to the outfits. Girl you better work. And you look like you’ve even lost some weight. Or did you give it all to Veechy? She need fi take a page out a your book and stop stuff her oversized self in a some a dem clothes deh that she wear. Veechy is not every kind a clothes fi your big body. Jesus man. You fayvah a rolling calf or a wata buffalo. Stop it man.

3. Ohhh please…..! Burgs would not touch dat (VEACHY)eeewww… with a 10ft pole. Him a seh Rasta British a real rass fool.

1. Burgs, you and Veachie use to exchange services #FACT# is nuff time mi use to laugh afta you pan di Phone a night wid Veachie a clown you cause you wah afta dance wuk..

4. Burgs n veachy used to f*k n probably still f**king so I don’t know where you get your info why you think him comment suh

5. U knw nobody no wah stinking pussy Munchy, di boy jus a tek a f**k an ting yuh knw dem gyal den pay up fi dem cocky an no watch no face lol …… Munchy yuh fi stop it man! …….. Neva hear seh no man a pay u for dat pusssy an love talk bout pussy good . ( mi good body) smh

6. Munchy a fling up di one pic weh she have up. Why she no fling up di one from her Bday Dinner that she spent time with her at. lmao. Munchie give it up you trying too hard and is more than 2 a unuh di bwoy a sleep wid.

7. Good Afternoon Met,Metters,Peepers nd Others….

mi muma bloodclaat a mek yuh terrible nd annoying suh ..apparently ntn nah gwaan fi Max cuz nuh ansa nah cum through,dead de question bout it nung man sassss.

8. dem ppl here are popping show. unna nuh see seh burgs a tell boy he is a fool. a bare show dem a put on fi unna and unna just a watch and a chatt. none of dem have dry shit inna dem ass. if the boy dem wah f**k the gal dem mek dem f**k dem. a dem cocky a go drop off. unna philly ppl need fi stop put dem ppl pon practice.

Ps. the rasta boy the outfit weh yuh seh yuh wear go unna party never did mek it. you look like 1 dumb ass rasta boy who just a come a america.
    unna nuh know seh showoff bring disgrace.

9. Chrissy and Tyresh look good where? Tyresh breast long like Old Navy flip flops and I’m not talking about the size 9 I’m talking about size 13 flip flops. Mi good body. Tyresh please roll those breast up and keep your arms down I’m tired of smelling your underarms for a big woman. Red flag. And chrissy based on your other dressing I must say I give you a ok. But you need to put your pu$$y up and lock it away. Chrissy I wish I had a magic stick for every time I walk past you I just twinkle it in the air and give you a nice hairstyle chrissy please do better red flag.

10. All of you are ratchet none of you in party look good I mean from one to all you all are so ratchet it makes no sense,f**k is just f**k but I guess you guys think f**k means relationship plz!

11. Anonymous 7:53am U too F**KING LIE! a nuh everybody luk bad inna Philly dancehall. Talk u shit if u a talk shit but stop tell f**king lie BITCH!!! NUFF A DI GYAL DEM LUK GUD!!!