MUNCHY MAN NEIL BACK AT IT

25 thoughts on “MUNCHY MAN NEIL BACK AT IT

1. But munchy you is a trouble Meka because why you going to tag the man in you post you poking the bear

2. Bloodclaat bishie a wah dis lol… a mi linky tuh bumbo hold it :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak Good choo mi fren a wah goes lol. Mi affi go snapshot dis tuh rahtid.

3. All Now Me cah believe Kiddd The famous gallis and wanna be Don make him babyMadda beat up him claaat :2thumbup :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak bout him a gallis. How you fi breed di gal and wah have har ina Circus and neva expect that one day Di fustration ago turn pon you :ngakak :ngakak :ngakak
    Cherry you better stay out a di girl way cause she will make an example a you too. me notice Kelly dem a run een and wah be di girl fren chu dem see say she nah take no take from no baddie. Kelly di gal no like you cause your fren Shauna did a take Kidd too. Me always wonda how That girl so silent now me see why. You go girl. :thumbup

1. Cherry a empty barrel Love fi Mek one bag a noise dem gal nuh stop har up pure noise you Mek pon fb live because we dun know you can’t read and write abay cherry you is a man mascot and a woman mascot gal hold a seat in the back gal

4. How unu love Kidd name so it look like i need to start letting these Philly fake ass bitches know them lane. That girl was so lucky the other night…… beat Kidd a dat she say tell r try that prank again, you miss a whipping try it again please send her this memo

1. She don’t affi try it again she Mek har point aready gal a who vex that woman man get a whipping bye gal

5. How unu love Kidd name so it look like i need to start letting these Philly fake ass bitches know them lane. That girl was so lucky the other night…… beat Kidd a dat she say tell r try that prank again, you miss a whipping try it again please send her this memo

6. Everybody can’t bloodcloth read and write fi uno some a uno moda ca read or write but uno come pon ya so a talk time uno a write shit uno go get uno papers

7. Duty meesha go find ya baby fadda shabba nuh wa u ina him family move ya bloodcloth can bet how ya mouth tink now like how ya breed

8. Uno grudge people wa do dem body kelly shauna and cherry uno go save uno money and do uno body then and come offa ppl name every min uno deh pon ya so a talk bout ppl can’t read and who do body so wa if cherry ca read she pass reading age long time as long as she na eat r name pon bulla nuh worry duty kae and meesha we know a uno deh pon d pink wall but uno have news coming uno go find uno papers and duty kae windy nuh want yuh so go worry bout that n come afa ppl name so wa cherry wa do body and tek young boy tru nuh young body nuh want uno cherry next year do ya whole body muma

9. Listen cherry when sandy say a she affi sign paper fi you do body cherry you too hype and can’t read and write so that the point when you a hype Mek sure you shit don’t sink that all we a say

10. I don’t know why every time mi see veachy munchie Kay and meesha mi affi laugh :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak

11. A who fight a shabba cookout last night mi hear sharon stone inna it who nd you fighting sharon whose man u tekking?????????? Meesha who’s the father?

1. Y’all wicked and lie eeee the party when til morning so what fighting? No sah Philla a the best

12. I hope sharon stone wasn’t involved. She just got out of jail not too long ago over the kesha jaguar stabbing.