MAINE STILL A HYPE BOUT DI MAN?

So this group of tranvestite sisters always talking shit about everybody but expose themselves. Munchy put up a stat talking about Tia and the ugliest one Maine run on talking about how her man pick her and daughter over his child. Like really you bragging bout a nigga that will lay up with you and mine your child but won’t take care of his own seed. It just show how desperate and low you shemales are for a man.
Screenshot_2015-10-01-12-25-45-Optimized

0 thoughts on “MAINE STILL A HYPE BOUT DI MAN?

1. Tia ugly bad if true and she send the boss gone a jail cause her baby father won’t take care of her child

2. Rat bat looking Tia I here she a follow up Kerry a try dun munchie but Tia munchie living better than you kmt when you hungry you eat out the baby feeding worthless gal

3. These UGLY ass hoes!!! Unnuh RUFF n TUFF nuh bloocaat. All di so hot clothes unnuh wear unuh stil look POP DUNG!!!

4. None of these low life bitches ain’t licing good, not munchie,maine,veechy,tia,or thean. So yall all shut the f**k up. Please..

5. Maine STFU. U really some dirty bitch. Any gal argue and get kids involve needs a piece a 2by 4 cross dem face. If u throwing wud on Tia keep it that way bout baby neva inna it. if chloe in it , SO IS HIS OWN F*U*KIN BLOODCHILD. asshole go get a life with yu ugly stay bad nasty sisters. Stay there a tie di man pon yu n mek him dont mine his own pickney n watch how bad blessing ago follow yu . Maingy, just pic how yu and veechy stay super bad already, if worsa bad blessing follow yuunu. MET mi upset when gal a talk bout a next woman n get kids involved. bout Chloe but not his child. Dutty Maingy need some class. How veechy feel not having a father for her kids? we all kno TIA wrong but now u taking it too far f**kin bitch.

6. I can bet is one of all the ugly grimlin sisters posting this shit up. The girl nah pay The old bald head no mind so unnuh just can’t sleep at night or day. Wondering if he is secretly still seeing Tia that’s why she so quiet and not on unnuh wuckless time. Unnuh need fi go sort out unnuh situation. Veachy the baby weh u a f**k leff yuh and gone back innah crib fi go play with other babies him age and it a mek just miserable and need somebody fi talk bout fi mek the pain go away(hush f**k up outta shape don’t you cry somebody else is going to have another baby boy for you to rob the cradle again) Maine(a place where you never been) you should feel f**k innah yuh self as a wanna be woman. Because any man who don’t tek care of them kids because of an outsider is no man. In your case a true Tia stop skin out har front and do the likkle things them weh him like that’s why him a spite the his BIOLOGICAL baby nahv nothing fi do with you and that other man daughter you having him around. Don’t your daughter have a father so why must you force man fi be daddy if she have one already??? Munchie get cha confused lesbian ass outta here and go check pan yuh baby father because mi hear seh a you set him up so you can have fun. Boy all unnuh females weh run down man,woman and dog is a sad shame go get an actual education and mek the man dem chase unnuh. Not even an high school diploma unnuh coulda focus pan unnuh a focus pan man Dwl. Sad bitches. Tia keep to yuh damn seh a jealous frenemie dem you hang with a feed the wickedness info. MET I tired a dem I hearing about them. Them all need the same dick dem seh Tia have in her mouth fi go innah fi dem own fi lock up dem mouth.

7. Maingy,Victor and Monkey unnuh sad bad di girl gi the old bald head man good a break so Maingy can stop cry a night and unnuh start it up again. Go tek care unnuh affairs weh a f**k up from left to right. We all can tell when the tragedy tek unnuh cause unnuh start f**k with people that can ruin unnuh day with just a picturehave several Victory Veachy somebody soon come f**k yuh and use yuh don’t worry fatty. Monkey don’t you have a jail visit you have to prepare for or the bax innah you face weh the man gon gi yuh fi di extra diking activities you been doing. Maingy you a worry bout one woman when you have a man what you a lesbian like your sister too ????

8. Bitch leave ppl buiness alone is nt maine mek him nt minding the baby him jus dutty a nuh gd man cause real man mind dem pikney weather or nt unu a worry bout the girls them atleast they hv a 9to5 jonhcrow if maine ugly a nuh crime police nah look fi har wen u see her tell her to her face smh cause wen u see tia or maine u laugh in them face f**kouta ere munchie need fi hold u and f**k u to

9. them workless and da lil sister don’t have a car or a place of her own and everyday she da pon fb screaming how bad she is gyal go to your bed and sit down .your wardrobe should consist of more then 2 lil jeans and 2 shoes all the screaming you be doing .da whole Philly rung down bad .

10. But on a real….. Tia look wayyy better than all 3 sisters on their best day. If tia ugly that mean she a beat dem bad by far bcs if yu put Tia up against dem a do a poll, Tia will win hands down…… The entire Philly a talk how the matey nuh have notun pon har.

About Omar not minding the child SMFH, is that suppose to be a win? Or a laugh offa ting bcs Maine shud be ashamed….. Whey ur pickney daddy deh Maine?….. Stop force the lil girl fi call another man daddy bcs he’s NOT a it a kill yu say the man you in love with…… Put his penis into Tia raw and breed her, every time you think about it your heart flatters…… Scrawny and always ashy like and Veachy needs to stop picking her sores mek dem heal…. She too grown to be fassy like that, Munchy the STDs whey Max give yu yu need to thank God antibiotics can cure dem….. Oh, yes his records tell and once he has it you do too

11. Maine try right yuh wrong. Wid all the malnutrition your body is going through you’d thing you’d put full focus on that. Yuh nuh fraid yuh drop dead cause yuh body need construction. Stop worrying bout the gal and leave her the f**k alone. Go give Mr a ball head some backaz and leave the mix up alone. Or go attend to your fake eBay boutique. Him nah mind di baby because him a no good man?so you say!How you soooo sure him nah mind the baby because he told you so hahahaha lol lol lol. If I laugh a weak. When unnuh start unnuh f**kery again unnuh will know who bout that life or just running their dirt trap! I wish I was Tia because I would f**k up unnuh up on video one by one. As we all the loudest person in the room bark always bigger than their bite lol. Di girl do weh she do and unnuh caan let her be. Unnuh come in like duppie. I wish she was my friend or sister because you bitches would be sad and upset.

12. Munchie weh look like the witch from the wizard of Oz :hoax2 especially when she wear are witch hat and the black lip stick. It DONT look good. Mi see people shop rainbow and still look more qualified than all a unnuh shit bag combined. Yuck unnuh man must put black bag over unnuh head when unnuh a f**k unnuh or them have strong stomach cause not even cake up make up can hide fi unnuh ugliness. :ngakak another thing how can ugly thing 1,thing 2 and thing 3 call someone ugly. :hoax2

13. Main,veechy,coco,munchy, why you mad because you black and ugly, Omar wanted a pretty baby so him breed Tia a pretty girl get over it , maine logg out bitch go eat you mogul bad and stop stress over Pretty Tia and her Pretty baby all you bitches do is sit upon Facebook and chat f**kery, none of you can fight, you need each other to step to a 1 bitch, all anuh do is jump people, I wish I was Tia mi dun ya bloodclatt one by one long time ago, Maine just keep picking up and drop off packages you dutty mule you soon go to jail, and the rest of uno too ugly fe sell pussy so uno get coco fe sell out her pussy she soon look mash up like her older sisters
    YOU WUKLESS BITCHES NEED TO GET A LIFE , TIA NAH BUSINESS WID YOU, IT BUN YA BAD TIA BABY PRETTIER THEN CLOHIE, MILAN AND THE REST OF UNO BLACK UGLY PICKNEY….. HAHAHAHA MI LAUGH OFF YOU BITCHES

14. Dem all worth less bitches. dem neva stop until dem draw the lickle sister to be a whore just like all of them. Maingy should be ashame to be talking about a child. bout baby neva in a it, a chloe him pick. first of all who or where is chloe several dads? A father yu a look for chloe. Boy betta go mine him pickney. No man can lay dung wid me n not mine his child if they are outside my relationship or not. it might hurt to get a outside child yes but if di man f**k a woman him betta mine dat. no man gal can dark and illiterate so? oh yes forgot we talking about off-airtime ladies cause “nothing nah showtime bout these stay bad bitches”. Maingy gaulin as a mom u should be ashame to put that post up.

15. Maine stop try bait up people! You know you mine Omar and if Tia never lock him up I doubt she could get the Don lock up. Placka should a been run whey Omar from he reach all over pink wall and Facebook a kiss up n a clown out with dem salt crosses nuff gyal. Omar a Di only ediot one orda man whey so gal fool n frighten. He talk all a placka biz he tell my sis that placka been wanted n yes maine been a mule for Omar n one order that y he keep her ashy ass around. Dem chatty mouth gal n biz all bout city r ones who get all u bite. Maine Shauna Alison Cash Jan all do one orda biz. From cherry hill to cottman to wynnefield. All a one orda mules and all chat too much. N Di man dem a fool. U all give u uself. N not even have not a ting to show for it.

Maine lukky she have time fi watch Tia baby she betta watch the one he be at clinic wit…in her car. Its a boy smh

16. Munchy mi have a question fi yu. Why yu nuh stop guh round and a f**k off the likkle bwoy dem. Mi hear seh yah f**k one a dem likkle idiot bwoy deh from the YG crew. A wha,man dun pon yu.mi feel sorry fi yu and yu nasty looking sista dem.

17. IF MI LAUGH ONE MORE TIME, MCM FASHION BOUTIQUE, MCM CLEANING SERVICE, WTF HOW MAINGY FI CLEAN PEOPLE HOUSE EVERYTHING ABOUT MAINGY IS DUTTY, HER DUTTY BLACK SKIN, HER DUTTY BLACK HEART, HER DUTTY PERSONALITY, HER DUTTY WAYS, CLEAN UP YOUR LIFE BLACK HAWK THEN YOU CAN CLEAN UP SUMTING, START BY CLEANING PAULETTE HOUSE ALL YOU DUTTY SISTERS STAY WID YU MUMMA STOP POST PAULETTE DUTTY HOUSE YOU CANT CROP OUT DIRTY AND TRASH, MI SHAME FI UNO,

HOW KAE AND MEISHA SO CLOSE WITH TIA NOW, MI DID THINK KAE WAS YOUR FRIEND, BUT ITS OBVIOUS YOU BLACK BITCHES CANT KEEP NO FRIENDS that’s WHY YOU ALWAYS BAWL BOUT SISTER THIS SISTA THAT NOBODY LIKE YOU UGLY SISTERS YOU SOON RUN WEY PRETTY ZULLY, SHE’S THE ONLY LIGHT YOUR BLACK HAWKS HAVE

18. I am so sick of hearing about the dutty gals.What about the fact that none of dem have dem paper.Stop worring about a man and get yourself straight! Waste!!!