LIFESTYLE OF THE FAKE RICH AND FAMOUS PHILLY

Brought to you by a current hot mess! Where are they now?
Shakky it look like taking care of Bobby is taking a tool on you, yu hey ova him having a woman inna yu bed then thumping you in your eye for putting him on blast about it really quick doe. Neicy yu gone quiet afta John breed yu and tun yu inna matey once more, yu shoulda shame fi hype and di man gi yu bun suh til him put hand pon next woman ova dem front and she send him guh jail. Now him back inna jail wid him man and yu leff wit two pickney! Kim you is the next hot mess Didi run yu and yu still a try be somebody but it naw work. As for the monkey at the bottom that one is just to give you a scare. Good day Metty. Btw monkey Tia a breed again fi yu man.

85 thoughts on “LIFESTYLE OF THE FAKE RICH AND FAMOUS PHILLY

1. Maine and di Husband left how long. Maine is Stooooopid as they get, Tia did a sleep wid thw man all along and all when him beat har up she go gi him some di next day. Him buss Tia ass cause him jealous and no want har fi sleep wid no body else.

Neceiy is one man clown. Afta John diss Sanny him good up woman fi you, you really think him did ago want you? Neisha Show you and Sannny how fi tekk ova boy and mekk him mine har. Neisha on a real tho, ur hole salt bad. everyman way you deh Wid always leave you fi go prison. Is who John did a beat and go back a prison now? Me convince say John john a Fish cause tha tboy stay in Prison. him spend half a him life ina Prison and come a road a gwann like a bad man fi dem lock him back up fi go back to him lover. John shit up neicey, Sannny and Neisha hole cause him did a sleep wid all 3 a dem plus more before he got locked up.

Shakky you are just a loss lickel gal. You mekkk Bobby and him whole family a pimp and use you and dem no like you.him madda and Aunty love brag bout how much name brand dem own and it still mek dem look like the gorilla dem is. Please stop lieing to dem and tell dem say name brand mekk dem look good. dem same one say Bobby leave juju and go breed di worst dog ina philly. tashana instead of do ur breast and batty u shoulda go do ur hole and long mouth. di man dem ina di dance no stop pass u round. ur baby fadda soon get sick a di shit and throw u out. Chu di bwoy a get him disabilty check u run go breed fi tie him.unu pretend happy life is sad bad.

Tia go put 10 clove a garlic ina ur whole fi regulate the Ph balance. i have no words for you if u mekk dat fool breed u again.

2. So how unu nuh call out di wicked likle bitch munchie she look like a evil witch. I swear she look miserable like somebody mean ass granny and that man weh she seh ah fi har mon ah tie she tie him. He look like that sad donkey from winnie and the pooh oh gosh poor ting

3. Tia really go breed again really tia ? The way how you suffering in america you really go breed again? I saw neicy other day and trust and believe she needs all kind of help, she need clothes,shoes,toothbrush,mouth wash,dont mix kim with these low life door mats,shekira needs a post of her own she a call all over a look obeah man to tie bobby shakky make tia take her to a african man over south west ,all now she still a get the bun all when she take bobby clothes to the man 1500 gone down the drain

4. Neiicey mind her business????? Really in what lifetime???? Are we talking about the same stink mouth gal that stay on the phone 24/7 discussing even ppl that she dont know? The stink mouth gal that chat her own mother like dog , nuh just last week this gal dun her mother for tax money? The way how neicy chat shakky like dog i dont know if shakky that desperate for friends that she keep telling this gal her business. Everybody know bobby beat up shakky before shakky talk it.as shakky call neicy lol neicy go call every contact in her phone and laugh . Neicy voice notes and screen shots dont lie stop being fake to the girl she done bin through that with kim already. And please to come off shabba woman name she living better life than you. Go collect your money from cash you talk how cash rob john

5. Tia you really gone breed for maine man again omg nasty tia weh give bye bye crabs nasty tia you mean to tell me you keeping a 3rd raffle belly? You keeping a father reveal? Did you pay the 4 months back rent? You fucking so hard and owe rent ,you leave you kids all bout man wicked to lay down with you. The ppl dem a talk how dem go you yard and get bed bug

6. Nicy stop walk and tell pll say you dead brother a haunt donna house and you have to sleep in red panty .it dont sound good stop it

7. Man face Munchie from Miracle love chat everybody fi true and har life sad like funeral. Har man look like him nah eat. Mi nuh know how she fine time fi inna everybody business and fi har own a spoil. She seh she and Boops Blackie Shannalee Tasha Rochelle Jazzann and di rest a di ugly crew a friend. Unnuh cah tell unnuh one each other seh unnuh nuh look gud when unnuh a cum a road?
    Boops yuh look like when dem put sausage inna microwave.M I hear seh yuh smell funky. Blackie yuh get yuh papas yet? Wid yuh fake brands dem yuh a wear. Blackie Yuh nuh see how yuh skin chip up chip up. Shannalee Blackie sista yuh start bade yet? Tasha every man yuh tek dem drop yuh like a bad habit bout yuh guh a AC wid man. Di man grind yuh a ditch yuh Leatha affi guh fi yuh. Rochelle, yuh man live inna mi friend inbox. When mi tell him fi gwan to him woman. Him dis own yuh. Dinky yuh old tired looking ass is not no 28. I think yuh mean 48. Yuh look close a to 50 than 30. Yuh too lie. Probably if yuh Neva spend so much time a try war wid everybody yuh wouldn’t luk so tired and beat out and Dinky Stop wear dem coloured wig deh Veachy and Kelly dem a chat unnuh dem mek yuh look old and ugly. Philly trash dem love hype inna fake brands and none a unnuh nuh have nuh papas inna dance a hype unnuh shoulda a hide.

8. Shana Lee Blackie Sister please to rake sum ah dat cheap weave cross unu head front it never luk gud yet

Munchie Newton yuh is one ugLee shameless girl weh gwan like yuh cute ina camera weh we see yuh non functioning brain

Boops contour unu whole body pleez nd tanks

Zan kartel Twin white di Philly health department ago soon visit unu walking disease weh ina std clinic like employees ah di month mi fren weh wuk deh deh tyad fi see unu run race like Bolt

9. Nasty cherry you nuh stops fuck the young bwoy dem and you can’t keep dem you move on to another young bwoy way fuck you and gone aready the ppl dem say you need fi top it gray front old woman Lisa fray you nuh see how you belly a cover over you pussy gal mi stand up over way you was Saturday and I was so discussing for you pinky and zan mi see like unuh a try fi work again zan you fuck chy and left har just like how all har madda man dem fuck har and left har : :travel :travel :travel :travel

10. Sandy British please to stop wear dem fucking ugly ass outfit and fucking wig you look like the man clown you are :::: hot gal don’t wear fake shit

11. Suh Dinky, if yah 28 and look like yah 60. Suh when yu tun 60, yah guh look like a dead yah dead. Mi love philly ppl dem bad. Yall have no chills lol

12. Yow, Sandy British luk like GEICO to baxide. One woman cah ugly suh? Stacey Stacey dem ugly ass synthetic wigs get pan mi rass nerves. Gyal how yuh and yuh cousin Sandy British ugly suh and gwah like unnuh hot?

1. But a who see unuh please not to worry about sandy and her ugly cousin because dem don’t see unuh a who bex

13. Who fah Rochelle mon? Di brown boi weh she bring to dis country and gi baby? Dat boi always tryna talk to my friend too and say he ain’t with Rochelle so I know the previous comment about it ain’t lying. Anyways who was fighting?

14. Please that bitch will never have By By under control. He fuck us American women too. Even got a few of us pregnant

15. G Warrior yuh is a big coward. Yuh mash up di woman party bout Family. Yuh always wah war inna ppl party. Anytime yuh see ppl yuh showoff yuh big ugly self. All Nick from studio 7 weh walk and borrow money every body. Di time yuh a war wouda guh play back everybody yuh owe inna dancehall. Old tuff face Dinky yuh and Donna neva chat but yuh hitch up inna di woman party? Ugly old gyal how yuh nuff suh?

16. Dis ya one ya a syrup den a how sexy shana sourness can fuck su. everybody she see she want a little bird out in di street say she a fuck bones man now. den she nu have di Big Aids now woieee mi belly.

17. Sexy shauna top gwaan like you a goodas n you a dancehall mattress.fuck any and everyone .den all voodoo never used to fuck her too.

18. A dis a syrup a how sexy shauna bitterness. can fuck so a little birdy say a bones man a fuck her now. Then him nu have di big Aids. what a gal can fuck dancehall mattress. all fi him dick soon drop off yuck..

19. Omg again sexy shauna every cock wa stray you bring it in.you just keep you party n a pose with one man n now you a fuck child molester bones man. A want DHS come catch him in a you house n tek we you pickney dem from you carless like wa.

20. Fuck Shauna and bloodclaat bones mon wi waan kno bout di rass fight weh ah gwaan inna di dance wi nuh bizness bout bloodclaat shauna shi is old news. Ah who get stab up? Ah who did ah fight? ah dat wi waan kno. suh ah wah nick affi duh wid dis? himm inna ah it tuh? dat deh crazy babymudda weh him av tuh p***yclaat an har mad head sista. dash out di tings dem raaaaaaaaaayyyyyyyy

21. Whathappen to dear Essie? we need a segment on ur Sis Munchie, I am sick and tired of seeing he embarass herself ova a little young bwoy she maintaining. The man have been in at least 5 seious realtionship beside her dollhouse she running and she a big up har babes. Munchie man dunn pan u mama? Max make ur self esteem gonebelow par. Do you realize how people laugh when you throw that community buddy up. girl get it together fast. The whole family ah unuh need Dr Phil, Maury, and Oprah ina unuh life.

1. Max ah unda cova batty mon him fi gweh. one ah mi fren show mi dis video weh dis gyal ah chat bout shi f**k max inna di barbershop an him f**k har in har rass. She brave nuh bloodclaat fi put up some shit like that bout harself pon sm bwoy mi ah tell yuh sum ah dese mon mi haffi wonda ah wah

1. Granny and Mucnchie was bossom budies also lmao Granny and har sista Teckeisha need fi go rest the wal :hoax2 ls.

22. Granny did a fuk junior weh par wid rasta British. Wow that’s nasty. Tell you da truth, mi see how close rasta British and granny stay to each other. Everyting him ave, she support and promote heavy. Dem all a chase clout. Granny was definitely tryna be super cool with di showtime girls but dont forget if she did a fuk skilli who fi har cuzzin chyna bangs baby fadda, she will fuk any mon.

23. Poor munchie how yuh feel yesterday was your man birthday and he didn’t spend it with you he’s out with the wife/babymother nd her family how yuh feel di boy tell yuh all these things bout him nuh wah the babymother blah blah blah nd they still together in a relationship and thing you probably feel like shit doing all this shit fi the youth plus buying him shit nd he don’t want you I’m convinced something wrong with you nd your sister them good good hole bout good pussy gyal fi get things unno fava idiot

24. Granny shut the fuck up on Facebook talking shit bitch ain’t nobody hatin on u with ur ugly donkey face look ass no matter what you wear or how much makeup you put on you still ugly u fuck anybody niggas that’s friends an family even fuck your friend Keisha baby dad Andrew statement remember he pay you for some pussy an you told him not to say noting to nobody ..

1. Oooh that sound like a insider. If she told him not to say nothing then how you know? You gave her a ride to his crib? More details please

25. @ 10.01 am (Reading files)Take NEISHA name out of ur STINKING MOUTH, BITCH u can’t walk in no day,u said her PUSSY SALT ,it got her A Daycare, she’s her own BOSS, OWNS her House, BITCH what u got ? I forget u hide BEHIND Key Boards & talks .

1. Neisha every body owns a house ina America now. Yea u got a daycare that ain’t making no money. You ran and befriend Mina thinking ur daycare would be making money also girl u have to put in the time. Plus Mina momma gave her that business that had history already. I give u 4more years to start seeing some profit. Neisha when you don’t want to work hard you will forever end up with problem,teeding man like a John and ur baby fathers. You are a gold digger digging brass you ain’t fly cause ur half price clothes comes from ur scama fren dem. Don’t come back ova here before I spill all ur tea. You neva even use to talk to or hang with Jamaicans. Di yankee dem burn you out and now u in dancehall thinking u fooling people. Ur farrid big like ur

26. Memba granny did fuk har fren zah baby fadda greg. Zah supposed to be her son godmother. Nasty yuh fuk.

27. Di apple nuh fall far from di tree cah di same weh granny and tikesha fuk off any hood, dem mudda stay di same weh fi true.

28. Bun fi bun cuz di gyal keisha start fuck andrew statement from di next bartenda weh av two pikini fi him tuh it look like dem luv fuck dem fren mon one set ah nastiness di whul ah dem av germs mi nah fuck nutten behind dem low life gyal deh

1. LMFAO. This is funny as shit because Drew don’t give a fuck about nobody. They just got tricked and dicked and left to argue with each other while he continues the cycle.

2. That bartender baby madda Jamie was a whore I heard they not even his pinkney it’s his friend baby

29. Unnuh a gwan like Andrew statement a somebody him look big and dutty and sour like. Mi nuh want him fi love nor money kmrt Granny ugly fi real tho and straight like I-95. Granny fava salfish head lmao.

30. Y’all dumb bitches need to shut the fuck up before I call immigration on y’all illiterate asses

1. Yuh vex tru granny fuck yuh mon aaabbbbaaaaaaaayyyyyyyyy tek dat duppy bat gyal bout imigration ah we fi call uncle sam pon yuh bloodclaat yuh cum out di tenement yaad yet big pussy gyal yuh brite nuh bloodclaat

31. Poor Mesha look how har mate a rub har out pon IG. Mesha stop make your no good, talk behind your back friends hype you up to trouble the girl. The man openly disrespect you so the world can see so why would you argue or fight the girl the man choose her? You look so stupid. You loose 30 pounds like you are taking crack over a 18 year old boy. He walking and telling everybody he don’t want you so stop making a idiot out of yourself. You fuck all of philadelphia man now you want to use the loose pussy to trap the baby boy. I could understand if he was owning you but he clearly showing everyone he don’t want you. Poor baby boy want to move on but meaha trying to capture him with her down hole. Move on fool your segment was expire.

32. Lisa please to take your uneducated self hun and Mel you educated fool fool daughter teach you to write proper sentences thanks the time you pon Facebook a cuss out ppl you in to be in someone classroom and the gym you dumb bitch

1. You’re in no position to correct anyone’s grammar :request Try to fix up your eczema while studying a dictionary dutty gyal Stink

33. Ppl ppl get unuh fact as much as unuh talk about Rasta nuh love like are whatever munchie sure was in the fucking bar collecting lol :travel :travel :travel

1. So munchie is belly you carry fi di people dem husband?? Why you hiding that belly is it a girl or boy?

34. Who fi correct dem eczema? I’m dwl ova yah. Also granny and takiesha, you sound mad af as if we dont know its you’ll and you’ll friends commenting attempting to defend you’ll calling ppl illiterate and talking about calling uncle sam and so on. Its your hole, fuk whatever and whoever you’ll want. Ya Friends man, ya cousins man, ya sisters man, anybody man

1. Yes its her pussy she can fuck who she want to fuck lol Mr. Statement soon call her fi cum een again cuz him deh pon di prowl dwl Her bartenda fren must vex yah now an ah talk shit pon fb tru she think she di wife aaabbbbbbaaaaaayyyyyyy

1. Shabba nephew shatta Biggs and that’s not her man just some young bull she did a fuck run go breed after she tell the bwoy sah she who dash wash the belly . Bwoy Lef her after find out sah done fuck off the whole a philly and the gyal name pooch___ young gyal a mad her head bad

35. Pink look like because you wanted to have 3 sum with chy and it didn’t work keep riding Chy back look here pink why you know ask zan for him uncle number in westmoreland obeah man you need a wash off come off pink wall everybody knows it’s you writing we get the message dog shit you see you is only one want zan we all going to here about you and zan soon

36. Because of you keep sending power in Chy house never stop till you move in zan and Chy was very happy every weekend send your kids to their so call daddy remember you get kick out of your apartment so me here sa you when to Africa man to get Chy mad because it’s not working you stay on pink wall and talk shit me sorry fi you because chy can get any man and she young fresh and beautiful

37. Because of you keep sending power in house never stop till you move in zan and Chy was very happy every weekend send your kids to their so call daddy remember you didn’t l

38. Lisa look like a real life female Humty Dumpty. She must miss her pussy. Can’t possibly reach it to wash that properly. Probably walk around with body spray to keep the barracuda from smelling. Chy you are a beautiful woman you have no ambition. Just another pretty face who got tricked for hype.

39. Guess who me just see a the gas station pon city line ave? Stop fi get gas and see a black BMW and a sey me would love to get one a dat one day Inna real life. All start wondering who a drive it. Only to see Andre Porter step out of the car with one bag a smoke. God knows I hate him but I don’t wish prison on anyone. Look like him get the 3 million dollars. Hope him spend it wisely. Someone said that they saw him on Septa one day. Can’t trick me. I know money when I see it.

1. Andre you wrote this just like a line from one of ya nut ass books. Nobody is checking for you boo. You come 3 post later a talk about 3 million. 3 million and you still cant reach a store for lotion yet!!??

40. Someone soon Rob him for the 3 million. Me hear set him have a few out of town killers a par with that nobody see because him paro bad just hope Dem have him back when Dem ready to step to him People hungry an 3 million a nuff money