KERRY CONGRATS

Congrats Kerry I hope the wedding happen this time around, because after fourteenth year and more than one engagement this should have been happen. I hope white don’t delay it again.

Screenshot_2015-07-16-09-15-41

Screenshot_2015-07-16-09-16-14

Screenshot_2015-07-16-14-40-41

0 thoughts on “KERRY CONGRATS

1. aint that the same ring apple have?????

dem a gi weh somewhere??? apple you’re getting a run for your money girl

between breaddy and these newly weds with YOUR RING with the 16 cubic z stones .. ur spotlight ran out so fast girl …

Cant wait to see what u have in store weeks to come ..jamaica ? dubai? paris? …

2. both luk ugly girl plz with ur fake gold from aliexpress.. Lol..these dump ass party celebrities.. Without education or degrees

1. Har man look challenge? :ngakak :ngakak woiiiieeeee if him look unstable me nuh know a what DAT she a kill up herself so fa.. She nuh see ishawna give back foot him gold ring web mix wid sliver.. :takut

3. But Kerry a white was the 1 walking around telling everybody Yuh work obea on him. I think 2 years ago he even put it up on Facebook that he found all type of things in your bag. Girl bye go to sleep with yuh ugly ass pitbull. White a one big mix up him walk and chat you with everybody girl I know all your business. Kerry Yuh man nuh fi a chat Yuh like bog shit. White did you get your money back from TIA? Did way how yuh love to chat even that mi know. By the way kerry thank you so much for taking that pink and yello hair out your head let’s all Bow our head and give God thanks for that .

4. Please white sleeping with dancehall diva fren…Kerry like a idiot taking pictures with them. Kerry yuh man always ah f**k yuh fren do m unda yuh nose.

5. Kerry, While you bragging please tell White how much ah di man dem ina di party you sleep wid and meck dem a laugh at him. Kerry to how you petite mi cah believe you teck soo much hood ina your lifetime. You is a ole wicked gal. You send di man go prison year an odd and chu him fraid you lock him up again him affi play back ina you hand. Kerry you tunn di bwoy against him own family so please stop talk bout obeah when you ah di Obeah specialist. Kerry please to tell us how you soo good that you use to sleep wid ur man twin bredda and him tunn run and a wife you up. Release di woman on , him and bredda was soo close and now you drive wedge between them. imagine him bredda deh Jamaica and cah call him bredda cause you ah block it him dsoh even memba she h bredda dung a Jamica and wah a plate a food more time..
    Twin White member when dem send you go back home di same bredda weh u forsake you a need again. :travel :malu

6. That pink and yellow hair was ah mess I don’t know who tell bar shi look good. Kerry yuh love fren too much you same one tell yuh fren den yuh work obeah yuh even carry do people den to yuh obeah man so don’t come act like yuh don’t know what yuh frens talking about. People come ah yuh yard and si thing plus yuh man talk it say that’s all yuh do with yuh money.

7. Di 2 a em belong together dem do every thing together. Teef, Liee and hustle.
    Dem 2 clown ya go teef di ppl dem clothes outa di store together. dwl.

8. I hear that twin white and Damian a f**k. I swear to God I see white and Damian in a picture together and they’re up in each other face like dem about dem about to pop a big kiss twin white mouth was wide open so was Damian the only thing left for them to do was just kiss

9. Kerry your ring is very ugly and look cheap yuh man so rich as uno claims bitch please let your man get yuh something else. Uno is just one set a bruck hype and nuh use to things,u a country gyal suh mi nuh expect better from u country bitches f**k outer here with yuh batty man uno ugly alike. Two f**king dippy lol. White still a f**k stacey a California lol weh did a hurt up yuh head.

10. He, she ah gwaan suh over :travel You got to be kidding me! Fourteen years is a jail sentence dat and to end up with that bright yellow ring, never though I’d say it but Happles platinum colored, diamond shattered ring looks far better!

11. Kerry yuh look like a mawga dog a di whole heap a obeah u a wuk,tell di people dem di story behind the fourteen years u claim u and twin deh, yuh push di docta dem fi put di man madda pon hospice and a rejoice when she take har last breath. All twin a f**kin idiot to cause him still a f**k yuh when a u kill him mumma. U is a old wicked bitch yuh look like u a dead cause u a walk a stress ova di man weh nuh stop f**k pon yuh. Yuh and yuh man always a walk and a chat unuh one another to it all a chat say one time him dead a f**k yuh and three red ball drop out a yuh pussy but like the claffy daffy duck that he is him still a f**k yuh and yuh have a nerve say people a wuk obeah pon yuh. Everybody know say unuh relationship is a big load a shit but yuh deh pon fb a run yuh mouth like twin white yuh.

12. mi nah lie it look like say them have some form of bleaching reform program inna prison cause look how twin white come back good inna him skin. congrats on your melanin and upcoming nuptials.

13. Met from di adda day ur page jus a take up all mi time a day time. I’ve never commented so much pon pink wall. Mi seh Ur Metters dem bad nuh b.c. U need to get a hold of them.

14. A suh much popcaan a get nyaam frm wah day dats all dese rings a get find inna bag cuz dem costume like nd very ugly…it all luk gold plated no man,congrats edah way

(Simplicity soon sign in)

1. yuh know she a long time me nuh eat ring pop caan,no man simplicity yuh rock me wid dah one deh :ngakak

15. Kerry yuh man as yuh claim can wear Rolex and every name brand there is out there but a dat him buy gi yuh?? U is one dumb and illiterate bitch and pon top a dat yuh deh ina store a try on di ring dat if yuh nuh buy it fi yuhself to di way how yuh well waan di man wife yuh and him still nah dweet

1. it is a symbol of his devotion to her no matter how it come big small or no ice at all. he made a commitment to her. so if a man propose marriage and commitment to you, would you refuse his hand based on superficial things such as carats, color, clarity…..you know what i mean?

16. If yuh man a floss and him claim seh him love yuh your man fi buy a nice ring put pon yuh finger and mek the other gyal dem weh him a f**k fi see it and vex. Yuh claim seh yuh man a wear rolex watch. Did u know that yuh can get rolex watch fi buy fi 3500 and 4000? F**k outer here country gyal.

17. So them fi tek dem f#*k and stay inna side lane so u know say ur man is a dirty whore that has other women and u a show off ring. these clowns. She looks so tacky and cheap. Even those nails. Discrimination is wrong but if my son takes home a woman like this to meet me me really ago carry him go doctor go see if him eyes and ears a malfunction.

18. Diamond chips must be the new black….. Like Apple these chicks has NOOOO idea the weight a solitaire carries, I don’t care if I’ve know a man for day or a year I’m NOT wearing diamond chips for a wedding ring. Especially those big gaudy tacky ones like this and Apples’….
    Young lady you should be ashamed to display six worthless diamond chips for fourteen years of blow job… Lame ass

19. If this man ugly one more time , this girl I want to press charges on her dressmaker lmfao who be making this gal these clown costumes? This man do scamming he try to tell my friend that he has post office link and he can order her stuff but she didn’t call him back cause she say he too ugly

20. But how she heng out with Tia and Tia sleep with her man ? No man in philly chill with him because Feds is watching him,and what is that yellow ring suppose to be? Is this bitch dumb

21. Kerry yuh ten seconds a fame weh yuh did a ask fah done now, but all some old bitch like u brave eh? U put up picture pon fb fi try play di gyal dem weh yuh man nah stop f**k and yuh really think say dat alone did ago make him stop all the obeah weh yuh wuk yuh really did think say him did a go stop? Twin buy yuh di old long time pop corn ring fi shut yuh mouth but him still nuh want yuh girl. Him chat yuh like dog and yuh have the courage fi a come pon fb a talk bout u a wife?? Go sit yuh rass or go find sitn fi go do, yuh dumb animal

22. The last time yuh f**k Roger them come lock him up the nxt day, crawny gyal stay a yuh yard snd stop walk and f**k di man dem ina dancehall, which part a u a wife eh Kerry?? Which part yuh old witch yuh

23. Kerry you always look ah mess yuh need ah stylist. Yuh always look like a mad woman. Mi glad yuh tek DAT yellow and pink mop of yuh head. The ring is ugly and cheap we all know you bought yourself that ri

24. Met I have one question and mi want you fi answer mi question. A who cooking the food fi dem cookout sunday? Lord Jesus Christ I hope its not Kerry. Kerry please don’t work that voodoo on the people dem. Warning warning warning philadelphia people please do not eat at this cookout sunday. Eat before enter please cuz this girl is a witch love witchcraft

25. Stop it no one is carrying news on you smh you walk and f**k too much, tell the man how you f**k down the place when he was in jail. Hot ass mess the man buy his self all the good things and make you put on old cloth kmt . Girl get a hold of yourself return that bad color ring

26. Da gal dey nuh normal where looks is concerned shi all uglier dan har man shi luk like shi was going to turn into sumting!!!

27. Seems like one individual making these comments.
    You are saying the same thing over and over with the same misspellings.

28. Yuh man have money but yuh look so?? Di way how yuh love chat Kerry yuh chat how Twin nah gi u and yuh Pitney dem nothing. Weh yuh accomplish ina life? All u a run yuh mouth. U is a wicked bitch cause yuh set up people nuff time fi rob yuh man. The man who yuh fi loyal to, f**k out gyal like u can never be wife and Twin is a fool if him really go through and married to yuh. To the way how yuh love chat yuh walk and tell people how him mean and selfish and u ask him fi make u do ur breast and him tell yuh no cause yuh love attention to much.When u find out the real definition of a wife please let everyone know even tho it ago take a while cause yuh dunce like

29. A who dem deh ugly and gorilla lol. You and your batty man is a hot mess the two a uno ugly bad. All you miss ugly kerry brave bad fi go breed fi that ugly nigga dwl a you fi name purple heart yuh brave nuh rass.

30. Yall take time with Her pls she frighten lol no other man never go in public with her before . She f**k roger and the way how him shame him tell her anyhow she mention the f**k to anybody him going to duppy her. The man change his number from her and she run carry his name to obeah man then little bit after police pick him up. She all send letter to roger jail saying if he want to come out him must leave him baby mother and she will get him out

31. Mi feel and di ugly woman from north Philly and har daughter dem hah comment…..dem and Kerry was fren but shi drop dem. Dem ah enemy now suh dem ah talk out the secrets.

32. You tagged your man in the picture above since Wednesday night and a last night him comment and like it after you called all day yesterday and annoy him fi like and comment lmao I can’t with these Internet happy life

33. Oh gosh is sorry him feel sorry for her make him comment days later lol one thing bout her she can keep her weave in for months on top of months idk how him manage with the smell of her head cause it supposed to smell like dead yard. Looks like she don’t have much brains cause she buy her kids 3t clothes and those kids like 7-8, she remind me of medusa

34. Kerry keep hair in fi six months I hope yuh win the money Sunday at yuh man dance if best hair style suh yuh can get a hair style.

35. Kerry change fren like every week any gal yuh si ah guh through so many frens nuh good. She nuh keep them fi long.

36. The ring ugly like them. Man like him must have money cuz 14 yrs never a ketch me waiting on ring.

37. Taniece Kerry a walk and a tell di ppl dem say she want back har MK bag weh ya walk and a moggle wid. It sad if is really di old bag she give yuh fi the three some wid she, u and twin over Miami

38. Di ugly black family down a north Philly a chat di gyal! Offa dem use to up inah di gyal face! Kerry caan stand unuh! Di gyal know seh unuh a hide and tek money from har man! Di youngest one of all unuh set pon di man!Ole shit pit nastiness Unuh!

39. Mi never see two fools so show off inna mi life.De two of dem is some never see come see and dat bwoy is gay as f**k.No words for that corn ring.

40. Everybody kno seh Twin a batty bwoy! Him like men and women!! Kerry if you love your life you better use protection before you catch HIV! For real!

41. BADMIND A KILL DEM NO RASS,ALL THESE THINGS FI SAY BOUT PEOPLE INNA UNU ROOM UNU A RENT.SOME A UNU NO HAVE DRY SHIT THAS Y UNU SIDUNG AND JUS WATCH THE WORLD WHILE UNU LIFE STUCK.QQQQUUUUUUEEEEENNNNNGGGGGGG!!!!!!!!!!!!!