KELLY, PHILLY, DONT YOU WATCH MOB WIVES -_-

blinditem
So cash only badmind certain people oh okay…
Cash must be hard up on money now she call herself selling cars wit sum young bwoy mi hear she did give him a car to sell n him tek har 7000 dat he get from selling it n don’t give har nothin n when da ppl dem tell her which part him deh she freeze up like har meat fridge ina restaurant. Met tell mi how could u call police on a man u sleep wit for years n give him real name n address because u say he stalk u but let a punk u don’t no at all take food from ya family mouth…..no sah cash stick to the food biz if u going to be a informant u can’t have picks dwrl……don’t u watch mob wives??

22 thoughts on “KELLY, PHILLY, DONT YOU WATCH MOB WIVES -_-

1. Cyan bada wid Philly mixup ppl Dem!!! Unnu is a set by unnu self!!! I would never want to live there, now mixup senda is it cash or Kelly??? Smfh at these ppl!!!!!

1. Deez ppl crack me up @8:53
      Mixup dis mixup daack me up @8:53
      Mixup dis mixup dat badmind philly all dis shit but u on here reading it lol ur safe from t badmind philly all dis shit but u on here reading it lol ur safe from mixup cuz u only comment??? It’s entertainment to u so stfu n keep reading don’t nobody want to hear y philly mixup all philly ppl no dis already ah we set deh stage so go piss off

2. @ anonymous, philly is a nice place to live. If you r not a mix up person and choose your friends wisely you will be just fine. I live in Philly I stay to myself + I keep everyone on hi or bye status.

3. Anybody who goes by the name cash or has the word “cash” in their name is usually bruk! Dis gyal ah ediot.

1. Every story u run een bout sleep wid daughter you no have nothing else fi do? Kmrt, mi no even a go get too hype today just leave my kids alone plz because Da line ya weak ya now just hop offa her now fi me do, I wonder a who push you out? A so your mother did allow di man she tek fi f**k you or a you go f**k him? Seems like you can relate don’t it , Lowe mi chidl plz , would you want a rumour like that to spread on you or your child? What satisfaction you get from it? I’m very curious to kno

4. Cash is a big hyp she will turn her back on ppl in a heartbeat so this don’t surprise me Cash the same one who tell Jigga shauna was the one playing on his phone from a number he didn’t know Cash ya dumb as shit ya let Eric shit on ya name for years n then call police on the poor man and put him up on fb and tell ppl ya miss him Smh

1. Met need to start mek unu send in unu proof, send in the post I said I miss this summen, look how long mi leff him give unu and you still on my name, send in the post full time unu come off the people dem site with unu fabricated story and send in the receipt so people will take unu more serious all this come in like a big ass joke. You so hurt bout the poor man go bail him then,Dam ass just mek unu self look stupid

5. Unnuh leave the gal alone weh Unnuh know bout people Unnuh just jealous and can’t do weh she a do and. So what everybody chat everybody tired a the same story Unnuh can’t find something fi talk that’s actually the truth

6. Miss eric di world know a u n u cronies dem a do this memba u always come a di woman store come stalk and tell her how u ago shoot har.u also fi get u did park up out a di woman gate and so funny police come catch u and u affi gi dem wrong name and dem let u go u Fi get just tell the ppl them truth yuh walk and lick out batty all bout u miss eric tell di ppl dem di truth how u hungry and licky.licky even when u get the restraining order u go up inna Di woman place a bawl bout weh me do u cash fi yuh tek out restraining order against mi and when she start blaze yuh and tell yuh everything deh pon camera yuh run. walk tell dat miss eric memba u always threaten the woman how u ago kill har and drive dung car pon she n har kids dem so weh yuh expect it did fi just go so betta mi call di police Dan dem fine him rass body so a all unnu weh a run in fine facts first.

7. As long as mi f**k man dem always ah stalk mi so wah wrong wid dat if a man love n care for u n want to prove him nah want yuh fi lef him so dat mak unu Cal police pon somebody? Ah u mak everybody no yuh biz cash ah u put shit pon fb but now yuh salty cuz somebody run di truth say u is a hypocrite? Yuh caan even defend yuh own yuh don’t say nothing bout di story weh send in ah wat kinda hypness is this? N wer is ur invisible man dat u have only c u stand up wid yuh suck pussy cousin if mi mon even dream mi put ah next Mon pon mi fb him wud kill mi so mi no yuh mon is probably yuh pillow weh yuh sleep on stop gwan like yuh somebody fi tru nobody nah no u until yuh boyfriend Eric start f**k you not even yuh babylon cousin shana rate yuh she not even eat from yuh store on rising sun.. if Eric hungry now he mus hungry wen u meet him so yuh just mak everybody no yuh luv feed mon ah tru? Fi ah big ooman yuh cum like one dunce one time mi did think u was a smart girl who fell fi di wrong man now yuh mak yuh self look how yuh really is one lonely insecure football carry quarter back cum mon yuh go high school in jamaica sum Gyal not even finish grade school act beta den dat yuh tun like yuh cousin stinky shana weh luv har tongue in hole yuh run n get surgery jus fi stand up ina party n flash. rich n wealthy ppl dont show off…. dem look nah good fi u ..yuh really surprise mi n cum on matey n talk up mi caan deal Mi feel sorry fi har pickney name call but tru cash love dancehall now so she fi Take
    di heat

8. Sorry to say this but Eric seems to be her Child and he wants to come home to mama. At least was sure of a roof over his head and his 3meals per day. It’s not love Cash its because he cannot find anyone to maintain him like you did..

9. why eric concern if man run wey wid $7000, at least is not him, why unu care , did she beg night dinner , shelter or anything for her kids. furthermore, how stupid unu dumb dumb people be why should send someone fi boy, stupid people it is called conspiracy this woman have her 3 kids , when she gone a prison fi conspiracy ova $7000, uni bunch a idiots, even di low life den we a draw her daughter inna nastiness , only low life go afta people kids. eric and his hungry followers come affa did woman her business ERIC is OLD NEWS

10. Cash doesn’t watch Mob Wives she Watches Court TV and knows if she sends someone to commit harm although it’s her own property it is criminal . I know Eric and his cronies and the low lives of philly would love for Cash to get a record she is much smarter than most of the people she rubs shoulder with . So hot heads calm down and big pussy Eric stop send in gossip to blogger , keep Cash name out of ur stinking mouth and go learn a trade or go do ur GED u f**king illiterate free loading bum . Go pick on one of ur 1 dozen baby mothers . Cash was trying to make ur somebody u piece of shit it’s over a year u and ur cronies go find a job and go take care of retarded indiscipline children who r a burden to American tax payers

1. CASH are you SERrioussss???
      All of a sudden Eric is illiterate? All of a sudden he needs to go get a GED and his mouth is stink? You were hiding and sleeping with him for how many years and it boils down to this? no sir.
      You should have left Eric the minute he got Brina pregnant, You only made urself miserable by trying to make her Child loose quality time with his Dad. See di girl move on and better her life and left you in the misery while laughing at you. You are educated but a dumb ass at the same time. Do not talk about being smarter than the ppl you run with because your lifestyle and choice in men proves otherwise. Cash stop thinking with your Pum pum and go get a real man that appreciates an ambitious woman like yourself. I cannot believe you really utter the word Retarded and kids in the same sentence. If his kids are retarded and indiscipline I hope you are including your son that everyone swears is his also. Is Stepmothers like you i do not want around my child. Evil to the core. I am convince you have self Esteem issue why you would be so educated but insist on living a Dancehall life.

11. Cash Fava one ugly man she should have known Eric was just wanted a sugamamma. Now which man tek her 7000. Cash nah defend that all she keep talk about is Eric who she say been gone over year. Seem like everybody take you cash. Leave this men alone cash stop try buy love5. U no so good looking but u can get a man. u trail bakka Shauna ask her to give u one a hers.