KELLY DI TING CUT INA TWO GWAAN CHOO

finally a picture of the waste boy weh owen run from kelly foam party, kelly oh you seh ya pum pum a 10 out of 10 and a 2 man a screw you. Jay dem call him. Owen come tell the people dem why you and ya matey go fi fight inna de foam dance last weekend. Word on the street is jay have fi hide because owen a look fi deh waste man weh have him wife a go crazy. Kelly how ya seh ya hot girl and ya have the waste boy a come a party weh ya husband a pay fa, gal

31 thoughts on “KELLY DI TING CUT INA TWO GWAAN CHOO

1. Bwoy kelly from u do surgery dem a gi u basket fi carry wata mi gal, betta u tun big boy n gi back di docter him surgery n tek back u money. Badmind is active muma.

2. Kelly live a house with Owen and 2years ago Kelly leave Owen a house and fly to Arizona go spend her birthday with jay and jay took A picture of her in bed naking and send it to his Chris and Chris send it to Shanice his wife FACTS FACTS KELLY IS NOBODY

3. @anonymous send her back for her because yesKelly dr gabby no cock up ur bottom good no hips she complained about it Kelly when cherry give you ur next partner draw I will give you a good doctor to go

1. Dem need fi do a research pon dah Doctor yah. Him no stop experiment pon dem. Him specialize in a EAr Nose and throat. And dem meck him a perform batty and tittle and lips pon dem.. Him not suppose to be doing all that and I can bet him don’t have the extra certification to perform them. But chu dem Jamaican yah Juss here Surgeon and dem run go gi weh dem life. Unh fi go do unuh research dats why unuh body look so lopsided and unuh fava lil Kim

4. You’ll remember when Kelly and jay girl was going at it on Facebook and kellt live a house with her husband,Kelly you is nothing but a load of shit

5. Owen did know the man a jersey a f**k kayann take the weed from kayann then give it to sample to sell they life just mess up

6. unuh bad mine Kelly go suck unuh muma on leave the gal alone bad mine pussy Kelly comfortable bad sensation u fine talk bout how windy night want kay all she a hype pon channel windy nah leave channel didn’t dirty kay Kay stink like shit with r ugly self

7. Pull banana chips bag) mixup a gwan yasso enuh…suh a who name owen? A anonymous man too.

8. Diis boy weh always Ina di one red shoes Kelly really meck clown ur har husband?? Kelly dem say capture land cah left you blood no Matta weh you go Sketl will always be part a you name. Imagine this boy cah even gi you .50cens and you go lay up wid him fi embarrass your whole family.. Di boy have him woman a breed and no stop show di worl say is all about her. Kelly go find some Class cause you are embarrassed to ur 18 year old son who gets to read ur scandalous life on FB.

9. Wingie yu need worry bout Chris that just get dip back to jamaica and come offa d bloodclott gyal name Bitch nobody memba u a one big load a shit
    Bitch caah stand nobody that look good or duh surgery

Bitch go and take care off those kids yu shoulda shame yu walk mine man and yu pickney dem deh a jamaica hungry n naked bout yu a worry bout kelly dwl trust mi Owen no want u it look like yu want him d way yu hate kelly
    GIRL U NEED HELP

10. Dwl Kelly diaper ass nobody don’t want Owen everybody had him the dick is skinny he f**ks too hard need we say more .

11. Dinky Yuh come all out innah Yuh 3 X blue skirt and Yuh extra Large table cloth blouse. Yuh walk pass me and I just cast me eye. Dinky stay home please . It don’t look good. Yuh look like a long 6 seating dining table.

12. Wingie you don’t have no papers what good are you no driver license nothing da car need new tires and you worried bout surgery get done when da last time you go GYN let alone mind unno kids how de kids dem doing anyway

13. Owen willy is OK. Nothing special. My friend send me this link and when i checked it. Its the same owen. I didn’t know he had a wife I met him in New York so I’m shocked actually. Im not on facebook so i dont follow him or her and whoever. But he was very respectful and a nice guy I won’t knock him. And wifey I’m sorry I never knew he was married. But I’m done now and will always be done. I’m not down with O.P.P sorry x x x 🙁

1. How much you wah bet say di 2 a dem ah teck Di same man. Wingie only war wid gall over Koki.. The whole a dem dancehall gal yah wah put Ina barrel and roll Ina dump. . For the life of me I’m still confuse over why dem a do up all the surgeries and still brukk like dogg
      Dainty please to go and find ur correct shade of foundation. You look like th people dem no stop use the make up from the morgue on u

14. ??? So how y’all worried about Kelly life so much? talk about tired f**k out bubbles where she and her daughter a f**k the same man. this should be the main topic that bubbles do her body just to f**k the Rasta boy that her daughter is also f**king this should be the main topic bubbles stop from f**k yourdaughter man now. Bubbles your plastic surgery don’t look good all you duh is walk and f**k down philly pat classic really don’t got no sense if a did me bubbles me acid you longtime..

1. Yes pat classic really don’t have no sense cause. ALL nasty cherry up inna face just a laugh at you lady you friend can’t f**k you man and you think it’s ok cherry all you a f**k off the young Bwoy dem inna philly you nuh nice you and you girlfriend way have the donkey teeth dem inna har head and nuh top smile like she cute Philly nuh gud again :tkp :tkp :tkp

15. Bubbles from dem dun you pon pinkwall mi nuh really see you come out with you hot body :ngakak :ngakak :ngakak you use to be so humble but from the body get dun you think you is the hottest shit walking around Philly and a f**k dun the place like it ago outta style