JIGGA WHATS COOKING?

Met Jigga Finally win or did he lose. Jigga you finally get your side chick full time or are you guys having trouble in paradise too. Moya been posting subs on her social media nonstop from the other day. Met they say Moya dunce baby father got smart and has a woman on the side. They say he’s tired of hearing her name call up with different men and the main one Jigga. Moya the Obeah you and your mum did is no longer working. It only has strength for Jigga. She says he’s  the only fool fool boy that constantly runs her down and always comes back. Jigga you better take on every party and every box make it. A new response you take on.

157 thoughts on “JIGGA WHATS COOKING?

1. But the one a Philly is no better yuh a act like jigga-all-star a goodas fi dem please dem man deh fuck and clean up everything in site from the man is popular and in a dancehall all a this come with it one bag a different woman and cheating period

2. Anyone who sleeps with this girl is wicked to themselves. Everyone in LA knows Moya has the incurable disease. She walk and fuck any man that gives her attention. Her baby father is probably tired of her whoring ways. Jigga is one longtime nasty boy that hide and f*ck people woman and smile at the men who woman he f*cking. In his old age you’d think he would be smart enough not to take on this girl, but we all know he’s one dunce. Hope he’s smart enough to cover himself.

3. Poor Chrissy The other night Chrissy wasn’t there but that bitch was and he was just watching her from the stage all night jigga and her meet up before he reach home and they fuck whatever they park she tell someone that she said jigga run her down 24 7 and can’t stop fucking her I don’t know Chrissy but she looks like a very smart intelligent woman it’s time for you young lady to MoveOn You deserve better no matter how much they say you fucked to He going to give u something you gonna live with for the rest of your life An jigga u wit your ugly bleach out self fi stop and go rest the big nose before a man kill u for there women all u do is fuck the people dem woman an laugh up in there face someone soon give you one trust me 60 year old jigga aka Rowan

4. I must say that this really needs to stop omg man ladies you’ll need to appreciate your body god gave u or if u gonna fix it do it good cause lastnight in igloo I ran in a few and I was disgusted no sah!!! I haven’t seen one of u who did surgery n come out good plz in just stop it

5. Chanel Chance Windy hoe fake body nuh look bad inna some tings she wear but har hip and butt area look weird. Har face always look tight like she cah smile too much Botox bitch. Give flakiness a rest. Walking round like your somebody. Di world know you fake. Kae still look betta than har. It’s just that Kae use bleaching cream burn up har foot dem. Boops from yuh duh body yuh wear some naked clothes weh nuh fit yuh. My girl why yuh Neva duh yuh ass too? Yuh stay bad. Yuh walk an look up like a old man. Veachy and Kelly unnuh look cheap and tacky a Igool Sunday night. Bbc Donna Gucci son my youth how yuh gwan like a gyal suh? Yuh dress like a bitch now yuh gwan pan FB and mek di world know yuh Trace like a bitch too. Rosie Philly nuh care how proof yuh post yuh image, character still nuh good a road. Lisa Fray yuh sista Sharicka Fray look like two stuff Turkey or sausage inna microwave too long. Everytime mi see unnuh mi wah vomit. Cheyenne yuh baby Fadda Zan or Rimaz nuh pay yuh no attention last. Hush yuh should look further from Zan circle when yuh stop deh wid him. Mi nuh see why yuh wudda guh pick up Rimaz old dead beat baby daddy to him odda pickney dem. Antoinette Faircloud yuh do surgery and lose weight come out strong but my girl why yuh a wear belly skin? Yuh figet seh yuh face brown but rest a yuh body duh stay good. Yuh belly too Mark mark fi dem outfit dem boo. Suh Greg daughter Deja and Stacy Stacy One don gyal a nuh friend a gain? Mi dat friendship Neva did a guh last because when Deja and Stacy come out if Deja nuh guh di bar Stacy dead fi thirst lol.Stacy Stacy how fi yuh gut big yuh? and yuh and ugly ciusin and friend love chat ppl suh.My girl tuck in yuh belly. Deja lose some weight and stop try fi deh wid every dancehall top man. Lizard, Bevon or Stone from one odda nuh want yuh. Deja guh look a self-esteem. Sandy British how yuh love wear knockoffs suh bitch? Yuh fi spend time work pan yuh face cuz yuh favor real Geico. Kid Baby Mada smh yuh Neva look get. Granny how man deh wid yuh? Yuh look like a mackerel head or cartoon character tpc. Trevor Ranking left di likke pickney dem. Wi see yuh Sunday night big old man like yuh. Crystal di whole Philly happy seh yuh buy a house. Wi congratulate yuh already. Can stop posting up bout dis damn house every sec Lord man. Nuff ppl buy house and own property yuh nuh see dem post it but ok yuh happy as a first home owner but done now man. No hate. I owned multiple properties but yuh a od now my girl. Dinky stop smoke di season splif dem. Yuh look like johncrow. Shaniel Powell yuh Ang Greg still deh? Mi glad yuh stop come out and mix wid Philly dutty ppl dem. Mi see yuh cut off some bitches mi happy fi yuh. Any way school open.Mi gone.

1. You must angry took a whole time
      Outta your day FI write big paragraph you must miserable lonely , house don’t have food and prolly a sleep pon floor god go with yuh

6. MI DID HEAR THE LAVISH PARTY FLOP BAD ! MOYA DIDN’T YOU JUST GET BEAT UP & YOU STILL WALKING AROUND BEING A HOE. CLOTHES AKA BAD INDIAN PEOPLE NOT GONNA SUPPORT YOU CAUSE OF THE COMPANY YOU KEEP. YOU PAR WITH A HOE,THAT FUCK THE PPL THEM MAN. JIGGA IS ONE DUMMY. BUT UNNO LIKE WHO YOU LIKE. HOPE YOU STRAP UP JIGGA

7. Deja fi a fat gyal yuh confident enuh skin nuh look bad fi a fatty yuh nah fuck Dante and the one orda man slow yuh role just like how chy played TF out you next because unno love hype man too much

8. Deja fi a fat gyal yuh confident enuh skin nuh look bad fi a fatty yuh nah fuck Dante and the one orda man slow yuh role just like how chy played

9. SO JUS CYZ SHE THERE THAT MEAN SHE A FUCK DEM NO SAH … PPL CAH STAND UP BESIDE MAN NO A DAYS WITHOUT A FUCK DEM !!!!!!!!!!! UNO LOVE MIX UP TOO MUCH AND LOVE SAH ANYTHING THA GYAL HAVE HER AMERICAN MAN

10. No sah Dinky and mesha back at it again . Lord Jesus at this point both of uno stop cuz none of uno age Mek a move only pon Facebook uno both look like two big idiot ., we all mesha and her sister only had pon internet and same for Dinky so . All uno do give we the people a show . Didn’t meesha sah when she see shabba nephew wife she did ago kick off the gyal phone and all know we nuh see it happen . Both of uno look dumb

11. A wah ppl nuh deal with daymeon like that nuh more . Like every party daymeon keep it empty nuh rass and he was a man that anything have him name pon it full up

12. Met you need a segment fi munchy showtime gal keep baby shower and no baby daddy here wifey tell him he Cah go lol munchy weha breed fah fi prove to who cause you sad bad stress all over you face, kae meisha Kelly stop Cheer har on cause uno know uno laugh after har Rasta British a play you munchy if can stay away from baby shower why you think you going to see him sad case… baby shower was a mess

1. Now she ago have 2 pickney fi a teck care of by harself .max neva did a mine fi him own cause munchie did a mine hi, now she go pick up rasta no brtitish wah married and have him young pretty side gal and grandma Munchie run go breed fi embarass harself. Him wife is already Grandma and she stan up firm so what was ur point munchie? everyday rasta in video wid young gal a pose and a kiss up and deh a gun range while you home stress. All fi him wife wah a beating cause fi har man have too much free time fi him gi har bunn every other day. i bet if that fool had a real job he wouldn’t be shooting up sperm everyday. sad case fi unuh

13. CUZ HIM DONT GIVE A FUCK ABOUT HER MONEY LOOKING ASSS , YUH NEVA KNOE DAT FROM MURNING . MAN HAVE HIM WOMAN WAH LIVE WITH A YARD .. SHE DID KNOW THAT TOO . DEM THINK BABY A KEEP MAN , IF THE MAN A SHOW U SAH HIM NUH WAH U THEN JUS CONTINUE GET A FUCK A GO THROUGH . BUT NO !!!!

14. So wAit a quick second mate , tia and kae a friends again ….. somebody rock and come in and talk to mi good gyal !!! I guess people can grow up and be mature . But it look like sah she and the dutty sister meesha not friends .. ppl can handle kae but not her stinking mouth sister ,tia gyal be careful that’s all

15. What a gwan over Wingie page so . No sah seem like the whole philly cah stand chy and her 12 belly mumma Lisa . But mi did think hoops and wingie and dem was friends she and badda nuh bestfriends no sah this one sweet fCebokk up and running tonight

1. Tell me no cause it miss me. Har page private.. me no know why all dem hype people yah meck dem page private and know say we di people ago wah fass and always have a fren a spy pan dem page anyway.

16. Them bitches at Deja party looked like some real hood rats chicks…. unnuh nuh look good. Deja day belly was too long and stretch out for the outfit. Granny…. u always look a mess. The little brown one with the braids always look high and drunk. All them do is walk and try fuck hype man to get a hype…. that’s not needed. Yal look a mess.

17. Rasta a look hype off Skilli n chat shit about him. Me hear sey him complaining how Skilli a look hype off him because Skilli pop ding n a beg fren. He she breed fi him. LOL they deserve each other. Two Johncrow

18. No sah meesha gurl a drugs you a tek now , wah Mek you luk so gyal . And the new hair style baby girl look like a crack head . Look a mess please stop with the colors nah fit you and then bleach out skin

19. At THIS POINT GYAL JUS BURN THE BLONDE WEAVE NOW MAN ,! SO DAMN STIFF AND DRY OUT KEEP
    ON BLEAching it THINKING IF CHANGE COLOR
    IT AGO COME BACK NO SAH

20. Munchie OOO. I wants to tell you all a Philly a laugh cause you a Repost Rasta dance Flyer and your mate is right on there Cluelee or Stupid? i understand is ur bbyfadder but you have to come to grip when you are really playing yourself mamas.

21. She nuh care , you nuh see sah she old a tried out no man don’t want her so she haffi jus tek wah she get !!!! Not even the likkle baby shower the boy was at any where she at he don’t come out .. dem don’t have no sense and dem ever chat ppl … from mesha kae veachy to all .. any man dem get lef dem . Mesha likkle young boy she get a lucky fuck and get pregnant and boy lef , Kae Eva a dash wah belly from windy .. caniesha black monkey lef she and now munchie wow it’s like a cycle thrm salt when it comes to man no sah

22. NO SAH THR LIKKLE DRY HEAD RASTA REALLY HAVE HIM WOMAN DEM PON HIM FLYER AND THE IDIOT CALL A REPOST IT SO DEM FOOL

23. Why does it matter like really come pon pink wall FI ask that . No sah some a uno ppl jus wicked bad bad and have no heart at all somebody pass away send your blessings instead pon mix up site wah fass FI go chat !!! ASK THE FAMILY NOT PINK WALL

24. She dead from aids and buff man a toad a fret now smfh….. Gal know she have aids and spread it knowingly to all these dirty dancehall men. Mi hear say twin white and Mina a fret out rass. If anyone a u uh deh wid dem two am deh please check yourselves out because apparently them did a fuck har…..

25. Nuh body nah mek up nuh lie. She did died from AIDS. It’s just sad that she knew and walk and spread it like that. So you men in Philly dancehall who love go around and sleep with these hoes better becareful. Twin was messing with her and a lot more men in dancehall was too.

26. Omg yo that’s ridiculous I can’t believe people would actually walk around knowingly give away aids just like that. Maybe it’s resentment from the person who gave it to you why let other people suffer. This is just so sad

27. She contracted the virus from har battyman husband that she marry fi papers.. smfh. No papers a farrin not worth my life. Her hubby was apparently bi. The man dem she sleep wid know themselves. It is very sad though. No hear say some a di man dem a fret out rass. But the sad part is the man dem real woman a dem yard, dem mi feel sorry for, cause dem never go fuck no aids pussy and might b infected. God please watch over them.

Twin whit is definitely a name mi hear bout that she fuk

1. A yuh muma man she fuck and get it so carry yuh muma go doctor and u did a suck yuh fada hood from yuh little so check yuh self unuh chat till unuh chat shit. Know facts before yuh chat. If she die from aids she a nuh the first or the last so weh u a say. Girl yuh life sad me naw ask Christ say u naw no papers in a foreign bout she fuck batty man fi papers. The batty man was push him hood in a yuh big stinking mouth. Everybody affi dead And sickness is not a sign to certain people so I hope aids no bloodcloth kill you.

28. Mi wah dem put out a list a di man dem weh she sleep wid suh mi know who fi cut off. Mi hear she Kemar Diamond deh pan di list. A true?

1. Your man name top the list so start wid yuh self first. So how u know who did a fuck har. No sah unuh bad nuh bloodcloth mouth cut cross way and a 9 days unuh a talk fah. Please DO NOT worry bout her daughter she well taken care of unuh ever see she or her mother look hungry and dirty yet. Kiss the two a them ass

1. So your big mad because we know she died from AIDS. Not once did you defend her but you run and defend the dirty niggas she a fuck!! Reading is fundamental no one said she fucked a battyman for papers, we said he big bad husband is a faggot!!! May her soul rest in peace but just stop. You cussing at the world wide web baby. Just screaming and cussing cuz you have a little WiFi connection. And yes I have my papers, a job, a man with a clean bill of health, My pussy hole is well in tact and my kids clean and comfortable an use to things, drive an updated car, have my own place with a bed and curtains, 401k and stock so before you cuss me for your ignorance remember we’ve alredady addressed you favorite topics.

1. I guess ya father, uncle, son ,brother, grandfather and cousin are all on the list that’s why you so madddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd… Let me guess, ya good up good up man too right? Check into the clinic before you check into pink wall

29. Can somebody just burn Meesha and Veachy clothes and wigs?. Dem a hurt mi eyes dem. Two gyal cah crawny suh TPC? Everybody inna Con party look good except fi dem two germs deh.

1. Di flyer seh Brunch and some a unnuh come out like dog shit including Windy. Kae yuh and dutty man looking sista look like unnuh a guh a market. Batty rider a brunch? Kelly yuh look suh washed up and done. Shauna Sweetness yuh look nice but yuh false batty did a show up inna dah dress deh. Veachy lastnight mi see yuh and mi feel shame fi yuh. How yuh kids especially your teenage son look at you when you like RuPaul naked in a dress. You look horrible gyal. Dat party was a robbery. $40.00 fi guh bout food including. That deh food coudda stay. I was so damn bored. God nah sleep yuh and yuh nasty body ppl dem Veachy etc. Always a Rob Philly ppl. God nah sleep.Unnuh a guh get a beaten yuh see. Wait man. Unnuh a tief. Dats why inna in farrin wid papas but hype pan nutten. I lef unnuh to time.

1. Mi haffi laugh , THE GYAL REALLY CUT SOME SHORTS LIKE SOME ROAD SIDE PARTY She A Go Too !! them Cah dress To Save Dem Damn Life At all!!!!! mi Laugh Until mi Weak … Somebody Need FI Give Union some
        clothes & Style StAy Bad Like

30. Yall u mother fuckers talking about bloodclawt trilly trilly when last yall guh hospital n get a bloodclawt check up? Yall come a the bloodclawt aids gal candle lighting and nine night and eat n bloodclawt drink I hope yall get big n bloodclawt fat hungry belly nasty rass. All of yall that’s talking the gal fuck yall man suh guh get a blood test. Yall have all kind of STD inna yall mouth ear batty and big hole. Make the gal family mourn in peace. The gal family a do it big nasty Philadelphia dogshit. A that yall hating for??????? Remember death anuh fi one person a fi everyone so bitches make sure when yall dead yall family do it big…. yall some pussys,hater….. dog shits ur day is not to fucking far….. today fi she tomorrow fi u…. sickness dont buy a shop…….

31. No sah some of uno cah dress to save uno life , Veachy you always always a come out naked like girl
    Big big party and that you really wear yo !!!!!!!

32. MESHa MO Sah gyal YOU STAY BAD YOU CAH DRESS FI SAVE YOUR LIFE AT ALL AT ALL !!! AND KAE WHAT A SAY YU RUN OUT FI WINDY PARTY AND STILL DONT LOOK GUD OR HIM STILL NEVER PAY U NO MIND .. him well dance up with him wifey rayyyyy good gyal you nuh shame

33. Suh uno no see windy n him next gyal a dance lastnight lol all him woman watch him him still go find d GYAL me hate Philadelphia man them.uno don’t respect uno woman at all.all tho d GYAL stay real propa no sah lets c how this play out.n who win d money smfh and Kelly yu coulda stay home yu cheap n tacky not one GYAL wey full a plastic body look good lastnight n who did a fight n who bruk car party nice still me naa lie n Kay where was u GYAL cuz yu matey n wifey did look good lol fucka yu once again you get left bitch!

34. Dem a dance with him cause it’s his birthday but windy was dancing with him wifey Cierra and kae gyal mi nuh you shame

35. MAN EVA A SHAME DEM .. FROM OLD MAN LOOKING SISTER TO SHE . BABY FADA LEF FROM BABY COME TO YOUNG GYAL INNA HIM AGE , GET SHE PREGNANT GET BABY AND DEM STILL TOGETHER . KAE Windy diss you again gyal . You shoulda stay home honestly!!!

36. Kay a zero GYAL wah that she n har sister ve on no sah uno poil like rotten milk tpc Look how long yu a fuck windy and yu mek him pay fi other GYAL do them body n him wife n yu just so so suh no tpc anyways next topic shauna y u look like a bag a puss lastnight suh in all my life I never see a GYAL wey full a extra chin skin suh me did affi bring yu dung mon but one thing me can sey yu ambitious me ano hypocrite congrats on the restaurant.me a touch everybody corn then yu no see how d man them cum out lastnight Philadelphia men was looking fresh and up to date me love it ladies uno affi do Betta next year cuZ the bagga brand uno claim uno did ve on still no mek sense d man them tek the party this year. N boops oh boops smh amen!

37. Kae yuh a one pretty gyal but girl your teeth dem
    Inna the picture yellow no BLOTHCLOTH girl start brush your teeth or get a better tooth paste

38. No too rass kae windy a money man and you still look bruk down , no papers , no house no car nothing my girl look from when uno inna America and between you and your old sister uno nah Mek it rass .. like no sah uno a fuck man and look like pussy nuh good uno cah get nothing

39. Veachy yuh know yuh man Dante was gonna be there yuh couldn’t come out any better all the good things them and yuh still look like overnight vomit to rasss look like one big truck tire (Yuck) yuh think expensive shoes mek yuh did look good doh

40. Me no know har name but she always come out n inna a corner still she did deh him party inna one black mesh suit hear sey a him pay fi do har body n me naa lie d GYAL look good idk y she deh wid windy but me hear along time them a fuck

41. Veachy look big and ugly like di shoes pan foot. Dem just look like dem wah bade. Meesha kae di whola dem. Fi gyal weh a duh fresh cash rr keep VS and a duh ppl make yuh money suppose tall but yuh always look dutty and wear some cheap looking sumtten and gwan like yuh a happen. Yuh and Meesha skin look like unnuh work a Michelin tire. Unnuh skin look like old wear out rubba. Munchie miracle why yuh nuh stay home and duh some sit ups fi get rid a di gut in front a yuh. Yuh face look tired and old Munchie Miracle. Boops, yuh duh yuh body and still smell bad. Guh tek care a yuh personal hygiene my girl. And stop walk and chat bout ppl grudge unnuh. Especially Veachy and man Meesha nobody nuh be unnuh all when a fi free yuck eeewww

1. Kay wid all di wine and Bruck off you a do ina dance Why is it you cah Make Windy stay wid you completely??? From day 1 him bunn you, Tassy, Shanna, and your rest a mate was always simple and gave you headache. Now him go pick up Channel and you still looking stupid holding on. Kay doh make me see you ina dance a act like a Acrobat cause clearly you not doing it in the bedroom cause you stay getting bunn. But look Pan windy wah unuh a war ova too? Him look like him bypass the bathroom when a time fi shower. Ewww.

Meesha mate Brandy, Please stop making yourself look stupid, The man been a gi you bunn and you a concentrate pon Meesha soo hard a next gal ina you life and you miss the clues. But you took a big L once you accept meesha as you mate. Meesha look like she need special Ed help and a contious supply of Monistat. Ewww.

1. You was there when he was giving the gyal bum , bad to bad mi nuh like the likkle gyal from how she did a gwan but biggs rate her from when . When mi go a poker flats go gamble him Eva talk bout him woman & the gyal lef biggs him sah it all the time sah yea him did fuck up and she lef him not like some of y’all dat man a cheat a thousand time and uno nah lef man atleast she wise up quick

42. Mi know a who. di gyal inna di full black mesh, weh wear di ring inna har mouth corna. deh wid one a do one odda man dem tuh. She wid couple man inna di dancehall well. fi har fake body nuh look bad but har reputation dutty like outta door.

43. Ugly crusty knock knee big belly Windy flop di whola di fake body bitches Sunday night. Mi nuh know how some a unnuh gyal mek bwoy like dat dis unnuh. Because him can buy fake body gi di whola unnuh? Di mount a false batty deh pan deck to rass lmao. No sah. Shauna Sweetness yuh always a boast how much money yuh have guh fix yuh fake batty and yuh face. Windy a try a ting but yuh party cah classy like fi Prezy party dem yuh too low life and nasty. Yuh designer brunch di whola unnuh dress like unnuh guh Passa Passa. Next yuh keep designer brunch Google di meaning and have di plp dem dress to fit di occasion including yuh self. But yuh and yuh dutty family Veachy Maine and di rest a unnuh nuh know nutten name class nuh mi a waste mi breathe. Stop try weh nuh fit unnuh. Stay inna unuh dutty lane. Brandie and Meesha cum get unnuh baby daddy him out here a look woman pan unnuh. Mi see him inna corner wid a girl Sunday night.

1. Biggs look everybody and him woman at home thinking she got it like that! Lol smh and windy party looked empty and ghetto sorry. So fucking glad I didn’t waste my good good outfit

1. Mi FOLLOW THE GYAL AND DEM NOT TOGETHER , the young gyal lef him . Mi hear ppl a talk and she lef him . Him fucked up cause somebody did wah hell yuh and fuck it up . A so dem dutty man stay . that FI reach him rass

2. Shatta Biggs ever a look woman , him did a try look mi friend but him don’t have nothing & mi hear say the likkle young gyal wah just have the baby lef him cuz my friend know somebody she know and she SAH she lef him cuz him nuh wah better. This why cah help man now a days . NOBODY CAH PAY MI NUH MONEY FI HELP A DUTTY BOY & him out here and Mek mi look bad fuck that .. That’s why some of dem man yuh cah do nuh rass better cuz have a woman wah wanna help you but naw cah jus hold it out here a look woman … Brandie girl mi hope lef him rass

44. when uno caan find nothing fi sey bout people uno mek up stories everyone wore wat they was comfortable in at the party n enjoyed their selves to the fullest prezy n windy is friend y this gotta b a competition uno need to uplift each other YOULL know everybody story n business n fi uno a spoil.not everyone fuck everyone they talk to not everyone wear fake brand not everyone live for people philly is just a cum bucket place glad me move from there.

45. Uno ago come off a me friend cuz she a no d one fi fuck wid c how she stay inna har lane uno wouldn’t even know wah reach uno n d GYAL ve har man n is no one order man true uno c d man chat to har a party uno a chat smh how uno hate everybody suh no sah uno really need a life

46. Okay Philly Thots. Can We please have these ole women over 35 especially Sassy Gella and ANN.. Please stop wearing the Bathing suith With the Boots and Stockings. There is no way a man is turned on looking at yall looking like big bird in diapers. I don’t care how much name brand unuh have on it don’t look good. And every body have the knock off links for the fake Gucci and Lv Shoes and purse yall bragging with. If my shit aint real im not wearing it. Yall should be dressed classy and represent yall age, instead yall want to look like Thots and Big Birds thinking yall setting trends. Yuck. Why waste money to do yall bodies to keep looking like circus clows? I am sick of that Stocking, unda unuh muss a burnup wid Yeast 24/7 unuh have on Stockings and pumpum shorts. Unuh pum pum wah fresh Air. Gella , you was more humble before you do ur body I guess you was insecure all those years? Look how long you ina Merica and no have nothing fi show but you wah tunn dancehall Icon now ina ur 50’s. Memba you ago need a house dung a yawd no wait pan Orange man fi force you. Big oomna like unun a come out naked looking stupid sleeping wid the lickel frowsy boys dem and a mine dem. And a embarrass unuh kids.

47. See THATS WHY SOME OF YALL MAN CAH NEVA get no rass papers inna America cuz when uno have up a woman instead treat the woman like dog shxt and out here no respect at all before gwan hold it down until yuh straight but Nah Ana half the girls y’all fucking or dealing with nah help y’all one fucking bit . Brandie or poochie girl don’t feel no way , it happened to best of us and glad if a true that you lef him from now . Don’t b a idiot and Mek no likkle waste boy feel like dem cah walk over you

48. Boops Weh Tasha deh I taught unno was bench and Batty a yuh alone a duh road from wah day with yuh Man Or bones man tell har fi cool out the party scene

49. Tash a duh live in work she cah party like dat nuh more nuh price nuh pan har pums suh shi affi guh luk work Greg and bones man stop mind har and Con only a f— and nah gi har nutten. Upton uno wicked stop gwan like yuh false body friend a goodie. Yuh a p*** watch gyal? Yuh friend deh wid nuff man inna dancehall like di rest a gyal dem bout stay inna har own lane kmt which part a dat a good gyal bitch please. Brandie yuh see how yuh did a hype pan Meesha ova Bigs and him flop yuh? Hush.

1. Get y’all facts straight mi nuh somebody who and the girl Brandie a friends and the gyal lef Biggs long time she file papers for divorce and all get y’all facts straight . And everybody know sah meesha and biggs never together so can’t compare and leave the young gyal alone

2. All uno do a worry about people’s life , if the gyal wa do live in job at least she a work fi her own . Uno love call crawny bonesman name with Tasha e , look how long Tasha Lef him . She and con not together but the looks of them pictures from his party sumtn ina sumtn. Mi like the likkle gyal uno Lowe har. Boops me nah lie you look damn good all them a chat up them mouth Miracle ya eat good cause you weight fit you

Get uno life together and leave people business alone anyday pinkwall start reveal senders and who a comment nuff a uno p***y dead bou ya

50. Munchy no time cause your cable lock off longtime nobody chat but you own friends and family sey you worthless no w you have 2 babies to take care of look how the room little you in no sah a wonder if you and Maine clean uno house cause somebody sey a magic in the tub you keep posting man have the man seen the baby how time him stay with the baby?his wife a mad you ugly black alley way rat…. meshia biggs never want you him want brandy it’s a different Meshia

51. Be petty dirty munchy be petty go petty a hot shower Maine how long you have in them braces the color them black like you and your dirty sister veachy don’t let me start with your leopard skin start uno shit go clean uno house and veachy come out a muma attic go buy bed for you and your kids dirty germs munchy go drink bleach

52. No sah mi hope a joke di man did a Mek wen comment pon Veachy party picture a sah hope she buy good clothes FI her party no too bloothcloth mi almost drop down dead… cuz a nuh lie it sad when man can sah that lady start dress better every event go half naked and long titty dem So

53. TPC A true man. The sad part bout it nuh man nah look pan di big jackfruit. When mi see dem mi skin scratch mi. Dem jus look like shi and Meesha wah dip inna detergent. Nuh wadda nuh man nuh own dem up.

54. Veachy a winter time a come and still come out half naked good gyal stop it . You must have a infection every part yuh inna something and naked gualnyuh body a nuh fi that do better to rass man have two boys dem must shame

55. Wait last night inna di party mesha look uncomfortable nuh fuck , how it feel when see windy big big wifey cierra come out LUK Gud nuh fuck & Veachy all up inna her face … good gyal yuh and your sister a real man clown man really tek uno FI idiot too rass man carpet . Kae how it feel FI see YUR big big fren Veachy all hype up with windy wifey no sah this need crowd

56. Pinky come here a second duh yuh nuh see chy borrow one of her mada wig dem no sah atleast now yuh a look like somebody child

57. So wait mate come here likkle , LUK like sah Trevor rankin daughter either with donate or con? Wonder a which one from the other day gyal jus a come out and a itch up under dem so

58. No windy fuck with Chanel Dem write wrong name it look like and rankin big daughter Bree she hang out with Greg daughter dash’s the likkle gyal have braces she never use to come out now she out

1. She nuh fi stress? Di mon weh she want only waan she inna night time and nuff ppl kno seh dem a grine but thru him wife him have to save face inna certain places. When it was yuh who did ah get di disrespect from yuh mon dem an wet up in ah pawty did yuh waan ppl fi laff off of yuh or feel sorry fi yuh? Dem sumtin nice? mine yuh know cah your time soon cum if nuh reach yuh already. Dem sumtin deh nuh nice mon. Mek she gwaan pass di time in sadness til she feel betta.

59. Chy chy why don’t stay inna the house LIKKLE gyal yuh luk stink sore and wah tek a nice clean clean bathe . You cah dress FI shxt outfit have on was nice but then the dutty boots dem no sah it’s like cah he 100 percent there always something then scarf pin head guess yuh a real crack head mumma

1. Lef di likkle gyal alone. It cum in like yuh carry feelings thru Zan dis yuh on ah di time fi she. Cum off of ah di gyal name now mon. rassclaat low di gyal

60. Sad sad sad kae you a pretty gyal and goodie a wah so CUase windy buddy likkle nuh fuck lot of a gyal sah dat and we nuh know sah him nah give yuh nuh money cuz you beg ppl FI money pay phone bill so a wah you love feel like sah you a win cuz him a tuck pon him wife with you

61. Nikki STOP WRITE UP PON SHABBY PAGE WE ALL KNOW SAH A YUH CAN TELL WEN A MAN WRITE THINGS THAN A WOMAN & it don’t look Gud IF HIM AS A MAN A ACT LIKE THAT TOO BLOOTHCLOTH NO SAH . But wait a likkle minute so shabba really rob him nephew what’s going on , mi hear sah Rob the likkle yute and that’s why him couldn’t get no papers all nuh a the likkle young gyal haffi pay FI everything no sah dwl . SHABBA DO BETTER YUH AND YOUR WIFE . And if a true come give the people dem partna money to rass

1. Nikki is. One rasa man clown. Look how much diss up and played out Shabba gi har and she still a run wid WIFE title. Gal just calll urself him madda cause your are only his security blanket. From day. One Shabba neva did a gi you shit and you still stay ina di struggle and disrespect.. Nobody no wan you are him oh me fight say you a born Yankee so you need some good fuck fi validate you. Where is your self esteem and what are you going to teach ur Dawna when it comes to picking a husband.. me see shabba diss you a beat you in front a crowd fi him woman dem before you had any kids for him and you still stayed.. I guess you realize nobody won’t pick you up after that clown son you might as well stay.. from you meet Shabba your life went downhill and the little respect people had for you.. now you on internet a get tuff wid people when you know him owe the people dem paid a money. Now me see why unuh run out a philly. You have the nerve a think you can spit Allisa cause you move him way from seeing har pickni. Girl you just gave him a fresh start to breed more gal and embarrass you more.. every week you a war over him wid next gal should have been ur sign that you are not his type or soul mate. A nigga that wants you don’t have you looking stupid boo boo. Now because him soo petty him make Cherry a diss up all him kids way no have shit to wid unuh teefings. it backfired on y’all cause unuh neva expect Cherry fi loud unuh up. Go pay back the people dem before unuh make stupidity cost unuh more. The people dem work hard fi dem money so dem ago keep on badda cherry fi dem money . Thank God me no stupid fi go in a no Pardna cause my money no grow pan tree. Rankin must shame fi call you him family cause you just embarrass him daily. Stay off the fucking internet and stop come defend the man that make you have Zero respect when people see you.

62. Chy and her mumma any crack out , yesterday outside look dutty no rass and like any crack he’d to BLOOTH cloth no sah uno wah bathe !!!! Move duty BLOTHCLOTH

63. Yes Munchy Mi luv how u a talk bout your self inna third person gyal . We know sah your life sad sad sad to rass muma breed up FI a dutty rass boy wah don’t have shxt and still have a wife a yard so who life more sad than yours girl answer mi nuh

64. The ppl dem wah nuh meme if a so you ago breed up breed up no baby father no man no stable nothing and jus send all your Pinckney dem go to Jamaica so mada can raise dem ? So can mop out dancehall floor .

65. Chy you mite act like yuh nuh care wah ppl sah but everytime dem sah yuh LUK a mess gyal you come back a little better keep it up , hair and make up look Gud and outfit was decent . You can look decent keep it up gyal

66. Dink’s weh di bloodcloth ya get ya fur green dress from we nuh ready for di grinch loook yet ca we nuh past thanksgiving yet n di eyebrow please allow veechy fi do ya eyebrow meesha booboo ya mad dinky n brandy

1. Honestly stop call up the likkle gyal name with Dinky name . Uno ppl love drama and fuckery , the likkle gyal a mind her business and live her life why y’all keep worrying about the likkle gyal . Mesha cah mad nobody to rass just her damn self bcuz as a big woman ina America she shoulda been have her life together wah a gyal can LUK up to her rass cloth , mesha and her sister don’t have nothing but jus clothes from flea market FI wear a dancehall from mi a go a party dem ina party and mi nosey go LUK pon the likkle gyal page and the likkle gyal a do something some of y’all need FI leave dancehall alone and get life together uno too rass old

67. Natalie No Needle eye why badmind and vex because Carlos and good good woman come out? Mi see yuh click di laugh emoji unda di ppl dem picture. Bitch why you mad? Yuh duh yuh body and yuh belly still marky marky like Zebra. Stop try style ppl because nuh body nuh see yuh man looking ass bitch nuh care yuh come out make di man nah lef ambitious woman. Natalie No Needle eyes yuh and marky belly just siddung and watch good gyal Miss Jones come through.

68. Well tuff face Natalie nuh betta She f— everything weh wear pants. Natalie ain’t no goodaz round ere. At least Miss Jones have har good job and education. Only ting Natalie have is a trail aload a pickney gwan she nice wid har stretch out belly.

69. Natalie guh suck yuh madda. Weh yuh think sah Carlos did aguh lef Riba cause yuh breed fi him. BITCH! baby nah hol nubody. Fuck u and yuh man looking ass. Carlos need 2 boxs fi lay dung with yuh. Anytime yuh ready BITCH step to har. Yuh need one more beating

70. Suh hairdresser Rosie a you and Dante a fuck now Hey veachy come get yuh bloodclathhhh man now cause he’s out here giving the cocky to any and anybody smh

71. Suh a hairdresser Rosie and Dante a fuck now hey Veachy cum get yuh bloodclathhhh man now cah him out here giving the cocky to any and anybody smh

72. Munchie Darling, please come off the internet and stop embarrass yourself more. Rasta Nyam front neva want you from morning and now a evening. Which part a him ago invite you a AC fi party and you decline? You no have young baby a yawd ? You have 2 pickni and haffi tan home ina ur stress and you deh pan internt a throw Subs at Yung gal who don’t even see you. Di gal have ur babyfaadder weak, him don’t even memba say him breed you. Look how long him and di gal deh and you di big clown a repost flyer wid ur mate gain some strength now? Shame a tekk you and you know Philly People dem a laugh at you and with you. How you fi go breed fi smaddy husband and loose the lickel 1 night a week you get chu you wah breed fi hol man.You love sleep wid lickel bwoy so this one gi you way you a look fah? As stiff permanent 18 yrs worth a additional stress. Gal, you need fi come gwope. Rasta a smaddy fi breed fah? How much business and grands him have? The only thing him own is him cheesy shoes and him duttyy panty cause him ano man.. Look how happy him was leaving you pregnant and a flaunt wid this gal . You notice how him nah stop di gal from post him pon her Insta, and you affi love that. Me see him and di gal out and about and is pure hide him use to hide wid you before him breed you. As far as me see di gal a beat you and everybody badd badd badd. Him still married? Cause it no look soo. Before the year done him ago breed that gal too just so him can hol har. Munchie go get a life and hol ur L. you cah come back from dat no matter way you try. Me shame and ano me.

1. Chy can get a pass now. She was young, she was a man clown and now she Woman up and redeem harself and boss up. What is ur excuse for being a Senior citizen Man clown? If you are ove 30 i am talking about you… You should not have kids and be with a fuckboy that cannot do nothing for you or your kids besides lay down on ur bed and wake up and go. Leave the gal alone now. She learn har lesson and see say better deh ina life. Congrats Chy keep moving up in life and go find a Sergent and smaddy ina the service fi match ur qualifications. Right now Zan a deadd and him a try act like him no miss you. My only issue with you was that you was too cocky and not listening to your Mom and have to turn back around and need her in the long run. Big up ur madda cause she neva give up on you. Respect her and keep the bond yall made. no meck no fuck boy come near you good good no more. Your baby is in a better postion without Zan near her. What can he teah her? Look at the kind of life him a live. Everytime me see pink a showoff har dawta dem wid him, my feelings cringe. She don’t know what he is capable of but have these girls around him and proud. She better wise up and act like a mother before she sorry.

73. Munchie stoppppppppppppppppppppp. Ur crew cah tell us fi stop clown out urself.. if ur babyfadda way put u upfront tell him fi address di world pan fi him page. Di Yankee gal nah go see it pan urs so him Still have you a look frighten and slow.. income tax time a come mums please no gi him none a dat money cause him a plan fi it.. that’s why him a keep you close.. him carrry she out the day before and you out the next day. So what time wifey get.. Boy him gi dat Yankee gal stripe cause she sure a har position when she a drop har subs.. did you know di lickel 40$ way him a gi har fi har H&M’clothes coulda put dung fi a bigger apartment. Di gal Eva clean ina har cheap clothes .. she a show you how fi treat boy and keep dem in line she don’t even a own him. Gal smart.

74. But from sisters to the friends salt , only one man prolly nah do dem wrong a kelly but she a fuck pon her mAn so . From munchie old nuh rass two girls a so you a raise your kids dem like a tell them sah it’s okay fi a man style and diss yuh the likkle young bull no want yuh a wah do uno old fuck old pussy gyal and young man , all yuh veachy a so dontae style style yuh up until get some rass sense. Meesha you too old fi a still worrry about your likkle young baby father like boy a 20 and you damn near 40 do better so other day windy live and likkle gyal join and just a try everything fi see the likkle gyal and she no answer yuh like girl stop it man you mad with the gyal fi wah . Kae yuh seem like the only one who man tun inns man clown learn and a try fi move on . Live and learn ya . Caniesha mi guess yuh jus salt no man no want yuh

75. True mi did think bonesman was still dealing with Tasha but mi see him in Walmart last week hitch up with a yankee gal. And he just keep clowning his babymom. Everyday she post about their business but run back. Seems like she love it thou. Meesha need fI leave the young boy alone and find someone har own age. She run after him cause she can’t find nobody har own age. These women will never learn.

1. But the likkle young boy don’t want her and not even a pay her no rass mind , a suh yuh know when man don’t want a woman her own baby father & him stop fuck her from she tell him she pregnant & now still nah pay her no mind , mi hear sah him wife let him nd him a go mad but meesha a post him up pon her snaps like dem inna things MUMA yuh told old fi that I guess no man no want yuh no man never want yuh .

76. Meesha what a way YU stil wah feel relevant like you and your likkle baby father inna things though, we see yuh girl .

77. Meesha now a ur time can go luk bvk likkle baby fada mi hear sah him wife led him & him ago need a place to stay so , yea gyalb there maybe him can marry yuh wen see sah have him back

1. Brandi, Please stop telling us you leff the baby fada. we knew that dfrom the day it happen because you only did a pretend and it blow up in your face. YOu leff him cause you know people ago laugh because you were warned and you didn’t listen. You and meesha betta live loving so the kids can know each other . Please stop making this boy relevant cause nobody sees him or want him but yall.

1. I WISH YALL STOP CALL THE LIKKLE GYAL NAME & SPEAKIN ON FACTS , I FOLLOW HER ON SNAp & INSTAGRAM AND MI ALWAYS SEE HER & BIGGS TOGETHA AT BARBER SHOP , POKER FLATS & OUT DEM STILL TOGETHER SO . MI NUH SEE NUTIN WHERE THE LIKKLE GYAL SAH SHE LEF BIGGS BOY UNO PPL WICKED BAD BAD KEEP SPEAKING ON THIS LIKKLE GYAL & SHE CLEARLY NAH ANSWER UNO LAST TIME THE LIKKLE GYAL CUM PON PINK WALL & MEK POST & TELL EVERYBODY SAH A SHE !!! LEAVE THE GYAL & LIKKLE BWOY ALONE MAN . If the gyal WAH LEF THE BOY HOW THAT A AFFECT YALL . THE GYAL AND BOY MARRIED , & STILL TOGETHA EVER TIME MI SEE DEM LUK HAPPY & Nobody CAH SAH BIGGS A LUK DEM BCUZ IF HIM DID A GIVE THE LIKKLE GYAL BUN OR CHEAT PON HER PEOPLE WOULDA BEEN A TALK PON IT THE WAY DEM WAH THE BOY LEF HER . BIGGS LOVE HIM WIFE LEAVE THE PPL DEM ALONR .. WHAT A WAY WELL WANT THEM LEF .. STOP SPEAK PON THINGS DONT KNOW NOTHING ABOUT. THE GIRL CLEARLY NAH ANSWER YALL OR NOTHING SO MOVE ON NEXT STORY TO RASSS MAN

2. Move Yur Self & GWAN . Mi follow The Gyal & Mi Nuh See Nutting About she & Him LEF . what A Way Y’all Want Dem To LEF Tho No Sah cum Off The Likkle Gyal Man . the Gyal Stop Post Bout Her Relationship All When Dem Together & Happy Y’all BadMind Dutty Jamaicans Ago Still Have Sumthing to Say . brandy Gyal Keep Doing What YU Doing & Confusing Dem Rass Too Fucking Nuff , Cuz Can Post Yur Man Thousand Times & Dem Still Ago Find Fault

78. Mi highly doubt she so fool fi keep on a write pon pink wall sah she and the boy LEF so y’all can talk down and a that y’all want . Stop writing false info the other night mi see two of a dem a Walmart and dem look happy nuh luk like dem LEF and all if dem LEF meesha him still nah look pon you so come off the people dem relationship and move on big foot stinking mouth gyal

79. Sum ppl have life everybody don’t sit on pink wall all day and worry but the next person or keep speaking on next person and same people dem over and over again . All y’all doing making this girl and her man important like okay if she leave him so the hell what at least she never stay over and over again and get played while y’all saying she left the man or he left her people dem cah inna dem bed together a laugh at y’all miserable asses seriously