JIGGA STILL CLEANING PHILLY

So met inna Jigga party weh gwan saturday night weh 90% a did gyal dem inna di party him sleep wid. One big bleachout looking sumting tek di mic an big up har man Jigga, har baby Jigga. Mi seh met everybody look astonish because dem neva kno seh Jigga a hide an f*** dis tun bad look sumting. Money really mek some man duh anything. The biggest mix up is Zan a f*** it too. Everybody still a talk di speech di swamp ting mek pan di mic. A wonda how Jigga baby mada a Jamaica feel along wid di rest a gyal dem him a hide an f*** inna dancehall?

31 thoughts on “JIGGA STILL CLEANING PHILLY

1. unna is one dumb ass set of people. its not the same jigga. look pon the pic. that look like jigga from philly

2. This pic don’t go with this story because this not the jigga that had a party Saturday in Philly :cd :cd :cd one rass mess

3. If a di girl ina di green frock weh big up Jigga i dont disbelieve him an har ina things. Me see dem recently a dance a baltimore togedda

4. Dwrcllllll anonymous
    But from why I see I don’t think that girl pay him no mind n move on wid har likkle life. Dat nasty Bwoy niggaz you see. I get fi find out some tings bout him!!
    I want him go jail for being a pedofile.

5. THATS JIGGA FROM LOS ANGELES – I WAS LIKE PHOW DID HE GOT MIXED UP WITH PHILY – DUMB ASS IGNORANT JAMAICAN DANCE HALL PEOPLE – CANT WAIT UNTIL TRUMP SEND DEM A DEM DUTTY YAAD –

6. Which gurl Lol he always deh with dem big bleachout gurls. What happen to wifey Shauna she marry for real? To what? And leftover Ole foot Tracy? Jigga Party dem get played out with everything else in Philly.

7. This is Jigga from LA inna the pic that live with him woman Mizzkrissy (IG Name) and have him real wife/ Baby madda inna Jamaica and f**k nuff gal all bout. Mi tink him f**k every Belizean a LA. I know 4 gal him a F**K right now that tink him bonafide gal

8. Well let’s start by asking you sender. How do you feel? He must of f**ked you too. She was just bold enough to make it known dwl..

9. Dat Pitney dead stamp a Jigga him couldn’t disown him! By the way Krissy yes you know him own him & mine him too even though him no post him up pon him page just like how u can’t post up him fada pon your page! Whether u like it or not Jigga & charm are very much secret lovers just like u & him. Just stupid of har fi switch roles wid u. First u was the side chick n she deh a di yard,now the script flip. Unu need fi start love unuselves!

10. Speaking about Jigga..what a bwoy nuff and showoff.He was so hype and boasting about buss a bottle is always wall to wall and Saturday it flap to rassssclaat ..bwoy don’t do that again be cause you ended up looking stupid as f**k .Mi see you went back to humble real quick.Oh and by the way don’t think we didn’t notice you deleted the “wall to wall picture on IG ” yuh shame like dog now and you can stop throwing shade at people now u comeen like a big tall bitch…Damn idiot #simmer down to gravy now

11. Bitch, nuh body nah dead ova yuh n Jigga di hoe. Yuh nuh use flitter cus di amount a bleach and makeup yuh use nuh flitter nuj needed if born pretty why u bleach? And use di whola di makeup inna Philly. Why a only outta town alone di man guh out wid yuh? If name suh good? Gwan hussle and mind di man and shut up

12. I was so shocked and ashamed when I stood in buss no bottle and saw the crowd. Even in the morning when I was walking out I was hoping more people was coming. The party empty, boring and flap. Jigga don’t try diss Philadelphia people or get too hype because the same ones that hype you up will flap you quick. I know you’re not f**king Jonah whale. It’s her friend that she walk with you sleeping with. You stop support other people because you think chill make you hype. You need to chill and stop f**k all these salt front bitches. Buss no bottle was a boring waste of time event. I would enjoy staying in my bed better than standing in the party. Humble yourself for the next event or chill will be the same sad and empty event.

13. True and Chill was boring this year too. Vibes was gone. Dem man feel they can really style people and still get the support nah go so. Humble yourself Philly party crowd already small and when you try mix but try gwan better you cut the lil crowd to an even smaller crowd.

14. Dwl at buss no bottle. Jigga call prezzy and let him remind you how to keep a good dance. Thats how party suppose to nice. Not like your empty shit. Mi dance until mi loose 5lb. He can teach you how to be humble as a young youth and how to have a good job. Not like you that depend on the dutty girls to support you. MET prezzy party kick out.

1. You see how bottle shellings get flap out tuh ah dat fi reach dem when dem act like crab inna barrel. Prezy party sell off.

15. I can’t stand how some a the dutty Philly promoters dem run against each other’s how you fi have two party inna one nite it’s not even like one over early so you can go to the next one unno need fi top it some a unno too bad mind that’s why mi stay a mi yard

16. And Jigga not broke? FOH. Jigga, yuh love likes and woman mine yuh. Gwah hide and hustle and buy more fruity, battyman suit.