JIGGA HAS SCORED WITH THE BANKER

Congrats to jigga And him banka woman. Soon to be proud parents of a baby girl. All the Philly gal dem did a wait in vain and Mrs. Banka a wear the ring. How yuh feel Shauna? Tracey? Melissa? Kimono? Unu mad or nah

11924919_157498654583960_9118133962364959026_n

0 thoughts on “JIGGA HAS SCORED WITH THE BANKER

1. Why wingy mad when wingy and jigga was never together and will never be together,get unnuh story str888888 pure nonesense

2. She no name wingy she name chlamydia ,wid har stinking pus*y bitch stop walk wid whole bathroom in a yuh bag.

3. Con nuh trust nuh man buddy stop fire blank shot too him have pickney pon the way too. Every baddy a breed it was a busy winta lo watch the baby showa competition dem now. Philly people fool nuh f**k

4. So these people don’t know about CONDOMS? And wasn’t HIV/AIDS called on one of his women from Philly? SMH they’re BRAVE :cd :hammer

5. LIKE SERIOUS SENDER STOP RIDING THEM LET THEM BE! IF SHE HAPPY SO BE IT! IF HIM HAPPY SO BE IT! IF THE CONCUBINES DEM VEX SO BE IT! SENDER WEH UR MAN AND PICKNEY DEH

6. Now really Ms Banker, u tink is a promotion u get? Intelligent gyal n u really breed fi roaming cacky Jigga n u not wife pon paper…before the pastor, man & God?

1. A di most foolish gal me ever see. Me nuh understand nor ova stand wah cause a young girl with her good career fi settle fi this boy. Of all the men in Jamaica, this is all she could make life with. Her friends and family are fake as shit. Tell the young lady she can do way better. All them care about is looks and sweet hood, dem luddi.

7. Jigga cocky is community cocky who ever feel like being a whore that’s the cocky dem get …. Kimone you supposed to know you can’t be mad cause when u was f**king him so was I so I hope my juices taste good f**king eediat. Oh and tell your brother booops he need a stimulant or summn him.hood too likkle fi mi that’s y I did jigga nothing personal it just fit better but I don’t want him we will always be friend and f**k sometimes congrats on his baby girl but his bm need to also know he NOT going anywhere he love go out with my family so even you STIFLE HOLE Tracey none of you how’s can hold him

1. What is this world coming to my Lord! Met look round an tell me if yuh see poppyshow deh fi me. Some gal a real poppyshow inna real life :maho

8. I would like to uunderstand the obsession with this man. Does he work? Does he own a businesses? His he a multi millionaire? What’s his claim to fame bcuz he’s not even good looking and him not even carry himself gud…. so y so much ooman a guh crazy ova dis roaming cocky.

1. Ask Keisha Gangsta, Pinky, Alissa or Kelly. cause dem still ah hide and gi him some. Pelina really doh have no ambition fi a smile up ina dem gal face and ah teck di community buddy.ewww. KC a same way she gooda a sleep wid ur Hussy DOnte. i cah teck it.

9. All these women need some self esteem. I cannot believe women are still bickering over these men. Bickering will not help to change their philandering ways. It is 2015 have some self worth.

10. Dutty Jigga is jus a user n nasty dwag. him jus a run round aroun and f**k everybody weh can give him tings. man soon start f**k him fi tings if him nah get f**k from man already. him a f**k pelina fi macy’s shit, him a f**k kim fi har lickle hair shop money, shauna get f**k. eat out har decoration money and duck har. him have kimone lickle brother a run roun a sell drugs fi him but wait till police lock up di whole a dem. him ago mek di youth go a jail an cant get no papers. bout lickle baby girl a mus di bank money him a go after

11. Tashi seems like you have a serious problem wid wingy you keep talking Bout walk wid bathroom inna bag bye girl your argument lame come better mamma talk something enticing

12. SHES A TELLER AND YES BABIES DON’T HOLD NO MAN SANJAY HAS LIKE 3 KIDS AND ONE SHOULD BE ABOUT 13 OR 14 NOW.

1. No Bitch!!
      Tell when she was 16 before any of you n yuh friend know job. And Moved up in The business. F**k Outta here. Like Unuh know MÍ bloodclaat Fren more than she know HAR self. GUH suck UNUH dead mother n father!! Piece A Shit Unuh Be!! Like a she gi harself the name Banka!! Unuh a gi people name n is Unuh same one a bash it!!

All Unuh a try tear this good girl down Di Gyal still a Bloodclaat progress!! A should a me!!

Gwaan hold up yuh head yah Shawna. Nuh worry bout dem people yah seh a clean batty Fi a living.

1. I check in from work most of the time so I missed your response. Hit dog will holler. You mad or nah?

13. Shauna don’t care nothing about Jigga. She moved on lol. she do love the promoters and limelight man tho. anybody she think she can get a buss off of. And all now no man nah claim her or buss her. Congrats Jigga. You claim that one, Big up uself banker alot of name a call on the buddy but him say banker. DWL

14. Meeetttt!!! Come here 🙂 mi a read the trail and at the end sumadi ask if she own the bank and u answer not even the safe dwllllll mi can’t stop laugh met u just kill mi loll

15. This “bank girl” with her nice, filtered photo need some rass lick and some ambition afterwards…. :travel

#NO AMBITION YOU NUH HAVE#
    #DUMB LIKE NAIL#
    #YOU CAN MEK PEOPLE SEE YOU WID ALL JIGGA, BOUT YOU A WORK INA BANK#
    #ALL UNU NUH FI HANGLE PEOPLE MONEY#
    #YEA MAN, MI AFFI GET PON FI HAR CASE TO#

:travel

16. Met what did this girl do to you?
    Why you constantly post these fabricated stories and bash somebody who is completely the opposite of what your subscribers are describing?!
    I wonder how she NUH crumble and lose it yet!

Complete Cyber Bullying.
    But then again the race is not for the swift but for who can endure!

So the swift all you folks who are so quick to comments
    Will not get to the finish line!
    I feel so bad for this chick Tho.
    And the sender for this needs help

1. a second person yah write inna pon yuh own behalf
      ?!?!?

den yah guh ask de admin a weh di girl duh har jus by clicking post to fb nd jmg?!?!?!

17. I’m not even mad enough at this post fi cuss nuh bad wod. Sender go look a life, lawd gaad. Or climb back up inna u mumma. U too lie and sad

18. Shauna no care bout Biggs she say she have a better cocky yah now (bk)she say she nah stop f**k him cause a him duck hat the best,poor windy why were you fighting?????????shauna a keep it pan the down low cause she say him no like the public life and she can’t afford do loose him cause she love him badddddd,she call bk cock sweet dick shauna you no fraid the gal beat you again,oh me forget you say bk fix that problem,shauna me nah lie a how much man really a f**k you,shauna me rate you seriously,bk shauna shauna web you say you keep the man dem hAppy,my girl if I were you me woulda affi rich to rass no sah lawd god so if you claim say a you a get all the sleep so web windy deh if I laugh I pop up to rass story time

19. Shauna how you go rejoice over a man a tell you say a you lick him batty the best,shauna so bk a batty man cause member you say you mek him try f**k you inna you batty my girl go check you self and stop loud up the man batty buisness lol! Big bad man a batty man if I laugh I pop up bk no have no shame a real dead like you him really push him hood inna me sorry fi all him poor Pickeny mumma

20. shauna get the batty business from Jigga. man a f**k Jigga longtime. any man weh u see love mining so much will do anyting fi money. Him always a tax him gal dem. man a f**k him longtime n him a talk bout man a f**k mummaG when a him a get f**k fi money clothes n car.

21. Met mi read all di comments dem.and mi can’t believe how some a dem gal yah suh wicked and lie. Half a di gal dem name weh call pan Jigga him and dem nah f**k dem a just friends.
    Dem dirty bitches yah,need fi leave the people dem alone and stop tell lie.

22. People people what a way Shakka bornbless a f**k BK,shakka a dat you gone to well I guess you get trick mamma,how you and shauna a par and you a f**k bk me forget say all a unnuh a the same

23. Shakka undercover whore if I laugh I pop-up you same friend them weh you siddung wid a chat a dem gone f**k you up shakka member say a you tell the people dem