ITS ALL ABOUT RASTA…RASTA

Met , come look Yah… this Is Rasta British from Philly weh Munchie and Tyesh claim seh dem a di Wife.It’s his Bday and every bodya wish him Happy Bday. So how come Ms Candy all di way in Jamaica a throw har Subs at them letting them no who is the Boss? Tyesh Weh you carry him go? Munchie yo well go get excited to carry go bday feast a dunn di lickel gal ,money see it yah Rasta ansa him BOO ina all unuh face pon him page. Him nah hide Candy. Suh me wah no weh Bull frog Face Meeka fit in a dis yah equation. no sah. dah Coky yah muss have Sugga and Spice fi have unuh a dead ova it.
PHILL1
PHILL2
PHILL3

43 thoughts on “ITS ALL ABOUT RASTA…RASTA

1. Lmao @Showtime Munchie. yup. She no stop carry di hungry belly Rasta out fi eat. I hope she naw run up har employer dem credit card fi try outdo har mate dem. dwl

2. Good morning Met, I am here at work bored trying to understand. Does this Rasta man have? etc.. like money houses and cars good dick good eating games. Is he running money pon the ladies. If he as kids? does his baby mother or mothers are well taken care of. because all i see is some OK looking cloths and a car that has rims on it. Some body please enlighten me on the topic or subject please? because I am an out of town-er and to the girls dem who are Waring over him. the people would like to know why?

3. Di Rasta look like him Enimick. Him wah some porridge and ah overhaul at the same time. One young boy nuffi lean so. I wonda if a di whole heep a woman weh him asleep wid meck him look so off balance or a sick him sick. Go see di limp koki to, cause if him body look lifeless imagine dat. Weh you desperate fi man you wi pick up anything wid a koki all a ole greyhound like Rasta no British.. Him seh him is 23 and i am still looking WHERE??? bwoy go back ah School yah and stop prostitute yourself fi lickel food. Him pick di dirtiest girls dem fi a gi him hype.No woman wid class will want to sleep wid him afta this.

4. Munchie Panty always busy. All when she and Max did deh she neva stop f**k pon him. Every man weh you see she hang round and talk bout har bff, is har side piece. She feel like di young b woy dem no come back come chat but she was only fooling harself lmao. Munchie di bwoy dem seh dem tyaad a you a cry and begg f**s. Dem seh you wi pay any amount a $$$ fi prove like you a win.

5. I can’t stop laughing at this one. So who is this candy where she just appear up from wid har big face gyal a Jamaica nuh have have no chat over no man up here she can stay fi later

6. But munchy de Rasta British have young baby suh mi see weh dem fight over Cuz him must still deh wid de babymada fi de young bby weh him hve ,rasta you tlk up you yu deh wid

7. Munchie f@ck all wah she no see she f@ck heckle and jeckle and all Now she can’t sekkle har pussy nuh have no limit she buy c@cky more than how she buy food I never know say inna dem time yah gal still a mine man then again when gal no good a so dem buy man big woman you need to stop it yu can’t spend yu all pon c@ky weh a shame yu yah so nice bad

8. A wah duh di ole a dem and diss moley head rasta boy. Kmt ,what’s the catch here, money? Cause if not, them nowadays gal yere lick them dam head. Kmdt again.

9. Uno Lowe the boy alone caz nuff a uno no have no man n no man no want uno that’s why uno sad so n a talk bout other people business uno Lowe the youth n him woman them sad bitches uno go find a man all uno do walk n suck ppl man hood n then the man them run uno that’s why uno love watch other people relationship so uno sad uno Lowe the boy n him gal dem

1. Hey Rasta bwoy go hol a trim and go bade. You only tunn rass chu u cheap and doh wah go di barber. Rasta no nyam meat dead or alive especially di renkin one. Go cut off dem locks deh cause yo0u living a lie. but look pan di gal dem weh you pick fi a nyam too. that is like comparing dog meat to patty meat. DWl. You no know weh you a nyam. ROTFL

10. De Rasta British babymada a nuff a dem enuh but fi him babymada a warhead outa all sista dem but a everybody a come war yu when dem come fi yu but de little hungry bellyboy a play everybody far as me see it well philly a go mash up now Cuz mi want see you win de war

11. Mi nuh wrong the man fi f**k sum a dem and fool dem! cause some a dem woman yah no have no sense trick dem and f**k dem yah

12. Ppl commenting sound like straight up haters lowe the ppl dem life a bet unuh not even knw the yute personally but unuh jus a bunch of crab inna barrel a worry about wah the ute have a what so what if him nuh rice r have money how unuh knw how d rass mon pocket stay nuh a unuh man have money n nahh gi unuh shit cause most a unuh philly gyal eva stay bad

13. Dem dutty gal love people man suh candy di man wah sketel munchy go rest u busy panty man it wah wash out

14. Munchie been a f**k from back inna NY days.
    Munchie I hope you getting paid. and bish go tuck u belly in.
    U stay real bad!!!

15. Women is so stupid these last days its not even funny.. How can a woman down grade there self to certain standard and expect men to still respect them… A lot of these females don’t think before they act they just let the men them fool them and hype them up and look stupid after we as women suppose to be wise don’t lower your standard because a man might have money or have little looks… Be a woman with value and as to this rasta_British dude I’m seeing they are say you have kids sieze from trying to use these woman because what don’t fall on your shoulders will definitely fall on your kids shoulder

16. Munchy yu ppl fi badmind yu and yu still living Inna apartment?munchy stop chat f**kery and stop mind de lilyoung boy weh every minute him cuss out yu bbc nd yu run gone call him frien junior weh f**k zully bit ouun business deh road munchy yu nah win Cuz boy hve him babymada yu f**king fool yu rasta British stop lie to dis gal seh yu nd yu babymada left

17. He looks dirty and munchie look big and rusty so they match munchie stop call up Tia name you just vex cause you here the dirty rass was looking Tia . Tia don’t want him cause he stay broke he couldn’t even pay her phone bill kmt

1. Alll di baby madda a eeediot. no bwoy nah kotch wid me and a spread him buddy so. Eviction notice fi him claat. SO she a pay fi a buddy weh ago bring germs back to har fi kill har off left har pickni dem?? then on to th3e next free pumpum him seh. Dyam fools.

18. Me know the bitch name candy. Rasta shit naav no cocky principle either him f**k anything with a pussy all dog to if him ketch one

19. De Rasta British seh him a month a de hour, rasta British dem ppl dem seh yu cyan pay yu phone bill yu jus love showoff Cuz yu broke nd hungry nuh bbc mi nuh see hype dem gal ya gwan suh bout yu Cuz yu cyan help dem pay a bill when of mth. come ,oun mek rasta British cute face a Madd oun dutty nasty philly bitches dem,and rasta British plz stay out of my inbox Cuz mi nuh want yu,Cuz pur gully rat yu f**k,all if me a ur babymother mi kill yu

20. @ anonymous obviously you dnt knw who the f**k is rasta because he not the one sing that song “man addi hour” a him other rasta fren splaash u just bloodclatt nuff

21. Cause the Rasta tell har Fi dash it weha Tyesh look sad a stress she slim down cause she nuh live no where not working

22. @chromazz bitch him put it up pon him Facebook a muss sad life munchy dis ,nasty gal go get life Cuz tyesh a mad yu ,mi nuh no y philly ppl dem suh mixup

23. No sah tyesh yu slim dwn but yu still hve nuff mileage pon yu pussy doe, no sah chrissy yu look stress Cuz verii_ dondada left yu fi de first lady,dat oun dutty philly gal dem fi stop hype ovr de mon Cuz Inna end a oun ago look bad (spring cleaning) fi philly dog shit dem mon

24. @sassy chrissy was just a fuka gal fi versi cause me neva she versi mention she yet i recall him even deny involved in nothing with har pon him Facebook as far as me knw versii been have him babymother from New York n chrissy a push up har self pon the yute low life duty chrissy

25. if i was his babymother i would beat the living fake rasta out of him. me nuh know if its true but i heard that him love chatt off him mouth like a gal. if the boy want to f**k nasty gal dem a philly that is him and him cocky and doctor business. and another thing! is the rasta man a bad man why these females are waring over him.
    MET NEXT TOPIC PLEASE BECAUSE THE IS DRY OUT NOW.

26. You guys acting like tyesh is anybody with any class, look how much man a philly f**k out that, still counting and counting and some we never even know bout. Wingie you need fi stop be a hypocrite as u is and tell yuh friend how yuh chat her all the time and say she too f**ky f**ky

27. Munchy why keep talking about Tyesh you have class ? None a Uni nuh have no class suh hop off the gal name you a winner so why you keep putting the girl up here the girl really have you a way Jeze you have the man n still a worry shakky Tyesh veachy sista Chrissy munchy boops Tia Kay Meshia Kim all a Uni a low life

28. Mi notice the yg n notime not coming out? Munchy it look like you run gone breed lol pickney nuh hold man Gary party nice

29. Oh lawd mi so tired ah hear bout old rotten pussy munchy And who she ah f**k dem one set of nastyness anybody who ah f**k afta tyeash ah aids patient walking rasta boy jus having fun he be on to the next hoe next month I don’t see how these bitches in every paaty but have not found a good bottle of lotion yet munchie and coco one set ah ashy always bitches Vaseline is all mi ah say try it..

30. No sah rasta British yu put up post bout yu munchy doe ….all if mi a ur bbymada mi kill yu Inna yu sleep Cuz yu Brite baddddd ,a wah yu want munchy feel good bout her self ,rasta British yu need help it look to me like yu jus love play wid dem idiot philly gal feeling mi understand seh munchy mind ,yu nd tyesh f**k u betta Cuz u nd her a do everything munchy stop call call de mon frien dem nd tlk bout rasta British Cuz a idiot dem a tek yu fah Cuz mi sure a suh dem tlk to all Rasta British f**king bitches dem yu fool yu

31. Munchy a full time you put up you man name now n stop use his him and r what’s r?a your man a that you tell everybody lol mi sey you wah se har inna the party you wah see har favor wah puppy looking for love everything you do pon page Fi prove poor you when you going to give up why Tyesh n Chrissy never at the party I was looking for them from the bwoy them lef them they stay in poor soul them…..munchy you lead lol gone gal a your Rasta a mention poor you veachy time for to lose sum weight you wah see har a teka kids party favor buffalo lol tia kae Meshia gwan pon har