GIRL DEM SEH STOP DI TALKING GIRL

Nasty Nickielue if you know what good for you,you stop call up sandria aka Fretdem name,because you don’t want my cousin talk and send in the picture them with dirty house all me cousin Kevin say you house dirty that’s why him rent his own apartment on you and you don’t know it LOL the time you get up and clean ur house you walk and chat Kelly and Shauna true the girls them house clean and look good,you bring belly for sandria like a she give Kevin woman,you know from when Georgia want send in the picture with house and me and sandria a tell her no but call up we name again and you walk and hold down you head in Philadelphia

NI

0 thoughts on “GIRL DEM SEH STOP DI TALKING GIRL

1. Clean your house dirty gyal and tell your man fi stop walk and tek the people them things him name stink a road how much ppl stuff him hold on pon him soon get wah him a look fa wait clean up your house and life it dirty bad

2. But nikki always a brag bout har cooking and me see ppl a beg seh dem a come fi fi dem own. no man unuh juss as nasty. dats why me no like nyam from ppl.

You know mi feel seh is chu nikki stop gi unuh di free baby clothes meck unuh a put har pon blast. Nikki was supplying all a di Mafia ladies dem wid pickni clothes but now she stop cause unuh no stop Truss and no pay. Nikki it look like you frenless no muma cause di Mafia dem bex wid you cause dem cah get no loot.

3. Sadder than sad don’t follow when people a beg food on social media ,mafia girl them don’t eat from niKiki anytime party keep is Kelly Marsha ,Allison,Shauna cook

4. Me Friend tell me say Nikki vex with Allison true Allison didn’t let she Keep her daughter sent of prom at Allison house,Allison talk the things them say Nikki needed fi go clean her house lol

5. Nikki there are a lot of clothes less people and home less people get up some clothes for the homeless people and let them clean your house for you,oh my my in a minute you and your kids them ago mess it up back

6. All the thief me see Nickie man Kevin thief people things I don’t see where it a putting him and Nickie KEVIN SOON get what he looking for mark my words mi hear people a plan for him Nickie remember a you have the dead pussy any man you f**k always dead