DOLLAZ IN THE TUB

White I’m happy for you and your wife but the throwing of money in bath tub (water) and posting I thought was irrelevant. Hope you dry those money off because a lot of less fortunate people can use some.#noshade

Screenshot_2015-09-28-17-57-30

Screenshot_2015-09-28-17-57-42

0 thoughts on “DOLLAZ IN THE TUB

1. Web all a dat fah!? Unuh a real never see come see! What’s the beef btwn you guys and munchie? By the way munchie,so from twizta gone Yuh just nuh Stop mek the videos dem and post enn? How you one have so much time pon Yuh hand? Don’t you have the restaurant to run? 3 kids? And a jailed man? Yuh fi tap it man! If Yuh fake friends dem nuh waan tell Yuh,mi we tell Yuh it doesn’t look good! Suh twin white yah man or a bitch? Is first Yuh see so much money?

2. Yuh can tell dem nuh use to nothing. Dem always have to prove to people. White wasn’t just in jail couple years back. Yuh Neva learn?

3. Priority really upside down. This is pure foolishness. All the money dashing out enuh life still sad. Money can’t buy happiness. Kerry you suppose to be so call happy and yuh live ah obeah man so often.

4. White you wah be the next Flippa soooo bad. Mine you no reach weh him deh and permanent this time. YOu need fi teck all dem $1 bill and go sort out urself. Mine u meck me loud up ur thing cause you no bawn weh you a imitate seh you bawn okkk. it isw a shame you up yah a waste soo much money and when you madda did need it you run duck and hide. I doh blame ur br4edda fi blast you and wicked Kerry di otha day.Imagine him a big teacher and u tunn ole cruff a waste time a farrin a floss. You need fi go back hoome soo you can appreciate life. Kerry YOu are di evilest thing walking the face of this earth. Evry minute you set up white than you robb den you lock him up. Him shoulda know you was and will never be no good from you did a sleep wid him and him bredda and then a drive wedge between dem. If white eve know seh half a di man dem weh him ah par wid and smile up ina dem face dunn run up ina you him woulda qwat him zugly self.White fi memba seh you and him dfirst baby madda was cool and you did a hide and teck him and a smile wid di gal. YOu are di witcked witch of Rose hall. All you no mean ur man no good . before you encourage him fi stay unda di radar you ah hype him up fi sink him.

5. Ah wonder if white brother ago class dem again. Him claim kerry kill dem mother so couple weeks ago him put some pictures on FB of his dead mada that kerry took and send to people saying that do bitch dead now do same people dem send back the message to him. Him can’t’ understand why white still with her but then agin mi always hear that white tie up. She love obeah.

6. All of a munchie she now posting all these shit on fb. Munchie di people dem say yuh don’t look good. Have several seats back is not everything fi everybody.

7. Kerry and white full ah so much shit like crab. Mi know dem money dey dry off dem money dey long time. Not even a house in JA or American these two fools have, kids dem not in top school, not even a small business nothing at all but

8. Munchie why yuh bothering di people dem. Dem say dem nuh wah nuh fren from yuh suh stop walk and buy fren. From yuh man lock up mi notice yuh find time fi idle

9. White dem soon come lock up yuh nasty rass and Kerry mi hope yuh ready fi go wid him but wait how white a dash so much money but Kerry u look like shit all the time. Bitch stop draw on yuh eyebrow dem and hire a make up artist. U go a Jamaica and come back up and go Vegas go repeat the same outfit but him q dash so much money eeh? U affi cuss him fi get yuh likkle nickle and dime. How long yuh have in the piece a hair?? Yuh nuh see say it waan dash weh now?? White u soon get weh ya look fah, how yuh stay wid a woman weh can’t read, write or spell this dumb bitch weh a hype up har dirty self and a gwan like she a smaddy but all u a one f**kin ugly idiot piece a shit so u don’t know better

10. The kids can’t even speak properly but them parents a floss wid so much money. The both of them need to do a better job as parents instead of focusing on a life of hype and partying. Not because people a talk and unuh finally take up the Pitney dem and carry them on a likkle vacation means ur good parents. How good of parents are u when u pull them out of getting a education to try to hype and floss just like unuh. Kerry dumb as a f**kin brick and Twin can’t construct a proper sentence but him have all of the Jamaican slangs down pat. Weh drop offs head drop pon shoulder yall need to get it together!

11. All the money weh unu claim unu hv look on the pikney them dress them up put them up fb lookin like f**kin transformer bout fab 4 kmt ppl nuh badmind unu but u need fi stop it unu want to be like apple and the icon so bad kerry u can neva be apple and white u can neva be icon f**kin fool u blind kerry guh tek the rope from round the woman son neck u hv two bwoy pikney nuh care hw u run obeah man u not gonna happy cause god naw sleep u see how u look like white dead mother omg guh ask fi for givness and stop do wickedness stop it if the pikney them aguh suffer hw can u f”**kin wicked all u so call frens them talkin bout u and stop set up ppl fu robbed the man kmt

12. Mi hear say Kerry a tied twin money a mine man a Jamaica and one bwoy up here weh she money after him lose him package Ina the mail. Yuh need fi mind yuh self bout u a mine man yuh f**kin idiot yuh. Mi ignorant fi yuh bad but look pon u to bout u a try style people doh?? White u are a f**kin clown! Money face bwoy u a gyal clown

13. Can someone confirm bout Placka the Don… I heard the Feds come pick him up and Leave the Kids and his Babymom Chin….Onearda man them better wise up…Spainsh TOWN DON GONE… Confirm please

1. CONFIRM…. bUT IT LOOK LIKE A ONE A HIM SIDE PIECE weh get madd do him in. Dem man deh no talk or touch road much. How ppl know weh him live and fi him name a call up? Dem don yah always meet dem demise chu gal.. Dem also figet seh dem no deh a yard so ppl no fraid fi call di bigger Don dem anonymously and fix dem business permanentlty. Every weh you tunn ina philly you hear seh dem live yah and dem name a call up because a gal. Cash, Sahuna, Main, Tia, Boops, are some a di most popular gal ina philly so why dem go wrap ina dem bangarang deh.

1. It tru he get pick up but look like he wanted in FL. They soon pick up the others too n dem know it. Why uno call Shauna or cash name dem man dem been salt from when dem do dem shit. Dem one orda man always try get Shauna n cash to use dem bid place fi dem illegal works but Shauna tell dem no. And as for Shauna n wingy husband. Ctfu Wingy been a gi di man Di most bun ctfu

14. No way I could get hard off this Kerry bitch her body and face would make me sick . I would feel so ashamed if I was a man havin sex with her body cum like a lil kid it wouldn’t feel right but anywhoo bitch trying to be Cookie not Apple

15. Kerry for u to be trying so hard to be like Apple is a damn shame. Dem gyal deh a shit pon gyal like u by farrrr!! U never see her or he man a dash weh money they let their appearance do all the money talking. U have a decent pair of shoes or a outfit show for this “money” that u have. It’s just a made of time before u drop down dead. Twin him like the tying cause it can get him outta jail when they lock his stupid ass up

16. Kerry for u to be trying so hard to be like Apple is a damn shame. Dem gyal deh a shit pon gyal like u by farrrr!! U never see her or he man a dash weh money they let their appearance do all the money talking. U have a decent pair of shoes or a outfit show for this “money” that u have. It’s just a made of time before u drop down dead. Twin him like the tying cause it can get him outta jail when they lock his stupid ass up

17. They don’t own a house white is a federal informant everyone knows he work with Feds , another flippa wannabe. Kerry pls dry off those dollar bills and buy some decent clothes get your kids a tutor pls

18. White him wid him dunce bloodclat a talk bout people a follow them I never laughed so hard in a while. Nobody nuh like unuh and unuh finally figure it out u a come talk bout unuh nuh need nuh friend when Kerry love walk and buy friend. She a mine Tia that’s why Tia and har so tight. Kerry yuh nuh tyad fi di people dem done yuh?? Keep yuh stay bad rass quiet and go back a school and get a education. U is a sad excuse of a mother and a woman!

19. Kerry a suh u tek tia carry obeah man fi maine and it nah work u fi stop it and stop mek u mouth badda yuh chat to much u dnt hv nuh frens u need fi stay home wid u pikney dem u sick johncrow stomach crawny is not the word for u yuh hv nuh name nt even walkin dead fit bout ppl aguh need wings fi catch u bitch plz ole concubine flipper repeating history and stop it bout ppl a hate on u stop it plz

20. I cant understand these foolish people. Dem nuh si seh money dutty! Well that proves that money dutty like them. Why would you put money in the tub. I’ve seen people floss with money on the bed, but not in the tub. This just proves that you dutty. I cant stand to see Kerry face, she is not a pretty or sexy girl and neither is White. I guess ugly and ugly mek it. It looks like they really a try prove something. I know if you have real money, people don’t need to know. I guess you need to floss drug money, cause you never know when you gwen get catch.

21. ****WARNING***
    Big up to White and his drug money. Ohh and by the way, the FEDs are watching you. You would be surprised by who is on this website and watching you through facebook! Ohh i saw your pics. Read between the lines

22. Is right on here them 2 ugly f**ka did want reach nobody never see r miss them they made the video so it could reach to pinkwall. Attention seekers man with money don’t show it uncalled for and unnecessary and that retarded looking bitch I don’t wrong the brother fi blast both a unu the other day. Damn fool unu be bout ppl bad mind unu gweh wid unu ugly self look like u want go back a jail white never see come see.

23. Kerry you have all that money and yuh nuh stop repeat the same shoes and ah wear cheap clothes. Kids dem clothes cheap bad. Versace mek kids clothes and shoes also since yuh hot mek dem hot tuh

24. White u seh u a top man a philly top man mi rass u mean top gal cause gaymeon f**kin u kerry u wid u ugly self stop walk and lick pussy f*kin fool u need fi tek the money guh fix u face yuh belly and the ole works ole dawg bed suh u chat white him chat u stop fake the situation f**kin fool white still a fk the gal weh him get lock up wid poor boo boo in my munchie voice neva see cm see white hw u belly big suh bwoy the obeah a show kerry the same week u fk roger the feds go pik him up omg u is a sad case but white sorry fi u but mi sorry fi mi self more a this u call sticky situation

25. White miss his second home don’t worry di man dem ah wait if that ass. Him ah try hard if guh back but you doing the right thing and kerry hope yuh nuh need nuh fren when the time come because you wasn’t saying that when him lock up. All yuh duh was call people with yuh stress.Now yuh on yuh high horse yuh nuh need fren. Stop burn bridges you may need the later.

26. Kerry guh clean yuh dirty house and stop act like you the shit. White yuh house stay bad and wah clean use that money and fix up yuh yard .

27. Kerry dip yuh head in that tub and wash yuh hair mi Neva si one gal can keep in hair suh long fi ah hot gal hair weave must new and fresh all di time.

28. The jancrow dem just did want dem 15 seconds of fame so seet yah. Them did want find a reason fi put up video so dem claim say people a chat bout den Pitney and vacation like nobody give a flying f**k bout unuh. Kerry is one ugly ass bitch nothing bout har is enticing and white u already know say u ugly so u get a pass

29. Munchie mi Neva know you was still around until mi you keep ah post video. What get into you now when do man was out yuh silent but as him lock up the old you is back. Yuh betta go back to being silent because that’s the best thing for you right now and leave kerry alone because she will obeah yuh. Take care of your business and leave people alone. Continue to be the super woman you are.

30. Kerry u work at the tights factory oops i forget u dnt work bitch u nuh see all u so call frens looks betta than u if mi rich like u no barefeet or jocyce Leslie see mi but mi understand u hv to cuss the grimlin fi him penny them kerry mi would a wait till him nah look and try tek out something out the tub and put aside but an again u nt thinking u fukin idiot bwoy kerry only ur frens know ur secret oops again i forget u dnt hv nuh frens booboo kerry u nuh see apple ring if the monkey did rate u as u seh u wouldn’t put up that stop embarass urself stay hm and cook fi the man and stop guh eat out anybody can eat lobster shrimp and steak u a idiot fi true twin gaymeon seh u cm a him party a try style him and u nt in him league suh guh sit dw u and ugly witch bout money team kerry plz mi a beg u tek that hair out now plz and dnt put bk the kids on fb like that a gain

31. Kerry why yuh never just lay dung Ina di tub and drown yuh ugly wicked bloodclat self? U a get to mi now man go look a job or go back go school and get a education and stop run dung twin and him dutty money. Before unuh come pon fb a try style people declare weh the f((k unuh really have. Twin just remember where u coming from cause u put the ole wicked gyal in front of yuh mumma and bredda. U should take the blame for ur mothers death because yuh help gi Kerry di upper hand fi kill the woman and yuh still a nuff up yuh likkle ugly self wid har like she mean u no good. Kerry u a start fi look just like twin madda so it’s just a matter of time before u drop dung dead to. Even the devil a laugh afta yuh so try something else. Yuh mawga and crawny like but yuh love bad up yuh dutty self

32. Left munchies alone she is not bothering nobody let’s talk about Wingy and her husband and all the threesomes she give him and him nah stop f**k Shauna and Wingy is loosing her mind about it . Wingy you need to stop stalking Da gyalll looking for your husband

33. White u and u crawny witch can rest ouuta party now cause nobody nuh like u and the witch white hw can the witch f**k tanice and u still wid her tanice weh walk and f*8k everybody matter a fact i forget u f**k tanice to but no worry mi see seh u cant wait to guh visit ur second home and for the lasttime u and the witch stay home dwl philly top gal bout top man

34. Kerry wah deh pon yuh fi people band mind tho?? Ur life and story is just sad. It look like the people dem need fi talk up more cause u and ugly twin take action. U and him sick stomach unuh need fi stay together two a unuh ugly alike but all him beat. Twin at least yuh ugly and confident tho I will give u that one

35. White who a follow you and yuh ugly woman? Please learn how to read and write. Gaymeon yuh need fi mind yuh business Yuh nuh si di hype ah run leff yuh And yuh cah keep up with the NYC man dem. Stay in yuh lane yuh nuh Inna di man dem league.

36. Twin a suh the other day u ina strip club a tear out the gal batty dutty battyman u see u face look like the witch pussy mi a wonder hw u stomach trong suh fi lay dw wid dat weh man a f**k an duck u need fi change u name to icon follower and the witch need fi changes her name to soursop dwl f**kin fool all a who a hype unu up on fb like mi self yah a laugh at unu suh ppl hv to talk fi unu change the pikney them clothes them neva seh Polo them seh versace mi figet unu cant read Gaymeon the way u can chat the ugly bwoy and him witch all yuh nuh easy enu twin why u tell the witch u stop fk the girl u get lock up wid u need fi tell har the truth o i forget she will lock u bk up

37. Gaymeon and white chat each other all the time. Dem ah undercover enemy because all dem duh is compete against each other. Y’all don’t mek one. Gaymeon Ah you him talk when him say him don’t want any fren. Kerry polo nah say nothing upgrade di kids dem clothes because you and yuh man rich. Pitney fi wear desniger clothes like parents tuh.

38. That girl look and sound like a man, why dem never just flush the money down the toilet then I would’ve been more impressed. She look dusty as shit in that tub I would never sit in a tub with dirty ass money and have the dirty money floating around my pussy. She’s just filthy, that video is everywhere now and I’m tired of seeing them so next

39. I hope the proper authority see this pic and deal with your tacky trashy ass accordingly.

P.S The pic don’t even look good….kmt and walks away>>>>>>

40. Gd morning met mi jus a roll in wat a bitch look like drag no sah and bout u deh pon a wahh suhh a embarass u self tek weh u rass self and u grimlin guh learn fi spell everything bout ina real life fool wen them hold unu that gonna be real life damn fool the prove is all over the media

41. Bout born yah bitch u soon know if u born yah dwl guh learn fi spell fool fool country bunkas nuh body badmind unu is the fact ppl tellin unu but wait unu hv a special guess soon visit unu flipper turning ina him cell bed cause history gonna repeat itself all mi like u mi guh hide mi face bout u ina bubblebath ina dark glass bout bye boy u and u waste man weh a fk batty and u a call the man battyman move and gweh

42. Bitch u on a wahh suhh a run u mouth u and the ugly bwoy bout vocation is vacation go back to school u dunce nuh rass mi on yuh fb page as ur fren bitch get u act together they way hw the ugliest can chat u mi would a shame fi ppl si mi wid him but u nuh hv nuh sense anyway Gaymeon stay out the man buisness him tired a u u nuh see him come a u party a try out do u cause him seh u nuff f**ka u him all change 2 times and a try flop u kerry rich ppl nuh wear curtain cloth the same out fit u wear guh party a jamaica a the same out fit u hv on a vegas u need fi stop it apple neva reapeat mi see u ina party a hail me the nex time u and u man hail me watch am gonna embarass yuh rass right deh u and him is a shame and disgrace ina philly stay the fk hm plz

43. Lean mouth sandy British u ugly like wid u hungry self bout ppl hungry ole dawg shit gweh who hungry like u an a church u guh a line up fi food bitch

44. Leave them to time, everything uno jump up a talk bout feds,thats what unu wah see , karma is a bitch…jamaican ppl uno sick mi

45. I can’t even imagine after the video roll, them just tek time fi get the money out the tub with the sudds. And then tek time fi straighten them out. Foolish! By the way, who was videoing, did any body peep that was not White Videoing. Its ashame cause they probably used one of the pickney to video that bullshit!

46. But rass met them tek weh them self off face book too late shall be unu cry if u a born American u shouldn’t delete ur pg u.s cant deport them own danm fools now u see seh all a that weh unu do nuh mek nuh sense and it prove to unu the hatred weh unu so calls frens hv fi unu

47. One thing I can say philly is so small and full of corrupt,pure bandmind the further you can stay the better it is them same one sink you,think them nice when you stop party them say you a hide lol!

48. Twin can you please just come out the closet? You were recently seen in a gay club so please stop try fool the people!

49. Twin if u fraid fi cm out the closets come out the dressa draw kerry where are u hiding all u dutty tanice come off a the gal name u nuh betta tell u bout unu socall fren bout u a laugh u can laugh afta nuh body u and dutty gaymeon

50. All you Kim a run back a twin and Kerry you see web hyping do to you,you lost hahahaha Kim did you tell everyone that Diddy left your worthless ass because he wants someone decent and about a normal life Kim I don’t sorry fi you f**ka you,karma pan you lol!a who a bawl no Diddy come back bitch you,the way how you shame you afraid to leave california,hold up a no Diddy me see a philly where are you flapiesha????????????

51. I wonder if all these life critics have their shit together..are have genuine concern for this couple well-being..are they people who take satisfaction in say negative things about other people so they can feel a sense of importance in their own s*** house existence they call a life….individualism…live and let live