DI SENDER SEH MI FI CAPTION

17 thoughts on “DI SENDER SEH MI FI CAPTION

1. Add Tyesh to the list to. Me never see a set a gal way hate dem Pickni so yet. Every drum pan knock you see Tia, Kay, Claira, Cherry, Tianna, One set a cratches Rubbas and dem Kids home alone talking to perverts online caus edem meck di computer raise dem kids. Trump soo send unuh home so gwan enjoy unuh last day in a Farrin. Kelly why this week Part festivities miss you Mumma? cause you are usually the the head Teacher Present.

1. Shakeira mi nuh know yuh but yuh fava when yuh a mek pillow and di whole a di sponge nuh spread out good…. fava when mi a mek thanksgiving gravy an mi nuh mix out di flour good an it lumpy….fava when porridge naaa ster out good an yuh neva siv di flour. Fava when di lady buy self rising flour an mek dumpling and it nuh come out good an seh a plastic flour… Yuh fava any plastic tings from China whey when yuh put fire tuh it it bubbley.

2. Fullup ah too much cellulite and look like a oldr darker female not shakera…How unno a send een f**kry and don’t know who it is

3. Nah lol this cant be spunge bob shekira bobby care taker.that bitch trying to be somebody so bad mnl. I heard she had kim birthday dinner pics in group chat. Girl life sad bad she going to be cleaning shit for the rest of her life to take care of the boy kmt someone said she smell like the old ppl look after lol girl go bathe and stay off kim name kim dont want no friendship from you,everyone is laughing at you. Kim is doing good in life you still a home health aid not even a certified one at that still dont got no papers.

1. Kim is time you and Nikki stop bash Shakeria now wid unuh Anonymous talk. Nikki why can’t you tell us here why Peter Blacks buss your Hussband Ass and make unuh another laughing Stoock ina Philly. Shabba a bad mon and always a get bax dung or beat up :cd :ngakak

Kim all ah Philly no say Gaymeon is now your right up /main man. You shame fi own him up cause you urself did a chat sey him a Fish. You have to stay home and hide cause you are a salty clown.look how you fight you way ina diddy life and drop buff that yanice a flourish and a laugh to harself. She leave Diddy gi you and you still couldn’t keep him abaayyy.
      No this is not Shakera but a fan of hers. No matter what yall say she always clean and har kids dem eva ready. at least she a work fi teck care ah dem and dem ina good hands while she a clean shit. Kim to how you miss Shakera you run go tunn Bff wid Nikki and the two a unuh no meck one. Unuh ina Man misery and no baddie no like unuh neither. di gal move an wid har life abnd a correct her mistakes by leaving germs like yall in the past. yall should try that too. Shkky bbigg up urself and don’t respond to these haters on ur Fb or no where.

4. Kim you forever coming on here talking about shakera yuh can tell unno did one time lovers yuh cah stay offa Di gal name now.HIV Story stale and tyad out now like Moses if she have the wholllllleeeeee a dem have.When y’all was besties she didn’t have it now unno tun enemies now she the brokest don’t have no papers and the list goes on go worry about your baby dad and who Damion f**king

5. Lick out batty nikki stop com Inna people argument cause ur life very very sad , worry bout ur beaten stick man weh ppl naw stop beat n teach n a come home come beat u pon top a it lol yuh get weh the duck get cause a you 1 want shabba nobody but nikki will mine man till dem dead fi mek people think u win n a live good life bitch bye, corney Kim diddy drop you like hot bread shame a kill yuh all the batty sucking n f**king n 5 some naw hole no man girl life unu need
    nikki u like 50 a fren up baby go look a life girl n people in ur age group fi par wid

6. Kim is ah very sad case indeed, the hide weh yuh a hide yuh shoulda find a decent man more than gaymeon and lonely nikki cause obviously yuh a use yuhbyongue ah swipe har mek she feel like she can come run up pon pink wall unno deserve ah metal fi f**k fi ntn at alll fi f**k fi mek man use and abuse unno.Eva a call HIV Pon ppl like unu and HIV Ah friend weh yuh vex TRU gaymeon&twin inna tings wid Haitian now and not you. u snooze you lose ah run Fung hype and hype left unno longtime ah hide

7. Nikki all the thief you a thief ain’t shit showing all the weight loss you still look horrible are you still asking your dad for money to make up with the rent or to get ya hair done by girl you stay corny wanna be fly oops! Just not for you Kim you should be ashame to be first once upon a time now your hiding still f**king your baby dad here and there why weren’t you in JA with ya baby dad the other day or is it because wifey was there finally it took another female that has ambition to make you get a job I thought you had box of money where working wouldn’t be a field for you,Kim why didn’t you buy a case of champagne oh I forgot your not rich anymore boo time is the master don’t run down the hype cause will flop like how you flop now

8. This is why you shouldn’t trust the word best friend. After they ate each other pum pum now they want to beef. Kim have several seats because you know shakera don’t have hiv. And so what she work for old people and take care of her man. At least her man don’t have to f**k twin to get money how damion f**k him for money.

9. This is sad cause Nikki & Kim dont even look like them remember this girl lol shakera you need to seriously lose weight. Your name should change from pretty shakky to shakky fatty boom boom dwl