DI MAN A CAUSE DI STRESS

Kelly the way you can criticize people relationship Me never know you would f**k/suck jay poor owen LOL, KELLY YOU MARRIED and jay married what was the plan for you going there? Him cant give you nothing but his big d**k what your husband owen don’t have but you could just buy a big dilo instead f**king waste man JAY me think you stop f**k down the place from jamaica Allison tell me friend say from last year you and JAY a f**k, and a sexy shauna jay did wanted and through you quick you the p**y on jay, owen mi friend just do what u plan to do kelly and her friends and family a big Hypocrite, kelly you really think owen was going to be happy after you f**k a waste man , kelly you careless bad to f**k a waste party man what your husband owen can see in party

Screenshot_2015-08-05-18-54-48-1

Screenshot_2015-08-05-18-55-10-1

Screenshot_2015-08-05-18-55-35-1

Screenshot_2015-08-05-18-56-10-1

Screenshot_2015-08-05-18-56-29-1

0 thoughts on “DI MAN A CAUSE DI STRESS

1. SOis which Jay unuh talking???

Jay ICon or JBlacks.

Owen Forgive her for tecking Burgs now more added to di roster?? Kelly you fi do betta. Di man introduce u to a betta lifestyle and you still a move like di captureland rat you were born to be.

1. My girl yuh feel better now? Everything ah gwaan fi di girl and shi nuh badda you but here you are trying so hopelessly to bring her down. …
      Lol

2. Yes gwan air this Stanky breath bitch out Owen been cheating on her she just returning the favor but she look so skinny these days the feet dem missing some bleach

1. If shi look good one more time you ago dead dont. you not brave enough to tell har how you feel in person so you come here so com hype……lawd god you boring eeeee

3. This foam part still going sexy Shauna have the baby yet from the married man this whole crew is falling apart keyann you looked like a stuffed turkey bitch don’t bring your ugly ass to that party Sunday

4. Owen heart is with Kelly for the sake of his kids but him nah happy she been posting crypted message all week bout she at her breaking point what happen the man tired of you . he loves messing with American working woman dem cah he knows how worthless you bitches are . He loves the Jamaican party scene but he don’t want no broke bitch that can’t match his working status . The marriage is at its breaking point Owen move on you will be happy kelly will stay on welfare and u can still take care of your kids dem

5. 10:13 was you in the room when she was f**king or you just wanna have something to say go sit unno duty f
    Panties having ass down in the corner and shut the f**k up Alissa don’t make up stories bitch

6. Really waah knoe a which Jay, a cah JIcon anf if a JBlk she nasty nuh rass. Owen why can’t you find ur right match cant you see you have a loose cannon fi wife aka baby madda, wise up my yute.

7. iNITIALLY oWEN DId kELLY A FAVOR AND MARRIED HAR FI GI HAR PAPERES. sHE GO STUCK UP DI MAN TILL HIM LEAVE HIM BABY MADDA WHO WONT LET HIM SEE HIS KIDS. dI WOMAN DISAPPOINTED THAT OWEN WENT AND PICK UP DIS sewage rat and she doesn’t want her child around Kelly. what is Kelly going to teach her child? dutty wine, brukk it dung, and how fi chat bad? and act classless. Owen come from a descent family and this is the lowest he ever stooped. looked at his other Kids and his baby mothers. Kelly go and untie di man. dis was a bizness turn a nightmare fi Owen. Everytime me see har a bawl out bout she a WIfe me juss Laugh cause me know better. Kelly I hope you start cook fi him and stop meck di man live a restaurant.

1. Oh wow!! You must be a close friend or relative of this couple to “know” so much. Yuh belly muss full after yuh done pon har name.Belch and seh tanks Kelly

2. Geesam…..it look like every every eyelash shi put on it bun yuh. Shi come ah yuh yawd and beg yuh anything? Tek time wid yuh hating becawz you a block you blessings.

8. Dwl sender is which Jay u talking? cause if a the Icon him stumuck trong bad cause him a f**k Neicy an fi r mouth stank bad and Kelly is another stank mouth it seems like the shit breath woman dem turn him on wooiiee dats y me see a little clip of clips party and the way how Neicy & Kelly did a hype inna the video chue the Icon was there… a yasso nice

1. See senda Below, juss tell we seh is Jay Bentley deh. lmao. mi believe it to cause evrey one a Kelly family him calll Cuzz. Kelly u nasty bad. Is Jay Big hood you a hide and teck. Di whole a Philly wah role ina barrel. And you all a smile up in a mad gal Shauna and di big nose gal face and know seh you a teck dem mann. and senda ALissa is Kelly cuzzin not har fren. Mi wah know why dem fallout cause Kayann seems to be the Goffer in between di both a dem.

9. some how I believe this story . Kelly name neva get called pon the cheating ting . Only your friends knows your secrets . Only dem can reveal it .True Kelly n the alien looking friend Aka Alissa nah friends ? Keyann not hot enough to put on da flyer ? No wonder if it’s Jay Bentley dem a talk bout . Don’t think Kelly is Jay Blacks type true she nah freakier then football back Stacy

10. Is JIcon dem speaking of. J Bentley front busy but it not dat busy man. Unu too wicked. Carry on tho

11. Come here Mrs. Smith since you love fi talk up in video lets hear weh you have fi seh, trust mi di Icon out a league

12. Boy Kelly it DNT look good the secret out now, you nasty bad the hole a capture gully rat dem no mek 1 , none a dem no use to life unu affi see wid dem a long time she a f**k pon owen, she all a try f**k some a the 1 arda man dem Kelly DNT forget you was Mr white shit house before you come a Foreign a suh u reach n yuh depote Mumma unu a sell pussy long time a the wine up owen neva did use to a it nice him, but him av better now wooooiiiii stop watch people life sawtout yuh self, allissa you no av room fi talk look who you mek breed you stinking mouth shabba only you n idiot nikki fool enuff fi mek him lay dung pon unu him broke n hungry like unu him no mine nikki pickey dem n him no mine urs

1. Obviously you stuck in di past if any a weh you a seh is truuu. Why should di ooman focus on anything that may have happened in the past when God a shine pon har now? You a idiot?? Shi a live and a har madda a live soh why it bun yuh so? Get a life mi dear becawz you sound desperate and hateful. You no si seh shi nuh si you? Are a choo your pussy couldn’t afford di greencard?

1. STFU stink ass kelly everybody know seh a u a reply to all the comment dem..go get u self educated and employed

13. Sexy Shauna have baby by the married man, but me no see the married man around. She naw hype with the people dem man this time around. First time she have picture up have the man and out inna public all over the internet now she shut down. Two pickney with no man under 2 what a dilemma. Now she ago f**k and suck more like her stinking breath friend Kelly. The whole a dem a some old dutty gal dem.

14. Yes Kelly, Go & get ur husband. Everyone has problems in their relationship. No marraige is perfect. I hope they make it thru this. Am rooting for you guys. A family that Prays together Stays together. Put GOD 1st & leave it with HIM.

15. I don’t care for Kelly I hope Owen leaves.As for Shauna sweetness the baby ain’t for the married man that’s why she not posting any pics or anything with him.Why so much ugly gal at the foam party if I Laugh (Sheeby vc)

16. Non progressive fools waiting to see someone fall while nutten nah gwaan fi dem. Fix fi oonuh life a leggo di ooman

17. Unu Mek mi tell unu dis bubublutclart nuff a unu a f**k suck and a pussyclart duck fi reach Weh unu deh unu f**k gyal unu a watch di gyal pussy so wat if she a f**k pan the husband unu know Weh di husband a do him entitle fi married her and go her stay mind unu blutclart bizniz man and guh fix fi unu Dutty life unu gwan like unu better than ppl nuff a unu use ppl boy pickney fi get stay trap the man dem and breed fi dem Coz unu want American pickney SUCK UNU MUMMA
    WEN UNU TALK UP DI TINGS DEM DONT CALL MY BLUTCLART COUSIN SHAUNA NAME OUTTA UNU BUDDY MOUTH SHE BREED AND AV 3 pickney and she stay better dan nuff a unu and dem clean …….. Malicious underprivileged bitches y’all got too much time pan unu hand fi find time a watch out ppl life.