DI LACE WIG HAVE OTHER PLANS MISS

Good day met , you a tell me chy have up good good post office job and a degree and her hair , clothes and nothing never stay right though . Dem haffi inna dance hall looking a mess but a chat about the next bi*ch . Somebody please help her find a new hair dresser please and make up artist . She ever stay bad stop mek veachy the big sore gyal do your make up 

76 thoughts on “DI LACE WIG HAVE OTHER PLANS MISS

1. I agree with you on stay bad part, not hater but chy problem start from her mother, she talk the most bout class and what she inherit from parents but lack a lot of good choice and quality, take for example: u wear a saggy see thru bathing suit cover up to 1gran party, very tacky, AND and list of tacky goes on before this wig, PLEASE LEAVE VEACHY OUT OF THIS, SHE DOING A BETTER JOB THAN WHO TEHY USE TO GO TO “PERIOD” CHY DOESN’T KNOW BETTER BCUZ HER MOM IS NO EXAMPLE TO FOLLOW, IT’S SAD and please chy and lisa stop responding to everything, we are laughing at u, truth hurts but please try and do better!

2. Pink u nuh stop tek off box off bloodclot truck bitch them soon Mek feds know bout ur dutty black bloodclot sadamite self, Dinky u stink and full ah bloodclot germs come off ah di ppl dem pitney name go finish fuck white fi di cookout,.

3. This girl is obviously pretty she don’t need much Anonymous u sound bloodclot vex n ugly, if it’s her hair u bitches send in a post about y’all sad broke n ugly

4. Stink breath nuh live no where dinky stop hide and talk bout di people dem, u look sick! Pink everybody know Chy don’t need makeup or fix up she’s a pretty bloodclot girl who made wrong choices but she nuh live a free clinic like u, ugly roach!!

5. Woooooo chy ya celebrity anything uno say a so it go she tek man she a hoe anything so it go stop write bout her she a live rent free the house cause family have man mansions to give her will it to her what uno want from her uno live pon her name everyday a wa so she can’t give uno no papers if wig a the problem it’s the least uno have Facebook so uno can address it over there n leave the anonymous thing she a born America she no need no green card she never run off pon no school trip or travel on fake papers

6. I wonder if munchie deh come out this Saturday fi di whale dem party ????Kelly dem ah set fi u. And who giv a fuck bout Chy hair next topic plzzzzzzzz

7. Whoever are her friends them dead fucking wrong . Mi nah mek my fren go out looking a mess PERIOT even if mi haffi pull her to the side and mek she know listen the hair not working gf fix it now

8. Why you always think a pink and Dinky a send in stuff like uno love draw out people man . Leave ppl name alone , anybody can send dis in cuz a the truth her hair a mess make up a mess clothes a mess and the damn eye wah always look close like she high on something a mess chy and her mada love tall ppl and act like dem a goodas so y nobody cah chat she her own mada always look better than her that’s sad . She need fi stop wear them cheap lip sticks and do better that’s all can get cheap hair and still look nice . No sah pink ugly no blooth cloth but atleast she always look some what Decent zan get ur babymada

9. Dinky go suck ya mother everybody know you a hater that’s why meesha n munchie beat ya bloodcloth back to back dumb bitch get ya mouth busted you so big and bad all that mouth ntn behind it

1. Lisa shut the fuck up. About di man weh pray ova Seaga body a Chat Godfather. You always a look status and hype. Guh run round Philly wid yuh big sour self. Yuh daughter it herself outta deh from a fuck every man inna dancehall to guh breed fi di brokest man inna dancehall. Stop call up pink name n teach yuh daughter how fi dress appropriate when she cum a road. Unnuh sick rass stomach.

10. Pink look like witch of rose hall why never send in the mother’s d post soon send in it to mate so Philadelphia people can pick who look good please I’m begging you take Chy name from under the candles because somebody come to house other day and see you burn candles bring up from Jamaica other day please and thanks both you zan look good together perfect match

11. How them a set fi Kelly suh munchie bad and bold to mek blackie and badda badda dem hype her up to go Veachy Victoria without secret party doh

12. Cause Dinky a blooclaat hata. Dat crack head chat bad everybody. A ole vampire dat. Yuh see Dinky fava shit Pitt.

13. All a di wig dem Ina di dance dat nite was running leave the gal dem head. Sandy cousin Stacy own looks atrocious, Teeka Jr wife was horrendous. I can’t believe I unu have frens and family and unhurt come out soo. Y’all can miss a party or 2 . Stress a kill d wul a unu fi hot gal title . Unu brukk and hungry and ago carry back all a di clothes Unhungry a family a Jamaica wid no running wata and unu a show off

14. I really cant understand why yall hate on the girl so much! And i can bet its the ppl who dont have shit going for themselves that look down on the lil girl! It come like sum jamaicans are the worst set of ppl damn if u do and damn it u dont! Sad all yall can do is hid and talk shit but its sum ugly worthless ppl posting shit about ppl!

15. Lol if zan can’t pay child support how rass him going for Chy hair kmt so many people was at the Blanco and only person you was chye

16. Leave Chy alone she young , as time goes by she’ll get it together.talk about the big tuff turbit grandma them that look a hot mess like Cherry and bubbles . Me say when bubbles pass me I just feel like grab the steel wool off are head , the damn granny look awful wid the big flour bag she hab on wid the whole heap a fake shit dem dwl. No grannies unno please stay home .

17. No man so it’s a breeding summa, so wat bout the next girl who deh breed fi di Rasta unnu sickening to rass. Munchie it’s a mess girl

18. Chy ah long time me know ur grandfather Fadda pie n his wife n those ppl ah foundation dem mek way fi ur Madda dem n way fi u fi have place fi u n ur Pitney stop mek urself look stupid out here it don’t look good, Unnu need fi do betta n kiss the ground dem deh pon.

19. Tia shea pink few of that’s on here mate need start posting name when they make comments so all can fuck up a gal

20. Weh deh bloodclot mi never know a did you yuh loook like gal from Hollywood let’s see how some uno look Saturday come out with uno natural hair n no makeup n uno real skin color n let’s see who look good

21. Wait pink stop bloodclot send in di Pitney picture all when har head dry up like bird nest u could nrverrrrrrrrrr pretty like her!!!Chy need fi start wear her real hair bitch pretty as shit n don’t need no makeup u fava gully dead dog u black n fava burnup housetop bitch stop it.

1. Mi naw lie this likkl girl use to so nice……FROM ZAN BUDDY TOUCH YUH START LOOK DIFFERENT MUM….NAW KEEP UP YUH SELF NOMORE…..LOOK LIKE POOR TING SMH KNOW WEH UNU A DO N WHO U A SLEEP WID….JAH JAH 1 PICKNEY NUFFY MADH UP NOBODY..

22. Pink we know it’s you because so much people in the party down to ya shape bad friend teka and you single out the girl to send in her pic coming like Lisa affi go a st Thomas for you cause you just a tumble down pon d girl like a old house duty gal

23. Me want kn wa chy owe you she left the house gi u n ya man so plz tell me wa she owe u so me can tell the revival man that’s going pray over seaga body who is her godfather think me mek uno live pon me pickney name everyday it must come to a end so watch seaga funeral the man a pray over him body is her godfather so fuck with her one more time

24. Chy and wingie and sha is no friends when chy neva have nobody she hitch up pon wingie like glue now she a work she throw away wingie when uno a talk about friends check hole body veachy big mouth meisha weha mouth weha look stink munchy wha breed fi man and icatch up inna Maine 3 bedroom gyal a so you wah Brown baby that you willing go breed and know damn well a you ago mind that baby countuine to double munchy you stay real bad muma chy you choose some wrong ppl to friends and them same one a chat you FYI munchy Ciroc nah lef his baby mother ask him why a day him visit you no house no degrees no ambition nth inna America thank god for that lady weha you working for

25. Everyday uno duty people get up a talk anonymously thinking met won’t tell who a write the things them one thing uno love get up a write where chy work a job is a job she na suck no cocky for it uno love wash uno mouth ppl pickney that’s why uno pickney no come out to ntn everyday uno talk bout uno no deh pon pinkwall but as a story go up uno comment a one person a pussycloth write can’t wait till met receive the message of the offer to release any name In exchange for money uno will see who na release name uno love talk bout chy a fucker gyal she ever fuck uno yet she coming like uno obsessed when ano zan a wig a baby a degree a post office job a wah so uno nav ntn fi do with uno life all you pink you not pon practice cause you n zan for later cause you obsessed with her for morning cause you couldn’t wait till she come out adi house you run go in deh with ya nuff self a wa next ya breed fi zan cause you just nuff so everyday uno come a write up she a wa easy target so me will defend her to the end a me birth a her if a uno dry head pickney uno would a write up and a defend uno go suck uno mother me deh a America 37 years so if a my inheritance weh me get n fi get a bother uno uno a go mad more cause me blessed with many riches uno always a write anonymously why uno nuh come pon me or chy page come say it uno a hide behind a wall uno go suck uno mumma like me say

26. Unnu luv mix up topics. The story is about the girl lace front and you quick to bring up munchie and the rasta. I always see that same question in every story(munchie really breed fi di rasta) why do you have to know so bad? What, he fucking you or your friend kmt. Unnu mind yuh business

27. Wat a way both windy gyal dem stand up so close so sah , Kae you still a run down windy , after him still live with him woman and have other woman inna the party wah look better than you. We see you got rid of dah baby duh cuz you did now sah him nevrr did a go b around

28. Geeeeezzzzz omg, how di gyal dem stay bad suh inna Veachy party? BBC… Pink WTF dat yuh have on? Stacy Stacy an Geico aka Sandy British WTF unnuh nuh stay home? Why fi young gal how Yun body pop dung suh? Bobby sista dem couldn’t tell seh yuh lace front nuh tan gud? Tashana why yuh couldn’t tell yuh sista har stay bad? Teka Junior wife your lace front a show to. Fi hot gal unnuh stay bad. Dinky yuh nuh cum out. Mi glad one less ugliness fi deal wid or yuh fine out seh Veachy dem nuh like yuh. Kelly yuh look regular nuh likke nutten just dry uh. Veachy yuh gut too big fi di sinting Natalie Carlos need eye. Nuh body nuh want yuh man looking ass. Stay wid 10 pickney dem stop watch Carlos. Randa Lavish abdi only gal weh look good inna Veachy party. Di rest a unnuh straight trash dump fi unnuh.

29. Everybody look nice at veachy party thank god . And cut you look real nice . Baby girl you still have some growing and learning to do so don’t worry , just know this people in dance hall NOT REAL FRENS FI HAVE . One minute with one crew next another crew jus find some frens and b cool. But pink you shoulda stay home cuz u dress like sah a sleep over u a go darling

30. Veachy you look nice in your first outfit from certain angle but the second outfit you look big and slow like them overgrown retarded kid Love your sneakers tho boo party nice too

31. Meesha from di babydaddy run Yuh weh first mi see Yuh look nice keep it up Munchy the pregnancy a work for you like that glow

1. A true to blooth cloth a first mi Eva see she look decent like somebody . Sometimes I guesss it haffi tek man fi style yu diss you and shame you fi get yourself together

32. KAE BABY GIRL u need fi stop it windy nuh want yu a bloothcloth luk how long u and your stinky mouth sista in America and all now uno cah find a man fi uno self dwl I guess luv side bitch and matey role to blothcloth . Put up snap and windy don’t wah kiss ur stinky mouth the man shame u and say him don’t wah no kiss and look uncomfortable to blothcloth need fi do better baby girl stop trying to prove and force man pon u him dont want u .

33. After we told theses girls about their HAIR last week I can’t believe they come back out looking the same. Teaka why do you have a husband if your hair can.t get done.I’m sick of that balding wig, I don’t care how much you paid for it . That wig cannot resuscitate. Doesn’t ur stepdaughter do wigs.? Or she not going to give you a free one? Ur ass should have been home anyways, the front off the wig is running away from ur head and no one, not even the picture man likes you enough to tell you to fix it. I forgot you are famous and the party was not going to happen without you. Plus why are u at ur Aunt mate event anywaysMe gone, cause unhu don’t even loyal to unuh self..

34. Dancehall stink, you look like booboo the clown posed up with lickel hood. You and him baby madda no have no ambition a war ova big ups pon mic. Cause that is all y’all gettingfunny thing is him have 2 Otha gal ina while u and him Baby madda a busy trying to outwar each otherwhat will be y’all end results tho

35. Fuck out big pissy cah keep a booth cloth fi yuh self Kae you and yur DUTTY sister wah cah even keep a man wah mek gyal come a tek her man from her blooth cloth all before baby come why uno never say something ina the blooth cloth dance why go pon social media a run off uno stinky blooth cloth mouth bad pon social media but ina public nothing to bloth cloth big waste gyal mi haffi laugh . Well a force kiss pon man wah dont blothcloth u

36. CHY YU LOOK LAST NIGHT GYAL
    WHILE DUTTY PINK WAH LOOK LIKE SHE WAH SHOWER LOOK LIKE A SLEEP OVA SHE A GO INA DAT OUTFIT

37. No sah uno dancehall ppl naw go learn it’s about time so of y’all booth cloth stay home seruously and give dancehall and RASS break man . When y’all going out uno don’t check y’all self to make sure yuh decent but say hot gyal and this and dat . Bobby sister lace front a crawl off her head like sis give it. A break you mean fi tell me sah yuh or sisters never see that fi try fix it up well u Eva stay bad so hey . Sandy please jus start stay home mumma the old age a kill u bad Stacy wah the fuck with your hair and your body shape a kill me bad mek me skin crawl when mi see u DUTTY bitch . Mesha yess thank god yu finally look like somebody to blooth but baby girl give it blonde weave a break now man we tried a see it the same blonde from when baby girl the color out and mek hair look bad but we see u trying veachy the first outfit was a good look but second one mek you look like a stink sore big whale sorry mumma the body don’t go right wirh it but we see u a try still

1. Suh Cherry how you wicked suh when you and the shape bad Stacy use to hang out bitch you never nuh say she shape bad all when she use to live inna you house and just because you start stay your old ass home you think everybody fi stay home it’s so funny how unno ride or die becomes enemies You besties bye DORA

38. Muma diva you look nice simple and elegant and Indy you look decent . Rest of uno no to Christ coulda stay home

1. Indy didn’t look 3 bad but mumma dat mouth need to fix.you teeth look pick out and stink.Dont smile in the camera mumma.

39. Nah lie mi see the pic from Veachy party. Sum of yall could had stay home. Not a good look at all.And Veachy you have a nice face but that body gots to go!! Hope you take that party money and do your body Please!!come on now mon do something. Get a personal trainer or just suck that fat out. It cheap now and u dont have to go to Miami. Just get it done. But for the rest of yall, dont have no excuse, fix up unno self mon a summer now. Spend a little tings fix up uno self . Mi a beg feh uno Please

40. Lisa Fray WTF? Woman yuh nuh have mirror a yuh yard? Yuh always a boast bout vanity and nuh see how yuh body fauxy. Mi feel bad fi yuh. Yuh belly and breast deh a yuh knee. Stay bad mama. It hurt mi eyes fi see yuh n yuh daughter. Why not a ugly girl but her fashion choices is a hot mess. Lisa instead yuh cum pan FB and Pink wall a cuss every day help daughter to cum out presentable oh mi figot yuh cah even mek yuh self presentable never mind Lisa carry on.

41. Kmbt me a call social services pon veechy for child endangerment at her party for letting in pink in that baby romper

42. Yall need come off name y’all bout fluxy cause coming October I can be some y’all mother so yes I can be fluxy fluxy mango still can eat uno done out the whole a garage poka flats the duce uno ever hear my name pon light post uno fuck out so don’t bloodcloth worry bout my body

43. Lisa yuh big mad or little mad? Even if di gyal dem fuck out dem still look betta dan yuh weh nuh fuck out. Yuh daughter fuck every body inna dancehall to boo. Suh weh yuh a seh sour Lisa?

44. Kae see a that a unno problem unno a tek the ppl dem man calm down nuh and stop hype up Yuh self trying to prove shit all ppl ago do a laugh affa unno Yuh nuh see wah happen to your sister one piece a poppy show to how the bwoy style har wicked and mi nuh know you as nuh bad gyal just continue tek the after dance night fuck them and humble Yuh self yea Yuh little bit nd nice but you not is first choice suh bill always out here looking stupid

45. But from mawning windy never wah blooth cloth kae all him do fuck inna private and come over late night when other gyal dem don’t want him ass her and her sister nuh bad gyal never hear dem name call inna nothing all dem do sit on social media and act tuff and inna welfare line thrift shop and tek people man cuz no boy no wah dem RASS . Kae and her sister don’t even have a diploma and the sister jus get straight so Mesha walk & tell ppl her own sista badmind her fi the green card wah she get . From years unno a party and fuck fuck so and nothing fi prove to it windy inna dance wirh money and cah get nothing to pay your phone bill u a beg ppl but uno worry about hair and cloths

46. Mi did think Teka and KC a first Cousins enuh or they was Sister them be to clathhh Lol Anyways Dante nah stap fuck Veachy suh that’s why Veachy behave suh because if a man don’t lead on a woman certain gyal/side piece cannot do certain things them affi bill but is what a Man allow

47. Rea (Marie cousin) why you look like a bang belly goat kiddy so? you look malnourish, pregnant and sick.Stay home hun