COCKY POLICE

JAY YOU REALLY BRING OUT YOUR WOMAN SATURDAY NIGHT LOOKING LIKE SHE GOING DOWNTOWN TO SELL CRAB,I WAS IN THE PARTY AND SAYING TO MY SISTER THIS GIRL NEED TO STAY HOME THROUGH SHE SEE KELLY FOOT GET BETTER SHE A WATCH JAY COCKY,SHE AND KAY A THROW WORDS ON KELLY FROM IN THE SUMMER AND KELLY NOT LOOKING AT THEM BECAUSE SHE AND OWEN COULDA BALL TILL JESUS COME KELLY NOT LEAVING JAY AND JAY NOT LEAVING KELLY

COUPLE2-Optimized

COUPLE-Optimized

0 thoughts on “COCKY POLICE

1. A who send the duppy here my girl you need a million sets back the last time me check you were f**kibg another nigga who the f**k is you jay broke like lmao!

2. These ppl in the pic do not come from Philly okk.
    So, this is the man Kelly drive all the Way a NY go bunn Owen wid?? no sir Kelly you really no have no ambition. Mi a wonda if she know him from Jamaica or dem use to Fukk before. Kelly you mate no bout all you mouth smell..ewww. Mate, mine you meck Kelly beat you off fi you man enuh. Kelly is a wold animal and she can’t be tamed. Last but not least Mr Jigga doh love him life. Did he know Owen is man of the Service and him can Captain Barkey him and Kelly and get weh wid insanity. Truss mi di fukk dooh worth ur life son. Do better. YOu woman look good she juss need some refinement and some dutty wine classes she will be di perfect dancehall mattress then.

3. Kelly still a f**k pon Owen ? Bitch one man can’t satisfy Yuh?
    Nobody know how mi can get in contact with him let me show you how to treat a husband.
    After all a somebody husband u take so ain’t nothing wrong if someone else take him from you.

4. YOU SHARK BODY NASTY OLE VEACHY WHY YUH ND GERMS BAG KELLY PUT DE GAL PON PINK WALL??? NASTY STAY BAD DUTTY VEACHY?? YUH ND STAY BAD KELLY WEH AH MASCOT OUT OWEN!! DE GAL PUSSY AH MAD YUH AND KELLY. JAY WANTS HERR KELLY WAS JUST AH ONE F**K! TELL HER STOP WOK OBEAH N FREE UP OWEN! UNO MAD BECAUSE NUH MAN NEVA F**K UNO AND OWN UNNO UP! MI SEE WHY UNO MAD DE GAL LOOKS AH BEAT UNO BADDD

5. DEM AH ACT LIKE KELLY PUSSY AV PRINCIPLE! BITCH STILL AH HIDE N F**K PON MASCOT OWEN, BUT TRU SHE TIE HIM LIKE DOG POOR HIM! VEACHY O LAWD MI NUH KNO WEH FE START WID YUH. YUH F**K OLE YUNG N CAAH LOOK R SMELL BETTA.YUH PUSSY BUSY AH DAN I95.

6. @PHILTY who kelly r har ediot fren dem can beat???? Kelly n de rest ah dogshit dem can hype pon and beat philly ediots dem ! UNO stop it yaah mon n talk sensible ting please.

7. Kelly n Owen have bad breath so nothing new here kelly u look so bad these days Owen skinny dick don’t work that’s why she f**king other men shit Owen been f**king other woman before and after so left them alone

8. But ole aaan deh! wah Aapen wid souls to souls kelly? dwrl Owen nah av nuh money n yuh a f**k all kinda man none couldn’t gi yuh ah ting fe keep it. U n Veachy pussy nuh av nuh value hahahaha. :travel

9. Mafia gal them a bitch all a them f**k PON them man Kelly Allison Kayann sister you and Nickii a DOG SHIT ONLY THING DIFFERENT WITH SISTER HER HOUSE CLEANER THAT NICKII

10. SENDA AKA VEACHY U SOUN FOOL FOOL. BOUT JAY NAH LEF KELLY N KELLY NAH LEF JAY. AH BET YUH NAH GET NUTTEN FE DE COCKY DEM WEH YAAH RAFFLE FE KELLY, YUH N KELLY LUK LIKE WEN F**K DROP OFF AH BED AN BRUK. GUH FIND AH MAN FE YUH SELF VEACHY WEH CAN SEPARATE YUH FACE BELLY N BATTY ALL IN ONE NEVA INNA IT. P.S KELLY SPEND MORE TIME SHOPPING AROUND FOR QUALITY HAIR TO SELL BACK N LEAVE ALIEXPRESS ONE WEAR FAKE HAIR. ALL DE TRY YUH AH TRY YUH STILL NUH MEK IT KELLY POOR OWEN. LOOSE DE MAN OBEAH WOKA KELLY :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak

11. Unno know when u start call up them downfalls the power couple ago do them best to prove them is still happy in love Kelly you couldn’t last a week without poor sad limp dick Owen likka support checks so u mines as well start licking pussy Full time and charge them bitches instead my hear you eat pussy good too and ass also guess that’s why the Breath stank bad use mouthwash please to go and or visit dentist soon

12. ME WANT KNOW HOW OWEN FEEL HIS WIFE F**K A WASTE MAN JAY NO KEEP HIM MOUTH HIM SAY ALL SWALLOW KELLY SWALLOW HIM CUM KELLY NO HAVE NO RESPECT YOU F**K PON YOU HUSBAND DONT SUCK A NEXT MAN DICK

13. OWEN STOP BRING FEELINGS FOR JAY,BECAUSE JAY NEVER VIOLATED YOU IS YOUR WIFE VIOLATED YOU,JAY WAS LOOKING SEXY SHAUNA AND KELLY START FLIRT WITH JAY,ME HEAR OUT OF JAY MOUTH SAY HIM NEVER WAS LOOKING KELLY WAY BECAUSE THE WAY SHE GWAN WITH YOU HE NEVER KNOW HE COULD F**K HER BUT KELLY RUN IN,OWEN Take THIS FROM ME IF JAY DID WANT KELLY AS SHE WANT HIM KELLY WOULD A MOVE OUT LEFT YOU SO YOU BETTER SHAKE JAY HAND NEXT TIME YOU SEE HIM BOUT YOU BRING PUSSY FEELINGS

14. Kelly cah help harself. She learn from her mother. No matter how she find good man and dem a teck care a har Sophia go runn di Pusc gi a brukka bwoy fi FREE. dwl

Typical Jamaican skettel dem . Dem pray fi good life and dem alway mess it up chu dem cah keep dem leggs closed.

15. Kelly you coulda bex till you buus. No matter weh you say di gal look better than you. Me and the girl is not fren so I am not being biased. You and Veachy and Munchie wah roll in a one barrel and wash unuh of unuh sins..
    How on earth you think you look better than this girl and you fraid fi love you own hair and skin color? All the extra cah hide you please puss face mama. Dressing up in clothes and take pics doh meck you pretty boo boo.. You sick drank o stomach bout you a gwann like you proud. All Owen madda muss sorry har son run past you shadow. Di world can tell she him family no like you cause you a Butu.
    Owen need fi put you ina you cousins dem basement meck you get a reality check. Chu you wah walk and fukk dung di place you no wah go look work. All now me cah believe you and Veachie tigh again and unuh was slapping Burgs and all these things. I guess yall keeping the fukk ina di crew.

16. She need fe dash weh dah Grandma wig deh pon her Dutch pot head top. Bout pretty. De gal refine n look 100% betta dan kelly n Veachy. She put up pitcha n yuh can see de truth ah beat her bad hahaha.

17. all who fah pussy no good mouth stink man duck limp an all di above nasty Ness an pple just sound like a ole pile of garbage dat nds to b put a decontamination chamber gas an burn