BUBBLES THE BODY FROM PHILLY

Hello Bubbles,

Is who you a showoff pon? Dinky or di people dem way you a tek dem man? Bubbles tell di worl why you and no baddie cah gree.. You smile up ina di people dem face and know you a tekk dem man or husband. If Bubbles think a man have a $ she run go spread out , she no have any loyalty. Bubbles tell me why you go put on dem 2 hamper deh pon you batty and is still pare brukk man you sleep wid. If me waste my money go do breast and batty is straight ah Manhattan me a go look a rich man fi capitalize pan my investment. Bubble thank God fi di fool dem way a buy you body suit way you get off a Alie Express fi $20 and a sell back fi $60 or more. Now you a show Gucci shoes like you rich, gal you madda house dung a Jamaica fix up yet? Did you buy a house yet? Why you no send fi ur daughter way you left a Jamaica over 20 plus years now and no look back pan. So what you send har some clothes and shoes she wah come a Merikka to. Bubbles when di you get rich that you can show off? Up to 2 years ago is ur fren dem basement you did a hopscotch ina and did a sleep wid top shotta . Gal gweh yah. Big ole 42 year ole ooman ah act like she a 16. Tone dung you hype before di gal dem beat you and meck trump humble you.

54 thoughts on “BUBBLES THE BODY FROM PHILLY

1. Voodoo shudda all shame fi bun Classic wid d likes a bubbles weh shape like retarded cow
    Shame mi shame fi see Classic come out compete wid fi r mates bubbles nd Indy smh

1. So wait deh… Bubbles and Indy no fren? so how both a dem fi sleep wid Vodoo. Pat me undastand say you liek the idea of saying you are married but it serves no purpose when your husband a sleep wid people weh you a rub shoulder wid every weekend. him shoulda glad you choose him cause him so pretty . Cherry she a di next one, how you fi sleep wid voddo and smile up wid him wife. If my man have me looking so stupid i would surely be single.Pat you are aging gracefully but man stress a show now.

Indy your man live ina cave or something? me cah believe your babyfadda no know seh your Pum pum no have no abiding city. if i ever see him one a way just know seh him ago tunn my Man cause is a clown like him me wah. You no stop sleep wid the hype man dem and have dem a sleep ina di man bed and drive up him van. If you did look good it wouldn’t so bad is muss di space between your teeh a keep dem coming.

1. Wow so all these ppl sleep with pat husband and she still a smile inna dem nasty face wow one the one big eye cherry are best friend too ole wicked dem :hoax2 :hoax2 :hoax2

2. Grung tuh bloodclaat @ Retarded Cow :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak

2. I hate to be the first one to drop a comment but “F” it. I knew she would get here sooner or later. She has been on a hype since she’s been sucking on a banana from the bunches. I don’t know the other baby moms, but bubbles is definitely a down grade. Bubbles looks like a half man half horse to me. It’s sad that these soon to be retirees don’t know how to conduct themselves in public. Older people use to be respected by the younger crowd because they had self respect. Bubbles have none. I know over 6 men in Philly dancehall that she bowed down to and they were all very quick prayers. She look like she was bred from a maingy dog and a black ants. My granny always say: you pick until you pick shit & that’s what the bunch did.

3. It deh yah puppy jezass,knew she was gonna be on here,dem a run dung the hype and it a run leff dem woiii,A$$ets wi seh inna real life,And from my understanding dem gal yah hype and don’t even have a bycicle Mnl

4. I want to know why she Neva show r teeth them in a none a r pics ! Is it because it stay bad like r friend Indy own, She looks like a tranny to me Inna the stay bad naked clothes them. :mahongintip

5. Bubbles yuh too outa orda. Sender sen in a pic wid di batty dat don’t have to be censored. I am trying to lose weight and the lost of appetite wud help,thx.

1. So is how much donkey Ricky wid the lickel hood a ride?? Dem seh lickel hood man keep nuff woman fi prove a point and here is the perfect example. These are a few of the popular and hype ones who always a moggle pon dem One anada and still go back to sharing his juice. Y’all might as well be sister wives Neeve, Kereen , Rosey,Donna Benz, Raquel, Bubbles thank God Marlo jump ship she finally use har real brains.. I can bet all a unuh suffer from a lot of yeast infections and unuh crotch stay burning ewww

Cash how come Kereen ur Bestie and u stay riding bubbles coat tail… Mmmmm

6. dried up, bun up looking voodoo. by the looks of him I would think him buddy look like a wrinkled skinny dry out beef jerky LOL!!!

7. She’s always naked!!! Big woman acting like she a 16!!! Ah she Ashley Mudie look up to, she even start get hype like bubbles. Nobody nah support har online store cause she too hype. Bitches need to sit down and be humble

8. Nasty stay bad big Woman. Yes u Bubbles a u me a talk to. I knew u would eventually get what you’re hyping up for. Mek mi tell u that u dooooooont stay good. You fava wah retarded donkey. U & u pop dung squad weh a hype u up! Don’t forget seh u have to be working doubles and triples fi gi di Man U money. Him still deh wid all a him women dem. Stress a go kill u an di otha shape bad breadfruit face 1 Raquel. Unu a di 2 worst women him ever take up! Y’all be trying so hard to be relevant an in competition wid each otha. Y’all look dumb as sh*t fi big old women. Stop make a spectacle of unu self because di man a nuh noooooo prize an him still a bun unu same way. Unu did a put a show a him party the Otha night. Dwl. Was a site to see. Unu fool like Fck! 2 big disgrace fi 2 big old women. Bubbles I don’t have papers nor a car. A bare ride u beg. Lmao. Yes u nuh easy at all. Suh u raada buy fake name brand clothes fi cum show off and don’t have a car or house. No. U good nuh bumbeeet! Mek di people dem know how stress a kill u an stop show off man. Her teeth dem nuh stay good das why she can’t even smile ina pics. Her teeth dem fava a Ginny donkey weh a nyamm grass an hog shit.

9. Neeve is much more prettier and classier than bubbles the troll. I thought ricky had more class than that. She probably gave him stew peas, Spanish fly or an unforgettable deep throat. Bubbles where you at? Real Dancehall Bad gal nuh hide from chat. Coo Cooome Clap back!

10. She’s always naked!!! Big woman acting like she a 16!!! Ah she Ashley Mudie look up to, she even start get hype like bubbles. Nobody nah support har online store cause she too hype. Bitches need to be humble

11. Big up up yourself Bubbles. You work so hard for your money so you do as you please. If you wanna f**k tom, dick and harry that a your business. After she nah commit no crime. Btw, bubbles been have har apartment going on 4 years and counting so get unuh facts straight. You tan good for a 43 year old.

12. But stop ✋ a how dem leff out the mount a balls she goggle inna guss weh dead bar may his soul rest in piece,that’s how she got her boob job,pure batty wash she used to give him,she went hard fi the breast.

13. A who fa man she f**k now she f**k the wrong gal Man see dem done har now she can’t be nobody role model oh please

14. Why y’all concerned about Bubbles sex life? Mi NIH understand how people love chatt bout other woman sex life. F**king odda people man a common assault. Come wid something new. Nuff a unuh a f**k fi free and don’t have nothing fi show fi it. Thanks for the free promo & publicity. Bubbles gwan do you thing . Bitter bitches gonna stay mad.

1. Ashley please to go have several seats. Bubbles has to be ur role model cause ur mom is also a Thot. Tell Carol all di hide she a hide a fukk off ppl man and di lickel boy dem dem still come chat har.. Har long mouth cah hol a soul cause she ugly like. Ashley u are a disgrace for a Howard graduate.. To how Juju dis u and drag off ur wig in di club me cah believe you turn run go buy house fi him live free plus go breed fi him. Ashley ur pumpum and brains fail you cause Juju nah work and ain’t got no hood so u just a mine him fi say you have a man . You are a wutliss degree holding Thot.. Just because of hype you loose ur good job a JP Morgn and now stress and bills a kill you u a sell clothes.. I bet you shut ur mouth now bout ur heard they talking about u. You live over here reading.. And yes all them flights u be taking,, yes you mean money runs, got slowed down ha?? You ain’t fooling nobody.. You go follow bubbles go do batty now u feel like u are it.. Doesn’t y’all ass hurt when y’all sit for too long??take that Ina mi puff daddy voice

15. Bubbles look like a perfect man she don’t look good man done pan her fake ass bitch him nah own you up only a take you little money bout you keep parry for him Ricky you’re a disgrace out a all a di women them she look the worst and she a hype up the most all the receipts she put up no one can see the prints bitch you wearing instergram Gucci hype ova nothing if you neva want nobody call you name you should a act with class then again you never go school so you no know what is class dumb as f**k none progressive element

16. She not the only person in dancehall with a nasty shape body. You have some women shaped big at the top and small at the bottom like Rochelle.

17. Wait deh so unnuh no see the big ole fake bags stacey a drae out what a disgrace bubbles and stacey in a fake bag no to rass fake or real show the receipt dem

18. @ Neka , no one is concern who the tranny wants to sleep with , but when u a tek people Man U fi Ave something fi show, u not suppose to work so hard fi mine man just to prove a point dwl, and the other thing a years now u a wear the fake things them change up u game it don’t look good lol! Those fake bags & shoes gots to go :alay :alay

19. Shape good Bubbles I see you have so much admirers and fans. Thank for the promo. When others can afford nice expensive stuff red eye people call it fake. For 43 you look f**king great- some of these trolls will never live to see 43 much less. Psalms 91 for y’all badmined unscrupulous bitter bitches.

20. @Neka,I see you suck on Bubbles dick. Nobody jealous of that donkey.no one need to wear name brand to feel secure about dem self. Boast about name brands when you own and have assets. Not when you only have FAKE body and Bad TEETH to show. She need to invest some money in a good dental insurance, mortgage, 401k. Over 40 and still a run dung dancehall. you’all bitches priorities is mess up. Stop boasting bout teking ppl man cuz a nuff diseas unnuh a pass roun and nuh have nuh medical insurance. eeeewww……

21. Bubbles did have my vote until me hear har brag seh is only married man she love. Your hol curse and so is ur life if thats the way you choose to put other Women life ina misery. Bubbles why do t you confess and repent while you are on blast today. Tell Teeka how you did well a chat up to Jr cause you say a him have the money ina him crew and u did affi get him. Bubbles why you laugh up wid the gal and did a move in pon har husband.Isnt that why ypur whole crew was sleeping with them and you did a make ur way to the Boss.tell teeka how much time ypu and har husband a labrish pon phone and it wasn’t just hello. Me nah Seh man nuffi teck but leave out the friendliness when u see dem woman. Bubbles you always a chat di people dem bout dem no look good. Please go and buy a mirror so you can see ur faults.

22. @ Neka u the only one that’s admiring lean batty no money bubbles cause u eating r frownsy front :2thumbup. U did fi read psalm 91 fi r so she could stop hop from basement to basement when she was a rabbit , read the psalm fi r so she can hold a man fi r own , read a psalm fi r so she can help r daughter an stop help man , read a psalm fi r so she can love r self an stop butcher r body, a u an u travesties friend is the troll both u an r need to go to the doctor and do something about unno hole so dead flesh can stop drop out a unno.

23. All y’all anonymous trolls need to stfu up. When y’all styling people make sure y’all have unuh facts straight. What I’m going to need y’all hoes to stop hiding behind computer. Y’all have bare mouth but I bet that y’all ugly hating ass won’t dear see her and talk all this shit. Thanks to MET for giving all these internet gansta a platform to voice their opinion. Y’all f**king jealous of her. Taking people man is not a f**king crime and don’t stress yourself about what she got. I heard y’all anonymous trolls are f**king for free ..And bitch why you concerned about my hole????I don’t love woman so stop worry bout mi hole . And for your information Bubbles got a nice comfortable 2 bedroom house that she been living in for over 4 years. So get your facts str888. Y’all f**king fans just stop hating. And when y’all talking shit because do me a favor and write proper sentences. Y’all need to go back to school and stop watch Bubbles life. The fake body and all these stories are played the f**k out. Y’all need to come with something new. Y’all trolls big mad or little mad???? Bubbles please continue to do what you’re doing. You got a great fan base that admirer you to the fullest.

1. @Neka have several seats ..u hiding too .. u not helping your friend by ecouraging f**kery n lying to her .. with friends like u who needs enemies.. tell her the truth bitch .. that she needs to humble herself n stop play herself.. tell her to get some ambition for a 43 yr old woman n stop being a naked dance fly.. what could people really be jealous of or fan of??house, car, traveling, good job, good man?? None of the above applies to her..Kmt .. all she wear a dem bitch up mek costumes like she on dancing with the stars.. or the fake Ali express brand dem.. she don’t own a house, she be catching rides to parties or be on Septa.. but yet she supposedly a F**k top man and don’t f**k for free.. that nigga got u lookin like a nut out here Hun. y u don’t have a ride or at least driving one of his? U hype up bout u r no sidechick but results r in.. n that’s a lie!! Bubbles u r not the owna!! U r a shareholder.. do u research bout dat guy.. u not special or different don’t let dem botched surgeries fool u or your nut ass friends gas u up.. u r the flavor for the moment .. n u will get yours like the rest .. dem say humble calf suck di most milk.. so just humble u self n get what u can… u claim anything u want u get .. I guess u don’t want much.. a your heart a go get eat out.. that’s a Promise!!

24. Bubbles pussy smell like when people step inna dogshit :travel :travel :travel please doe cum nuhweh near me again u mek me vomit di last time u sit beside me and get up.

25. I don’t think anyone is admiring water hole bubbles but you @NEKA..di way how dat girl smell bad you would think that someone burning hair inna wood fire…since you on here miss bubbles answer this question did u drop and lick out your front teet dem when u was likkle? Or is cocky lick dem out?? Or is picky picky u teet dem picky picky?

26. She’s also on the deportation list. Tell har to leave Mr. Edward alone AKA har landlord. Bubbles Mr. Edward wife don’t play! Smile up inna the woman face and behind har back u beg the man ride and servings him @ same time. Bubbles u chat too much! Stopped tell ur friends ur business

1. And these are the kind of friend you have wow what is somebody to know your landlord name you know this is a friend right You need to back up and double check with your friends or bow you need to back up and double check with your friends are these are the people you call friends smh

27. Bubbles can’t talk bout nobody, not with those f**k up ass teeth inna har mouth, bitch please!Just don’t understand how someone could walk around with dem dirty ass teeth please go visit the nearest dentist ASAP that should be your first priority with your friendly ass pussy in the neighborhood.

28. Who sen in this Dinky? She too bad mine. She been JEALOUS ah di girl. Everybody who seh ar body fava donkey wrong. Her body look damn good. Y’all just hating on the girl. Unnu need fi stop it cause ah lie unnu ah tell.

29. And the bitch have the nerves fi say people jealous ,bitch where,now the metters them read yuh rights how yuh feel,not to mention the slow looking dutty man yuh f**kin,ain’t nobody worried about you,every time mi c Ricky him look like a f**kin handicap,with him watery mouth yuck

1. Poor Dinky no baddie liked her cause she too friendly.. Bubbles Dinky is not your only enemy so stop blame har

30. Way way too friendly she always up inna people face! Wiith her Nassi mout. Duty gal Dinky still nuh have no papers still and walk ah beg money and a catch ah people yaad..

31. RickY nuff Cousin Sharicka Why you always a fren all a Ricky Gal dem? Is it because you urself love smile up wid people and teck dem Man? Every minute you deh pon social media a drop word like you a live good life. Gal every time me see you is in the passenger seat in ur owna Truck me always see you cause di man no stop Drive out ur Infiniti Truck. Dat boy been a use you all him want is ur Car fi drive and a place fi Stay. From dat broad face brown gal Dunn you pon Face book every body Knows ur business. Thank God fi ur mom cause lord know di boy would a been leff you brukk arse cause ur paycheck is never enough. How boy fi have you a pay bills fi apartment and you cah sleep deh every night. Stop nyamm di pickni dem cause ur belly tells the tales.

1. Nasty shape badddd body broad dutch pot face Sharicka man dun pon yuh long time. BTW mi need yuh fi fix d brakes pon wi cyar caw mi wan tap pon dime wen our man dun teach mi fi drive our cyar. Lol

32. Nasty body sharicka mi see you a Bobby cookout last nite girl please to stay your ugly ass home Jago can’t filter you pictures dem pon you facebook you pretty nuh rass and couldn’t believe how ugly you look until last nite mi glad you Mek jago tek down the pic dem before everybody see how you f**king ugly :tkp :tkp :tkp