BOX AND TAG

Shauna is which one take more box yah p**y or face?
Mi hear at Rankin party wingie jump up and down fi fight shauna not even big Keith can hold wingie. Wingie come now yah win best dress fi munchie contest dem say yah look elegant so act like it
Shauna yah face pretty doh n everybody can see so y mak wingie tear off yah face like clothes tag dem.
Met dear philly run out of d*ck fi war ova dwl.
BOX

74 thoughts on “BOX AND TAG

1. I like Wingie She don’t trouble ppl unless they trouble her. Shauna is a chatty mouth trouble maker

2. Gm right now Wingie is the best dress female in philly dancehall no shakiness she leading by far, when she out she drink he liquor and hold her corner so it’s not surprising they gonna talk shit about her

3. Shauna the way how you stalk Wingie you need to be stalking elephant man a him breed you and nah look on your child kmt

1. IF ME CAN BUY AND BRING BACK CLOTHES LIKE WINGIE ME WOULDA WELL SHAMPOO TO. wINGIE CAH TEEF DEM nO MORE LIKE SHE USE TO. YOu eva notice seh Wingie cah hol down a real Job. She need fi go straighten out har self cause dem Clothes deh nah reach a yaad when dem ship har dung there. Wingie is a trouble maker, is chu she nah ppick pon di right person fi buss har arse why she keep picking on the ppl that she knows are limited and cah really run to the law the proper way. Wingie meck Dinky affi a run up an dung ina America chu she know di gal neva str8. Wingie how would you like smaddy meck you have sleepless night by putting your future in jeopardy also? From you lean you shouldn’t be snitching on no bady ina di same position. Unuh eva notice Wingie no have no fren fi too long… Same like how are pum pum busy is same way Shauna own is. Teef no like fi see teef wid long bag. Wingie live a yard wid man and stil a run road red.

4. Shauna walk and look everybody man I here she f**king a man from money team now and I know when his girl find out it’s going to be war

5. Shauna u batty stay bad these Philly girl f**k the same man and will laugh in each other face ,SHAUNA WINGIE MUNCHIE FROM MIRACLE RESTAURANT F**KING THE SAME GUY NAME BK

1. aND HE IS MARRIED AND WILL NOT LEAVE HIS WIFE… aLL A DEM JUSS WAH HIM BIG HOOD CAUSE HIM NAH GI DEM A $.

6. wingie the time you come on met site a clam best dress , dress the kids them and stop bring them go hair dresser without even jacket in 20 degree weather , stop run over here a talk shit and talk bout how the same person that give you best dress you and her f**king two man together and you un go tell neil that mucnchie a sleep with your so call man and breed for him a that you to talk about talk about how you walk in party a act like you nice a you clean out philly you forget your list well let me give it to you
    CORY , BENGO , PETER BLACKS , DAVE (MONEY TEAM ) , PEPPEP, WINDIE MOGGLER , FIPPA, DIDI , BOBBY, BK, POLICE,CHRIS, TEFLON, THE TWO FROM ONE ORDER, and i can keep going on . And now a put talk to neil because munchie sleep with your two man them . And sender it wasnt shauna and wingie in fankin party so get your story straight before you send in shit

7. Wingie Neva know nuttin bout name brand shauna mek wingie know how fi get big money afta wingie follow behind shauna nd f**k down ppl mon shauna know how fi get mon money ah shauna teach wingie but shauna n wingie start f**k same mon nd wingie very insecure she see shauna a tret so she ah fight har so she stay from wen har nd diddy did deh har nd yanice war everyday

8. Wingie give nuff trouble su unu tan dey..Shauna wuk..Philly people eva mek pink wall..met dem.need a page fi dem self…lol..

9. Wingy is very insecure that’s why she don’t hang with pretty girls wingy your kids live with unno now how she have 5 kids and don’t have any of them

10. So munchie breed 4 which mon I c neil put up pon fb bout munchie being pregnant but him take it dwn everyone was comment on it wats wrong with girls these days y smile n each other face wen u no u f**king someone dey f**king n wingie n bk been dealing for a long while he not leaving har alone especially wen she is a good mule 4 him n he trust har wingie mon cris always n Arizona so she can mule for the two of dem n yes wingie can dress but underneath that is the same insecure chubby ooman no matter how much surgery she have it don’t fix har self esteem smh… n yes shauna n wingie from the same neighborhood in jamaica wingie use to par wit both cash n shauna wingie did try fight shauna at Rankin party wingie all har name the whole time shauna Neva do har nothin she just walk pas n wingie try hit har but bengo grab n hol pon wingie

1. If WIngie a wife why is she sleeping wid Bk who is not her husband and also married himself? Please tell me what respect she is due for being the same Thot she was before har bbyfadda married har fi tr help har? It ago snow ina Summer before Wingie get dat Paper. Har file wid shoplifting and all the other charges nah go disappear so please wish her luck. Wingie still a ruin risk so how is she trying to better herself fi straighten out har papers? WIngie always ina war fi man, all when is ppl man she a war di gal them like a fi har Pumpum alone fi stretch out. The war wid she and Shauna is ova Bk who is neither one a dem man. She mad cause Shauna is a better freak than she and di man a request Shauna service more… Sorry fi burst har bubble but wid 5 kids she should try learning with them while they are on the Computer cause she cah read or write fi save har life. Hot and dunce is not sexy.

11. The girl take very good care of her five kids a lot of you only have one kid and that one kid don’t see any of y’all money stop mine man Wingie don’t mine man. She’s a nice girl good personality house stay on Fleek gal spend her money on good tings . What you men she don’t heng with pretty girls? Wingie don’t stand next to no ugly or dirty girl in dance I think that’s why most of you man , the few friends she has is very independent the girl is a wife and she carry herself like one so pls give respect when it’s due

12. So who breed MUNCHIE Neil are BK? If MUNCHIE breed she ago take her time put it where no grass no grow

13. U can tell when ppl nuh used to nuhtin!!! Cause many nite mi see wingie literally tek off er red bottoms and tun it side way jus fi ppl see di red bottom Dwrl!!! When I see her did that I say,watch Neva see come see!!! Shi nuh used to nuhtin!!! Who memba when shi did BIG AND FAT AND STAY BAD!!!! thank God fi surgery!!! And yes shi a trouble Meka!!! Shi love to be seen and I can’t wait fi dem buss er ass!!! Shi nuh have no Fren!! Cause shi cyan keep Fren!!! Gwan like shi nice!!! And love talk shit!!! Gal mi nuh see u Inna nuhtin wow!!! Good clothes a wah mi nuh see u Inna!!! Mi see Shauna Inna good clothes!! Wingie jus look like everybody else!!! Mi nuh see nuhtin special!! Kmrt!! And stop come over here and commenting like ppl a idiot

14. @ 1:42 which one of her kids she take care of , she have five kids 2in philly all over the place at ppl house for weeks and months at a time , 1 just move to philly didi one and she dont even see him or even know a philly him live , 1 in new york with the father family and the next one in bronx she dont even have a number on for 5 years now , and the two in phillly need to be in school but they not

15. @142 unu caan read mon bout good wife n carry harself like one yuh nah c di story she f**k a next mon n war ova him n deh next one munchie n har soon war caz she tek him serious yuh dun c wingie beat shauna at shabba cookout last yr ova him everybody no she giv chris bun more den stove Im not in to talking bout ppl being mothers to kids but as far as wife wingie shame marriage for life

16. @3:42 dwl no matta how much money di shoes cost she caan stand up ina dem more pon more designer shoes she can buy n walk n but tru only red bottom she want so ppl can c dem red bottom hard fi walk in but wingie only wear dem to take pics dwl n den she put back on har sandals

17. @3:49. I am smh as I read your comment. If this is true I’m really embarrassed for her. I can’t ever understand for the life of me why these mikhase cratches women here love lay down and breed so and den ship off the child for somebody else to take care of it. Like seriously you all need fi di better. An then it’s not even like they’re getting themselves together. These hoes still out partying everynight and day and hatching up more babies and fighting over people man. KMt. Y’all are some real bum b*tches.

18. Bk got a lot of women n every state good thing he mak wingie abort har pregnancies wonda wat Wil munchie do with har pregnancy mi feel sorry 4 his wife doe she need fi dun dem all 4real bk was even f**king Bridget mi hear so wingie need fi sid down n control har likkle feelings wingie yuh fight one yuh affi fight di rest of dem what kina trouble u bring to ur self dey don’t sell red bottom ina prison my girl

19. Wingy look at better then Shauna and her teeth not yellow but she is mentally retart and has many issues beside bleaching that girl is crazy as f**k

20. Unnuh keep saying the girl give trouble a shauna me see go inna the gal face I was there as a witness when the gal beat her Unnuh fi split justice Philly dancehall seen a pure crab inna bucket Unnuh too badmind nah lie to rass Unnuh too bitta shauna you a talk bout people and status a weh you name pan the id weh you get a Florida so how Unnuh a talk bout police this look Like a ship weh a sink wid you too no sah to rass Philly bitches ate so lame

21. Shauna have har man n dutty shanique name don’t call from shauna mouth only shanique worry bout shauna cuz shanique look up to shauna for years! You know how much money mon shauna sell dutty low life wingie to its not shauna fault if stink pussy wingie jealous shauna ting set up nice and it maad wingie shauna have har business and nuff mon a push up pon har

22. Yes nuff man a push up on Shauna because she have shipping place and she make one order man them ship them things there,Shauna FAME Duck u aready SHAME SHAME

23. Hmmmmm so twist! What did you think was going to happen with that chick? You knew she wasn’t “wifey” material.Yuh tink yuh likkle head start hurt yuh yet (your problem deal wid it)What a way how munchy, Stacy turn back big friend. Di whole a Unuh a some big dutty lesbian! Nasty asses.

24. When you guys have nothing else to say you all come with this bag of lies , like seriously now Zan and prento dip in your bucket and come again and stop make up stores and if Shauna don’t have id go do your research because the business is in Shauna name

25. What business in Shauna name ? Shauna bin using ppl info from the day she got smuggled in this country , Shauna is the biggest mule in Philadelphia. Kmt Shauna don’t even have health insurance so what Shauna and zankartel was doing coming out of the cheap hotel by the roosavelt motor inn? I guess you and him was doing business ha ?

26. Shauna prento give you nuff sleepless nights , come talk how you go to your bed in tears how many night when prento give you dial tone. Shauna you know prento and all these men have dem woman but you nuh care. Philly piss up mattress

27. Look up to shauna the only thing me see surrounded by shauna is nothing but unwanted cellulite a lick hear from left to right a batty weh twist up inna s and a major she difference look up to shauna fi learn how fi namn batty and pussy walk and f**k like dog cuzzin,sister,Aunty,momma and not to mention your man Dem cash,shauna nah do nothing weh nobody nah do remember say shauna can’t get no green card Unnuh say Wingy can’t get none same as shauna look up to her fi what shauna is a walking dead the last time me check she deah a church a beg pastor fi she no kill herself walk and stalk the man Dem so look up to shauna fi what shauna a the baby born wid hood inna get hole shauna a who fi somebody look up to gal nah do nothing Unnuh talk bout mule shauna is a perfect one.

28. Shitty batty shauna you shit up,memba say you and munchy go mall and you shit up her car and spray perfume shauna who wants to be like you Shitty shauna remember say everybody knows that you shit up mouth shit up hole shit up not to mention the pit you call mouth shauna you need a life wid you lean batty and you long breast shauna weh talk up inna you head shauna from the time you a f**k you hype on what cause the amount a money man you f**k baby evidently you Nevada a do something right shauna weh act tuff a road and cry like baby inside stop use google app stalk people phone stretch out pussy gal stinking mouth gal you can class nobody shit up but look pan who want style somebody

29. Wingie come off a Shauna name now you say she a sleep with the love of your life and she leave him give you , you hear say frame a look her you bring new to him baby mother , but when you bring the news did you tell her you keep a give him your number to call you and him not looking on you , then now you a sleep with windie and Teflon and still a bring belly for her come off her back now you stalk her phone texting crying for months telling her you pregnant twice fi the man . And yes mi Shauna friend you all come off her back and stop lie bout prento and Zan a ppl business you all want to know mi friend leave the dancehall man them give you and you still on her . Mi friend batty a stress you you keep talking about it , member a 6 times you go to the doctor and still can’t see your shape a personal trainer you draw for now . Let it go wingie how much man you want you a married woman and every month is a next man you a stack . You want a hype so bad and fame and you looking it the wrong way

30. For someone you say a prostitute and her body this and that , no id she stay on you all mind , Shauna you a do something good because them sit remember you with all the dirt them say you do

31. Wingie go help your mother she keep calling people phone say she hungry and them say and your daughter a wear designer clothes , wingie why you out with people with kids and yours at people house a stress them . Did you go for the bag a dirty clothes down blackie mother house and pay her for the babysitting fee , and the bag over Marie shop . Every where you walk and leave your kids and a run back a hype and man , one day when you going to do your hair do the little girl hair too them a chat you in a Marie bout that . Why you at 5 st a do hair and know you a f**k siko and gone a him woman shop you need help . Your aunty Dian chat you like dog and say she a pray for you

32. So Kelly and Wingie a f**k siko now these F**kdelphila Thot,siko babymother kept party in her shop and Kelly run go the gal rush her

33. Wingie is walking breeding horse who probably can’t even spell half of designer she in let alone try hyp har self up wingie stop stalk ppl mon is not ur own mon so y stalk n fight ova ppl mon yuh need fi stalk dr Fisher u cry bout gaining to much weight afta surgery ca yuh nah hav a life go look 1 n stop beggy beggy ova dick u ah f**king retard nd a waste Gyal wit no ambition mon only use u fi mule n f**k nd u ok wit dat u Neva ina nuttin name brand until yuh start linga pon certain gyal al now u ah try hype pon somebody Gyal can’t even come ah party n enjoy harself tru she caan stop worry bout how di next Gyal look or if she look Betta den dem big face no expression retard wingie com off ppl name mon any mon weh f**k u yuh stalk memba yuh call bl phone 46 time Bak to Bak n em nah ansa yuh den yuh run joke bout how much time u Cal him phone den wen yuh finally reach him yuh tell him just run yuh money fi di ting weh yuh ah do ca him don’t love u dwl.. wingie memba u n Stacey ah plot how fi Teef sookie money wingie memba say u is the 1 dat di mon treatn n yuh blame it on Stacey dwl… wingie memba u ah try visit yuh pickney nd di babydad family cuss yuh n say u is a walking curse don’t badda wit di child dwl…wingie com off ppl name mon yuh need help my gyal serious yuh chase mon to much let dem chase u mon fraid fi touch yuh dem say yuh money hungry n will do wat Eva to get it yuh name stink ah poka flat my gyal hanif don’t even wan u fi come ah em business ca u ah trouble maka wingie com off ppl name tru yuh name ah shame dwl..

34. Wingy Wingy Wingy unnuh talk facts plz can’t tek the one bag meek up story lmao!gal stalk shauna lmao!shauna you sure a me Wingy did a stalk you lmao!so when unnuh talk and talk and talk what do you guys think is gonna happen Wingy gonna cry ok me start bawl right now me have two kids at the house can you all come get them too lmao!me two man still not leaving,gal have five pitney and hole good like gold,no sah a no my fault the people Dem see say gal clean and for all the niggas unnuh really inna me clean hole really,ok mek me go bawl cow bawling lord god them a mek up Tory me a go dead lawd mek me bawl mek me go finish rub on did drubbings yahhhhhhhhhhh!

35. Lawd god never knew I was such a great prize that people took it up on themselves to sit and gossip about me I feel so special I must say I really do appreciate the recognition thanks to you All,without the fans you can’t make it in this world so I appreciate you all letting me know how great I am,damn I just love you people,so let me get this body on fleek so all of you can continue to cheer me on gotta keep the fans happy,bye fans

36. Shauna did you forget you wanted to die when several niggas left you remember you were in church and the pastor had to reassure you that you had kids child plz

37. neil nuh want munchy hm put HER OF HIM house becauce she was f**king BK when he was lock up and HIM HEAR SAY SHE HAVE YOUNG BELLY SO NEIL NUH WANT MUNCHY AGAIN THE BITCH NASTY NOW SHE RUN OUT A TOWN SHE SAME!!!

38. Wingie r u gonna beat munchie up 2 she breed 4 bk she did waaay Betta den u n him mak u get abortions dwl….how u must feel now n u cool wit munchie she smile n joke n hide n f**k yuh half mon

39. At 1:41 a when me did in church please tell me , which boy so great for me to kill myself make up your mind you all say I have a bag a man so if one leave why would I kill myself . The last time I go in a church is a wedding I work every Sunday so can’t find time to make it to church would really love too . And yes miss Winnie because you been want mi to see you . You call and text my phone for three months anytime the man not looking on you , you tell me you a breed for him when you think a charm mi name and the day I catch your voice and run you off my phone you cry to the ppl them and say a shauna him a f**k , Winnie I don’t look there from I pick up your voice because the way you nasty and you house them ever duty mi and you can’t sleep with the same man you mad . Yes that mi say I chose my mate wisely . Come off a mi now you run go the woman shower go tell her I am with her man and you upset with boops because you run go friend her and then mad because you say she a tell me your business what do I need to know about you I don’t know , you forget that a my family help you do everything so him know everything bout you . All Mi a asked you leave my name we don’t share nothing in. Common if a that a stress you

40. Philly ppl drama stressful!! no good man no deh a Philly? man a run short deh or summen.. dem go dance an ina dem one a nedda face 7 days a week and a sleep wid di same man 7 days a week.. gosh and dem naw use protection cuz belly a dash out.

41. Shauna,mi gyal, yuh a give nuff a dem headache, dem cah sleep a night. Mek dem dead. Yuh luk damn gud. Wingie luk like a bloodclaat whale. bleachout and stay head like wah. Wingie, stop get it twisted gyal, bout ppl a stress ova yuh and siddung a chat yuh. Trust mi yuh not dat important. Yuh important when yuh MONEY LONGGGGG………!!!!!, yuh ASSESTS TAALLLL……. and yuh nuh affi depend pan man fi hype. bitch!clothes and shoes is NOT ASSESTS! YUH NASTY NUH RASS…… SOME A DEM MAN YAH A REAL DOG SHIT! UNNUH NYAM A SLEEP ANY AN EVERY WEH.

42. Shauna please come off pink wall cause one orda frame fuk u on the ground in a di same mule shop him use fi get di man dem package out a. He fuk u afta akaline show n him run you like dog u don’t get dry shit from the man and run go tell everybidy bout di man broke. U is one tell di man woman bout candi n baby n send her pic. U know candi from when n you still go mek frame fuk u off n duck u.
    Frame tell everybody how him run you Tru you hole big and dun out n him n you start stalk di man n him babymother. You a fuk and fight ova BK same time you a fuk frame pon ground. You get Bex n tell everybody Frame hood little and how him broke like dog so u run him. Shauna u give frame disease n him give him babymadda candi n him gal a him yard n you blame it on Candi. Frame and candi all go fi beat you nasty rass bout it last month and you run go police. U try me police run in on disston street U tell bk the man a look u but u dont tell bk the man and two otha one orda man slam u n run u.
    Shauna u sad. All cash hate you n tell everybody you a stalk di man.
    All a one orda no stop dun you.

43. Munchy notime you claim the boy leave Tyesh Fi good and a you him sey cause him change him number and Tyesh nuh have it n him nah look pon she so why you cah post up him name n pictures with you and him cause your man lol… You never stop till him lef Tyesh pray that lady stay alive cause remember that’s the only ting you have

44. Tashi file next met run it,all a maawnin we woulda still deh yah a read these people r real drancrows

45. But hold on Antoinette Newton yuh really breed two different time and use Neil restaurant money fi dash weh the belly dem??two different man in the space a 7 months when Neil locked up.. Yuh bad nuh rass… Anytime heat tek yuh u find somewhere to go..him put yuh out and a Miami yuh gwaan cool off damn.. My girl one out of the two man couldn’t give yuh a place to stay?? Oh I forget that your mother always aid yuh.. Yuh nuh have no ambition if yuh a f**k pon di mon although yuh use excuse that he was f**king on u and breed gal…you should’ve atleast deal wid a man that would look out for u..outta of the two man y even went there with Bk…yuh swear yuh woulda hold him don’t SMFH…and yuh live on fb a call up people name and nah mek the videos and tell people bout yuh dirty deeds yuh life mucky nuh rassss….

46. Neil & munchy fool nuh faught, a walk a tell ppl dem bizniz,ppl cheat all di time & me use to hear seh Neil use to beat munchy like dog & act like him did love her, Neil use to talk it all di time seh him nuh want har,mi nuh wrong har fi f**k but cum on munchy bk doe ??????? Neil f**k pan har all di time, but me like she me could a neva pic up bk fi f**k me woulda f**k pan him wid a neda man,Neil try fi look mi & mi seh dem Philly dutyy man yah nuh easy eeeeeeh,Neil & Munchy need to set dem shit back rite, Philly ppl love to see dis,but if u two ppl really love each other get back together & love each other & respect each other more by di way mi hear seh di two a dem a big freak, so freak each other & shut da f**k up assholes,Neil if it nuh work out back yuh need fi guh look a man cuz yuh nuh lucky wid woman,I thought u couldn’t even mash a fly but mi hear seh a juma roach yuh ting deh lmao

47. Munchy notime use to f**k Neil bwoy Philadelphia a real recycle no sah….if one person have AIDS the whole Philadelphia have it

48. So who say they don’t already have aids. Wha kinda flu did Shauna give one orda frame that him and babyMA waan kill her.
    The whole a dem gal and man a waste they call each other dirty and can run each otha mile long file but no stop suk n fuk behind each otha.
    Tyesh name call Inna hiv but munchie showtime a laff say a she tek the man.
    Wingie n Shauna share bout 3 same man n both especially Shauna been frig out by every big n Lil man a philly.
    Tia n maine….smh.
    List goes on and on. Just true aids hard to show.

1. Anything Tyesh have di dread and munchie surely got it.No wah di di dread breed Tyesh and she dash weh di belly? is wah him use breed har him tongue? dwbl.
      Munchie is di biggest hypocrite to be around. Sghe always ina man problem from mi no har. Is same way she smile up wid Dainty and di a teck Pelpa, Ashley and did a teck Juju, And di dread ids not di first man weh she and Tyesh teck together. Munchie use to sleep wid Dwayne and pass him on to Tyesh . In thinking I think Mucnhuie either wah Tyesh oir secretly jealous a har. Munchie is soo your sewlf esteem low that from you bawn till now you can nevr meck and see you and like you and you no haffi a war wid no baddie fi him. All AMx you bby fadda was ppl man. Max seh you sicklk him stomuck.

49. Mi hear sey Tyesh n max deh lol Tyesh nah play she get the closest ting to munchy cause she inbox every gal max talk to but let see what she going to Tyesh now Philadelphia gal them a the best…….rasta Britain mi hear sey you sey Tyesh turn up any bedroom she mek you weak in the bedroom only thing hold you with munchy a the money hold you lol

1. She nah talk cuz more than Frame would beat her. Look pon all her man n dem ooman. Ask Shauna bout the station n report she file when dem come fi beat har. Frame goodly give her di shit dem man fuk anyting with hole. Look pon the mule he breed. If he fuk she u no he will fuk Shauna , wingie, munchy n antying else raw in philly raw. Dem a Walkin dead.