ANDRE YUH SEH DELCITA DEM NEVA SHOW UP….

BUT I DONT SEE WHERE DELCITA ENDORSE THE EVENT EVER ON YOUR PAGE??? I DONT KNOW WHA KINDA PROMOTING YUH DUH BUT NO PROMOTER PAYS A PERFORMER IN FULL BEFORE THEY GET TO THE EVENT SO WHY THE PEOPLE DEM CANT GET DEM MONEY BACK??WHY THE VIDEO THOUGH??

a1-Optimized

a2-Optimized

a3-Optimized

a4-Optimized

a5-Optimized

a6-Optimized

0 thoughts on “ANDRE YUH SEH DELCITA DEM NEVA SHOW UP….

1. It’s always some BS with this darn dude he is super shady and full of BS. I’m really surprise people support this fool.

2. Dis teefing bloodclaat big eye gal and er man, if some tin happen or if delcita run wey wid di money as u sey u nuh come out and tell di ppl dem as a promoter, why unnu had to leave to and leave di ppl dem sitting there looking like a fool wit no explanation!!! Unnu wait!! Unnu tink dis done a start it jus start cause unnu nuh see how time hard unnu tink ppl ago mek dem money go suh!!!! Unnu jus wait and see.

1. Andrea and Mike left soon as the cast arrived to go set up the after party. They left Andre there because he was handling everything as far as booking and payment. ANDRE SHITHOUSE stold from them as well.

3. Met ,

It look like this boy sister hate him or she tyaad a him. She surely put him pan blast and tell all ah him business. She seh him owe child support, him nah mine him pickney dem, him been a scam, and dem fi press charges. No matter how me hate me bredda mi woulda juss keep quiet. Mi ah wonda if a so dem live bad or she just tyaad a di threat dem weh a reach har.

B.t.w , KerryAnn since you telling all can you please tell us wah kinda sickness you bredda have? No man, him look worse dan a starving Somalian and insipid. All the money him a scam him cah go do some refinement pan him wardrobe and him skin. Him teeth a beg fi a dentist donate some service.

Kerry Ann me know you fada BullBay nah go appreciate your blasting your bro but ah next question mi wah ask is if unuh a same Madda? Mi know TooMie anuh fi him madda cause may god rest har soul.

4. A me alone never believe weh him a seh,he faking…weh di drawing up a di nose and a pretend cry fah

5. :ngakak :ngakak :ngakak
    Is that crying he’s doing???
    What’s the story here,,,,,she came as far as the gate and never got of the bus, got paid and left……..is that what he wants these people to believe??

6. EVERYBODY!!! UNUH CALL DI BLOODCLAAT FRAUD SQUAD, UNUH NUH SEE SEH DEH PUSSY A SCAM UNO, PPL WORK DEM HARD EARNED MONEY AND YA CUM WID YUH ANANCY STORY,BATTYBWOY , IF A DID MY MONEY OR NONE A MI FAMILY MONEY, YUH WOULDA FIND SOCIETY, BOUT SOCIETY IS SO LOST. ‘MI BLOOD A BOIL ‘

7. Bad tuh Bad if a did even fi pay JMG de $9.99 package fi run the promotion it wuda show seh dis ting was very much real ..I see scam n lies him betta guh pay back di ppl dem dem money

(Simplicity soon sign in)

8. I am actually surprised people believed him, even though that Delcita person reminds of blackface. I’m still surprised people showed up. He is a fraud always was and is

9. So is wat meck dis damn ugly face YA a gwaan him a bawl KMFT nooooooooooooobodyyyyyyyyyyyyy nah buy this story

10. Andre Porter. Yuh memba G-Money ? What happen to di 600 dolla G-Money give yuh pan market street fi di half pound a ganja. You an di gyal disappear n leff G-Money wid a bag a fulla “weeds” to raatid. Yuh did tink dat funny don’t ? Jus admit it man yuh is a teif dread ! Ah noh jus now yuh a scam people. STOP wid di bawling . Wah type a big man goh pan di www and bawl.

1. Andrew Statement need fi see teefing Andrea Clarke now and mek she teef back some of den money den that him reef from people while him in prison fi have sex with under age girl even tho Clarke will postponed his case until after his sentence then another postponed date until his time complete which is far in the future

1. A dem ting here get ppl hury enuh nowadays ppl nuh have money go dash way and you alway have some scam agawn but your day soon come believe it cause I’m sure someone going to hurt fi dem money and tings

11. Andrea(cause you acting like a biotch) shut up ur Bombo. You write 3 different status in less than an hour. Bout you depress and you affi report ur Green Card to immigration and blah Blah. Di ppl dem weh you teck dem hard earned money is also depressed cause dem sacrifice dem time and money. Dem work overtime or teck out a dem budgeted funds to have what they thought would have been “Enjoyment” . Is Jamaican like you meck ppl no respect the hard working ones here. Go and offer the ppl dem a refund before you lose ur life ova something as petty as this. Everyone has been testifying that you are a Scamma, even your sister said so. You coulda preach till you blue no boddi no believe you. No matter what you do, your credibility in the Jamaican community has been shattered. You got several chances and you over did this time. Tell me how are you going to make a Dolla now?. Not even your books are going to generate any revenue due to this negative press. Stop come ova yah come read and go write your status. Go and buy several gifts cards and hand back the refund that way if you are scared to face the crowd. You are an educated fool,And nothing can change that.

12. This was one of the biggest scams ever pulled off in this city dwrcl. Right now this nigga is sitting up in his basement apartment on the corner of Rockland ave and Carlisle street counting up y’all money. Then later tonight him aguh spend some buy crack,weed and pussy. :ngakak

13. You mean to tell me wid all di money weh him Scam him couldn’t find somewhere decent to live. No man n ot even di Yankee dem weh bawn yah wah live near Rockland. I know he only chose that location cause him can blend right in wid him crack heads in a di neighborhood. That neighborhood worse than West Philly on a Summer day.

14. A these f**kery that’s why we don’t support we ppl you Andre way the bloodclot you a cry fa mi coulda tek mi $125 and go send go give mi madda buy ticket fi mi and mi sister and mi three Pinckney dem you god will soon deal with you and you see that big eye bitch Andrea you and you rass man will never get my f**king support again f**king sad ppl hard so hard fi dem money and come dash it way so dry dem f**king dry ass tear

15. :ngakak Him tek scammin tuh ah whole new level. Beatin him fi get jus fi dah fake
    draw-up-nose naught video deh. Den ah top it off wid “I got shoe” :ngakak Ah two kick him ah beg fah…

16. I agree. dat likkle dutty bwoy name Porter need a blooclaat beaten. Weh Roger Mafia deh when yuh need him. Cho!

17. Not a joke but thank god I stayed my black ass in the house, sorry for those who wasted ya time and money but this will teach unnu a lesson stay the f**k home and watch it on net flicks that’s way cheaper for the month.

18. Battybwoy Andre Porter mek sure seh yuh have my refund when me buck yuh ah road pussy! Gwaan hide behind yuh computer and chat shit cah yuh just ah mek it worse fi yuh self. Yuh Betta don’t show back yuh face a Philly

19. Yo me nuh like that black motherf**ker. Me hate him like a dose of poison. Him so f**king black u cah even see him face good. Bout him a cry. Cry me ass. Andre porter nuh have dry shit inna him
    Ass. Me neva go to the show but hear seh. The actors came on stage then it was intermission then dem neva come back on. Dem 2 Rass wicked. How dem fi tek hard working ppl money and the show neva start Pon time and then dem tek up and gone. The black bitch need h fake ass beat. I cah stand him. Me blood just a boil fi him.

20. That wicked bwoy and him mixup sista will perish him a teef frm long time ask around him scam ppl inna different state and put on the same face like his video him and his crosses sista weh mon use fi papers teefin bwoy mi want mi t mi hard working money yuh dayz is number wicked manipulative black f**kers