A FITTING PRESCRIPTION

Metty dis self proclaimed hostess tuh d mostest fi check-in Rivers Bend fi treatment asap..Naajah yuh nuh luk good at all..yuh come like d late Whitney Houston rip..d res ah d Philly Swagga gyal dem luk gud except yuh rass..Next time unu host pwty llock her crack is wack r*ss ina d Bend caw d gyal need help..all now Bobby Brown still ah weep
nnah

noooo-Optimized

nooo-Optimized

noo-Optimized

9 thoughts on “A FITTING PRESCRIPTION

1. That lady is the mother and aunt to the rest of the Swagg Ladies. Yall so disrespectful. Let that lady enjoy her birthday. What a Mean Hateful Soul you are.

2. Isn’t NaJa a Yankee? Lady why you let dis girl badda you when she only party wid Jamicans and sleep wid unuh man. I smell some man feelings a carry. Tell your man stop sleep wid any and everything in the parties then you wouldn’t have to worry about Naja. Me like you me would run to the nearest clinic cause If my man sleep wid this :sundulgans me cut out mi crothes. There is no sex appeal here and your man is past worthless to stoop this low. :hoax2 :ngacir2 Funny how as she took a pic with ur man she made di pink wall. Hush boo boo I know it hurts, man is a failure and no gurantee.

3. Dear ZSwagga ladies
    mi caan bleev unu nuh mek d gyal no seh she smell like bad decisions.from she f**k nd get duck by Skilli d gyal gone looooo.help unu fren fine interventions.Up wid hope down wid dope.God speed.

Sincerely
    Unu fbf