SUH DEM DID TUMP KERRY GOOD WAY INA HAR EYE?

Kerry why did u go and trouble the girls… Y u video the girl and put it up…. you see what happen when u trouble people… you end up with a blackeye… And you cant fight back…

17 thoughts on “SUH DEM DID TUMP KERRY GOOD WAY INA HAR EYE?

1. Omg Kerry yuh mash up how yuh luk suh yuh nuh rememba how u use to luk mi use to watch videos of u wen yyuh guh dance ah Jamaica wat happen to u yuh game dun omg

2. Have mercy! Is the girl wid de hampa hips this?!

Guuuurl you nah no hair?! :hammer boy, unu good pon de illusions…lololol

3. :nerd Yuh get waaah rassclaat tump deh a how yuh feel??? Mi blowwow miss dem f**k yuh up :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak waaaiiee! yuh too love fight lol show we di ress a bruisesesses causes more muss dehdeh :ngakak

4. WOW…….sorry to see that this reach you Kerry but as the saying goes, nuh trouble weh nuh trouble you!! Feel better soon.

On another note….Make Up is really deceiving, she is not so pretty without it!

Quena-

5. PP…..on behalf of the men at Pinkwall University who are not exposed to “bundles”, is this the result of constantly using false hair? Lawks, imagine mi fall asleep beside her with long flowing tresses and wake up and see this!!!! Wake up in a nightmare!! May God spare mi life.

1. :ngakak this the result of “bundles” and joncrow a draw breaks and tek dem head tun parking lot :ngakak

Neva would I think a so she look base pon har dancehall pictures in a de bundles and heavy makeup :ngakak

1. Bitch still snatch and nah much hair…bout cornrow down. A guess de edges crownrow dung tooo :ngakak :ngakak :ngakak

6. ME SEH ME WELL WAA DEM WUL DI HOL LESBIAN DEM ESSI WEH MITCHIE BOO PIMP OUT BIRDIE ELLIE GUCCI DEM GENERAL AND THE REST A D HOLD SADAMITE DEM WOL A DEM F**K N SUCK EACH OTHER COME A PARTY LIKE DEM NICE WID DEM THEIFING AND SCAMMING CLOTHES AND A HYPE WHEN DEM NAAV DRY SHIT INNA DEM BATTY ELLIE YOU DONE SUCK BIRDIE PUSSY NOW UNUH NASTY ELLIE STOP F**K OF COCO N CHARLET MAN LUCKY BRITISH BUT ME NUH XPEC NUN BETTER WE SEE THE VIDEO WID YUH TOO ELLIE A THIEF FROM THE SHOES SHOP UNUH A CRASIS UNUH SOON GET UNUH BEATING TO NUH WORRY

7. dem jump Di bc gal, no ratings dem nuh get fi that! If a one thing mi rate Yankee gal fa a dem fighting skills, one on one and if dem do jump yuh, yuh wouldn’t still be standing with your wig in your hand talkin’ bout ‘dem a try gang mi’ lmao. Hush yah Kerry PS get your ass a Stanley..oops

8. MET, how mi can’t see the post from earlier on Ellie? Mi left a question fi the sender an check back fi mi answer and di post goneeeeee…lol