SI DI CROWD YAH

Met

Shortman go married a jamaica.. come back a england an tek off d wedding ring. An a tell d people dem seh him dont married d wedding never real..

Wat a wicked man!!!

So u trick d gyal a america fi get papers and come back an act like u nuh married.
Stacy y u tek back shortman??

Short deh wid a brown gal as well from london..
So we a ask who own d man.

Who a wife?
Who a mate?
Who a breed?

This need crowd

34 thoughts on “SI DI CROWD YAH

1. Why go married in Jamaica, do he plan to bring the wife up, is papers in motion, is this man have him papers must be if he flying back and forth from England???? Now why lie of his marriage if it in fact occurred so what is the real truth… Why not marry in England and go back to Jamaica and married what was the purpose of that? I tell you one thing some men does the stupidest things and feel she dem smart and on top of things smdh…

2. Stacy you don’t have no self worth. You really tek back shortman after all the disrespect, then again you can’t blame shortman because you ladies allow him to.
    Stacy you a the biggest laughing stock a Birmingham, man and woman a talk even ya so call cousin who ain’t far off from you because she run gone breed to. One bag a hypocrites.
    Tashaevabless you having the last laugh now

3. Didnt shortman breed shernette (badindian) and she dash it weh? Stacy, shernette & dem de birmi whore is wah wid dis shortman?? Broke and no ambition bwoy…

4. Tash done shortman fi free pon insta live…. mi affi rate Tash to tpc.. we all kno him broke an hype a dance to look big… Stacy mi nuh kno.. if u fool or no other man dont want u… like really? After him lef yu go married d american gal.. an u brawl pon fone to yu people dem u really tek him back u fi get medal fi this… The wife nuh av no sense… What about d next 2 youngs girls that pregnant for shortman… 1 is 4 months.. d next 5 months.. stacy 7 months or more… no this nuh look good… Call Trump fi shortman

5. Tash done shortman fi free pon insta live…. mi affi rate Tash to tpc.. we all kno him broke an hype a dance to look big… Stacy mi nuh kno.. if u fool or no other man dont want u… like really? After him lef yu go married d american gal.. an u brawl pon fone to yu people dem u really tek him back u fi get medal fi this… The wife nuh av no sense… What about d next 2 youngs girls that pregnant for shortman… 1 is 4 months.. d next 5 months.. stacy 7 months or more… no this nuh look good… Call Trump fi shortman

6. Shorty is my Nigga….
    I find all this hilarious you women need 2chill its only a Cocky…. im sure he neva held no1 dwn to f**k him so yhyh!!! Big up my gud gud fren link cyan dun!!

7. @Anon…. u nigga suck pussy like dog…. him nuh hold down nobody him trick an con d woman them. If him a u nigga… y u nuh help him suck 2 a d pussy dem an mek him mouth stop froth

8. Short man dont want Stacey. Its because stacy a house him… Shortman live inna one room wid d man that smokes crack.. a doghouse him live.. his room kitchen an bathroom is filthy and dirty.. you cant drink not even water there…. Thats y him affi run bakka d gyal them to get free housing.. Shortman suck pussy for true.. him suck my pussy nuff time an beg mi to f**k me in my batty. I realised the type a man him is.. so i cut him off.. him borrow my money an all now him dont give it back. Him thief shorty things them an go give next gyal. Thats y it sweet me how tash done him on live. I heard d briwn gal in d pic name Shev from London an she an tash talk… Yes he did denied the marriage with the girl from america.. because his babymother not sending back off his papers to home office y him run go blackmail the girl america an married her

9. Y tash no talk how him call her and 3 way the call with the American girl and tell her he is going to go to Jamaica to get married y’all need to go look a life a leave people alone

10. If him suck u u suck him to tash everybody know a u a do this the man married move on with your life u are so sad go look a man and leave the man alone

11. Tash need to go look at man fi her self aah leave short man alone because its clearly that you’re trying to mash up short man life because you can’t have him for your self

12. Stacy move ya bloodclaat ya face flat like flitters and ya life miserable. we know is you writing up these stuff. leave tash alone she have her man.

13. man body tash leave man and him life because we u a u a do it because dis u up…..but we leave u to god because ur pay day a com god ago beat u bad just like how the man and him wife a beat u u need god and a woman body say gal u too much now

14. u all sound deluded… throwing shades on people. . U all sad.. but if tash look like man. Wat does stacy looks like…

15. No here so nice… Tash win longtime.. cus d way how she do up shortman.. she could neva come write this.. cus she nuh fraid fi call name an do people pon live. . But it sound like shortman pay somebody fi call tash name to try convince d wife but tash neva hide d 3 way call a weh unno deh. She talk bout it yes . An diss up shortman after.. a shortman did a beg tash to take him back .. i see all d messages an miss called… Because she show everyting pon live.. so sound like unno nah do d maths good

16. Stacy u a write up bout tash. An her man body. So stacy wat are u? Cause all a u dont look good. Tash can pass.. Shirnette bad indian u really hurt y u put up shortman on pinkwall.

17. Ouno listen a shev this…. this MaN right here me know him true tash so when ouno a talk bout f**k ouno don’t blood cloth mix up my f**king name. If me a take a man a England it wouldn’t be shortman nah dis him or gwan like me better than him but a no any boy me take only talk to him cause me know him thru tash Me see him out n we take snaps cause party nice so wha a d problem. Ouno get it clear in a ouno head me no know the others but shortman nah f**k me n caah f**k me no time .

18. Ouno listen a shev this…. this MaN right here me know him true tash so when ouno a talk bout f**k ouno don’t blood cloth mix up my f**king name. If me a take a man a England it wouldn’t be shortman nah dis him or gwan like me better than him but a no any boy me take only talk to him cause me know him thru tash Me see him out n we take snaps cause party nice so wha a d problem. Ouno get it clear in a ouno head me no know the others but shortman nah f**k me n caah f**k me no time .

19. Ouno a sume bag a mother f*king careless f*kers weh no have nothing fi do . All ouno do a chat behind closed doors all ouno weh a post them shit ya must glad ouno live a England cause gal would a open ouno mouth if a jamaica ouno deh am pour sum black acid in deh cause ouno chat too much wid ouno toilet mouth. Ouno please no call me name with shortman name pls me a beg ouno me no know this man me know him cause tasha is a friend of mines no other way personal . Bout who a wife who a mate n who a breed shev is none of the above .

20. Tash is waste gyal she go diss everyman who dont want her and call dem names.she ugly as f**k and look like man she went a do surgery and still not look good .she dress like a draq queeen n wear clothes kerry tief *she should leave pple alone not try going on insta to cuss pple 2 mek herself feel gd i swear she was on fb recently cussing 1 pretty boy who did want her*the bitch is a clown in england ….Do ur ting shotman dont later dis nasty gyal style u she is irrelevant

21. No sah I dont understand why people ah give this dutty bowy good name like him ah somebody, yeh and it true him don’t have f**k all for him self all him duh ah sleep ah different gyal yard ah night time and guh run back up ah him dutty drugs house inna Walsall. And then every friday and Saturday yuh see the pussy ah hype inna dance like him have money but mi hear seh he couldn’t even buy his child a pram before him did born when man wuckles man wuckles fi true mi nah lie god nah sleep. Woooii Stacy ah yuh seh man clown to yah ting girl dwll lool YUH FAVA EEDIAT

22. Come down lord if yuh nuh busy. Shev move yuh bloodclath short man f**k yuh. People people duty shev a chat say she and a tash fren, tash don’t want no fren from the nasty gal who walk and f**k like dog.

23. Shev married why is she f**king out dancehall. One barrel a careless nasty duty pussy f**k them fren man.

24. Shortman you deserve this.. u too wicked the lady a america dont deserve all this… u are a disgrace. Tash and shortman leave longtime why you people dont leave her alone.. its sad to say. But shortman your day will come. You disrespect all your babymothers an them manipulate them to take you back… when will they learn?

25. Dat ugly bitch on fb live again smh ……Tash grow da f**k up ..u always potray yourself like a saint i so ashamed of the motherf**kers who believe ur lies .u is a disgrace

26. If I laugh, no sah . This is funny
    This shouldn’t be call pink wall , , but shortman wall. Everytime I come on here to fass, the topic is shortman.. Fun and joke aside is it him shortman posting these things, Or a woman? Cause if it is a woman you need prayers . Why you wasting your time reporting on a man you say is a bruk pocket , worthless germs ? Why keep feeding into him. Now for Tash why you all don’t leave her and how she looks, she don’t look as bad as you all say n so what if she have masculine features.. The only thing I am disappointed with her as a woman is that she lowers herself to post such degrading messages. Not ladylike at all.. Tash a Queen never leaves her Thorne to address peasants .. And No I am not her friend and No I don’t know her .. Before UNO start curse me..