MISS IF YUH FREN USED TO PEE INA PLATE ……

Taneisha hall walk and sleep with everyone man. She sleep with the ugly gull man the one that’s always keeping the party them in west London and him give her £20 after him f**k her. This gal nasty meet man pon internet and sleep with them.gal father homeless and she get her stay and can’t even find a box room fi him gal bleach out and stay bad all sleep on mi friend daughter bed with man after mi friend put her up. Love go in people house and take them things gal slow no clart. Dimples have some respect for your self pls you a make Jamaican look bad.

5 thoughts on “MISS IF YUH FREN USED TO PEE INA PLATE ……

1. Mi nuh know Dimples but lawd god, she nah nuh family? Nuh friend? Can reason wid har and tell har fi get some English lessons? how shi ago survive inna Britain with them levels a grammar/spelling deh? …now back to the cold tea..Dimples if the girl was kind enough to let you a room when you were kotching, yuh should not be cursing her out and dissing the same house that provided shelter for you for two years. Homelessness nuh nice inna England and can bet none a di man dem weh did a f**k yuh out couldn’t put yuh up cause chances are dem did a kotch tuh. Mi nuh know how Nardia keep har house but she is a decent hardworking woman inna real life.

2. Sender don’t mix up Gully British Name , the youth keep party but he is not like the rest a dancehall man them that walk and f**k down the place a west Gully stay why you never call somebody from east or north Name?

1. I know this girl she Name dimples on my insta gram page love wine up and tease the man them, me hear from a good source say a gully Friend a beat it from long time me figet what the youth name it so may be the sender get it wrong . But if gully Man f**k her and give twenty pound a wickedness that. Him could a well and give the girl a money and buss the girl instead a give selector Money pull up