LOVABLE DEM SEH YOU IS NOT DI OWNER FI DI MAN

Met this man clown,Lovable is so f**ing disgusting and fool fool, she live in london and the man live in new york with his wife and daughter as far as i know plus the man a f**k mi friend and she lef him bec him have too much woman and dont have time for her the man is a whore and love to tear down woman pocket yes!!!

Nick’you is a big lier and cheater and di fool fool gal weh a put u up on social media talking about you are mine, bae, us,my life, my king, and the list goes on and on and as u put up a pic the duppy bat lovable or weh she want name is the first to comment lol like really!! The whole of her friend dem a done her and laugh at her all over the world dem shame fi her.she is a f**king idiot man done pon her a england and she a f*k and hide di old man a england weh a help her out. and she need fi goh look a life bec she know she cant go america or nick goh a england bec the only place mi ever si dem is jamaica a hide out. if she goh America she cant be seen in the public or her old beat out face will be f**k up by the million woman u have there. U only can hype when u come jamaica and hide di man but because nick love likes and u a buy him out with your last dollar bec both of u broke like dog and struggling. him cant say nothing if u put him up on social media bec im sure that nick dont want u he is using you trust me the dog is a user. nigga cant put u up on social media or seen nowhere with you, only jamaica back road. So bitch go get a life and come out people life.

29 thoughts on “LOVABLE DEM SEH YOU IS NOT DI OWNER FI DI MAN

1. Senda ano seh mi nuh waah believe eno…. mi wah believe but whey di pic deh?????? hear ma seh go find it an come back here.

2. A WHO DEM REALLY A TALK ABOUT, COULDNT BE MY FRIEND BEC SHE HAVE HER GOOD MAN WEH SHE ALWAYS BIGGING UP ON SOCIAL MEDIA AND GO ON DEM VACATION. NEED SOME PIC

1. Ppl don’t like to see ppl happy an I see her post up him few times an even him post her up so the sender an her friend dem just mad because dem get f**k

3. Sender get a f**king life why you so mad you an your friend get f**k an duck why come on pinkwall with false news nick nuh liv with no wife an daughter lol his daughter don’t even live in America an him an him wife lef so get your story straight an stop post false news an so what if the girl comment on his page lol didn’t he post her up too an she post him up so why you don’t talk about dat sender suck your mada an come out ppl life

4. Sender why you embarrassing yourself you sound so dum an stupid bitch a man will make time for a woman him want an If i recalled nick works doesn’t he an sender him nah hide the girl an she nah hide him so what’s your problem really they bout comment on each other page an why would they hide when in Jamaica does dat make any sense sender it’s best you stop what do you really expect to achieve by sending in this post this’s the second one an non still nuh mek sense because your chatting pure shit

5. Sender get a f**king life why you so mad you an your friend get f**k an duck why come on pinkwall with false news nick nuh liv with no wife an daughter lol his daughter don’t even live in America an him an him wife lef so get your story straight an stop post false news an so what if the girl comment on his page lol didn’t he post her up too an she post him up so why you don’t talk about dat sender suck your mada an come out ppl life

6. No man met yuh nuh see seh dis sender nuh have a life how she so concerned about dem ppl yah life and who di man a f**k an who him nuh want wait sender come like yuh want a f**k offa di so called low life man weh yuh seh depend pon him fren from di next post weh yuh mek an if i recall dat same fren di get posted pon yah to suh it look like seh you only know low life man weh sponge offa woman kmt smh .sender if yuh nuh have ntn good fi do strop waste we time fi read dem things yah caz yuh seem hurt over a next gal pussy an who she want to give it to yuh send in something an yuh see seh nobody nuh give yuh di time a day now mi come back pon yah today an see yuh a talk bout some other shit wid di same ppl dem a hope dem find out seh a you a fuc* up yuh rass .get a life man cho

7. Can someone send me pic with lovable on nick page, fool fool lovable go get a life done out england whore, why you afto hide and go jamaica go f**k nick every 3 or 4 year like really bitch you really think nick gonna sit and wait that long for some beat out pussy lol you should be ashame of yourself. Leave people man alone punk ass and leave people husband bitch.you in ebgland dont even know whats up in new york even the other day big war with two girl break out over nick dumb f**k!!! Di gal dem a wait on you fi beat u ass if u ever go new york bitch. Go find your own man and stop buy man you whoreing ass u look like u dont have any clothes bitch, and hope u can help him when his wife find out bitch.nick is a low life dirty boy soon catch aids if him dont catch it from my friend plus he eat out my friend pussy and eat her ass too. Nasty gal a dat you love get with your bore stinking tongue big woman like you. Bitch nick noh want you and him dont like when u put him up or comment on him pic dem.

1. Suh gal fight over nick where’s the proof of that or your just making up things Boy why uno have a problem with these two mi really want to know because something about this story nuh add up an uno ask for pictures of them an met post it so what more pictures you want I can’t bother

8. Can someone send me pic with lovable on nick page, fool fool lovable go get a life done out england whore, why you afto hide and go jamaica go f**k nick every 3 or 4 year like really bitch you really think nick gonna sit and wait that long for some beat out pussy lol you should be ashame of yourself. Leave people man alone punk ass and leave people husband bitch.you in ebgland dont even know whats up in new york even the other day big war with two girl break out over nick dumb f**k!!! Di gal dem a wait on you fi beat u ass if u ever go new york bitch. Go find your own man and stop buy man you whoreing ass u look like u dont have any clothes bitch, and hope u can help him when his wife find out bitch.nick is a low life dirty boy soon catch aids if him dont catch it from my friend plus he eat out my friend pussy and eat her ass too. Nasty gal a dat you love get with your bore stinking tongue big woman like you. Bitch nick noh want you and him dont like when u put him up or comment on him pic dem.

1. You an your friend dem suck out the girl an her man uno need a life an lol any gal want to fight over him can fight why you so interesting inna ppl business you should be ashamed a sey your friend have aids bitch you an your friend nasty as f**k if him don’t like when the girl put him up or comment on his page why don’t he delete her comments or even tell her don’t post him up so what your saying doesn’t make any sense an see him or see her every 3/4 years who wants a relationship like that tho are you ppl serious

9. No man but these two look happy an look like a nice couple nah know sender you sound really badmin an upset

10. Looks like nick f**k uno an nah look pan uno mek uno a put up the girl an him some gal pussy miserable bad sender guh get a life

11. And the award for the saltiest Bitch goes tooo dah bloodclaat sender yah yu salt bad old salty Bitch seems to me like u a look a f**k off a yu friend man to bc who neva be man clown inna dem life noh born yet a bc sender Yu waa help n waa some cocky inna yu life if yu did a get some good f**k inna yu mouth yu would a alright sender move yu duty bloodclaat and stop watch ppl life how much you get pay fi dweet aye Gyal come chaw chaw out mi friend good hole wen d man done f**k har a soh uno behave when uno a f**k and naa bc come lady come suck me n mi friend yu sad like funeral n sat like see lady weh fava the transformer dem inna d new movie lady weh fava duppy pan bed head aye come nyam we out yaa

12. I know her n she’s f**king my brother is a dog i am telling him this shit really really omg can’t believe this

13. All if di man not going to wait for di girl are him don’t want are what is that any of the senders business it’s just confusing how this fren care so much about a fren man plus Nicky/ charm maybe a u fren give him di aids Weh yuh a seh him have yuh so fuc**** fool that you comment the same thing twice wid a different name lol lol my girl guh look a life because you an yuh fren pu** must done out why di 2 a unuh a send in post fi cuss a gyal over di same man Weh unuh seh a dog and all these things . Unuh a worry bout if di man post di gyal if di gyal comment an a bag a things if him never want unuh see di comments don’t him would a delete it ? Think about it stop making a fool a unuh self man a full time now woman stop embarrassing themselves over man it’s 2017 dem tings deh a 1995 type a bull crap . Sender stop comment and send in di ppl dem because from di pics I see up top dem look happy. If mi did know dem mi would a tell dem fi ask yuh if yuh want a threesome better yet a foursome you dem An yuh fren Dwl .

14. questions to Lovable!! YOU DO NOT KNOW NICK YOU ONLY MEET HIM IN JAMAICA ONCE FOR SOME DICK I CAN BET YOU GUYS MEET ON SOCIAL MEDIA, YOU IS NOTHING BUT A SOCIAL MEDIA WHORE, GO LOOK A LIFE AND STOP ACT LIKE U KNOW NICK, NICK LIVE AMERICA AND YOU LIVE A ENGLAND AND A MIND HIM YOU MAN CLOWN, I NEVER SEE HIM OR YOU TRAVEL TO AND FROM ENGLAND AND AMERICA BEC YOU BOTH HAVE YOUR DIRTY SECRET ONLY CAN HIDE AND GO JAMAICA. YOU SAY NICK AND HIS WIFE LEFT AND THAT IS A LIE, YOU F**KING A MARRIED MAN U WAST OF TIME ACTING LIKE THE MAN IS YOURS WHEN U DONT EVEN KNOW WHERE THE HELL THE MAN LIVE OR HIS WHERE ABOUT. BITCH IM SHAME FOR YOU WITH YOUR STRETCH OUT BOOBS LOL. NICK F**KING A DIFFERENT BITCH EVERY NIGHT PLUS U WHORING DOWN LONDON. BITCH I KNOW YOU OR NICK NOT GOING TO WAIT EVERY TWO YEAR TO HIDE GO JAMAICA GO F**K!! WHICH MAN ON EARTH GONNA DO THAT? IF YOU UNDERSTAND, BEC U LOOK DUMB AS F**K!!

15. Mi fraid a unno, what a dutty set of people. The man in the pictures is not hiding and sender said him don’t want her. If he is a married man, the married man is on vacation with a next women a suh him bright, sender unno 2 bitter. Sender unno continue to fight a losing battle wid man weh nuh want unno, di man not hiding di girl uppa top. tell the man that u r angry with him, a him u fi curse because the girl is not laying with u, a unno mek man gwan suh

16. @ opend eyes, it look like u neva go school so it hard for you to read and understand. Di girl have up di man all over her page and di man never yet put her up or big her up nowhere because him cant, dem afto hide go come jamaica and tell him wife lie seh him going on business or some shit like dat. That man cant bee seen with that girl only the fool keep posting him and commenting under every pic him post but di man cant tell her to stop comment bec she will cut him off so him cant get no goods lol l. Dem a hide and f**k lol

17. Dirty cunt you f**k my man 3 week ago and we not Finnish yet ok your look man so hard but i can’t wait to see you ,you are hiding from me but i will see you 1 day you know me you do.

18. Met it sounds like the man f**k an duck da sender yah lol why you sound so bitter no man look like man dun pan you so what if the girl post up the man an the man post her up so what if she a comment pan him page bich its obviously the man nah hide the girl or she nah hide him so why go out of your way to try belittle the girl which you don’t know anything about uno must duh better man because if the girl comment him can delete it an the picture dem clearly shows that these two not hiding so come on get a life because you sound so dum why is it any of your business is the man want her or not hmmm sender your just a bitter bitch who clearly trying a thing uno need fi get a life

19. Uno ppl is something else because I see this dude post the girl before an sender your just a sad case because this post not going nowhere because to how it look to me they not hiding each other an di gal charm yes you who is the sender your going hard its not the girl fault nick f**k you an di sender like come on now why you girls don’t get a life because its really sad it seems uno just a comment an mek up things because uno want ppl to believe your sad story the fact of the matter is these two ppl in the pictures nuh look like dem a hide an if him. Married like how him a pose up with next woman suh an look well happy like uno fi stop it man an leave ppl life alone I hate you ppl who always in ppl business y’all love too much mix up an drama if the man nuh want uno why get mad at the girl uno just a set of low life ppl

20. WOW this is some funny shit. Nicky is dating someone from Queens that is at his home nearly everynite. She always at his home or they out to dinner. Working educated no dancehall mattress girl no bag of kids. So all the bag of lie please stop.

21. Nick did a f**k Jiggy the space teeth girl weh like wine up herself cause she a tell ppl Nick a her man but because him nah left the British she left him.

22. Big pussy lovable yuh mouth stick every time mi si yuh out an mi talk to yuh mi smile yuh mouth y sucking too much dick you r a bloody piece of shit when tammy see yuh again mi sorry fi yuh y you love to f**k people man and go on IG a look the girl man and mek mi f**k yoh you ate a disgrace to woman why can’t get a man by meeting someone in person why a only social media man yuh f**k a your life still do your thing .tammy call me if you need help fi beat the nasty hore,but sorry that a your man she f**k

23. Sandy Charm & Nicky we know uno ah di same person STFU u bad mind bitttcchh!! why u never tell u friend fi leave people man eeeehh bitch but u ah come tell next woman??? you ah fool.. the man f**k and duck u and u done out hole friend that’s why u madddd… ha ha