LONDON NEWS

Breaking news Inna London.
 Father rups breed JADE AGAIN !!!mi hear Seh Sophie ah gwan bad,tell him fi come out her house. Him all Seh ah no him baby ,but fi him own ah right under Sophie nose.
The whole ah dem did besties,ah party with one another and jade ah tek father rup right under Sophie nose. Dem did bust a big fight when he did inna lock up. Mi nah laugh but member Sophie daughter did ah tek stash Milli right Sasha nose and breed fi him. This need more than crowd, Sophie ah go be stepmother, ah who vex

🙄
🙄

Sophie how u father dead from Monday and ah Saturday you put him up but you run put up oney British before you father mi ah tell unno hype ah go kill uno Dow no stop f**k and disgrace you fi ah big Oman you daughter them suppose to look pon you away mother and daughter ah tek from the same crew all the suck lick and money you ah spend pon   Dow him still no want you him no stop put you up but ah cause him no have no way fi go after you and jade bust big fight him still go back go breed her you stomach really strong sophie.Another ting stop put up who vex vex fi wah not even dry sh*t Dow have inna him batty much less

20 thoughts on “LONDON NEWS

1. Enough said Sophia look better
    I can’t with these girl breed for man that live with woman damn fools and Sophia need to run him fe the disrespect

2. How convenient his dance is this weekend and suss come ah pinkwall when it deh ah road long time di gyal look good and stay good so she nuh muss breed Sophia look good tru surgery designer clothes and make up and the picture submitted here her make up favours bozo the clown

3. Well Well Well….no surprises here. Is it just me, or could Jade and Sophia pass as family? #twocuteladies

4. Who cares the hole dancehall is poison I feel embarrassed about what goes on they feel famous when they reach on pinkwall

5. If Sophie leff Dow him dancehall hypeness finish because a she mine him and a she mek him know the fake brand clothes them! A who you think a keep him dance a fi her money! Fi a big woman Sophie fool bad because every man she claim always a fuck Pon her with the young gal dem she has no shame. You do how much surgery why don’t you fix your pussy and maybe Dow will respect you more. Congratulations Good gal jade on your little blessing make sure you protect baby as Sophie is a evil woman!

6. How you know she never fix her pussy? How you know if the woman pussy big or small? Sophia pussy coulda tight and nice but a dirty man is just going to be a dirty ass man! Nothing a woman has to offer don’t guarantee a man will stay or not cheat so stop automatically think a woman vagina big if a man cheats.

7. @ miss Jamaica gwan guh work with the metropolitan police like how you have nothing better to do than watch stinking mouth granny pussy! You a defend this long time big woman as if you use to suck her pussy, ask stinking mouth to show you a picture before all this surgery wah she do then after come chat to we nice! How much dancehall man she tek? How much time she go hotel with man for money to mine ugly Dow? Farrin nice bad when Dow good baby mother have that baby because ole woman ago end up in mad house!

8. Ms Bev ah one proper idiot, Dow ah opportunist him walk and fuck like dog.All the mine she ah do him still ah fuck pon her wicked.

When any news broke bout Oman, him run put her up fi swell her head. She and jade broke big fight and him still go back go breed jade.Dirty man invest you pussy money, you hear Ms Bev cause you ah go need it.

9. Unuh see the state a Dow look the creature dem inna the show men in black how mi cudda mek a one eye man clown me Neva Sophie deh pan har last suh she haffi settle fi dregs why unuh a gi dem air play I don’t know Sophie worthless Dow is a informer dis big Oman have nutten fi lef gi har kids but ole cloth no house no land and inna foreign a braff jade careless bad to but due to how dem seh man short unuh gwaan wid it…..

10. He’s a nasty piece of work he don’t want her he’s been fucking sone gal I know hard was with her a lot wen she was in Jamaica only with her for likes jade baby can’t hide so we see wat it will look like there all ugly and done up bodies they mite aswell share him cos there fighting each other been while he’s fucking the next gal and with ever else sad jade got 1 bag of kids no baby father around again he disown u and Sophie ur old nearly 50 and go pick up young boy I heard he can’t even fuck

1. When people chat and nuh know the right story…. hear say is never the right say loooool who tell unnu seh Jade nuh have no baby father and if Jade have a bag of kids then so does Sophia because they currently have the same amount of children unnu fool bad….. Sophia well insecure cos every post she is asking who vex obviously she’s vex loooooooool

11. Sender what ever yu a try nah guh work if your intentions were to make sophia and Dow to mash up your not going to win all this is going to do is make their relationship stronger, pickney cah gold man all this I means is another single mother left to mine her child in her own another bumbuclart statistic, some gyal love cause problem pon dem self a bill up engkandland population wid unwanted pickney

12. @8.49 Ah you sound real dumb mi sorry, man ah dog but come on. Ah so Oman desperate fi man so.It must be an open relationship.

13. Dat ugly one eye boy in a every gal DM on the gram. I’m broke and hungry thank god fi Di drake clothes dem Karen Stunner have a sell. Cause a pure fake clothes Sophie buy fi she n her man n a try trick London people. Sophie fuck out like dog, rup is her final destination. Before all the surgery a pure MARKS & SPENCER big frock she use to wear. How can one woman lack self confidence suh, if rup can beat him kids mother and kick r up fi Sophie because him want the partner money who s Sophie fi him dissss. The two a dem deserve each other. Ask how that boy don’t have no papers n still deh a England dem can’t fool nuh body big informer dat DOW RUP.

14. Dat ugly one eye boy in a every gal DM on the gram. Him broke and hungry thank god fi Di drake clothes dem Karen Stunner have a sell. Cause a pure fake clothes Sophie buy fi she n her man n a try trick London people. Sophie fuck out like dog, rup is her final destination. Before all the surgery a pure MARKS & SPENCER big frock she use to wear. How can one woman lack self confidence suh, if rup can beat him kids mother and kick r up fi Sophie because him want the partner money who s Sophie fi him dissss. The two a dem deserve each other. Ask how that boy don’t have no papers n still deh a England dem can’t fool nuh body big informer dat DOW RUP.

15. Ah dat mi ah seh, how him no have papers and still deh yah.Plus him come here illegally,something fishy bout to him story.

16. Well at least they are still together look at mithie boo she pay for the man to have big dance now she is on Instagram crying have to laugh