ENGLAND WEATHER A CHANGE WID DI PEOPLE DEM

9 thoughts on “ENGLAND WEATHER A CHANGE WID DI PEOPLE DEM

1. The whole of them in that crew a crasses
    Toya Juka Crissy Shantol Mumma Dog Pound and the rest
    Nasty and dun out Juka always a chat her fren dem,
    Shantol fuck pure DJ she a fuck one English DJ now
    Mumma Dog Pound tink she a young somebody, she need to leave dancehall alone, furthermore all of them need to leave dancehall alone.

2. Think God made a mistake when him create the world.because people like those should a zone of no return

3. Ah ghetto man baby mother & woman dem ya.cos ah wish man in a dem right sense of mind would want to mix with these scandalous woman yea..my God wat a disgrace to human run

4. Lol she look so funny cussing wid di filter. England ppl like dem dutty like some a di streets dem.

5. Lie wid dawgs rise with fleas di hole a di dog pound dem sell pussy fi a living. Dirty nasty crasses dem

1. This woman right here smh is one big mix & blend. Forever in an argument with someone or herself, when will it end. You need to stay off social media, get on with sewing your silly little wigs that you really don’t do well, do you not learn, you fall out with everyone you come into contact with, surely you must see the signs. You really is not a nice person. Fix up. People with class does not behave like this. Oh yeah your classless & loud mouth. Smh

6. Har whole face move when she talk like some sixty nuff nuff year old woman. Bagga dead how much years now? And everyday she call the man name, is that her only claim to fame? Shame..not even one good man yuh nuh tek inna yuh 60 nuff nuff years lady?

7. I said this before I’m sick of the old women in dancehall I could name so many of them one I hate the most is boss lady Karen She thinks every man want her ugly gremlin