YOU WAA MY BABY FATHER

This lick out b*tty gal suck ho*d gal ya wey a walk a f**k down dancehall you think my man ago want you after that. you think that could hold him . no way yu have four baby father and none a dem is not with you yu nu see you have a big problem la sh*t up Jahv go look a life and stop walk and fling yu p*** all ova

12 thoughts on “YOU WAA MY BABY FATHER

1. Lady shut up , d ooman have all rite fi a teck u man, if him did wah u him would a stay home, u dam fool , why d hell uno.always a cuss d ooman dem, but still a tan wid d lowlives ugly man dem not , bitch bye

2. sender, u are the joke. the very fact that u had to do this shows your lack of self esteem, ure insecurities about your relationship. your discomfort for being you and that your man just don’t value u. either way its not the next female fault. and truth is some baby father need to go cause the child is better offer that way. but you young lady will u still love your child if the father go since u think its a problem that none of hers stays? dumb bitches always fight the world but neva the nigga that’s clowning dem..

3. OMG, is who coulda a really want this retarded loser. Senda, you know how much gal this nigga have, kiss mi teeth 10 times. Please kindly donate him “live” to science fi see what in him head, why him love send cocky picture inna people DM.

4. La shit u mek it again from di man lef yuh u just a walk a fling yuh pussy suh go and look a job dunce head gyal

5. Sender don’t waste ur time u no see is a jack-o-lantern him did a pose with for Halloween.. a still ur good good babyfather him jus was taking a pic with the prop .

6. She need fi go look a life and com off Simone floor everday Simone call and chat are but still ave her behind her fi hlp promote are party la shit buss up body gal eno a walk a clean up the place

7. Dis gal don’t live anywhere sleep a pon floor and a walk a take man wey can’t even help you.if I was like you I would go find a man who can help me get my own place so I can start show off my bed again a wey the white bed dey the furniture ppl dem take it back