SHARON PLATINUM VS HAR STEPDAWTA- IT DEH RIGHT YASSO

SMADDY SEN DIS=LOOK HOW SHI A DISGRACE ARE STEPDAUGHTER CAH DE STEPDAUGHTER SEY SHARON PLATINUM KILL ARE FADDA AN TURN ROUND DEH WITH HIM BEST FREN CAKIE!!!

profile_295260402_75sq_1369454797-Optimized

profile_327128383_75sq_1380695284-Optimized
yes bellaunruly i kno iam a crosses but u still came to live under my roof u never fraid i do to u wat i did to ur father so u say bu who god bless no man curse bcuz me never put up wit u nastiness u duty draws in a corner tie up in a bag u dnt clean bathroom u is a nasty b**ch u pass u place u wa com live duty life a la but u will soon find or i should say dem soon find u out u walk an suck pu**y like dog u memba u use to s**k u husband sister before u meet him i put ur ass up not even u own mumma no want have nttn to do wit u not even u one sister u r a disgrace to u own muma u go fr state to state an still cnt find urself u ungreatful b**tch nttn u say about me can heart me b**ch i kno where to find u i was warn by ppl not to let u com to my house but d heart i ave i couldn’t do it cuz u homeles an also wanted by d police in atl for goin in ur managers purse the third day on ur job u were caught on camera an got locked up dat christmas 2011 so talk all u want now bitch as i said u pas u place wit me bitch macys a look fi u b**ch so watch u back wat u doin in la bitch dnt put on no front ok i kno alot so keep f**king wit me u hungry b**ch u wanted in every state now u in la u cnt hide for long d ppl dem whey u around will soon find u out u thief u lie u r a whore u r a sadomite u love to suck pu**y stop telling ppl iam ur stepmom ok we only share d same last name ppl watch her she will com off sweet but a sheep in a wolf clothin red eye b**ch go back to rochester b**ch u need a man remember dem battery u a jamaica a d studio old f**k box
10/06/2013 05:41:40pm

@pookiepooo: @lattysharon keep ur heels and standards high! it doesn’t matter wat she said aunty! she is not qualified for u to respond,hurry….take it down!

@bellaunruly: let me start by saying to u @lattysharon thank you very much for having me in your house for the two months witch was july – august. thank you very much for the 60days i stayed in your house….in the other hand ur damn right, me not walking behind no big boi and clean nothing, after me no maid. me ave one weh live inna me house a st mary a jamaica. me ornella cole love bloodklaat pu**y and so f**king wah? afta me nah hide and dweet, by the way it’s not use to, me and are still deh to this day try know that. as far as my sister shantae cole goes, she can kiss my very pretty ass. tr8. sharon i’m #not hiding and nuh gyal or boi can’t pump dem type a fear inna me fi me hide from dem or a walk and look behind me.

@bellaunruly: @lattysharon homeless??? how can someone who owns two house a aj and her mother owns two house ina ny and atl with a grandmother who owns her house inna brooklyn be homeless ? get your fact correct. as far as me being wanted get ur story straight the bloodklaat gyal weh me stab up in atl is the only reason me spend 6weeks a jail that is my lawyer’s number in atl (404) call him anytime tell him i told u to call him he will surely give u the details of my case, pu**y me go jail the 10th of december and was released on the 23rd of january on 8stacks cash sharon. hungry? y u think me hungry? cah me not spending me money inna yuh house? f**king priest you know where to find me don’t it? how me fi wanted and me just rent a two bedroom town house a riverside? and have a job? and a fly from the east to the west coast? eeh silly rabbit tricks are for kids.

@bellaunruly: @lattysharon not one person a cali can seh that i said yuh a me step mother, not bloodklaat one a dem only thing me seh is u did married to me father. #realtalk . you and i do not share the same last name. a buy yuh buy it zeen’ always remember that. battery me pu**y “no studio man a bloodklaat jamaica can seh dem f**k me” dem will swh dat rass gyal love a gun and are head hot. no not one a dem. me loving pu**y nah guh change me husband love me so and we will for eva be an item tey know that. @lattysharon .

@bellaunruly: hello!!! a three times me eva go a western union from u to me once fi me bday and a 100 dry yiy dolla yuh did send me, the next was fi xmas and again is another dry yiy 100 u send the last time i turn 18 years old and yuh send me 80 bloodklaat dolla and me turn round send it go a jamaica to aunty yvonne fi shantae. me nuh kno what u hear bout. yes so f**king what if me did lock up as a juvenile, i don’t regret not one f**k of it, i was their for 18months for possession of a loaded fire arm and cocaine while under house arrest. me nuh shame a weh me come from, not one blood seed bone inna me. hear dat, you know where i work b**ch me nah rass hide.

@lattysharon: u is a f**kin lying bitch bout stab up a d credit card u thief fr u manager b**h dem tell u mus com back to u job an u mother carry u bloodclat to d police dem dats a fact u cnt impress me bout stab gak lol pure u u bypolar b**h bout husband bitch u not married i am not impress about ur condo ope u can keep it u is a lost sole go get a ged b**ch

@bellaunruly: u a call me whore if i was that, u woulda hear me name already a cali me and u different me not laying down fi have a roof ova me head #nuhtime me not f**k nuh man fi a pay dem phone bill. yuh rude and outta order bout whore. one man to my pu**y & him last name a bennett. if me a take a man pon the side that is between me him and god and it’s damn sure ain’t a waste man. nuff gyal to me ting and i do men nuff 3gyal a day #fact .

@lattysharon: u dnt ave no shame as i say u muma dnt want u yes d same roof u did live under old trash u need nourishment u look sick a nastiness a kill u

32 thoughts on “SHARON PLATINUM VS HAR STEPDAWTA- IT DEH RIGHT YASSO

1. Good morning Metsy and JMGers God’s blessing always
    This is very sad eno but mi just a wait fi Mimi drap ova ya cause she will starch n iron out the thing fi we smh a dis u call nasty livity maaaaa gawddddd

1. Love Punany bad she say, married and still dey wid har gyal__________________________________________________________________________________

Love punany bad, love punany bad :kr

Hell A’ Hellerrrrrrrr (bounty voyce)

2. Met oooooooo mi say di wooomainnne says all cheee gal a day she a nyam shallama shallama wooooooiiiiiiueeeeeee

3. mi sehhhhhhhhhhhhh la_____________________________________________________________________ dem ting set up like no adda place :ngakak

2. MET U WALL BUK.. LA BACK IN THE NEWS… A LONG TIME LA DEH UNDA THE QUIET. MI LIKE HOW U ROLL DEM OUT ONE BY ONE. U KNO WEN DEM TOUCH THE WALL FILES FI DAYZZZ PART 1 AND 2. LAWD JEZES LA PEOPLE NUH EASY DEM MIX-UP BADDD– SMALL COMMUNITY AND EVERYBODY HAVE DEM 2 CENTS WAT A WAY. LALA LAND BACK INNATHE SPOTLIGHT. PEOPLE INNA LA HAVE PLENTY KEYBOARD/FACEBOOK TIME PON DEM HANDS CYAA DANCEHALL FLOP NUTIN ELSE 2DO BESIDE VENT WAH DEH PON DEM MIND. A MIND IS A TERRIBLE TING 2WASTE.

3. goodmorning met and metters let me start by saying i don’t what this girl did to sharon platinum but is her husband daughter! she could deal with the cituation a little better! sharon never of to put the girl life story on IG!! SHARON MI WAH KNOW WHA DE GIRL DUH TO YU!! ALL I KNOW FI A BIG WOMAN YU CARELESS BAD!! IF DE LIKKLE GAL SEY SHARON PALTINUM KILL ARE FADDA DAT NUH NEW CAH DE WHOLE LA DID SEY IT LONGTIME!! SHARON IT REAL LOOK A WAY FI YOU AND CAKEY DEH AN A CAKEY YARD YU HUSBAND DEAD! HOW DO YOU EXPLANE DAT SHARON COM DEFEND YU SELF!! CAH DIS IS A OLE WOUND WHA OPEN UP!!

1. ____________________________________________________________________________________________________________________
      hi mimi a gwine read u comment now? :travel

2. At Cakey yard________________________________________________________________________________________
      Platinum come here!!!! Somebody please go get Sharon off of IG, tell her she OF TO come here now!!! Por Favor!

3. Ok Melissa Gray aka Bready stepsister/babymadda/top notch cocky sucka/family rammah yuh his a dash out do people dem bizniz suh. We know it’s u bcuz u have no education birch! The word is SITUATION NOT CITUATION ok boo boo. Remember to always use spell check b4 u comment bcuz then u gonna give away ur RETARDED ASS. We know u and your sister Maggot mattress miss your father’s dick and Bready shit up yuh hole but don’t take ur frustrations out on everyone else, FOCUS ON HALO.

4. YES @QUENA DE HUSBAND DEAD A CAKEY YARD!! IT NEVER LOOK GOOD SUH NOW DE GIRL SEY SHARON PALTINUM KILL ARE FADDA

5. SHARON PLATINUM YU NEEDED ON JMG YU NEED TO COME ANSWER SOME QUESTION! YU LOVE CHAT PPL BIZNIZ! COME TALK YOU BIZNIZ NOW STORY COM TO BUMP!! MI SI DE LIKKLE GIRL A COOK OUT,POOL PARTY,AN MANY OTHER PLACE WID SHARON SUH MI WHA KNOW A WHA START THE BEEF!

1. It look like say di likkle girl Neva did a nyam puxxy when Sharon did put har up cause if she knew all this y harbor har at ur yard n then now she n har fall out u ago dash out har file like that SHARON TRY DASH WHEY U GLASS N CUP N SPOON N FORK CAUSE DEM DEH BOWWWWWWWWWWW :hammer :hammer :hammer

6. @chuet a de same thing ni a sey to if de likkle gal suck pusssssy sharon an everybody inna are house suckkk pussssy! sharon yu an sadamite a parr yu a lick it back!! BUT SHARON PALTINUM A GWAAN LIKE SHI NUH SUCKK PUSSSSY TO,A NUFF 3SUM SHARON GIVE CAKEY A DATS WHY HIM KEEP ARE A ROUND SUH LONG!! IF YU THINK A LIE ASK THE TWIN AN BREADY SISTER MELLISA!!

7. what a way to treat your step daughter…boy, lucky hubby dead in him grave caws mi pretty sure none of dis cud gwaan wid him livin.

8. mi sey if this man was a live SHARON PLATINUM COULDNT A HANDLE HIM DAUGHTER DEM WAY YAH! THIS MAN LOVE HIM KIDS DEM,ALL HIM DO FI SHARON AN ARE SON,NEVER TREAT SHARON SON BAD NOT ONE DAY! BUT SHARON GOD NAH SLEEP! IF NOT EVEN FI THE DAUGHTER BUT JUST A LITTLE MI A RESPECT FI DE DEAD MAN! WHA EVERYBODY SEY A YOU KILL HIM!!

9. You know why believe the step daughter cause she remember the time them when she get the money and exactly how much she get so she not lying lol it deh yah puppa Jesus

10. Sharon PLatinum too damn badmind she already kill offthe girl fadda from what ihad re’rearead and now she so evil to try to put the girl out there but mi rate the girl cah she said I am and what u ain’t saying nutting I’m denying so mi rate her but mi kno rate Sharon cah she cum wit the mix up bout she don’t have mouth for the other people dem chatting her bout she hav mouth fi de gal here…. I just don’t see it and for a grown ass womenshe in dem ting deh iinstead of behaving herself and find a good man her age and leave these you g boys alone cah from what I’ve read Thats all she like…Sharon wrong fi this post fi real wrong!

11. Nasty Sharon platinum yu hate yu husband an kill him off fi de ppl dem money wah dem sen to him an run guh duh Brest an tummy tuck big dutty nasty whoring woman yu need fi guh tuck yu ole,how yu fi a handle de man pickney suh?? Dutty dun ole Sharon after all wha simon duh fi yu…yu could treat the man daughter likkle better, yu walk an chat de likkle gal like a dog when a you de chat deh Pon!!! Sharon guh tek dung de likkle gal pic off Instagram an Facebook yu too f**kkking wicked but b**tch yu have something fi tell god! Even if de gal wanted yu never of to put dat up! A nuff things we LA people know bout yu an wi still never dash out your business like dat! Yu Sharon a long time wi know sey a you kill yu husband fi money suh wha de gal sey a Nuh nothing new! Shame on you bitch yu walk on f**k Pon yu husband like dog yu husband dead a cakey yard an now a you an cakey deh ole skettle dutty low life bitch yu too evil an wicked a longtime yu a walk an duh wickedness a it a catch up Pon yu ole satan!!

12. Good Afternoon to the Met Family & All who have something to say.
    To whoeva email this to the owner, why u did affi use the photo of my mini Me’s ??? Y. Y. Y.
    I’m sure u have a way of seeing Sharon’s page, doh’? & their is a very clear flix of me on their witch u could of used.

Whoeva send this is a blenda cah me wah yuh tell me where me call the ppl dem man weh she a f**k name??? Please carry weh “Me” seh straight.
    Fi yuh (Sharon Edwards) weh go and call up other ppl name, a include ppl weh not even in the country is a real Priest Move. BigWomanTing. If Ne Father Big Sis did deh yah she would snap yuh Neck & Yuh kno dat. What my Mother eva do to you? Stop Badmind my Mother, and get you life together zeen’ she well #Nice nah ask u…a tell me a tell yuh dat.

You are a big ole Tired Woman now, your Pree should be a vacation in Paris or a small island, instead you a Pree the likkle young boi dem, #TisTisk weh me not even a look pon…you seh is a lot u know & can seh? Then y u block me from yuh iG ??

Roger Cole Is My Father Don’t It?…why yuh feel me not talk bout #MyFather. That’s what “ur la ppl seh, bout u” me repeat what I hear cause a My father, I called u and asked u to Please return my call, all now my line has not buzzed.
    #FallBacK. #UG.

13. Sharon u ah big now a full time u stop the foolishness and lef ppl alone mid Marty would be turning in grave ur almost 60yr yet look at the type ting dem u chat about a little young gal come now Sharon time fi u change ur sister change yet can’t you