SHAKA RELEASE SHANE

A cuss pinky breddy Baby madda bout p**y stink when fi har ole a rotten and man run from f**king har meaning she look d ppl dem man fi f**k but get a 6 fi a 9 Shaks tell yu obeah man fi release Shane cos is not yu p***y hold him a d obeah

26 thoughts on “SHAKA RELEASE SHANE

1. But wait Pinky new man or old man is name Shane, damn who is this obeah man cah him do wonders fi real, what is his info??? Anyone??? All those LA girls need to go and get a trade and a job, that flashy life style doesn’t last forever.

2. This bitch got the nerves fi cuss people when all she do is walk and f**k pon har idiot shit belly baby fada bitch shame is on u and u hole bloodcloth crew all a dem Issa set of f**kiest bitch no blessing nu in a u stinky pussy gu leggo d ooman son from d obeah man all yu baby fada walk and do is chat aboutt u how careless u is Shaks stop fuk moya man son bitch u careless gu look fi d baby weh u eat cos u Neva sure who the father was if it was for d barber ar Damien Showa man ar d belzian boy ar shit belly Shane bitch bye pinky introduce u to r fren dem and u thief dem a su u stay u a fren thief carry go bring Cum LA ppl dem soon know u up ya and come fix u buzzinezz bout good pussy can du wa she plz and get weh bitch if u Neva tie d Shane him wuda cut cos him 8 u nasty gal u tie all d barber boy to

3. No a ah u a d red eye gal a LA come offa pinky name nasty gal u is d like d worst gal a LA cos u live wid your baby fada and walk Ana f**k pon him like dwaag u ampit stink and deep like stop f**k pon u d boy mi like u mi lef him but no a him a ur clown rent and all bills is on him and u walk and f**k pon him u shuda frade fi acuss ppl pon internet cos your life deh pon every house top a LA in a every Resturant club and bar and dancehall bitch u ugly u ugly u hard and tuff gu give d baby to rightful fada cos shit belly Shane is not the father bitch and leave snap chat alone cos mi deh pon u snap and it’s like a sell u a sell pussy pon it everyday u get up a post pusdy pon snap and u suppose to live wid a man bitch u is walking f**k truck a LA u don’t want Shane but u love him things Shane whole fambily hate u bitch an’t make pinky madda hate har Bcos we know u hate yu madda and put har outta d house weh Shane a pay rent fah while u walk wid yu pussy pon yu farrid to rahtid lol this bitch got the f**kn guts fi a cuss pinky bitch bye we want DNA fi d baby bitch cos Shane is not the fada and plz post it up like how yu love post yu pussy pon snap I’m waiting bitch

4. shakera gwey u dont look like that in real life don’t cruse no one the cruse is on you ole b, fist you beat shanie b run him tell him the baby is not his shanie b a one of the biggest fool in la …he knows every man you sexing and he still with you only because you tie him , shakera shut up bout good pussy where ? you know you have dam fool fool man that’s it. no pussy not holding him and you know it tough shape bad gal walk like you falling down , why you didn’t tell her when you was are friend now you turn enemy you talking shit you is not someone to keep friend with.. because moya n tenisha is not your friend they”re pinky”s friend and you come on because of pinky soo go and clean up your dirty house shakera

5. Shaks yu f**k big foot sasha man that’s y she hate yu she say yu nuffy call har name yu f**k too much and she say yu fi stop f**k pon Shane now a full time now and stop call Wayne Wendy cos Shane aka sharlene nu beta dan Wayne bitch no body grudge yu fi yu life cos it’s a mess in LA everybody know yu is a walking dead wid yu pussy pon lift post top bout full package member d jacket in a package member man always a send yu gu book room and Issa no show a wonda if Shane aka sharlene know Issa hole heep a man a LA Regis f**k from yu and none a d Miami boy dem Neva wah f**k yu moya man and him team d hole set a bleach out batty man dem bitch bye

6. But all theses girls were friends so it looks like they all stink its just a matter of who’s the stinkiest of them all. They all saying each other stink. The whole a dem a tek one bag a man and still live wid the old man whe a mine dem so di whole a dem a buss each other see secret now.

7. All a dem girl ya hit di jackpot wid dem old man ya whe a mine dem, Pinky was the only one wid a good man, tek a look pon di old man dem whe unnu a f**k, di man dem coulda be unnu father thats why unnu walk and f**k everything whe move, cause di old man dem can’t f**k unnu fi old unnu. Moya man have pickney older than har and Shak man look like him ready fi di grave. unnu honestly think say when dem old man ya drop dead nobody else ago want unnu? look how much young buoy unnu a f**k pon di old man dem and none a di young bouy dem na own unnn. unnu go si dung bout good pussy, nuh mek di old dead hood man dem whe shame fi look next woman fool unnu. Cause di old man dem nuh want nobody know say dem can’t perform so dem stay wid unnu. Stop fool unnu f**king self. Wid all the money unnu man have unnu look like unnu want bathe. somebody fi put unnu ina tub wid some bubble bathe and bathe unnu wid some dawn dish soap. Shak look nasty like wha and ugly nuh bloodclaat. yuh betta pray da man deh live fi eva. yuh look crawny like bout good pussy. the way how unnu can call each other stink dem man deh stomoch must strong nuh rass. unnu fi go bathe and put on some powder.

8. This thing really look like one lizard you want see her inna real life without the filters Jesus you would a run.shak everybody know you f**k Andy and him Nuh want you .the whole crew do batty injection and you guys always cussing eachother out saying who pussy stink and who mouth stink lol that’s funny because di whole of you guys suck eachother pussy and to 3 some .(yuk) shak go and sit the f**k down you ugly asf bout pussy good go buy some clothes and some good shoe before to talk about nobody.you talk bout shaine Nuh lef you how when him dick is only 2 inches but him can suck pussyf real good mi have to give him that credit.shak release Shanie in the name of Jesus ,stop worry about pinky cause she well alright more than you 3$ clothes gal go spent some money and mek shanie mek some money cause him bruk Nuh bloodclot

9. OMG! T he entire crew of LA Finest is getting read… Moya’s Man crew some of them have 2 inches the old man crew don’t have nothing going for them but maybe a likkle bit of change… But the old man crew need fi sit dung and get rid of the crosses gal dem they put on a pedestal and when one of the commenters said 2 inches and dem good dead har old man hood is not the only one dead lol

10. Shakera you tell your friend dat Shane di**k cant stay hard because him have sugar dats why you have to fu***k pon him but him make up for it with his mouth.

11. All a them a the same them only need fi see them fren wid man f**k him safe all pinky DUTTY fren a bronks injection plastic batty katty f**k him tu, an other one miami all of them suck PUSSY and cackie

12. There’s nothing wrong with a man that suck pu**y nothing wrong with that if that’s his ting then so bit, just like Ishawna said if you don’t have it inna de waist you must have it inna de face, a so it should go and there’s nothing wrong with a man giving her man head that is a form a sex so if their men dem sucking de pum pum then more power to them… The ting here is that the LA finest a f*ck every young man dem can get dem hands dem on but they wont leave the old man why because dem a tek care of dem and the old man dem just happy to have a sexy body gal pon dem arm, they tink the other men dem going to have envy ova dem but little do they know some of dem deh already had a piece of their woman already, so they already look like a fool out a road… Those B*tches even lucky they tied a man that no matter what they are not going no where, fool, fool man dem, the obeah nice eh… I don’t feel sorry for none of dem at all… You get what you get, you let these dumb b*itches get ova them you deserve it all.

13. Pinky can’t hold no man…Look how Breaddy run go tell every woman her pussy stink. Remember Pinky you pussy couldn’t hold the Dj bwoy a Miami and mi hear deh a run for rape and you give him pussy but him never want it. Him rather go rape a gal dan have up that smelly pussy. Moya and Shakeria f**k nuff mon all bout but mi neva hear dem pum smell.

14. Dang Pinky something not right down below, the way everyone talk bout your smelly P*ssy, it’s about time you go to the doctor and look into that, that’s not good for a woman your age… There are a lot of free clinic if the other people can find and use them you can as well, do not be same if you are using free help, just because you guys labeled yourself the LA Finest doesn’t mean you can’t go and get help where help is needed, please fix that problem soon or lady because that smell might even rich out, out of your well expensive name brand clothes and I’m sure you wouldn’t want that right, just some sound advice, so many people saying it, it must be true doh… Take care of your hygiene girl, if you want to continue chasing after these men out a road.. The smell could be from sexing too many men shoot, they hygiene can be bad as well and the buddy let off a nasty smelly ejaculation…

15. Moya Pinky Shakeria are some BIG Whore of LA. Dem all a f**k pon di old men dem so whats new. All pics a road of di one Moya. How da batty Moya since boat ride keep and you leave hospital you go hiding. I see Badchargie a dun unno and no response yet. I hear DISCOUNT SPECIAL (DONNA SPECIAL) a chat unno like dawg and mi hear say Pinky pussy smell bad a road and none of u tell har. Moya you old foot mon leave him wife fi you and you not stop f**k yet. Shakeria you mon don’t stop look woman a road sah you pussy well BIG and DEEP. Young gal him a look. She still don’t call no name pon IG cus mi hear once name a call dem dun har bad. All Wendy want hear him name to dun har and har mon. Dutty gal dem

16. Shakeria you a beat your chest and a talk sey you a bad gal and a look trouble with people why you dont go and address Diann that call your name and Moya and done you two pon ig and tag you why you dont make a video and answer her. So Diann can beat the two a unno ass same time when she run ina you.

17. Shakeria no bad gal. Afraid she Afraid to unno name. For young gal dem long time whores. Lets not mention KiKi Danity whoring self she all f**k har family man. Where is MIMI when you need har??

18. It looks like the LA Finest Clique need fi find another name, cah all of dem have something going wrong with dem, LOL. There’s other people that is part of that Clique that name hasn’t been called as yet, I guess they feel dem in the clear, LOL… I haven’t seen any moment from Moya on her IG she must of really fall back for a little but I have seen her liking the same people post lately… Now what man that everyone is calling Wendy, LOL… I see it like this these woman are hoes out a road but their men are hoes as well, so they all have their prefect match, you see any one of them leaving one another not at all… Yes, people say they are they biggest HOES A LA, but he these b*tches are all around, one fall off a new hoe comes about so what but don’t act like the baddest b*TCH and then you can’t come and defend it. LOL! This is better than day time soap opera….

19. Them call demself LA finest, dat nuh mean a true, LA finest where? whe dem have besides the old man dem? and just like how the fake batty dem soon start turn black, di old man dem soon get tired a dem, a nuh try di man nuh try leff Moya, but loneliness is a hell of a thing, she watch di man like a hawk, cause di minute him f**k somebody else or eat a next pussy him ago run har. Nuh mek dem fool unnu, di man dem waan get rid a dem and can’t get rid a dem. cause whe dem ago do when di man leff dem. LA finest tun LA matrass. Shakeera yuh man deh a road a look yuh replacement but him brok so it ago hard fi somebody tek him up ya now, it look like di obeah ago hold him likkle longer, until him start mek money again, Moya nuh tek yuh eye offa yuh man cause mi hear woman a plan fi f**k him and mek him know whe good hole feel like, Mi sorry fi yuh if him get catch deh so him na go come back, and yuh can’t use the daughter fi keep him. so watch yuh step

20. LA finest mi rass dem tough and barky like tree trunk, and dem young, fi young girls none a dem nuh look young, dem look like dem ina di big woman gang, mi nuh know if a di surgery dem, but fi young girls dem need fi look ina di mirrow, pinky a just 32 or 33 and look how pinky look old and Moya, maybe a di old man dem a rob dem a dem youth, but dem look older dan age, when pinky keep 30 birthday party mi couldnt believe say pink a just 30 mi think a lie she a tell, until dem tell mi say she a really 30 fi true. unnu stop mash up unnu body cause all dem damage cant reverse, if unnu a 30 and look so whe unnu ago look like at 40? unnu need some spa days and some stree free days cause unnu look like unnu life hard. stop walk and f**k and run unnu body ina di ground cause unnu only get one body, when unnu mash it up whe unnu ago do? the surgeon na go can help unnu.