ROBBERY CONTENTION

Met meet jay!
Suh mi hear sey him guh ah la an get rob by the same girl weh him ah drive around with an ah wife up.him guh ah LA Wednesday and get robbed Thursday by him LA woman. But ah walk round NY ah tell ppl how di LA man dem robed him. P**y hole jay yuh need fi tell di ppl dem di truth ah yuh woman rob yuh. She had yuh like ah bl**cloth idiot sending pics ah yuh d**k over the phone Look like yuh forget all about toya weh di feds dem ah look fah fi give di gal dem underground illegal a*s injection. TOYA!! Yuh need fi know sey yuh man ah give yuh BUN like f**k!!! Baby girl him chat with him woman an ah hide him secret phone from yuh. Him even send some ah him woman dem to yuh fi ass injection weh him ah f**k So dry yuh tears b**h cause yuh man been a f**k di girl from the time she deh ah ny. An even now since di girl move back ah la.Toya watch yuh bloodcloth self!! Yuh soon guh ah jail while di gal dem yuh ah give injection to ah ***k yuh man idiot gal!
image1

image4

image5

image6

image7

0 thoughts on “ROBBERY CONTENTION

1. Him shuda use him gun fingas and stick up di ppl dem weh rob him. Talking bout fingas, dem big eeh, wonder if him have buddy?

1. nasty bitch @footage347 a one a your stay bad fren set up the man,bitch why yu mad??……the whole a uno walk and clean up LA!!

2. @Footage347 it obvious you must belong to the dutty cleanup footage pop down crew. It look ah one of the big crotchez gal in yu crew do the crime and that is all you bitches good for is to setup robbery
    MY friend seh the over $600,000 nah go soh yuh hear you must know which one of the big Bitch in your crew setup dat dun talk

1. Just to be sure, are we talking about USD$600,000 and JA$600,000? Why would someone go from NY to LA with USD$600K in cash? To buy drugs? Wasn’t he afraid the Feds take the cash from him? Maybe there was no robbery and the bwoy just rob the money himself since it was other people money and now he is blaming others.

3. A Toya whey dem ketch pon prime time TV a sell ‘Kim Kardashian” battam??????? Toya dat ran like she train with Usain Bolt from the camera?????

4. This girl sound like she wanted wife position but tru him love and friighten ova Toya, she vex a do the tings dem. Lmao

1. @ anonymous 6:36 the $600,000 USD have nothing to do with dude up top.
      I was answering Footage347 they have a scavenger crew in L.A name Footage a crew of pop down Yankee gal all them do go round suck off the Jamaican men and set up robbery. One of the big Bitches in the crew robbed my friend with her man and dem really think everything blow off but dem have a next thing coming

5. Dutty gal Mimi & are suck wood Friend
    mind uno bloodcloth business yuh hoes just wan tlk mi no Ina no chattin with no broke gal!!
    It’s money fi be made baby girl
    Uno ah mix up while wi nuh worried wi worried bout which designer next ✈️✈️✈️

6. Dutty gal shut up which designer?
    All you hoes wear is tights and designer knockoffs old mules fix up yuh speech
    Your deeds soon catch up to you you must really think ah chat Mi ah Rass chat pass on the argument to your friends a floss with people money and think ah it dat

7. Miss Jamaica go suk yuh bloodcloth muma bitch!!! Seem like yuh nuh have ah life … Yuh broke & worry bout everybody business sour gal !!!

8. dog shit miss jamaica stfu cah it sound like yuh a try defend something weh nuh have nothing Fi do with f**king you…di young gyal weh tek hm bloodcloth money have her people them to Suh anything ah anything pussyhole.. Wah yuh vex cah yuh nuh get none Ah the money?

9. Classy Chris weh feva shit bug go hide
    I mean keep your dirty ass in hiding cau you and your whoring man on wanted list to so Bitch don’t come for me
    Go worry about who fa pu$$y your man whining out now gal if you ever know