Ten and fifteen story in a one met!!
Let’s start with Sheryl. Met remember how Sheryl went missing. Shi comeback mad now a shelter Shi live inna. Shi did a walk an kotch until them put her out!
BUSH BETTY AND PAULA SPICE MAN
big war over bush again because bush promised Paula if Shi go obeah man,fi free him off the murder case he was on. Him going to leave Betty when him come out. Met Paula tek her rent money spend a obeah man right now Shi nuh live nuh wEh a people yard Shi itch up. Bush out a jail not looking at her. Paula homeless because bush trick her again! From bush come prep a hide because remember him did guh beat up Betty!!

SOURSHAKE
nasty 🤢 milkshake what a way you tek your friend husband and tek him over the man buy house put you in. You a tek junior tell the man a yu cousin. When the man find out junior a tek you in him house, him tek it to heart an it give him a stroke him couldn’t recover from. You take the man out him house put him nursing home. And never turn the black of your eye look at him. The man stay in that nursing home and suffer till him dead. And not even the funeral you Mek the man son go. MILKSHAKE a how you sleep when night come. And junior still nuh want yu. Yu sit down and chat Sharon platinum how Shi kill her husband fi money. But you nuh better.

One thought on “LA FIRE