DI LADY WHEY A SELL DI BUS UP TINGS DEM

As fi di lady in LA, wi nah call no name she nuh stop guh down pan Ali go buy the fake things them an a tell the people them how she go a china. She can’t travel because the feds take her documents away from them run up in her house and find the whole heap a things that belongs to har man! A few people buy clothes from har and them want back them money because the clothes them a buss out

6 thoughts on “DI LADY WHEY A SELL DI BUS UP TINGS DEM

1. Sharon Platinum why yu bad suh?? When did you go to China? Please get ready to refund the people them money! Same way sender the clothes them a buss out!!

2. Iron back Sheryl stop walk and talk bout BARNEY obeah you Mek yu broke yu hand!! You too badmind because BARNEY a do better than you. Sheryl why yu mad??? BARNEY obeah woman better than yours!! You fren Cherry daughter an a f**k her man next time a yu neck a guh broke!! Mi would like to see this little short man on you! People mi hear sey the man likkle bit an short! Just picture lizard looking Barbara de Barbie with the likkle man shi lift up! That’s the only way I can picture Sheryl and cherry daughter man!!

3. Yall killing me cause half of l.a wear the fake shit so just stop! Platinum ain’t the first nor last! Jamaicans live for fake designer shit!