BUT…………..BUT …………BREADY DEAD

Pssst Met, come here a lickle!!!!! Mi deh a dance and see Bready baby madda a party and have fun wid Kimkouture. Well, didnt she get the memo……
Well that same Kimkouture take har fren Ashley flawless go LA fi f**k Bready fi veraace shoes. Yes Met, facts. So how the hell Pinky tun buddy buddy with Kimkouture. Pinky Kim a mixup and will sleep with any man woman animal or unda age if the price is right.
Take my foolest advice Pinky, you seem like a nice girl. Stay away from this snake….

38 thoughts on “BUT…………..BUT …………BREADY DEAD

1. Who cares, dude is dead, gone, never coming back. Mek the man soul rest in peace. At the end of the day, he played all these females and would’ve continue doing so had he been given the opportunity to live. Why should these woman continue to be bitter towards each other. Life is too damn short for all this bullshit. The girl can be friends with whomever she chooses. Maybe she came to self realization that he was selfish and only loved himself because when a man cheat at the caliber he was cheating, it becomes a selfish act. He only cared about pleasing himself, he didn’t care about who he was hurting.

2. Di man dead so the cocky dead friend who u want.
    Some gyal love vex over cocky to much suh til dem vex over dead cocky kmt. Same way some bitch vex true me a chill wid mi bestie muchie over a man cocky who didn’t even want her when he was alive kmt

3. Mi tyad fi hear bout tired body kimesha weh a war wid Tinkerbell ova har babyfadda. Kim go ckean you roach infested house and go look you own man. You no tyad fi walk and sell crotches. Now har fren Sue unruly a f**k Bling dawg. Arent you still f**king him Kim. Unnu so disgusting and gross. Ewwwwwww frens who share buddy.

4. Pinky fren all a bready woman dem! When him was a live suh now him dead what do you expect!! Pinky bready dead and the man dem still sey you pussy stink!

1. Oh no! Pinky, go to the doctor sweetie and drink plenty of water and natural teas.
      Met, any herbs for stinking pum pum?

5. It was rumored that ashley kim bff was sleeping wid bready
    So idk how dem turn friends but maybe pinky doesn’t care mi realize she a beg friend hard from NUFF ppl maybe to stay relevant. Whole a dem gal deh and associates gi weh 3 some like it’s nothing anybody u seee a par wid dem just know .. Kim kourture you cute and whatever but u come off as very nasty how many bitches u gonna sleep with to keep up appearances??? From u do u shape bad body u swear u the baddest thing lmao she thinks she’s the apple of New Jersey dis gal go round and look gal fi pimp out smh

No matter how dead bready is him name nuh stop call mi BBC

6. What happened to her friend Moya? I see people were asking that prayers be sent out to her to pull through.

1. I heard it was plastic surgery and she in the hospital in critical condition. Vanity will be the death to plenty.
      She already have do up breast batty n waistline…what else she did need? Too much competition wid d fake parts and cyaan satisfy. I pray she heal and get sense.

7. Nuff a uno a hypocrite, CAUSE uno bex WID uno living momma fi uno lowlife whoring man , MUCH less, me understand wah d sender a sah

8. Leave moya out of this and big pussy Sherly if yuh never put up the girl nuff ppl would know.. moya got sick because she was running around for her party I hope she gets well soon… I can’t believe the girl in hospital and ppl ready fi tear her down she is a mother of 2 get well baby girl

9. A dat fi happen to pinky she too nuff… stop try to be popular and be your self … everyday keep saying she stink how yuh know say she stink …

10. Mi seh wid all di shit wey hear seh touch dat deh hood and Suh….plus all di tings folly call pan dat deh cocky much less di dead dead dead person….gal really a worry bout dead hood…mi hudda did just luv get a glimpse a dat deh cocky….. just to see what the problems are.
    Cause a di deadest living cocky powas mi eva see.

11. Kim cum fah Nanco Paul and just war ova har babyfada….lowlife whoring gal dem. Pinky pum pum stay call with man sah smelly underneath

12. stinking sheryl stop f**k tam dierty man he is a little boy fi you. sheryl you is the root of all evil. yes you f**king shortman aka delly aka rankin. Tamika so fool and walk and beg you like she crazy while you f**kn him.get well moya

1. Bloodclawt this news yah hot off the press! Metty Mek mi do some investigation about tam baby father and iron back Sheryl if this is true sherryl yu low bad!

13. dutty tinker bell yuh ugly nuh pussyclauuttt ina real life..yuh caah style kim cos yu nicky sweets Kerry sweets n the rest all sell pussy…yll jus mad that kim is pretty inna real life and yuh baby fadda is a fan…I will foreva give yu face a L…donkey of the day horse face gyal

14. My goodness how much man name kim name ago call pan. Now Nunco. My girl you too wild, build a lickle. Cocky and pussy nah run way. You cant keep friend so apparently you arr a bitch in real life so just take a minute to build back you miserable life. And stop pimp the young girls them fi sleep wid Bling ugly friend dem fi money.

15. Tinkabell baby fada a Tony or some ppl call him Colors. Him married and him wife a big nurse a Maryland. Hum deh wid tinkabell and kim and her frens dem no stop try and mash dem up. Last year kim mek har fren dem jump tinkabell. But them same fren deh no chat to her anymore. Well kim, tinkabell still a win. Shehave a cute daughter fi Tony and you have 2 how can i put this nicely, 2 wierd looking boy. Thank God dem a no girl. Tinkabell have a store and the only thing you ever own a foreign is a couple stds and thiefing shoes and clothes. You friend dem no stop say how yoi love borrow ppl things fi showoff. What happen to the tan Chloe bag. Red eye gal. All me know is that you and Ashley need fi come off rhe girl now cause unnu obsess wid har and she naw look pan unnu. Ashley karma is a bitch. You a follow kim and now you reputation so bad no man naw wabt wife you. Kim neva been a wife yet only side bitch.so conrinue follow her, plus she dawg all her frens with each other. Dem fi beat him red rass…

16. Oh kim you a style ppl bout selling crotches. Memba u a sell from you 12 and u is a pro. Dont mek me draw fi mi archives kim. The other day me deh a Bronx and me fren show har cousin a pic of some girls and the cousin recogbize you. The way she style you and memba when you use to come to the Bronx fi catch man fi money. Everybody know you pretty but you character really dirty a matta a fact it really mucky.the only way you can redeem yuself is if you move. But u spoil a nj ny fl ct pa ca. Me no know if you reach ct and md yet. You want to be relevant so bad that you obsess with Apple. But you always a dawg dem and a say dem no have no money cause dem always look hungry. You are the biggest mixup gal i know. U chat u auntie dem, u cousins and you play you friends gense them one another. Straight evil. Me just a wait fi dem dun u a jersey.

17. No sag me no usually comment but this need a comment. Kim a what Gillian do you Mel u a dawg the gal so. Unu never did a fren. No think Sue a u best Fren and u a tell everybody say bling no want her. What happen to u two idiot f ren dem we u pay fi go Puerto Rico wud you. You no stop complain how den broke. A no everybody sell crotches. That’s y den drop u company. Den mussi tired of the f**kery.

18. Pause just a few questions
    The man kim keep posting is not her man????
    Confuse bad …

Ashley and kim wear each other clothes
    Ashley she run go do breast and forgot to get them lifted
    Di breast dem hang more than ever before and look crawny pan d likkle gal and she is only 24!!! Craig loyal look like him want nuh Ashley? Kmt that Nigga look like he will fck with anybody that will mine him he look like one of those niggas who can offer only dick …

Kim she now scope out every borough and pimp bitches she and sherifa upscale a fck and gi weh 3 some dwllllll sherifa need fi stay home with her kids and move out that 1 room like she always snapping like she live in a mansion girl u and ur entire family live in a dusty ass apartment building like you and ur 2 kids and sister always in 1 bed .. girl can’t seh dem deh wid hustler and a get money and a live suh .. mi sorry! Substance over hype mi love it don’t look good

Unu stay deh Mek kim play unu

AND tinker bell is not ugly y’all too wicked she and Kerry dem may a sell fi true but she have papers and she not ugly .. kim head big like banjon breadfruit and 40 with no papers ain’t cute wtf kim don’t let the plastic surgery get to ur head girl

19. Kim cute fi true but her past very sticky. She come to Cali fi check Nanco and hide she a hide behind smelly crotches Pinky. Her man soon find out. She take pussy and cocky and pimp her friend dem to the mon friend. Vanity a kill nuff of dem. Pinky link mi fa some of di herbs dem for ya bad vibe down deh

20. Mi a dead…….
    No the man weh she a pose wid have him wife a san diego. And him have nuff kids and dem no want fi have nothing fi do wid kim and har son. Simon fren sem cuss bad wud afta har and treat har like shit and she no say nothing. I think that guy check fi har vut she play him. She we all bring him go dance a jersey and him stan up lile a big idiot while Tony and bling dawg inna the dance. And kim stop gwaan like bling and yiu are brother. You a f**k him from before scrimpy dem days. Mi feel sorry fi Simon. Him muss be a yankee vause him look stupid. Or mayve him really smart because him use har fi pick up him stuff, mi hear, so shes very valuable to him. Him wife well ticked away inna har big house a collecr har dollars. Tony wife well tucked away ina har mansion a collect har dollars….so run mule run til you heel back bun OUT.

FYI…..APPLE I GUESS U HUSBAND BROKE CAUSE SHE DID A FEATURE HIM TIL SHE FIND OUT HIM NO HAVE NO MONEY…..PHEW BROKE POCKET SAVE U FAMILY MY GIRL!!!!!

21. Kimesha is a sweet kind loving girl she will go all out for her friends she don’t talk behind nobody back she will tell you to your face. she is always willing to share what she has. and she don’t sell pussy. #Facts she Tax and Tear dudes pockets even though me and her doesn’t speak anymore everything you ugly dun out crotches bums are saying about her are lies. come off the girl name a no fi har fault uno mon a run her dung. Big up Mesha You stay giving these Bitches Sleepless nights!

22. I think to Tinkabell look better than Kim body wise. Kim surgery no look good and har butt look lumpy and stiff. No hate just my opinion. Kim face look better. None a dem no better. The two a dem a thot. Kim just love woman and man. Me hear something tru the geat vine.
    ###########
    Chinny from Philly is it true say you suck Kim puss. She say you a har best eater and she never ever a go let you good. Me no think so cause you no married and if you that careless, u no fraud u tongue rotten off.?…………….BUT MI NO TINK A TRUE…..PHILLY TALK UP

But back to U Kim. Leave tinkabell alone the obsession is real. Go raise u son and stop drop him off a everybody yaws. You big son can’t stan u cause him see u lifestyle. Him don’t even listen to you.

All him do a roam the streets a Edison and go trouble cause him no have nobody to raise him

23. Ashley depress because she really want a man to call her own but hanging with Kim ruin her rep. And no man no tek her serious. Sorry babygirl what u think was gonna happen. Man and woman cannot do the same things and be ok with it. Kim never been a wife. People man eater. You young and can redeem yourself.unless me wrong and you enjoy the hoe lifestyle. If you do no stop talk to Kim. Fine you own customers cause you way prettier than her. People just frighten fi Kim color. Her head shape funny and she dunse bad and very insecure. She’s threaten by any female that can hold their own.

24. Kim agood fi you. You fool nuff ppl weh no know you. You act nice to people but you dog all your friends them. U think people no have you file. You are nothing my girl. You start look ole. You think abybody jealous of you. You and you careless life. Nobody want to be a washed up thirty add year old wash up uses up hitch with nothing but two thiefing Valentino weh unnu no stop thief outa marshalls on rt 10. Me ago call the store and tell dem fi watch out fi you and sue. Smh you are a loser my girl….

25. Kim recruit 2 new friends Ana and Toya from bronx.. whoring toya wah thief Omar Scottish money.. Dem gal ya do anything fi di hype.. All Ana fi go sit down cause she nah wear nothing brand.. She run go do batty so she a run back a di people wid di dun up body crew lmaoooooooo these bitches life is really sad…

26. no wonder these men always get caught up. they all talk big but f*k the same girls and then there friends screw them after, how you gonna be homeboys and gonna wife the girl after 3 to 4 of the crew done grind her off already, kim is th queen bee, she is miss 3some new jersey, she and ashey are bling dawgs concubines , kim and susan are tight but karen was close to susan also, she has f**ked all the men also, she f**ked bling freind that is now with susan, bling tall friend had her too, all a dem is one big dutty potwhen you go party you see them and they all were with each other at some point and they talk about people the most. kim sell pussy from new york , jersey, philly, florida, cali , she and her aunt recruit all the girls, they all got surgery done, ashely got some messed up boob job and she and kim a link and bling beat both they asses when he ready ,the whole crew a man screw all the girls, kim,ashley,susan,karen,spugi etc etc, then you have the ones that eating all the pussy behind them friend back and yet a par with them tight, the main one ate my cuz in the backseat and she call him out on it and he played it off, they all dirty, some soon ball say dem sick, the package is gonna be exposed, they are hell everywhere they go, and they the women have nothing to show for it but fake breast, fake ass and 3somes,no house, no car, no education

27. Hehehehehe.This a just the beginning of all u judgement…u gwane look pon the money and caan spend it.u go all a f**k fe con the hustlers and the poor old man wha u tie up caan do noting.Stop try outdo u fren dem.Showoff bring disgrace.LA dancehall a laugh after u greedy f**k.

28. The dominoes are about to fall.The gal Moya almost loose her life cause dem no know wha fe do wid the hustle money, now the man a get f**k like the duck.ICE de pon dem tail, soon.Moya pay the obeah man or this a just the beginning.Stop compete wid pinkey and Kenesha or u waan reach a de grave before pinkey fe get Brady dead hood. Hahaha