NUH MINERAL BOSS WIFE DAT?

Jiggy Hunks Found a new Jackpot Cashpot and look how dem Well colah coordinated. Him lef Rain fi she, coz him get new suga muma. This mon bwoy change him ooman dem like him drawz DWBCL. Lately mi notice inna Queens Ny she a carrying round every weh and dem a par hard. Word pon di street dem live tuh geda from him left Rain and she move back a Baltimore. Ms. XXXXXTRA FLUFFY soon find him out an si him is a waste mon and when she duh, him gone guh look a next gal fi leach pon. R.I.P mineral boss and if yuh neva dead, she wouldn’t pick up da fool yah.

11 thoughts on “NUH MINERAL BOSS WIFE DAT?

1. This boy has a tendency to gravitate towards heavy women and women with other VERY VISIBLE flaws. Rain, I don’t have the heart to put your visible flaw here … It goes beyond him having a “type” to just his “tendency” to prey on those with low self-esteem. So unu wid low self esteem keep pick him up and spend unu money pon him!! It’s like a clown show for real for real.

2. What’s up with arms? She look like she need the fire service fi come release har from those chains, bangles and the 80s.

3. A she pay black man from Spanish town to kill the youth because him carry him bbabymother on vacation. A wicked gal like her family. A dudus niece a wicked ppl them.

1. Di whole family dem a wicked fi true Gaza. Jiggy better know if him leff she, him just dead tuh and soon just meet up wid di boss.

4. No matter how rich she is, she couldn’t pay me to f*ck her. How does a man get his d*ck hard for such an disgusting looking woman? Yuck!

1. Who said she rich‼️ Bruka dan she nuh deh. She Wukliss, she stay bad and affi buy man which is sad. It’s 2018 Tubby, she ain’t no boss she sadda than funeral. She stay talkin bout she a producer and she rich she don’t have dry shit inna her rass and jiggy tell him baby mother rain how she bruk and he thought she had money but all she waan do a lay down inna bed n eat. Rain was watching her when she posting him up counting down the days to his bday and on his bday Jiggy was with rain and Tubby get a 6 fi 9. She was one piece ah laughing stock cause jiggy was on flyer in Baltimore for his bday and she wasn’t invited. Fi gyal weh just lose her husband she too nuff…. By the way Tubby weh yuh get ur name brand cause me slim and never see those style yet, that big ole red Burberry cloth don’t look good. The other day the LV heels she put up I was wondering how they was gonna fit her elephantiasis foot dem. Tubby yuh nuh see seh it was never about u, it was all about a mineral boss, from the man dead u ah look a hype, nobody not even did know seh ah u name wife. Yuh thing flop yuh caan even get 20/30 likes, yuh get a fwd the other day cause yuh put up mineral boss. Yuh caan n don’t have no real fren cause they would have told u u need to stop n do better. pS: NO more fake chains and bodysuit plz and thanx⚰️

5. To JIGGYS MOUTH TO MY EARS
    You Know I was waiting on Y’all Lame Ass (Malissa Brown) Why you hate on the girl so much this is some friend Enemy Shit! I’m so tired of Tameka repeating what you have to say about MineralBossWife Everyday It’s so much until I became a fan started following her and You seem to be obsessed with her The Lady nice and it is her Life her clothes her BUSINESS to do what she want! All the Speculations are just sad Always hating on each other???? Low Self Esteem definitely NOT MineralBossWife I hope you don’t call these hating ass bitches your friend!Stop watchin the girl Instagram dann!!!

6. To Be Fat Is No crime The Woman tan good fi a Fatty A which one a Unuh Have Man weh Nuh Gi bun KMFT Lowe out di woman life a Fi har Pussy and Money she do wha she want Wid it Badmind is really Active Unuh Love Chat Ppl Clean Out Yuh Business before dipping into Others Business SMH NONE A We Perfect If So we woulda neva deh pon da site ya a Chat Cho Rawse Mon