MISS WE HAVE SEEN YOUR CASE BEFORE

Met Mi meet dah man yah few months ago and him tell mi him single him just move here from Jamaica a couple years ago and him only (Edited). Mi wah know if any body a Maryland can tell me anything about him as mi wah know if a true don’t want to Persue and him a tell lie. Mi pregnant and him a beg mi fi keep it but mi want know see if there are any negative feedback before mi continue this pregnancy. Don’t bash mi as mi please .

11 thoughts on “MISS WE HAVE SEEN YOUR CASE BEFORE

1. So Is AFTER you got pregnant you want to know all about him? Or you know he has a woman and you letting her know him breed you? Another single mother in the making. Congrats.

1. Yet here you are giving advice!Open up ya legs my girl…mek mi give balanced advice since two of us can’t wrong,one of us MUST be right,thus proving ur point untrue that pinkwall ppl nuh give good advice

2. Mis evidently it’s not your Man because of the picture you posted is unrecognizable please get a better picture of the people Them man that your breeding for . Oh or that’s the only picture you have with your man are the people them man ..excuse its your baby daddy knw .

3. Mi Rass Roye a fuck pon him Wife a foreign already all breed gyal? Lady a ole gallis long time check him track record a Jamaica Run now if you can as all him do a look foreign gal him mine him and him did a look Green card hard hard few Years ago! Oh boy!! Dat deh wife deh a idiot

4. That’s my man I am his wife. bitch you need to get a fucking life and go find your baby daddy. My man can’t Breed anybody and that was said by the doctor thank you

5. You so call wife stay deh a cover and a pretend fi him you ago shame like dog! A two kids him get so stop lie bout him can’t breed nobody a you can’t breed him talk a Jamaica seh u can’t breed amount a gyal him did a par wid a Jamaica August no normal! And where were you? On girls trip while he was on a so called boys trip a ATI a you friend dem you a front fah go investigate the daughter weh him a hide from you! Green card wife !! A you a the only one weh Roye ketch in a him trap ask him bout the Yankee a DC and the one a New York and the one weh use to send barrel

6. Sender it don’t matter if him a gyalis, a married, a people dem man cuz you a breed now. What done is done. You want baby and can care for baby then a keep ya pickney and dash him away. You stop looking in past and look to the future day what matta now nah what dis man a lie about.