MISS SEND DI VIDEO COME MEK IT PUT OUT BY SCREENSHOT

Goodnight pinkwall I’m not the type of person to do this type of stuff, but I have been put on this website like 2 times from this badmine bitch. I’m not the type of person who walk n trouble ppl. I live in dmv that’s Maryland. The last post that was on ur website but it got deleted because the ppl them here knows that a dem bitches post it up now I have a video of this hoe fucking my man n it’s the lamest f**k I ever seen so I want to kno if u can put this video up ???? I face this *itch yesterday n she run like thief I’m sick n tired of this hoe, wanna be bad gyal. So just wanted to kno if u can post this video b4 I sen it to u???

6 thoughts on “MISS SEND DI VIDEO COME MEK IT PUT OUT BY SCREENSHOT

1. Send di video cause a muss sumting bout dah f**k deh mek yuh man go deh. We are here to help send the video now.

2. How will be able to tell if the fcuk is lame based offa screenshot!!? Run di video mek we see if di so called lame gyal can tan tuddy!!Sender please to send in urs as a tutorial on how to properly fcuk yuh man so these wicked Mateys better recognize!! No deady deady ting…live wire fcuk we sey straight goodie!!

3. Just checking to see if yuh buss di bwoy backside tuh? Wi like when justice split evenly. Yuh dey wid him, and him owe you loyalty shi don’t owe you nothing, dats all.

4. All mi a seh is mine yu man nah perform pan di vidjuh. If it are him a di lame one we may be forced to ask why yu a fight fi lameness