MASHUP QUESTION

10 thoughts on “MASHUP QUESTION

1. Sender this topic boring and don’t nobody fucking care. Let ppl live there life and carry on. she fuck tom dick n harry so what???? u mad u cant fuck tom dick n harry or go out like this girl go out? not only she but any other person that make it on here. good or bad ppl gonna talk and then who ever post stuff on here have no life whoever the topic is about think about it this way, they take the time out to talk bout u that means ur special and ur on there mind taking time outta there day to talk bout u should make ppl feel special go find something better to do lowlife.

2. Dem gyal yah ugly eeeh!!! a man or woman Dem ??? Any man sleep with dem yah have low self esteem lol
    Dem a look a hype mine a dem send in dem self.

3. Shammy mi can believe yuh would post up yourself.You thought by doing this it would cause problem but you just look stupid.Yuh deh wid a man for 5years like yuh walk and brag everyday but he never once spent di night a yuh yard.Unless yuh out a town (and we all know weh yuh guh deh fah) bout vacation all you really brave though.How do you feel knowing he would never leave his home and family to ever be with you. No matter what he tells you. You will always be the BITCH he fucks on the side until the day you die.fact you pretend so well but how many times yuh cry yourself to sleep?Yuh fuck other people man but you don’t call them ooman or message dem ooman. But you always got something to say to Teetee (duppy know who fi frighten). Yuh Get nuh ratings cause yuh tek di gyal man and swear yuh did ago tek right over . Yuh still in the slum apartments in hyattsville getting help from Di people dem man when him feel like it cause ano everytime yuh get. Mi nuh know how Unuh do it get up on social media straight lying for likes. Don’t you ever want a family? Don’t you ever want the chance to keep any of your kids when yuh breed? As yuh breed yuh have to Dash it weh. How many times you got ignored cause he was having family time? What did you guys do for his birthday? Other then a Facebook post. Yuh disgusting fi a young lady Don’t you have a younger sister? Showing her that being a man second choice is good? Mi know yuh hate yuh life but because yuh think you have to show off pon people yuh come pon social media wid yuh feign lifestyle. All yuh do a throw words who di fuck know who ya talk bout but god? TeeTee must be stupid cause Mi lick yuh over long time but maybe both a Unuh ago get beaten. What a life Doah. Have you ever met his mom? Have you ever met his kids? Do you and the kids talk without him knowing? Do his mom check on you every now and then? Only people know yuh a him friends dem and come the fuck on do they even matter?

4. Ah which teetee you ah talk lovely tranny cause if ah sojie teetee him nah left har them have too much years invested.

5. This girl is uno topic day in day out did she call yuh name Teetee why you don’t argue with yuh man? If uno a say she a look self promote she never put up your name or yuh man name so why the fuck you a jump on her she have something a hold yuh man den she nah carry him at har yard is him fine him way deh at all time that means something keep carrying him back deh. Yuh man a dead ova sham sham body all the cuss you a cuss an a bite up yuh spoongbob self she an him nah left so bitch just leave har alone & if she breed baby afe born weh dash weh belly ago you think she believe in a dash weh belly like you Teetee? She young & have ambition weh you nuh have Teetee yuh man nah leave har an him afe take care of her too. Is fe har page y you a browse up an down on har page daily for you deserve weh yuh see with a lick ina yuh face too Teetee yuh have so much to say ova here but if you see har you dum asf! If yuh man nuh sleep at har yard you a ask are you a tell har? U wrong all pon your time she deh on that y you mad cause you nah get nuh quality time an you say a your man all you get a heartache you shouldn’t trouble har cause she never trouble yuh go war an cuss out yuh man an leave comfortable ole sham sham yah.

6. She and r sista bianca ugly nuh bloodclot ! Dem need fi go back inside dem muma womb. Dem nuh tired fock off d place , Ali tired give Bianca him wife car. Nd gih r 100 a week . Bianca wah hang out wid d batman jahkil too. Bianca look more manly den she batman friend