ICON STATUS DANCE

40 thoughts on “ICON STATUS DANCE

1. In a yu dreams! If it was the 80s or 90s we could use hair, clothes and shoes to date the photos.

You bitches can’t dress and wear all manner of nonsense. I guess we can start with 2010 when men turned bitches and hoes started taking over dancehall…circa 2000. The palazoo would date this around 2012/2013. :nerd

1. Those fluorescent green outfits are hideous.

The man in the blue jacket with rose bottle is who makes you know it’s not that long ago, his flex is up to the time and the guy with the stripe on his pants he also looks relevant

I don’t know any of them so their file/wrap sheet is not a factor

2. Oh noooooo! why are they doing that. everyting desso inna wah diff time an den ppl gwan like time travel nuh real :rolleyes: lies!!

3. Deh last picture is nikki stylas aka fashion extravaganza lol…this old bitch loke to Bragg about her shape and how she look good. I never see a womam wid so much rotten teeth .. its a shame fi ah so call hot gal. She and deh gal suzzette love people business. No wonda she nah get no customers fi do hair.

4. THAT BOY FLOSS FR 95 MONEY IS FOSSI FE REC MI FREN LIFE UP , REC ARE CAR , CREDIT CARD, MEK SHE GET FIRED FROM HER JOB

5. Dmv no sa trigger look like a clown in a him party n him dj slauta g , country and him wife a the worst dancehall couple , bartender gal look like some spoil lime … dutty woring borda nuh look so bad …footloose mouth n nicky stylas stink so bad an trigga … gal in the orange look like old woman

6. Jade a true u talk footloose mouth is very stink and trigga , and nicky stylas mouth need fix all the way up up … she chat everybody business in the dmv

7. Footloose mouth stink fe real , that y 95 man box bim up cause him a informa ,Nicky stylas use to swipe mi fren trigga …she a big freak … dutty badmind muma dee stay bad like … woring borda nuh stop f**k down the dmv …floss a big time plumma… informa len was there agwaan like a his party

8. Dmv fe do better with dem dressing , bartender gal is a big teif in the bar … she rob up the people dem bar up n give are baby father free champagne … muma dee badmind fe true cause mille use to tell mi

9. Floss look clean boasy look clean footloose look clean is the gal Dem that dress wack trigga why you dress like that

10. Sweetface look hungry hoe ass she still f**king Andre ( coco man) jubby good heart Omar bran boasy prince royal the whole nistua gang the bitch wear fake Gucci driving people benz begging people to work there bar talking bout people Odessa tell we bout you you live in greenbelt swear u doing something

11. Footloose start to make money since him join Lexus superior man ah wear Balenciaga’s. But mi hear 95 box him cuz ah Marvin death luda need a box and Chantee and vunta need a phat shot inna dem pussy floss need if stop pose with leng battyman money management is a fake pussyhole leng we all know is you under the rag Hamma ah look fi you boasy need if stop f**k Buffy wife’ sweetface stop do threesome with polo and Odessa trigga yam pussy eat out my gal Tiffany pussy trigga we have video Nicky need look a Job with her whoring daughter dem pinkwall tun up

12. @ anonymous 12:19 So wait, sweetface a do threesome wid polo, and Annie still a hide and f**k polo behind management back. dmv is a hot mess. Me cah wait fi the showdown. Wait for it, wait for it.

13. Management nuh have no time fi box polo ova dah idiot gal deh. She a smady fi just model wid, she f**k my bredda wah day yah den him run har. A tru me no wah talk do tings dem.

14. All unu can do is chat di ppl dem pan pinkwall but me never see none a unu step to dem yet. Unu lowe the ppl dem man. Unu too badmind

15. @muma badmind who??? And non ah dem put together cyah mek 1. All dem have ah 2 pissa clothes. And dem donttt look good.

16. All female listed in the picture . Nicky, muma Dee .sweet face, sweet face my ass. Her new name is dance Hall free pussy . She give Marvin 12 bottles a the people them Champagne .Fi f**k her free pussy. And she stinky pussy help kill him. All female f**k the whole dance hall fi get Name and fame. Muma dee fat man have him wife. Ofter the party the man go hame to his wife. And starboy have to f**k you pussy . So him broke ass can have a lil cash. Well him tell mi good up friend say him tired a u pussy. Shantie pussy did better. the old ugly man did like it better. Nicky how much more man a go f**k you sorry ass pussy .you run from va to ny./Pa looking for love. All now you cannot find it .

17. Mama Dee. Fight fi the man and win the war. She a get everything. F**k the wife. Wife nah do road. Hot gal a hot gal. Poor Millie no stop worry over muma dee pussy. Millie go sleep. Lose some weight. And leave people business. Alone. Sweet face a the man them choose you. Them like what you have to give. Sweet face please reply. You still a F**k Kirk Sherlock.