DMV WIFE AND MATIE DRINK UP

People mi hear say di one Caan from TunUP Squad wife find out bout the girl him breed from him squad and done di two dem sand TUNUP like a gun pon I.G. So me go fass and she did done di done. Leslie yu don’t know say when you a tek people man you no post up di man pon social media. Leslie she go post Caan wid har daughter and Caan wife just comment and say Tell him say him fi come tek him things out a har house. Now Caan if you a cheat a road which you have been doing for years now pon your wife yu don’t think the girl a go get tired a yu. Caan a years you a go round a tell di woman dema DMV pure lie bout your wife when you a look, and poor Leslie she so fool gone go breed fi yu. Leslies Caan is just a F**K BWOY yu no see all adid other woman dem never do that. As himwife say yu Carless cause you have a little girl and gone breed fi a married man.

Yu think him a go lef him wife fi you. Don’t mek him lie to yu a dat him tell people all di while him nah lef har, it look like a she a do the lefing dis time LOL. Leslie yu wrong fi talk about the girl child a two big people a cuss the little girl don’t business with you and har mother and you gone talk about the little girl. She is pretty mi nah like she don’t look nothing like Mackerel as you say. Then you really brite want fi di woman over har husband. Dem divorce not even final yet and yu a claim ownership. Nobody no waan Caan yu get Caan when him mash up .

Yu shoulda know him when him and MArvin and Shortman use to par. Yu no see how him Head little, him belly BIGand him a limp. If a never fi di Wife him would look worse. Caan to lie a so himdid a look mi fren and tell har pure things bout him wife a den wi go fass wid har and it look she have pur top notch friend in pure big job cause all now Immigration a look fi mi. Mek sure say you staright cause if yu make she make a friend dem start yu world a go dark. Yu memeba say you have kids and if anything happen to you a did government a go get dem yu think Caan a go mind dem. No man no worth yu freedom my girl so just chill. Caan is a big Womanizer cause him use to dey Wid COCO, my friend ,TUNKIE and whole heap more woman. Him only pretend fi a while. Mek him move and gwey. Him too ungrateful. Yu alla telldi wife say yu a go pull up LOL. My girl member yu kids. Yu don’t know nothing bout the girl and yu want to pull up on her at her house . What if when yu pull up she stab yu or she shoot yu and yu dead or yu kill her who look after yu pitney dem CAAN nah dodat trust mi. Cause him have him family fi mine to. Dnt fight over no COMMUNITY COKIE, CAUSE DATS WHAT HIM IS.
AS TO CAAN WIFE my girl why yu come out fi TUNUP so. Di BEE say dem fi change dem name and call dem self the Groupie Squad because all dem do is F**k each other and pass round like deck of cards. Somebody go tek har phone from har please she to bad to P*****!!!!! . but she not lying a true thing but dat is for another topic. Den she tell di new Babbymother say she don’t have time fi she because HAR AMBITION IS AS LOW AS A BULLFROG’S BEHIND. Any intelligent person would know what dis mean say a straight DISS dis no sah a which school she go. can your woman to intelligent fi you she have all right fi want a divorce.😂😂. ME WOULD A WARR CAAN FI DIS . Plus fi har family dem love war mi caan bother. DMV is on fire now. Leslie watch yu back my girl.

6 thoughts on “DMV WIFE AND MATIE DRINK UP

1. Pic of Caan pls and thanks .
    Next thing , y dmv gal love tek ova ownership ah man and man dont move forward with them ? Ah tru yam head them be ! All over the dmv , Hal tek man ..brag and boast..man then park tekka gyal . I JUST DONT GET IT .
    Why unu cant tek ova like the New York girls dem . Tek clean clean and bold , Mek man carry unu out, proud a the tekking and things ! No, unu war fi man and man jus park unu

YAM HEADSSSSSSS

2. Coco been a fuck down dmv thats not nothing new she an noelle been past round DMV NEW YORK PHILADELPHIA FORDIA DANCEHALL two of them black and ugly like carlos u no shame yet they fuck from friend to friend every man group around the world fuck theses 2 black animals them call women noielle been a fuck on her husband for years now they said she have aids to watch out man a dc