DMV SUSS AND MI NAH PUT UP DI PIC UNO KNOW A WHO

MET dem did Haffie mek it up yaso dem sister ya kill me come out a weekend time an a act like dem a really somebody and who nuh f**k dem a who don’t want too Mi know di Dmv have dem file and mi need Unuh fi come drop it yaso. Lovely rose Keep party di other night and god believe me she have about 4 man in Dere weh f**k har out and send har to Ali cause him married to so him nuh care who she waan f**k she Ever have a man but a f**k a road di people Dem seh all she and har sister do a walk and f**k people man and start problem with the people Dem woman if you ask me di two a dem look like 2 likkle bwoy so mi nuh understand how dat can happen. Lovely Rose f**k list include

ALI

BRASKI

BOOBOO(SouljieFrend)

HAWKEYE(SouljieFrend)

There’s way more but a dem alone she always a talk bout it’s like nobody else f**k matta Mi personally waan tell Ali fi stop try breed (Edited). Everyday she get up and chat har friend dem and laugh after dem suh Lorraine don’t feel special yuh business stink a road A da likkle bwoy deh yah f**k now?Not even have to mention Di sista Unuh never see dem a throw wud pon eachother Cause Lovely Rose always friend har sista mate dem Mi nuh ready to post the rest Waiting for the dmv people to chime in

Shammy F**k list include

DibigbadSouljie

Mikeno

All she strong di amount a time Souljie beat her fi stop walk and f**k.

MI A COME WID NOTHING BACK FACTS TODAY YAH

22 thoughts on “DMV SUSS AND MI NAH PUT UP DI PIC UNO KNOW A WHO

1. Bitch never stay good yet the hair nuh look good wear shade weh fit yuh, worst di red make dress make yuh look like squeeze worm . & yuh pose wid yuh hand den up like a handicap bitch stay badddd shamara stop look attention we all know your a rebound bitchhhh! Suck yuh mada.

2. Badmind a kill the pussy them the gal look good mi come from nyc an the gal ever look hot an dmv ppl is some fake ass bitches i use to have a frien from dmv the fastest me drop her
    But this post boring the girl man walk with braski how can she fuck braski
    An if she fuck two man the gal must good good pussy speak fi it self
    Sender put ur fuck list
    Cuz this post mak me want sleep

3. Them three ladies here is really hurting yall head
    Sender you need help u make no sense come off people name so what is them pussy an man fi have 3 gal
    Sender which one a the man them u hate theses girls for

4. Dmv women dem bad mind so them stay them think man leff them women ova this no ladies
    Good pussy speak out loud rayyyyyy

5. Them live on this girl name an u know the girl no trouble people she jus dress naked an look nice every time i see her an yall just made a post about her yesterday get a life unno borinnnnn new subject met

6. Nuff a them gal yah cant get a man
    So dem affi live on women name
    An weh kill me bout sum a dem gal yah all dem do a chase man cuz no man no want dem they sit an put up ppl on pink wall y unno dont check unno man instead of being man at the women dem is not the women to be blame
    Blame yah man df
    Clearly the man love fuck her so get a life
    Walk AN SPREAD LIES ON PPL JUST TO HAVE A STORY GET A LIFE NO ONE CARES THIS TOPIC BORING LIKE NUFF A UNNO HOLE LOWE PPL ALONE CUZ NONE A UNNO NO BETTER THEN NO BODY

7. Met this sender sounds hurt from yesterday till now lol nuff a them gal yah a under cover batty gal thats y dem live on a next women name the time u a write lies and mak up stories u go look a man lol sender

8. Lovely rose is no women a straight tranny dat any man fuck she all a real batty man . Gyal pussy shit up Ali cash nuh stop fuck out her bottom!

9. U post to much thats y u need a life
    U boring so till met tired a u go sleep take a book an take note from ppl nuff tranny look better then yall so call women the gal look good an it a hot unno
    GO DEAD a what u did want ur batty shit up to
    Go dead dem seh badmind a the worse post ur picture so we can kno ur file
    This topic boring go sleep

10. Lorraine I know how you type di post boring cause TRANNYROSE a get done guh suck yuh dead mother di young bwoy dem tired a yuh old done out rotten hole Unuh love walk and talk how man this and man that Nuh man ever claim yuh yet? Yuh waan bathe too much dirt pon yuh nasty skin bitch . Nobody can badmind somebody weh only care bout DH dem life out a DH sad nuh bloodclaat . TRANNYROSE you have all you want but your mother always begging your friends that’s why yuh Caan Keep none Only di one dem weh lend har

11. Lorraine move yuh dutty bloodcloot & Gweh, go scrub off the black black dem off a yuh old rusty choppy choppy tuff hard body. Fe a old gyal a full time now yuh fe go park yuh tired wrinkle up face! Scrub off yuh dutty foot dem before you touch di road a night time or go do a pedicure bitch .

12. Y’all have nothing better to do but call up her lovely rose and her sister name who give a FCK who she fcking all y’all bitches in dh ain’t fcking different from the next every time same fucking stories like who give a FCK sender you sound more mad seem like u wanna be in her shoes the girl can dress her ass off half of y’all cant even compete please y’all stuck on her sister buissness so the FCK what it’s her pussy y’all watch to much!!! YLl dancehall ppl need a life half of y’all probably don’t have a pot to piss in sender Fuck off get a life !!

13. What Ah Story Soh Lame Big Up My Good Good Fren B Weh A Hott Up And Ah Fuck up Some Ppl Head Rayyyy Mi Say Tour Party Shatttt ….. LIKE UNNO NEED FI GIVE IT UP SHE NAH GO NO WAY …. DEM DEADDDD

14. Sender y u neva post dem pics The whole crew ugly N stay bad Lorrian black n dirty always inna some cheap clothes hair always stay bad and look mad what friends you have mek you come a road and look so….. dem sistas fava man fi true shammy Fuck out she a follow her sista footstep.. Bianca a dog shit dem Fuck out the whole dancehall. Bianca a Fuck (Hawkeye now and Ali ) deserey fool yuh Fuck she frenz with everybody inna dancehall all har mate cookout she deh ‍♀️Dem man weh a sleep with dem careless gal yah hope unno a use protection cause mi hear seh the two a di sista dem pussy stink panty crotches stiff like spray starch