DMV PURPLE AND WHITE

25 thoughts on “DMV PURPLE AND WHITE

1. Unnuh too wicked, pic number 2 was bad based upon the fact the false batty look like summady stay far and fling 2 basketball and them stick pon di batty, mi dear who ever do dat ass please a refund desperately needed. Otherwise everyone else looked just fine. By the way sender where is your pic since you was looking so fabulous.?

1. Sweetface ah yuh comment, lol. Yuh always look di worst fi a bartender. Y yuh have dem stockings pulled up to your bra?? Mi gal yuh need a stylist baddddd. Yuh have confidence on overload but yuh still ah shape baddd. DMV ppl tired ah yuh.

2. Pic 2 my gosh gal weh in a the fake clothes looking so afull
    , she do up are body n still nuh look good

3. Boy o boy… marvin WICKED babymother weh nuh go a him funeral … wicked gal dee u stress out the poor youth n when him die u dont even cry… you only concern about money n thats y the family nuh like u … an dem push u out a dem house… wicked gal weh in a pic 3 in black at a purple n white party wow…kmft … now u pop dun n a f**k len under the low but len babymother ago fight u Again

4. Pic #1 always look like him clothes come from goodwill or that Salvation Army
    Pic#2 she always in a some fckry. I only hope har things real bc har confidence up deh
    Pic#3 that nigga look like him light cut off bc him mussi dress in a de dark
    Pic#4 the girl in the all black look good… har friend need some help
    Pic#5 oh gosh man… har shoes look good
    Pic#6 she just always flop har self.. week after week in a the people dem bar. She need fi just put on a sweatsuit
    Pic#7 why? Why I’m Jesus sweat name u tek up yuh self and go a de people dem party? Why???
    Pic#8 nah lie the pic mek she look better than how she look in a real life a de party
    Pic#9 now him a just one big poppy show. Him really think that cool??
    Pic#10 look like she come str8 from jury duty or the grocery store or from bible class and then come a de party..

People I’m not hatin on any of y’all but sometimes y’all should just stay tf home. Why come out and look like shit and now ppl a talk y’all gonna get mad.. Just take this as constructive criticism and do better next time

5. Jah know star dem peoples IN THE dmv nuh kno how to dress atall … the first pic with the stinking mouth dj boy cant dress fi save him self my gosh

6. Woring muma dee weh every man rev out in d dmv weh star boy f**k n say r pum pum deep n stink need fi go park are pop dun self

7. Dutty gal daneil … marvin baby mother weh in a full suit a black in a d 4 pic … 95 MONEY LENG A F**K YOU N D CREW ALL KNOW ABOUT IT… U A F**K THE MAN FREN DEM LIKE HOW U USE TO F**K TEX FIRST … GAL U SO NASTY

8. People be careful about the video boy oq cause dem say him a video fi the feds dem a dance… the second to last pic weh always in d tailor clothes weh nuh ready yet … a man go in fi him paper n dem show him pon oq video

9. Mi say SWEET FACE NO BUMPY FACE BARTENDER GAL WEH ALWAYS looking MESSY IN A R FAKE CLOTHES… NEED FI DO BETTER CAUSE SHE LEAVE ARE KIDS A TRY FI MEK IT BUT SHE A DO TOO MUCH NOW

10. The people them come spend them duty money. And a this a the recite them get back. Pay back Fi have fun. Dress how you want People. Badmine is a f**ked up thing. Really .ware is your pictures big ugly pussy. You need a bed. To sleep pan. Please go work on it. . Find a home. You homeless bitch.

11. The dutty dread boy entree weh a try fi dj fr 19 old long n caan buss … mr iron ballon a weh u shop i yah

12. Y’all bitches don’t have shit else better to do is take pix and post about people who ever the sender is and who ever comment about people ass what you mad you body look so
    You can go suck out my girl butty hole deep
    You mad because your body is fix up people which you can look like pix 2# sweet you joke !!! Your hole deep you body look like miss piggy you is her twin Bitch your hole deep like New Jersey turnpike
    None of you bitches can step I am that savage bitches
    All y’all do is talk behind the pink wall none of y’all bitches about that like life
    Most of y’all on section 8 free loading off the government money
    What y’all get do and go suck out my girl pussy and make her put her butt on your man dick
    I know her personally everything she is Real and then some best dress in any party
    Get an straw and suck out her butty strrrrr
    She would f*k any bitch up believe that ! Watch your man

13. Sweet face you deep throat every nigga in the DMV
    The bump on your face and ass is signs of HIV positive
    Have several seats HIV pussy

14. Pic #8 if you don’t stop wearing fake ass shoes and give back d Square shoes and tell
    Them to give you the originally shoes my gosh my girl your collection is full of fake an plastic wear
    Drag queen

15. Cutie why you hating on the girl
    Where your pic at ??
    You breath stink like sour dick
    All
    Yall do is chat behind close door I guarantee y’all
    Can’t say shit to my girl
    Inns face inns real life
    She about that life her and Gina is the best best bitchess in the DMV none of y’all can’t style them or f*k with them

16. Pix #2 Mi fi Rate that 20 times style always on point sender go suck
    Uno mother you hating on my girl don’t know her from
    Adams and eve wifey that one

17. Sender I already know who you or.. I am speaking out for me and all the good body people them pictures you Publish on pinkwall . One thing I can say if you’re not important you don’t get put on pink wall. So. A important we all important. Why we get Recognize by you. Thanks for the Recognitions. People. Everyday them talk something bad about a movie star. And them just make more money. So I have to give you thanks for taking the time out of you hungry .Boring confuses .nah no friend .no jab .life To post this. I must tell you thanks for making us important..

18. Pic # 2 n 8 all wearing fake clothes… # 2 use too phat n she do her body and still nuh look good