DMV PRESIDENT AND FIRST LADY

Met this is Sophia and Buffy! DMV President & FirstLady lol. My question how them a DMV first couple and can’t pay them rent,them keep big year to year dance and can’t keep a roof over them head.. Sophia you need to take a break from dance hall it’s taking it’s toll on your face! Buffy you a mind woman a road an yu family get put out a the mansion! Sophia how yu fi be First Lady an a cotch a yu sister inlaw yard and you talk how yu NUH like the woman! First Lady yu life sad bad!!

IMG_1372-Optimized

18 thoughts on “DMV PRESIDENT AND FIRST LADY

1. But if hard time catch you why you inna everybody dance every weekend. They to old to be put out of house man. Focused on the wrong things in life. They just kept a dance the beginning of Dec and now they kicked out of their house the end of Dec… That’s non sense!! The things people do in the name of hype! Sad for real. Make changes in your life style for 2016 so God can give you your blessings people OOO :cool !!

2. Ok first mek me tell unnu. Sophia is not any first lady. Buffy is still a married man who left his wife in NY where he met sofy sofy skin Sophia. This year dem did affi borrow money to keep dem dance from Tunky. The reason why good tings nah gwan fi dem is because him get him fren Desmin dip and other ppl. Gawd don’t like ugly.Him fren Desmin tell gwan keep keep black and white for him an gwan give him a ting, bcuz him go a prison. Do 2 Lurch dem just tek ova da dance and act like a fi dem own an don’t run a ting pon di Mon.

Sophie wukless bad. She need to help an get a work tuh or dem wouldn’t get put out di last time a hype when dem a duh bad. Jamaican ppl have tuh much pride an it aggo kill dem.

3. glad to know somebody else know the truth to this story! Buffy and Sophia wicked and evil bad…Tunky need to be careful of him,Sophia don’t know what title she old if is 1st are 2nd lady,because the young gal a run her foot hot! Sophia need a telemarketing job,because all she is sit on Facebook!

4. The waySophia look old and tuff she could never be 38. The two ah dem love if stand up inna ppl dem dance. Buffy wit him green giant self ah run over ppl and kill up him self just fi get inside Prezzy all black dance inna October. DMV dash out dem file.

5. Yall irritating asf dawg…. Why people life concern unnuh suh ? Y’all saying she sit on Facebook all day but y’all on pink wall all freaking day talking bout people…. Dutty nasty people come offa others name wtf do y’all… Why don’t you guys just make a Facebook status so everybody can see how bold you are old bumb mf…. That’s why Jamaicans can’t reach no where because y’all bring down each other old bumb ass mf . Fxxk off man bbc.

6. Omg dancehall ppl disgust me, all unu a do a walk n a chat ppl, dat a all unu go a dance fa? Come da f** on? It’s disgusting how unu know di ppl dem business and bad mind dem n haffi mek di worl know. Clean up unu heart man.. chuu

7. mi nuh understand how dem get put out a dem MANSION because dem rent nuh pay! a in a suzette shop mi hear it is Sophia fren talk it…….Buffy too worthless because mi si him a best of best with the slim gal and it look him just buy her a NEW LEXUS TRUCK and SOPHIA DON’T OWN A CAR FOR HER SELF!

8. I mean shit happens I’ve been married for 13years and I’m divorcing my husband and got laid off from a job of 17.5 years at the same time… it’s life people, come on now. How can you sit and wait in secret for someone to fall on their faces, really? Then you all go on about God and blessings when all you do is hate hate hate and talk nothing but evil??? It’s not only Jamaicans it’s BLACKS we are our worst enemy, real talk! I thank GOD I can maintain my lifestyle, children wellbeing and JOB! Suppose I had to call a couple of people and asked them for assistance? OMG…. that’s why we have so much pride because those you think you can trust you really can’t because I am sure if they borrowed any funds they did not request for that information to be shared with anyone within or out of dancehall, I am sure of that, wow!

My mother would say you all are like termites (eat underneath) can’t see the damage until it’s to late!!!!!

Blessings “inna real life” to all of you, blessings!

9. Why uno mad when all Sophia do is sit down and chat people she call her “FRIENDS” move uno bloodclaat because a nuff people life BUFFY mash up because him INFORM on them. Ask him if him ever send a dollar guh give RICKY from him make the boy get dip! Him well INFORM pon DESSIE and make him get dip #FACTS MI TALK! Buffy the informer…..the truth hurts TUNKY BECARFUL OF BUFFY BECAUSE HIM ON THE BOYS DEM PAYROLL,CANT SAY YOU NEVER GET THE WARNING!

10. sofhia u look like di dead hungry dawwgg dem weh deh a shelter waiting for someone to rescue u.. drop asleep like nite.. u caah keep frens fi too long..fi a big old ooman u fi do better.. yuh picjny dem ah ur future not dmv buisness.. u fi get anything weh reach ur badmind chatty sussy mouth bloodclatt..stand up inna dance a suss like one big bitch..y u leave ur house fi cum chatt ppl u can do dat round ur computa as u have been doing for the past 14 yrs.. get a life..u can start ur own blogg di way u luv chat… u nuh see ida n lisa nuh parr wid u like dat again.. shawtty get married n leave u in di wind n u still deh same place a stand up a dance..so u find two recruit kizzy n tunky.. but tunky naah run ubber so she run u… met doh erase di tings dem when sofia email u.. dmv fi noh seh dis btch nuh good

11. Tears cum ah mi eye….some things are so true. POOR Desmond got deported because of this informer. RICHIE ROLLAZ same way….but every year unnu support the devil….mi nahh laff