DEN HOW IDA LOOK SO DECENT?

DMV THIS GAL IDA … WEH KEEP FULL WHITE IS THE BIGGEST (Edited) IN THE WORLD … SHE LIVE A HOUSE WITH ARE MAN DELROY AND STILL A (Edited) … SHE F**K AWAY NEAKEL BABYFATHER …AND OBEAH THE POOR GIRL … IDA HOW U HAVE SPUGGY IN A YOU BAR WITH U MAN … GAL U IS A WICKED

18 thoughts on “DEN HOW IDA LOOK SO DECENT?

1. DMV THE FEDS DEM AGO DEH A IDA PARTY FULL 1OO THIS WEEKEND… REMEMBER IDA A WORK FOR THE FEDS DEM … REMEMBER SHE GETS KETCH WITH WEED AND AK 47 IN A HOUSE SO … IDA A BIG OBEAH

2. badmind pussyhole luw di f**king gyal. As long as she nah f**k uh man she shouldnt concern uh kmt. IDA bigup uhself a u seh ambitious.

3. IDA A BIG INFORMA FOR REAL … LAST YEAR A FULL WHITE THE FEDS DEM TEK WEH 3 PERSON… FULL WHITE PARTY HAVE THE MOST FEDS IN IT

4. Nuh dblanko a f**k har now.. and she married to a man a jamaica Big waste gal/oman.. she n joyce mine bare young boy

5. Talk about low life ppl, black ppl is a set of dog shit. I am sure the same person who made this post will be in all white. Take a page out of Ida’s book and stop badmind the woman..

6. Nobody no badmind ida … if she a work with the feds peoples ago talk … she keep dance and a work with feds …are party dem nah see mi kmft

7. Dis girl dont mess wid nobody.. an me naw say dis fi say it but she humble.. all di girl do is har likkle boutique an thing.. low di woman alone

8. feds deh everywhere unno too wicked a try flop the girl dance even when she just put out flyer last week smfhh

9. she look good for 40 obeah oil a work get your money mommy and f**k off with dmv vampires chant a psalm 27 for dem ida

10. Joyce and ida a wicked fi obeah neakel … u nuh see say a thats y she cant prosper with are muma … spuggy and dj prince still asleep with ida … Joyce mouth still stink like a ten day cabbage water

11. TURTLE BACK IDA A INFORMA FOR REAL … ABLAZE TELL HIM FREN SAY THE FEDS SHOW HIM PICS OF FULL WHITE DANCE PEOPLES DEM ASK HIM ABOUT…YET STILL SHE WORK ON THE RADIO STATION … SHE PASS WICKED SAH

12. SOME A YOU GUYS THINK IDA COOL BUT HELL NO … SHE CALL POLICE PON NICKY STYLAS , TC KILLA , NEAKEL AND TEX IN SPUGGY PARTY … SHE ALSO SPIT PON MICHELLE IN A PARTY … SHE AN JOYCE LIV A OBEAH MAN FE TIE THE YOUNG BOY DEM

13. Desperate. Look good for 40? Bitch 50 and looks her age. For an African woman she is not proud of where she’s from a try be fake Janaicsn